Strategisk globalt samarbeid

sokaratest
PHO 15.07.2024 kl 18:08 3377

Photocure and Richard Wolf Enter into Agreement to Develop a High-Definition Flexible Blue Light Cystoscope for Global Commercialization
peaf
I dag kl 08:53 619

Hvorfor ikke skrive om realiteterne, hva gjør PHO med de årlige store underskudden. Svar jo ingenting de øker kostnader og venter på HD flexiscope fra Wolf, og når kommer de ingen vet og hvor lenge skal man vente med pengekranen fullt open. Til pengerne er slut og man må ha en emisjon er det målet. Hva med at skrive en melding om at selg PHO og kom igjen om noen år og se om flexiscopet blir vellykket. Da regner vi med at tjene penger, men frem til dess så bare øker vi kostnaderne og underskuddet. Eller sanningen at med den modellen vi driver Hex/cys delen i dag så er den verdiløs og bare genererer tap, og bare Cevira holder den flytande.

Men for at gå tilbake til flexiscopen til Karl Storz, så hadde de glimrande resultater gjemført med WLC. Men problemet var all vedlikehold og reparasjoner som gjorde de olønnsomme, løser du det med en HD oppløsning på bildet. Tror knappest det men Schneider har all verdens tid og godt betalt så han venter gjerne mens han skryter om alle penger de skal tjene når scopen blir lansert. De skrøt over Karl Storz flexi og, og over Saphira etterpå. Men hjalp det knappest, men denne gangen er det reellt og garantert kjempeinntekter. " Vi vet bedre !!!!!!!

Men hva gjør PHO nå med 46 ansatte i USA, selger de Karl Storz scope med fortsatt tap. Eller legger de ned scopesalget tills de kan selge Wolf scope med kjempegevinst. De selger jo scope i Europa og fast ingen vet vilken type eller merke, og fremforalt ikke hvor mange om de over hode taget selger noen.

Jeg regner med at det er Ryan Kitchens oppgave at gå igjenom all fakta med kostnader og lønnsomhet, i de ulike organissasjonerna og komme med forbedringer som skaper lønnsomhet. Det er sikkert mye som må forendres om det skal fungere optimalt etter restruksjon, men det bør komme snart før alt behøver ikke komme med en gang. Sen får de som vil glede seg over Schneiders Wolf avtale mens kursen raseres, og det blir vel ikke bedre når kostnaderne øker i Q resultaten.

Det er knappest for at oppnå dette de har skiftet ut styre og ansatt Ryan Kitchen, det klarer Schneider alldeles utmerket alene.
Så glem Schneider og Wolf det kommer meget snart positive signaler fra selskapet, der de kutter kostnader og gjør selskapet lønnsomt.
Og Cevira kommer og snart som bare i godkjenningsmilepæler leverer tilsammen over 50 mil usd. Og sen alle de potensielle kjempeinntekterne i royalty.
Tricky77
I dag kl 09:03 601

@Merlin, Takk for innlegget ditt, endelig lite fakta og ikke bare synsing og negative spekulasjoner av folk flest... håper at en del av pengerne fra Cevira blir brukt på disse scope!
Redigert i dag kl 09:15 Du må logge inn for å svare
sokaratest
I dag kl 09:40 544

Interessante og svært relevante perspektiver - dette kommer til å bli er suksess. Merkelig at ikke pressemeldingene fra PHO er formulert mer selgende og mulighetsorientert. Markedet reagerer negativt til tross for positive nyheter og muligheter
Tricky77
I dag kl 09:45 526

Enig! Men tenker at alle tall ikke var/ er ferdig avtalt Dem Kunde ha sendt ut det som stod i mailen istede. Jaja pytt pytt nå vet vi mer og bedre.
Redigert i dag kl 10:30 Du må logge inn for å svare
peaf
I dag kl 11:41 416

Her er lite om cystoscope generellt og Flexiscope, hvordan Wolf og PHO skal klare at lage det beste flexiscopet er en gåte for meg. Med så mange aktører og tekniker må det vel vare bedre om de tar alle kostnader selv om de vil vinne frem.
https://market.us/report/cystoscope-market/

Det er en kjempemarked og mange kombibehandlinger, skal PHO sitte igjen med en avtale at bare selge Wolfscope om ingen vil ha dem. Det finns inget grunnlag som seier at Wolf har komt lenger en andre, snarere er det andre produsenter som har komt lengre. De bør vel hellre stimulere alle til at bruke Hexvix, det er ikke noen garanti at de vil gå over til BLC og den ekstrakostnaden som Cysview gir. Det de ikke ser behandler de med BCG eller Kjemoterapi ( cellgift ) i dag, og da må det studier til som viser at BLC er bedre. De finns reden men vi ser jo hvor langt de komt hittils, fast de brukt BLC i snart 18 år i Europa og Norden.

Om knapt tre uker får vi se vad Schneider har prestert de siste 3 mnd, eller om han har spart seg for fremtida innsatser som vanligt.

Merlin
I dag kl 13:46 322

Jeg tror jo at Uroviu har vist veien i hvordan et moderne skop skal lages. Men de har jo ikke noe BLC flexiskop.

Et håndholdt skop med påmontert skjerm som er 180 grader vridbart, batteridrevet og med rimelig utskiftbar front er nok løsningen.

En såkalt towerløsning er noe virkelig gammeldagse greier. Dyrt, lite mobilt, lite praktisk.

Her har Wolf og Photocure muligheten til å senke kostnadsterskelen kraftig for urologene, Det bør gi kraftig økt salg av Cysview.
Redigert i dag kl 13:50 Du må logge inn for å svare
sokaratest
I dag kl 14:30 286

Godt poeng Merlin
Computum
I dag kl 16:41 200

Kanskje de burde sett litt på PLT's TLens?
Merlin
I dag kl 20:28 81

Det må være en svært rimelig linse. Autofokus er totalt unødvendig. Det bør være en optikk med fast linse med fokusavstand. Man fokuserer i stedet ved å holde riktig avstand til cellene. Da oppnås det som trengs og utstyret blir svært billig.
Computum
I dag kl 22:04 13

TLens er svært rimelig.