Strategisk globalt samarbeid

sokaratest
PHO 15.07.2024 kl 18:08 31712

Photocure and Richard Wolf Enter into Agreement to Develop a High-Definition Flexible Blue Light Cystoscope for Global Commercialization
peaf
29.08.2024 kl 09:01 3144

Det er nok ikke riktigt det er vel en milepæle som vi ikke vet storleiken på når de når 1 mrd usd før at sen øke når samled inntekt når en viss nivå over tid, det er inget som sier at det er første år.
peaf
29.08.2024 kl 10:15 3002

Som vanligt skjer ikke noe hos PHO, hva med en pressemelding om at Partner Asieris beskriver Cevira som en blockbuster produkt som de snart skal lansere i verdensmarkedet. Det er trots alt unikt og kan fort gjøre at selskapet blir mer verdt en Algeta, og dessuten kan generere store utbytter da enda kostnaden for selskapet er HAL som de har forpliktet seg at holde. Men en dag vakner de vel og da skjer det store ting fort.
Fevang
29.08.2024 kl 10:17 2999

Åpner opp på relativt stor omsetning - så nå er den ned bare 20% i år. Jaja - jeg kjøpte i alle fall på åpning og har aldri hatt flere. Så får vi se hvor lurt det var.
sokaratest
29.08.2024 kl 11:02 2867

Store gjennombrudd på gang for Cevira og Hexvix - det er veldig morsomt å være aksjonær.
Takk til deg Peaf for at du holder oss oppdatert og at du deler din kunnskap med oss !
skadi
29.08.2024 kl 22:41 2535

Og folk selger Photocure, som har en fot godt innenfor Asieris døra, for litt over 50 spenn. Er vel samme beløp som kan forventes i minimum utbytte før 2030. Og da går jeg ut i fra at Photocure fortsatt ikke tjener fem flate øre på egen drift.
Gitarhelt1
29.08.2024 kl 23:27 2488

Ser det er en del som mener det er fare for at selskapet blir solgt med bare en premie på dagens kurs. Det vil jo være helt ekstremt om noen bare får til det og så bare vil cashe inn noe helt enormt på cevira og evt cysview i årene som kommer? Med det potensiale som åpenbart er nå, vil allikevel slitne aksjonærer gå med på feks 120 per aksje ?
Merlin
29.08.2024 kl 23:49 2467

De som solgte i dag aner ikke hva de eier. Photocure er verd hundrevis av NOK pr. aksje. Det er KJØP som gjelder på dette nivået, ikke minst etter Asieris forbeholdsfrie ON TRACK! To fase III behandlinger er det INGEN norske biotechselskaper som kan matche. Mulig vi får Ceviragodkjennelse med milepælsutbetaling allerede i år, indirekte basert på Asieris beskrivelse av fremdriften i prosjektet, og hvordan det sammenfaller med de kinesiske myndighetenes preferanser.

Teknisk er aksjen kraftig oversolgt og går nå inn i en KJØP-fase. Ingen teknisk motstand før ca 70-75 kr., men man skal ikke se bort fra et skift i aksjen etter Asieris opplysninger om fremdriften. Da snakker vi om 115 - 150 kr. som mer naturlige motstandstrinn.
Redigert 29.08.2024 kl 23:58 Du må logge inn for å svare
peaf
30.08.2024 kl 06:11 2375

Asieris og Cevira trekker opp, og som vanligt Hex/cys og Schneider trekker ned. Så det er på stedet vil, så får vi se om det kan bli full fokus på Cevira utvikklingen.
Når de skriver at Cevira er en Blockbuster produkt, så er det samme som at guide 1 mrd usd salg i året eller mer. Det betyr minst 1,3 mrd nkr for PHO, og med en PE på 15 som gjeller for vekstselskap så er det en verdi på ca 20 mrd og en kurs på ca 700 kr. Det er en absolut mulighet når Asieris beskriver produkten på den måten.

Jeg regner med at de store i TOP 20 følger Asieris med argus øyner som vi, de vet at det er der det skjer. Og når Asieris skriver at alt er forberedt med salgsorginisasjon og produksjon så de kan starte leveranser omiddelbart så forventer de og en godkjenning vilken dag som helst. Som jeg tolker det hele når de skjøv EMA søknaden til Q4 så er det for at ha Kinagodkjenningen i ryggen, anners kunde de bare søkt på godkjenning paralellt med Kina da deler av studien foregikk i Europa.

Men at påstå at noe er en BLOCKBUSTER produkt forplikter og at de leverer, men ser man på pasientgrunnlaget og behovet for en i stort sett riskfri medisin så er det faktiskt en konservativ beskrivning av potensialet. Dette har jeg ventet lenge på, det går i rette veien men det har gått sakte. Men jeg trur godkjenningen ligger rett rundt hjørnet nå.
peaf
30.08.2024 kl 12:22 2115

Ja nå vet vi at Cevira er en blockbuster produkt med alt hva det medfører av inntekter, så får vi håpe man får noen overraskende penger snart som man kan skyve inn innen alle opptekker den enorme muligheten at kunne gjøre et varp.

https://www.finansavisen.no/helse/2024/08/27/8172078/pfizer-vil-selge-direkte-til-brukerne

Men litt utenfør som vi har hatt oppe før. Mange har prøvt gjort narr av Bravi og hans webshop, men nå vil Pfizer og Eli Lilly selge en del av sine produkter på nett. Så Bravi var litt føre sin tid, det må jo vare ypperlig for Kitchen at bygge opp en nettbutikk for at selge Hex/cys til sykehus og urologer. Måten PHO gjør det på med at en selger som har sitt distrikt der han leverer personligt til kunderne må jo vare utroligt kostsamt og det syns i regnskapet.

Noe må jo Ryan Kitchen drive på med, Asieris klarer seg best selv. Men om Schneider får sparken først så kan han ikke dribble bort noe fra Cevira inntekter, og selgerne kan få seg jobb hos Wolf om de skulle behøve noen det er jo deres scope de skal selge. Da har vi komt langt på vei.
Merlin
30.08.2024 kl 19:05 1927

New publication: blue light cystoscopy shows potential to facilitate the diagnosis of CIS in the upper urinary tract

This week, a new case report was published: “Intravesical hexyl-aminolevulinate used to detect upper tract carcinoma in situ during surveillance ureteroscopy: A case report and review” in the journal European Urology Open Science. The article describes the first upper tract blue light cystoscopy during which the physicians were able to diagnose upper tract carcinoma in situ (CIS).

Abstract from the article: Blue-light cystoscopy with intravesical hexyl-aminolevulinate (HAL; marketed as Hexvix®/Cysview®) has been shown to improve identification of bladder carcinoma. The application of photodynamic techniques in the upper urinary tract has not been well studied. In this report, we present a unique case in which blue light cystoscopy was effective at visualizing and diagnosing upper tract urothelial CIS. This case was significant for blue light fluorescent, biopsy proven upper tract carcinoma in situ that otherwise would have been a benign examination using traditional white light technique.

The authors state further: “While the efficacy of blue-light cystoscopy for diagnosing tumors arising from the bladder is well established within the current literature, few studies have examined the utility of it in diagnosing tumors of the upper tract. […] Future work should be done to study the use of photodynamic techniques in the evaluation of upper tract malignancies.” They conclude “Photodynamic surgery using blue light with Cysview was uniquely added to the diagnostic and therapeutic treatment of insidious upper tract urothelial carcinoma in a patient with a wide, patulous ureteral orifice. To our knowledge, this is the first instance of using blue light to evaluate the upper tract for UTUC. The patient's pathology was confirmed by biopsy to be CIS, and evaluation with white light alone likely would have under-staged the patient without the assistance of alternate wavelength diagnostics utilizing HAL.”
Merlin
31.08.2024 kl 12:03 1702

Litt av en børsuke for Photocure!

Asieris halvårsrapport var det som skulle til. Troverdigheten og gjennomføringsevnen til Asieris synes høy. De betaler punktlig milepælen til Photocure. De har en solid økonomi.

Med Asieris forsikring om at gjennomføringen er on track og at Cevira er blockbuster reduseres risiko sterkt.

Det bør gjenspeiles i aksjekursen til Photocure som ligger på et svært lavt nivå. Den forsiktige oppgangen vi nå har sett endrer ikke på at aksjen fortsatt er svært billig og et klart kjøp.
peaf
06.09.2024 kl 07:33 1201

Ja at Asieris mener at Cevira skal omsette 1 milliard usd eller mer gav ikke de store utslag på kursen. At de er litt mer skeptiske i Kina er førståligt, i ett land der 10 tals millioner har betalt sin leilighet i førveien og bygget stopper opp så de står der og betaler før noe de ikke fått. Da førstår man at de ikke gjerne investerer i noe før de er sikker på at det er godkjent og gir inntekter. Asieris gav i alle fall klare meldinger om potensialet og alle forberedelser de vidtatt før at få Cevira på markedet, og levner ingen tvivel om det blir godkjent eller ikke.

Det kan neppe sies tydligare uten at dokumentere det, og det er merkelig at ikke PHO kan pressemelde Blockbuster påstanden og utvikklingen i prosessen samt førberedelser som Asieris gjort med produksjon og markedsføring. Og nå har den kinesiska ekspertisen enda en gang uttalt at de mener Cevira blir en suksess inom
HSIL behandling og nå med studieresultaten som grunnlag, og alle kan ikke ha feil.

Hvorfor det er så labert interesse beror vel på bristande informasjon, ingen skrur opp forventninger hos PHO og ikke et ord fra analytiker om mulige kjempeinntekter fra Cevira. Men meget snart vanker det godkjennings betalninger og royalty i milliardklassen, så får vel de som vil omsette aksjer på de her nivåerne.
Men snart skal verden førstå vilken fantastisk medisin Cevira er i behandlingen av HPV infeksjoner.
Slettet bruker
06.09.2024 kl 09:53 1100

Neste etter Schneider til å få fyken må være IR avdelingen, for de kan ikke gjøre en sabla dritt.
peaf
07.09.2024 kl 06:40 918

Nå er aksjen 55 øre opp etter at partner Asieris beskrev Cevira som Blockbuster produkt. Det er en klar melding til kinesiske innvestorer, der er den bare marginellt opp og. Mange PHO innvestorer bør jo vare klar over halvårs rapporten til Asieris, men hvordan tolker de opplysninger om en blockbuster produkt. Det er jo måten de lanserer produktet på, hvor mange vet at det er første gangen de mener noe om guiding av inntekspotensialet til Cevira etter vellykket studie.

Pho har aldri ment noe etter estimeringen på 250 mil usd vid kontraktinngåelse i 2019, de nevner aldri det eller noe annet om potensialtet til Cevira i sine presentasjoner som skal opplyse om sannsynlige inntekter fremover. Det er jo i presentasjoner man skal kunne se hva vilke forventninger selskapet har fremover, og noen Wolf scope om et par tre år eller en nedklassifisering av flexiscope som aldri skjer er vel og bra. Men mulige milliard inntekter fra det som Asieris nevner som dollarmilliard produkt blir aldri nevnt bare at Cevira finns der med lovende resultater.

Cevira bør jo egjentligen bli betydligt større en Xofigo til Algeta som aldri nådde blockbuster status, men beskrives ikke på noen måte som den suksess de bare er en hårsmån fra at bli i norske avisartikkler. Man sitter igjen med en kjensle at PHO syns det er pinsomt da de ikke gav Asieris store sjanser at lykkes til at begynne med, men nå har Asieris gjortde spådommerne til skamme. Med det de har betalt til nå til PHO, og det de lagt ut i forberedelser til markedsføring er godkjenning en garantert sak.
Skall da sannsynlige milliardinntekter resultere i 55 øres oppgang, da er det noen som ikke har gjort jobben sin.

Ser Hallerberg og Kitchen den elendige forvaltningen av aksjonærers innvesteringer, jeg vil gjerne tru det og at det får konsekvenser om ikke alt før lenge.
Redigert 07.09.2024 kl 06:42 Du må logge inn for å svare
MacanT
10.09.2024 kl 13:11 589

Javisst, og nå har vi som så mange ganger før falt tilbake til samme nivå som før rapporten. De eneste som fikk noe ut av dette var som vanlig øretrillerne😉
peaf
11.09.2024 kl 06:11 441

Ja kursen lever sitt eget liv, hva det beror på virker mest som meget dårlige kunnskaper hos små innvestorer om hva som skjer i verkligheten. Asieris rapporten gav jo og mange svar om utvikklingen i Cevira prosessen. At de skriver det er en blockbuster produkt er en sak og må bevises først, så bør man da lese argumenteringen for at det virkeligen er det. Og pasientgrunnlaget er enormt samt at Cevira blir den behandlingen med minst risk for bivirkninger, og sakner terapuetisk konkurranse i behandlingen.
Det i seg selv burde vare nok, og når det dessuten og sparer en masse återbesøk før at følge sykdomsutvikklingen så bedder det for at det blir meget brukt.

Sen når de byggt opp produksjonskappasitet og en egen avdelning som skal markedsføre og selge Cevira i Kina umiddelbart vid godkjenning, da bør alt tvivel om hva Asieris mener om godkjenning vare fjernet. De skriver inget om når de trur godkjenning foreligger, men det virker på dem som det haster med at alt skal vare på stell nå da godkjenningen kan vare rundt hjørnet. De gir en otvetydlig signal om at dette er høyeste prioritert hos dem.

Fast Cevira er det store vies det ikke mye oppmerksomhet om det fra PHO,s sin side, vi får knappt beskjed om når milepæler kommer eller forendringer i avtalen. Og i analyser om PHO så blir aldri verdier fra Cevira tatt med, bare noen tørre fakta om vellykket studie og leverte godkjenningssøknader. Men inget om potensiale eller påminnelse om estimert verdi og hva den var begrunnet med. Men blockbuster potensialet er ivaretatt i avtalen med milepæler på 190 mil usd som ikke informeres om når de blir utløst eller hvor mye var gang.

Sen hva som gjeller Hex/cys delen så skjer det minimalt når det gjeller lønnsomhet, men vi vet at det er noe på gang med ny meget velbetald strategi direktør. Vi kan bare gjette hva som føregår i kulisserne men kan vel med sikkert tru det handler om at skape lønnsomhet. Han Ryan Kitchen som blev ansatt blir aldri nevnt av selskapet og hadde ikke opsjonerne han fikk vart meldepliktige så hadde vi vel ikke vetat noe om han. Det betyr at han ikke samarbeider med ledelsen, men er direkte underlagt styret( Hallerberg ). Men så lenge det ikke kommer informsjon om noe konkret han prøver innføre i strategin så skjer det fint lite med kursen, og uten informasjon skaper det ikke forventninger.

Vi kan nok forvente at det kommer mye positivt ut av det som skjer nå fra partner og selskapet generellt, så reagerer nok kursen og opp når de ser det !!!!!!!
Merlin
I går kl 17:45 212

Godt innlegg peaf.

Dårlige kunnskaper hos småinvestorer ser ut til å stemme. Mao er det de som kjører kursen stadig nedover.
Den korte informasjonstørken de siste dagene er nok til at kursen faller tilbake - inntil videre formoder jeg.

Om man ser på nyhetstidshorisonten er den svært uklar. Noen mener 9-15 mndr før vi får Ceviraavklaring fra kinesiske myndigheter. Da regner man med å ha god tid med å vente med å kjøpe aksjen.

Jeg tror godkjenning kan komme mye tidligere, basert på positivt formål hos kinesiske myndigheter og de siste uttalelsene fra Asieris.

Det kan medføre at mange foregner seg og ikke har aksjen den dagen godkjennelse kommer.

Også dårlige resultater gjennomgående ellers i norsk biotech inklusive investeringstørke slår ufortjent over på Photocure.

Vi får håpe kinesiske myndigheter snart reagerer på Asieris effektive fremdrift og kommer med overraskende markedsgodkjennninger både for Hexvix og Cevira før noen aner.

Vi vil da kunne få et kursrally i Photocure få har sett maken til!
Redigert i går kl 17:46 Du må logge inn for å svare
skadi
I går kl 20:28 133

Noen mener 9-15 måneder fra hvilken dato? Søknad om godkjenning er vel allerede sendt for en god stund siden.....
Typisk Warren Buffett case dette her, pengene overføres fra de utålmodige til de tålmodige. :)
Merlin
I dag kl 00:04 34

9-15 mndr i forhold til hva? Det må jo da gjelde i forhold til søknadsaksepten,

May 12, 2024 — Photocure : Asieris' NDA For Cevira Accepted By NMPA For Regulatory Review In ChinaSøknad akseptert da.

Da snakker vi februar - juli 2025.

Dette er jo en device-drug combo. I Kina er devicebehandlingen satt til 12 mndr. og bør være ferdigbehandlet i 2024.
Redigert i dag kl 00:17 Du må logge inn for å svare