Strategisk globalt samarbeid

sokaratest
PHO 15.07.2024 kl 18:08 14480

Photocure and Richard Wolf Enter into Agreement to Develop a High-Definition Flexible Blue Light Cystoscope for Global Commercialization
peaf
14.08.2024 kl 04:06 972

Sjefsbytte sendte Starbucks opp 25 prosent !!!!!!!!!!!
Når får vi samme overskrift, et sjefsbytte i PHO burde gi minst 50 % i oppgang. I PHO ligger alt tilrette for en kraftig restruksjon, inntekterne er der det er bare satsningerne på vekst som ikke fungerer. Det er urolige tider nå og bare direkte lønnsomhet er en garanti mot et skikkelig kursras. Så vi får håpe at Ryan Kitchen snart finner en ny sjef eller tar over selv, antallet opsjoner han fikk taler for at det skjer snart.
MacanT
14.08.2024 kl 10:31 826

Mye svada så tidlig om morgningen😂
Almirante
14.08.2024 kl 10:37 816

peaf, lufter et forslag her. Kan du ikke samle aksjonærer, og stille opp på 3Q eller GF, og fronte et forslag om å avsette Schneider??
Nytter ikke å ytre misnøye her på forumet. Take some actions eller la ting ligge. Jeg er også kjempe misfornøyd med PHO og ledelsen, men klandrer meg selv for investeringen. Så isteden for å kaste shit på ledelsen, så tar jeg heller å snitter ned så mye jeg kan og selger så fort jeg er break-even.
peaf
14.08.2024 kl 11:54 755

Merkelig jeg har alltid trudd forumet er en plats for at lufta sine meninger, at tige er gull er det noen som sier men det er nok ikke helt riktigt i PHO fallet. Hadde jeg trudd på at jeg kan avsette Schneider så hadde han vart borte for lenge siden. Men som opplysning om hva man trur skjer med ledelsen, kan det ha en mening. Vi vart jo kvitt styret og Egberth fast det tok lang tid, det var jo de som ansatte Schneider. Men en Schneider exit er en meget positiv hendelse i mine øyner, så er det bare at håpe det skjer denne fredagen. Som er en meget god dag at sparke uduglige CEO,er på.
Almirante
14.08.2024 kl 14:34 665

Peaf, du misforstår, jeg sier ikke at du ikke skal lufte dine meninger, men etter å ha lest dag inn og dag ut om hvor udugelig Schneider er ifølge deg, ta heller aksjon.
Jeg er med, har ikke mange aksjer men støtter et eventuelt mistillitsforslag. Jeg bruker forumet for å få kunnskap, innblikk, info som jeg ikke har eller ikke har fått med meg. Du har kjempegod kunnskap og innspill, men alt blir overskygget av all negativ og ofte usaklig kritikk av Schneider. Hvis han er virkelig udugelig, så hadde storaksjonærene tatt affære.. og Egbert som du har tillit til er nok ikke gamechanger.
peaf
14.08.2024 kl 15:08 637

Nå er det vel de store som velger styre som skal ta affære, de har jo begynt med at skifte styre og ansette Ryan Kitchen som fikk betegnelsen strategisjef. De ansetter ikke sånne i fungerende selskaper og gir de mer opsjoner en CEO får. Og jeg har ikke tillit til Egbert han var bare en løpegutt til Radforsk i PHO og Nano, hans ende oppgave var at dele ut opsjoner. Men jeg har troen på Hallerberg som brukte 6,5 mil av egne penger til at kjøpe aksjer, og han redusere eksisterende opsjoner med 50 % det er en bra begynnelse.
Sen er det vel resultaten som forteller hvem som presterer hva, og det er naturligtvis grunnen til all stadigt återkommende kritikk. Så får vi se om ikke Schneider ryker en eller annen fredag meget snart. Vi kan ikke vente 2,5 år på noen Wolf scope som ikke er noen garanti for suksess, men er en garantert kostnad når de vel kommer så langt.
Daniela_
I går kl 12:47 379

Hvertfall 3 forskjellige aktører som bedriver robothandel i aksjen samtidig. Helt sinnsykt at dette er lov.
bravi
I går kl 13:55 336

Kursen er nå på 48 kr, det er tid for et sjefsbytte i Pho.
Beste for kursutviklingen er om Schneider og salgsbøttebaletten blir lempet ut før det kommer meldinger om Cevira.
wave
I går kl 14:43 303

"Så får vi se om ikke Schneider ryker en eller annen fredag meget snart."

Kjenner bare til en person som har vært like notorisk monoman som deg, Peaf. Det var den romerske senatoren som for et par tusen år siden alltid avsluttet sitt innlegg med "...forøvrig mener jeg Karthago bør ødelegges".

Det endte med at han fikk viljen sin...
Redigert i går kl 14:48 Du må logge inn for å svare
Daniela_
I går kl 14:48 294

Men Peaf er inne på noe, mannen har en astronomisk lønn i forhold til hva han presterer, han har kostet selskapet astronomiske summer med sine sprell og påfunn.
peaf
I går kl 15:35 264

Ja nå er kursen 2 kr lavere en når han som første gang i sitt liv blev CEO, det er om ca 2 mnd til 6 år siden. Tar vi med kronesvekkelsen så er kursen ytterlige ned ca 25 %, og nå har vi og 5,4 mil aksjer mer en når han startet. Vi har og et olønnsomt ipsen sen han fikk legge sin magiske hand på det, og han fikk en milliardavtale i favnen av føregångeren. Som hitils har betalt ut 17 mil usd, men de har på en mystisk måte forduftet som det meste av emisjonen på 330 mil og har gjort.

Ja jeg klager mye på hva de har prestert, men det er ikke mitt feil hadde han fått sparken før noen hundre fredager sen. Så hadde jeg sluppit gjenta meg etter vart Q resultat.

Men til uken kommer halvårs rapporten til Asieris og jeg er sikker på at det blir en hyggligere lesning en det Schneider alltid påstår men som aldri skjer.
Tricky77
I dag kl 13:23 90

Ikke helt rett forum, men har folket fådd med seg Lytix sine fantastiske fase 2 resultater her? Bare en sån Heads Up. Ingenting Med Pho og gjöre, annen type kreft men Norsk Biotech er i siget nå.
Redigert i dag kl 14:13 Du må logge inn for å svare
peaf
I dag kl 15:48 42

Skal ikke seie så mye om Lytix men partnern Verrica som lagte studien føll 40 % etter presentasjon av resultaten. Det betyr ikke at jeg kan bedømme resultaten, men det er noe som skurrer om de skal vare fantastiske. Men vi får håpe de finner ut av det. Når det gjeller Cevira som er forbi alle hinder, så er bare spørsmålet vilken dag gidkjennelsen kommer. Spenningen er vel hvor mange milliarder Cevira kommer at innbringe i året.
Tricky77
I dag kl 16:32 15

Peaf, har fölgt med Verrica og dem har som Aseris produktet utlicencert fra hovedeier, problemet der er at dem snart går tom for penger, det gjör vel ikke Aseris. Derav fallet på 40%. Dem må hemte penger om det kjem fra störste eier som er dollar miljäder eller om det blir en emi vites ikke nå men det påvirker ikke produktets fortefflighet ( unnskyld min norske) men di fleste förstår vel hva jag skriver, håper jag. Hur er det med Aseris sin pengebinge? Finnes det nok? Uansett så tenker jag at håll öye med Lytix, det finnes mye godt der. Anbellar at ni som er intressert går in på lytix sin forum, ja mye haussing men også mye bra, rapporten til Verrica kjem inom noen uker då får man mer svar. I all velmening.
Redigert i dag kl 16:38 Du må logge inn for å svare