Strategisk globalt samarbeid

sokaratest
PHO I går kl 18:08 1335

Photocure and Richard Wolf Enter into Agreement to Develop a High-Definition Flexible Blue Light Cystoscope for Global Commercialization
sokaratest
I går kl 18:11 1326

PHO har noen svært spennende og interessante markedsmuligheter foran seg . Wolf på utstyrssiden og Asiris på ny medisin vil kunne gi god effekt i mange markeder og WW.
sokaratest
I går kl 18:11 1324

PHO har noen svært spennende og interessante markedsmuligheter foran seg . Wolf på utstyrssiden og Asiris på ny medisin vil kunne gi god effekt i mange markeder og WW.
JosefK
I går kl 18:31 1283


Det har ligget i luften en stund. Eneste som overrasker er at det ble Wulf.

SomSa
I går kl 19:08 1232


Gratulerer aksjonærene? Hva skal PHO få av denne samarbeidsavtalen? Skal bruke sine selgere til å selge scope til en ny produsent om noen år og uten betaling? Gratulerer igjen med galskapen:



Under the Agreement, Richard Wolf will develop the new flexible BLC system with
input and guidance from Photocure, tapping into Photocure's extensive knowledge
of the surveillance procedure and the Company's experience with urology
customers. The new flexible blue light system and underlying intellectual
property will be owned by Richard Wolf, who will also serve as the sponsor of
market authorizations around the world.

Photocure will leverage its existing sales organization to promote the new
reusable flex system in North America and Europe, and will rely on Richard Wolf
distributors or commercial partners to co-promote the device in other markets

https://live.euronext.com/en/node/12474239
sokaratest
I går kl 19:10 1225

En offensiv allianse med svært høye ambisjoner. - dette må være gode nyheter for både pasienter og oss aksjonærer
SomSa
I går kl 19:17 1196


PHo skal bidra mye og skal få null og niks. Pho skal være løpegutter til Richard Wolf. De som har utarbeidet denne avtalen må få sparken. CEO koster totalt mer enn 10 mil hvert år for aksjonærene nå og fyren klarer ikke å få bedre avtale enn denne. Hva med 10%-40% av salgsinntektene når PHO selger disse skopene?

Redigert i går kl 19:21 Du må logge inn for å svare
sokaratest
I går kl 19:25 1178

Det går ikke frem av det jeg har sett- dine negative spekulasjoner er nok avspeilet mer i ditt indre ….
HrDuck
I går kl 19:46 1157

Årlig salg av hex/cys ligger vel på over 50% av kost for device. 50% årlig omsetning med en bruttomargin over 90% er vel ganske mye bedre enn det somsa maser om. Generelt så avstår jeg fra å kommentere skribenter som er positive når de har aksjen og negative når de ikke har den. Dette fordi sånne personer ikke bidrar med innhold av verdi, men jeg gjorde ett unntak her.
JosefK
I går kl 21:28 1050

Tøys. Dette er ikke offensivt, det er safe. Hadde de vært offensive, hadde de kjøpt Wulf. Det fine med dette er at de holder seg relevant.
peaf
I dag kl 09:11 807

Det er vel en del spørsmål her, er eneretten som Karl Storz har hatt til Cysview i USA sagt opp. Og vil de søke få dem godkjent til bruk i turbt i USA, så må det nok en kostbar studie til. Og tål de den strenge sterliseringsprosessen i USA i så fall, men er det bare til overvakning i oppfølgning så er de konkuransse utsatt og de burde ikke binde seg til en produsent som de deler kostnader med. Det kommer hur som helst ta tid og bare medføre kostnader til at begynne med, og fremforalt skal PHO markedsføre og selge dem blir det svindyrt om de ikke er så bra at de selger seg selv.

Det var jo ikke noen suksess med de førre flexiscopen, så jeg er skeptisk til nye kostnader det er inga som lønt seg hittils. Vi ser jo og Saphira scopen det vart ingen rusch etter nye sånne, men PHO var ikke med og betale utvikklingen av dem men de er de ende de har at selge i USA til dags dato. Nei gi Schneider jobb hos Wolf og kutte ut all scopesalg hos PHO om de skal tjene penger noen gang.
Tricky77
I dag kl 10:22 672

OJ! en får takke, ventet på nedgang så nå handler vi :-) Den Nye strategisjefen gav oss en gavepakke!
Redigert i dag kl 10:24 Du må logge inn for å svare
peaf
I dag kl 11:08 596

Dette har ikke med nye Strategisjefen at gjøre, Schneider signaliserte planer for at ta frem et eget scope for lenge siden. Det er en direkte katastrofe de er inne på, blir BLC en suksess så vil de andre scopeprodusenterne ha en del av kaken. Vi skal huske at patentet er utgått og det er enkelt før dem at ta frem en kopi ( generica ) da kan PHO tape det meste av inntekterne av Hex/cys. De bør ikke favorisere en produsent uten late alle ha fri tilgang til Hexvix.

Nå vet vi jo ikke hva kostnaden blir, den blir jo ikke så stor om det bare er godkjenning i overvåkning de søker. Der er jo flexiscope reden godkjent, men dette er typiskt Schneider at tru han lever i en egen verden. Jeg håper Ryan Kitchen ser galskapen, og rensker opp ingen vet om Wolf kommer med de beste scopen. Da blir det bare en ekstra kostnad.
Tricky77
I dag kl 11:30 547

Ja selvfølgelig har han ikke noe med dette og gjøre, MEN han satte ikke stopper heller. Personligen trur jag dette blir bra, meget bra.
Daniela_
I dag kl 12:27 440

Er vel mikroskopiske sjangser for at noen gidder begynne med prosessen å få et generika produkt godkjent når systemet er så tungrodd som det er.
peaf
I dag kl 12:40 414

Jeg er ikke så sikker på at denne samarbeidsavtalen er gått gjenom styret, eller at det er noen bindende avtale som ikke kan avslutes når de vil. Det er jo inga kostnadsestimater som det er informert om. Det kan vare et påfunn til Schneider som ingår i hans fullmakt som CEO. Og det er ikke mange som er imponert av den, om det er bare Schneider som ligger bak den er han nok ferdig innom kort. Wolf er jo et av de mindre scope selskapen, og har ikke de resurser som Olympus og Karl Storz har. Schneider og hans satsninger er og forblir en katastrofe.
peaf
I dag kl 13:01 378

Generika er ikke vanskelig at få godkjent der orginalet er godkjent, de lages som regel i India der de og har en mindre studie som bekrefter at det fungerer som orginalet.
Styret er at selge det men en Scopeprodusent eller et generica selskap klarer nok det om de har en utbyggd sagsavdelning. I USA ønsker de generica velkommen der muligheten finns. I Europa er jo Hexvix betydligt billigare så det skal mer til innen noen finner på det, men blir det populært i Kina så er det meget muligt at det kommer en kopi. Ingen vet hva fremtiden innebær men jeg mener de må kutte kostnader nå og ta ut mest mulig avkastning nå mens de er alene.
peaf
I dag kl 14:13 261

Der i mot trur jeg at denne avtalen kommer renne ut i sanden og SChneider får ta sitt pikk og pakk og dra, jeg trur ikke Ryan Kitchen eller Hallerberg later dette gå utpåaktet hen når ende fordelen er at få selge noen doser ekstra. Så reaksjonen på meldingen er vel overdriven, det er fortfarende Cevira vi skal tjene penger på.
Og Hallerberg må vel se hva markedet mener om den idiotiske avtalen og reversere den, vi får se om det ikke kommer en melding om at kutte kostnader snart.
bravi
I dag kl 14:49 198

Vet ikke hvilke motiver Hallarberg og Kitchen har, men tror at de må ha godkjent denne avtalen, ellers hadde det vært ryddet opp i utgiftene og fått ut Schneider for lenge siden. Med Schneider sine satsninger kommer Hexvic/ Cysview til å bli et tapsprosjekt i all overskuelig fremtid.
Marketwatch
I dag kl 15:33 119

Blir litt undrende: er det mulig å inngå en strategisk avtale som er så dårlig ut fra aksjonærenes synspunkt at den koster 150mill (-10%) i redusert markedsverdi for Pho? Dersom styret/ledelsen i selskapet har gjort en slik blunder, så er det en selvfølge at aksjonærene skifter de ut. Eller skyldes nedgangen idag "jeg som du sa gåsa" effekten?
Tricky77
I dag kl 16:06 50

Jag sier akkurat det. Folk har ikke peiling, livredde og tape penger så dem kan ikke se denne gavepakken som blei kasta i famnen på oss. Generika kan dem bare glemme og, det skjer ikke, blir for vanskelig.
Redigert i dag kl 16:10 Du må logge inn for å svare
JosefK
I dag kl 16:16 28


Selvsagt har de ikke det. Det er sell-the-news du ser. Baksete-CEOene byttes ut på denne måten i pho. Det har skjedd før og kommer til å skje igjen.

Meldingen øker det addresserbare markedet med vel 200%, men det stod noe om utgifter der uten å si noe om hvor mye. Så da blir vi kvitt haussekråkene.

Jeg tar det som et nytt signal på at jeg har rett i påstanden: Cevira er ikke en blockbuster. For hvis det hadde vært tilfelle så hadde nedsalget startet på 360. I stedet starter det på 60.

Nå kommer det et skred med hatefulle meldinger om at jeg er imot Cevira. Noe som ikke er sant. Men baksete CEOene vet alltid best.

🙄
sokaratest
I dag kl 16:18 23

Kraftig overreaksjon igjen. Aksjonærene har så kortsiktige briller på seg at de har mer enn nok med å tenke ut dagen… kommer snart en dag da denne avtalen ig mere til blir genierklært. Det å åpne markedet for bred distribusjon av oppdatere scoope vil både øke konkurransen for scoop, og ikke minst øke omsetningen kraftig
World wide. Her tenker PHO stort og langsiktig.