Strategisk globalt samarbeid

sokaratest
PHO 15.07.2024 kl 18:08 9670

Photocure and Richard Wolf Enter into Agreement to Develop a High-Definition Flexible Blue Light Cystoscope for Global Commercialization
SomSa
I går kl 08:58 1282


Han har god evne til å fortelle eventyr og overbevise aksjonærene å tro på disse. Aksjonærene er naive. Milepæler utbetalingen dekket millionlønningene og luksuslivet til ledelsen i stedet for å gi til aksjonærene.
peaf
I går kl 08:59 1270

Man kan og undre hvordan de 46 ansatte i USA klarte at selge hele 5 scope i USA, det er på grensen til selvdøde selgere de har der. Men dyre er de og Schneider og COY er de dyreste, ser Ryan Kitchen kjempe prestasjonerne de leverer i USA.
Redigert i går kl 09:01 Du må logge inn for å svare
Daniela_
I går kl 09:05 1239

Alt i alt ser det jo lovende ut, PHO’s kostnad i RW avtalen er peanuts, cash balance er økende, og de har nok ansatt noen for å få fokus på lønnsom drift. Hexvix og Cevira fosser fremover i Kina.
Merlin
I går kl 09:21 1159

Photocure venter fortsatt en konsolidert produktomsetningsvekst på 6-9 prosent med faste valutakurser i 2024, og en positiv ebitda eksklusive kostnader til forretningsutvikling.

Videre venter Photocure nå nye og oppgraderte Saphira-blålysinstallasjoner i området 55 til 70 i 2024, mot 40 til 70 i forrige rapport.
peaf
I går kl 09:36 1118

Det er helt rett det er lovende, jeg er sikker på at Ryan Kitchen står opp fra de døde og finner en måte at levere hex/cys på til rimligaste vis. Bare der kan de spare et par hundre mil, om de sluter selge scope. Hexvix i Kina tar vel litt tid da det skal selges scope der først, men kan bli meget bra med tiden.
Og Cevira nærmer seg med stormskritt nå, og med godkjennings betalninger og royalty så er vi i en helt annen divisjon. Med antagligen store årlige utbytten.
Merlin
I går kl 09:46 1080

Helt klart at Pho har et stort potensial på kostnadssiden. Det er utrolig at de kan bruke så mye penger på salgssiden, men antar det i stor grad er snakk om kundeoppfølgning og salg av Cysview/Hexvix det dreier seg om. Med et HD flexskop på plass hadde situasjonen vært vesentlig bedre. Det er bra de har Saphirasalget. Ut fra flexsituasjonen kunne resultatet vært adskillig dårligere, men de redder seg i stor grad inn med Saphira, som jo gir svært gode kliniske resultater.
Redigert i går kl 09:47 Du må logge inn for å svare
Sobering
I går kl 10:47 996

Stort sett var rapporten som forventet, men en liten skuffelse kom i Europa hvor DNB ventet en "healthy growth", men hvor Photocure presterte omtrent ingen vekst i salg (1% nedgang i unit sales). Grovt sett opprettholder Photocure guidingen (hever nedsiden av intervallet for nye installasjoner (fra 40 til 55), men opprettholder oversiden (70).
Redigert i går kl 10:59 Du må logge inn for å svare
peaf
I går kl 11:11 954

Ja det går i stort sett fint ned totalt 8 kr på Wolf scope meldingen, og 1 kr opp i dag på Q rapporten enbart takk vare Cevira milepælen. Uten Cevira er det en komplett katastrofe det Schneider driver med, vi får håpe han får respass i slutet av uken.
SomSa
I går kl 12:27 875


Hvis det var big Pharma hadde lagt ned salget av Cysview for lenge siden. Cysview ble godkjent for salg siden 2010-2012 og ennå tjener de ikke penger og salget går tregt. De kommer stadig med nye bortforklaringer og samtidig gir nye saftige lovnader og fremtidsutsikter. Det kommer til å bli den samme skuffelsen i Kina.

Foreløpig kan aksjonærene drømme og fantasere om Cevira men virkeligheten kan bli brutalt. Med P/E rundt 330 måtte vekten være stort fra kvartal til kvartal. Bestefar, oldefar og tippe oldefar og + mer er priset i aksjekursen.

Vi må høre på hva sier CEO etter han våknet opp og spist sin frokost.
Fevang
I går kl 12:56 850

Så du mener det kommer mange millioner i milepel-utbetalinger fra Kina uten grunn???
peaf
I går kl 13:17 817

Ja og Asieris har vunnit priser og anerkjennelse fra den kinesiske eksperttisen for sin satsning på Cevira, det luter mot brutalt store inntekter bare i Kina. Og de blir ikke mindre i resten av verden, og at de godtar søknaden i kina betyr at de ser inga påtaglige feil i studieopplegget. Og fortsatt ikke en tilstymmelse av konkurrenter, kan det bli bedre.
peaf
I går kl 16:03 693

Jeg lyssna på webcasten med spørsmål delen, ikke et ord om Ryan Kitchen. Det er et godt teign at de ikke vil vidkjennes hans eksistens, de velger og vilke spørsmål de vil ta opp i presentasjonen så det er ingen ide at spørre de svarer ikke endå. Det må komme en reaksjon fra styret, resultaten viser var gang at alt annet skjer en det Schneider påstår skal skje. Man kan ikke bare snakke man må prestere og, det er minimal omsettning og interesse for aksjen når de kommer med Q resultaten. Og han kan ikke uttale seg om Asieris og det førstår vi, han vet endå inget det beviste han når kontrakten blev lagt.
Almirante
I går kl 18:38 582

Elendig kvartal, men var ikke forventet noen positive overraskelser. Er regnskaps "triks" som holder hodet over vann denne gang, og vil sikkert vedvare ut året.
Ser ikke så mange flere triggere dette året, så får håpe Asieris kommer inn på eiersiden eller eventuelt sluker selskapet.
Daniela_
I går kl 19:11 557

Elendig? Mtp at flex går mer og mer ut så holder de hodet over vannet og vel så det.
Merlin
I går kl 19:13 556

På webcasten ble det sagt at juli hadde vært en bra måned og at 3Q24 ville bli vesentlig bedre enn 2Q. Det skyldes ikke minst etterslep i både Sverige og Tyskland, som rammet omsetningen i 2Q. Vi kan vente oss et vesentlig bedre driftsresultat i 3Q.
MacanT
I går kl 19:28 538

Den der remsa har vi vel aldri hørt før🤣
Tricky77
I går kl 19:41 529

For at gjöre en lang historie kort. Jeg trur at dette bolag kjem til og lykkes in the end. Innen vi ser SOC så er vi oppkjöpt. Visst er det opplöftende med litt positiv syn på caset? Jag ser ingen konkurs i lång framtid. 270 milj. på kontot, 100 ansatte, brutto 500milj+ hvert år per nå, gjennombruddet kommer,( baserat på all fakta som blir presentert) og då er vi der.
Redigert i går kl 19:53 Du må logge inn for å svare
sokaratest
I går kl 19:46 523

Avklaring vedr. godkjennelse av Cevira så er PHO en brennhet oppkjøpskandidat .
peaf
I dag kl 05:07 356

40 øre opp på en knallgrønn dag, og nå er det bare 11,5 kr opp så er Ryan Kitchens 150.000 opsjoners verdi i null. Og Schneider fremstår som mer og mer falsk og utruligt lite truverdig, han har vel panikk nå om han skal overleve tils Cevira blir godkjent og hans egne opsjoner skal få noen verdi innen han ryker. Selv har han bare negativ effekt på kursen, i februar i fjor var kursen på 112 kr og nå etter en gedigen innsats fra Schneider er den 50,50.

Og hadde vi ikke hatt Cevira og deres milepæler så hadde kursen vart på 30 talet nå, jeg vil jo tru at både Briarwood og Lannebo ser elendet og Schneiders oførmåge at skape aksjonærverdier. En sak er 100 % sikkert og det er at Schneider og hans salgskorps må vekk, de klarer ikke at skape avkastning. Og det er klart at Ryan Kitchen jobber for Hallerberg som gitt han opsjonerne og ikke for Schneider som later som han ikke eksisterer.

Vi har en milliard avtale med Asieris og Cevira, men verken PHO eller analytiker omtaler den som det. Bare noen tørre meldinger om godkjenningsprosessen og noen milepæler som fremstår som forskudd for at redde ansikt på Schneider. Om den vart ansett som en milliard avtale når den vart inngått, så finns det ingen anledning at plutsligt så tivel om at det ikke er sikkert lengre. Det er snarere tvertom den viser seg sikkrare og mer verdifull jo mer prosessen fremskrider. Inger Ferner Hegglund som lagte avtalen har sammen med Hestdal alltid vetat blockbuster potensialet til Cevira, og tatt høyde for det.

Og fortsatt inget om royalty avtalen for hexvix i KIna, ikke ens det klarer Schneider få til. Han mener vel at bare Asieris har lov at røpe den, eller er den så dårlig at han ikke vil ut med det.
Anners er vel fredager en god dag at sparke uduglige CEO,er på, men det går bra med torsdager og om det haster.

Men om to uker så kommer halvårs rapport fra Asieris og fakta eller signaler om hva som skjer med Cevira og godkjenning, samt videre søknad om godkjenning i Europa og USA. Bare en bekreftelse på at de gir søknaden en prioritert behandling er en fantastisk informasjon som betyr mye. Dette er noe som ikke ens Schneider klarer ødelegge.
bravi
I dag kl 09:24 213

Akkurat nå er kursen under 50 kr, utrolig at ikke kursutviklingen får noen som helst konsekvenser for strategier og ledelsen. Man kan lure på motivasjon til Hallarberg (med Kitchen) når de ikke tar grep og gjør noe med utgiftene. Uansett hvor mye som kan komme inn fra Cevira er alle utgiftene med Cysviw/ Hexvic tapte kr.
peaf
I dag kl 10:37 140

Jeg trur jo Kitchen arbeider for fullt med at finne et fungerende alternativ for at levere cysview til sykehus og urologer, og han må vel ha det på plats innen de fjerner eksisterende orginisasjon. Sen må de vel ha en måte de fanger opp nye kunder på, så de og får sine leveranser etter behov. Sen får vi se om scopeprodusenterne kan lage så gode scope at de kan selge dem selv og skape vekst.
MacanT
I dag kl 10:45 128

Finnes dessverre ingen tegn på at Cevira søknaden får prioritert behandling. Hvis det hadde skjedd er jeg helt sikker på at Asieris umiddelbart hadde sent ut en melding. Asieris kursen er ned 50% siden nyttår, altså enda verre enn PHO.
peaf
I dag kl 11:47 74

Vet ikke om man skal legge kursen til Asieris som grunn for noen konklusjoner. De melde dette for første kvartal men det hjalp ikke på kursen.

Den 29. april ga Yahong Pharmaceutical (aksjekode: 688176.SH) ut sin rapport for første kvartal 2024. Selskapet oppnådde en omsetning på 243,195 millioner yuan i første kvartal, en økning på 126,08 % i forhold til forrige kvartal. Dette skyldtes hovedsakelig selskapets salg av kommersielle produkter, pezopanibtabletter (varenavn: Dipite) og neratinibmaleattabletter (varenavn: OUBI) i rapporteringsperioden. Depat og Oubi kom i salg i henholdsvis oktober og desember 2023, og produktsalget økte i første kvartal i år. ( ca 375 mil kr )

Det er ganske heftigt i mine øyner even om de ikke skriver hva driftresultatet var, så de forteller ikke alt fast kursen raser.
De har heller ikke sagt noe om forventet godkjenning av Cevira i motsats til Hexvix som de sier senest juni neste år. Og Cevira oppfyller alle kriterier for en prioritert behandling hos alle verdens myndigheter. Så får vi se om det kommer noen nyheter i halvårs rapporten.