Lastebilens Tesla?

rosgun
HPUR 14.07.2024 kl 12:16 4674

Har drodlet litt med tanken om at HPUR er i ferd med å bli lastebilenes Tesla. Mye kan minne om at en ny og effektiv måte å produsere el lastebiler på er i ferd med «feste» seg blant de kjente merkene…i tilleg til at de tar hånd om lastebiler med naturgass og i tillegg hydrogen….

Da tar de faktisk hånd om utskiftning av samtlige tyngre kjøretøy…og de ligger milevis foran andre som vil prøve seg…

Her sitter HPUR på et vell av patenter som gjør bare de unike for fremtidens hydrogen, naturgass og batteriløsning……

Dette betyr i praksis rubb og stubb i det grønne skifte som er NÅ og igjen som gir en årlig produksjon etterhvert som vi ikke vil se sidestykke til….uavhengig av merke.

De blir orginalprodusenten, mens merkeorodusenten kommer kun med chassiet…..

….Og de to viktigste essensene er også til stedet:

Marked og kunder….. og ikke hvilke kunder som helst…..

Purus er nå kommet over gjennombruddsfase og er i en sterk vekstfase, hvor finansiering og investeringer er ferdig til fullskala produksjon……og allerde igang på hydrogen delen….

Transportsektoren er enorm og flere vil følge produksjonsmetodene de største merkene i verden som Ford og Toyota…..bruker….

Etter forrige resultatfremleggelse gikk kursen over 30%, og tror torsdag at kursen vil gå like mye eller mer denne gangen👌


Redigert 15.07.2024 kl 13:21 Du må logge inn for å svare
rosgun
I dag kl 12:56 575

Kursmålet til den danske bank var 15, de har beregnet finansiering i denne, men ikke så høye tall som idag for Q2….
Rect Angel
I dag kl 13:06 564

Til orientering så gratulerte Danske Banks analytiker Elliott Jones Hexagon Purus ledelsen med kvartalsresultatet og presentasjonen i Q & A sekvensen, som avsluttet dagens Q2 2024 presentasjon.
velkjent
I dag kl 13:31 533

Til orientering driver denne banken med litt av hvert; ikke alt like problemfritt for myndighetene, så det beste er nok å holde seg langt unna anbefalinger, som måtte komme derfra.
Rect Angel
I dag kl 13:53 506

Slettet. Postet på feil tråd og slettet samtidig en kommentar til velkjent som kun var et spørsmål om det var velkjents 'råd' man bør følge når det gjelder å vurderiæe Hexagon Purus aksjen.
Redigert i dag kl 17:25 Du må logge inn for å svare
velkjent
I dag kl 14:37 451

Jeg har ikke gitt råd annet enn å vise til et resultat, som oser av underskudd og behov for mer kapital. At en ansatt i en luguber bank kommer med positiv anbefaling om et økonomisk vrak, bekrefter bare min advarsel. Hvis du ikke klarer å lese og forstå et regnskap, bør du holde deg til fond.
rosgun
I dag kl 14:37 449

Er nok en del fra dnb asset som er satt for p baisse for p holde shorten under kontroll….

En dobbeltrolle som er helt uakseptabel….
Charlie Freak
I dag kl 14:50 432

Kan de som har noe vettugt å si vennligst benytte en annen hpur tråd. Her inne drukner det i ideotier !! Så kan rosgun og velkjent fortsette på denne tråden :)
Redigert i dag kl 14:50 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I dag kl 17:36 294

Så vidt jeg kan se er det dagens taper. Faller på stort volum. Noen som har formening om hvordan selskapet skal hente inn penger? Det er helt åpenbart at kart og terreng ikke stemmer for trådstarter.
Redigert i dag kl 17:37 Du må logge inn for å svare
OZZY
I dag kl 18:27 243

opp igjen i morra
Candelstick
I dag kl 18:52 206

Ser sparebanken fortsatt påpeker at balansen må styrkes.
Greit å ha litt cash i tilfelle det dukker opp gode kjøp på børsen.
DrPepper
I dag kl 20:19 124

Hexagon Purus är duktiga på att presentera rapporter, de har även Q&A i slutet, från 46 minuten ungefär, de har mycket intressanta frågor från folk som de besvarar, när det gäller din specifika fråga så sägs inte mycket utan det diskuteras, skulle inte förvåna mig om det blir obligationslån. Jag är mycket nöjd med rapporten, jag hade köpt mer aktier om jag haft pengar, men får bli när lönen kommer in på kontot. Jag ligger plus i aktien men tänker absolut inte sälja! Här ser du hela rapporten : https://www.youtube.com/watch?v=T9i0egUL_T8
bernes
I dag kl 21:26 63

Flere meglerhus nedgraderer så Tesla drømmen for vente....
Tyrkman
I dag kl 21:32 52

Ingen sagde det ville være i morgen. Koster penge at tjene penge. Har tid at vente. Hoversagen er at de er on track