Strategisk globalt samarbeid

sokaratest
PHO 15.07.2024 kl 18:08 47482

Photocure and Richard Wolf Enter into Agreement to Develop a High-Definition Flexible Blue Light Cystoscope for Global Commercialization
peaf
10.10.2024 kl 08:04 1307

Meden vi venter kan vi vel spekulere litt i hva vi trur skal skje, vi vet at Hallerberg og Kitchen har de føreløblige tallen i Hex/cys delen for Q3. Det er vel lite truligt at de er sensasjonelt bedre, og kursen er vel først og fremst basert på dem. Vi vet og at de fleste i TOP 20 har betydligt dyrere inngang en dagens kurs, så de kan umuligt vare fornøyd med utvikklingen og Schneiders prestasjoner. Ansettelsen av strategi direktør Ryan Kitchen er jo en direkte bekreftelse på det, han har nå vart ansatt i 6 mnd uten den minste lille antyden om hva han jobber med for strategi. At det har med lønnsomhet at gjøre er nok så sikkert, men om det er for at omstruktere salgsvirksomheten og redusere kostnader bør de melde at det jobbes med det.

Spørsmålet er vel hva som kommer først en melding om at kutte kostnader, eller en godkjenning av blockbuster produktet Cevira. Begge bør vel gjøre store utslag opp i kursen, mens Cevira har vel en potensiale som blir vanskelig at overgå i norsk biotek. Asieris har jo levert til dags dato og viser stor tru til eget selskap med et tilbakekjøp på ca 70 mil av egne aksjer, og om man leser deres meldinger og rapporter så er jo Cevira det produktet som de helt klart bygger meget store forventninger til. De har jo gjort alle forberedelser som trengs i Kina, og planerer nå for lanseringen i Europa.

Jeg trur begge deler kommer at skje snart, det ligger liksom i luften vi har ventet lenge nok nå. Jeg trur hexvix og kan komme snart, det er inget som sier det skal ta 18 mnd. Det har stor betydelse hvor vanskelig det er at måle sykdommen, og hvordan behandlingen virker. Men i dette fallet er det hvor mange tumører de finner i en og samme pasient først med hvitt lys og sen med blått lys og tiden til återfall, sikkerheten er jo godt dokumentert fra før. Så hvem vet de kan fort finne ut at det er klare fordeler med BLC, men her er jo innformasjonen fra Schneider og PHO totalt fraverende om royalty avtale og om den ekstra studien medfører noen ekstrakostnader før PHO og. Men det er vel Cevira og kutt av kostnader som kan ha en større omiddelbar innverknad på kursen, og det er på gang nå.
Så vi venter spent vidare det er mye at se frem til.
EnklestErBest
10.10.2024 kl 10:04 1195

Vi vet at drug med prioritet skal ha svar senest innen 130 dager fra innlevert søknad om markedstilgang.
Hvis vi sier at 130 virkedager inkl helger .
blir noen dager over 6 måneder fra 12. mai, og vi i tillegg har hatt et par utvidede helger i Kina, skulle vi ha svar senest mot utgangen av november. Blir spennende om dette slår til.
Hadde Asieris forventet vanlig gjennomgang av søknaden på 18 måneder er det vel lite sannsynlig at de hadde hatt produksjonsfasiliteter og markedsføringsføringsteam på plass allerede i sommer. Forberedelsene må ha startet en god stund innen de sendte søknaden om markedstilgang for Cevira.
peaf
10.10.2024 kl 10:26 1168

En artikkel om HPV vaksiner i bruk på ungdommer i USA. Det kommer ta lang tid innen alle blir vaksinert og de eldre blir det sannsynligtvis aldri.
https://www.livemint.com/news/world/hpv-vaccination-stalls-in-us-teens-raising-cancer-concern-11724351559339.html
EnklestErBest
10.10.2024 kl 13:33 1061

Som du nevnte tidligere, så skulle det være nok pasienter for Cevira I overskuelig fremtid.
Takk for deling.
bravi
I går kl 16:36 721

Til tross for optimistiske signaler fra Asieris fortsetter kursen nedover, snart under 50. Kursmessig ser det ut som Schneider sine prestasjoner overskygger alt annet. Markedet har mistet troen på at Hallarberg og Kitchen vil ta grep å redusere utgiftene.
SørenE
I går kl 21:38 560

Hej

Bravi skrev: Markedet har mistet troen på at Hallarberg og Kitchen vil ta grep å redusere utgiftene.

Spørgsmål til Bravi: Hvornår har Photocure meddelt sådan en meddelse vedrørende Hallerberg og Køkken opgaverne deres ?????---- læg gerne ind link eller artikler fra PHOs præsentationer eller Q regnskaber.

Dansken
Redigert i går kl 21:38 Du må logge inn for å svare
EnklestErBest
I dag kl 00:11 461

Vi vet alle at Photocure har et potensiale på 10X på et par år. Da er cevira godkjent både i Kina, EUA og FDA, og omsetningen har passert blocbuster-målet. Dvs mer enn 2 mrd. til Photocure i året, i tillegg til en rekke milepæler underveis. Hvis de får laget et lettbrukt HD-SCOPE med avtakbar front, i 2025, så kan blålys bli den foretrukne metoden, Standard Of Care I 2026/2027), og da kan potensialet totalt komme opp mot 20-30X eller mer.
Redigert i dag kl 00:13 Du må logge inn for å svare
peaf
I dag kl 06:07 405

Ja nå er det Schneider effekten som gjeller nesten ikke omsettning men nedåtgående, de store verken kjøper eller selger og alt fremstår merkeligt når man ser på potensialet og hvor langt de kommt med hex/cys omsettning og Cevira godkjenning. Hallerberg har suttit som styreleder i drygt et år og har hittils bare redusert antall opsjoner kraftigt til ledelsen og ansatt Ryan Kitchen. Schneiders opsjoner er redusert fra 332.000 til 132.000 og even de andre i ledelsen er mer en halvert , og ansettelsen av Ryan Kitchen som strategisjef og en tildelning på 150.000 opsjoner må vare tung og bære for Schneider.

Det er klart Hallerberg og Kitchen jobber med lønnsomheten, det er derfor de er der. Hallerberg har snudd flere selskaper til lønnsomhet og Kitchen er uten tvivel en del av planen hvordan de skal få det til. Det normale er vel at et selskap går ut og informerer om planerne, og ansettelsen av en egen sjef som skal forverklige dem. Men Kitchen eksisterer ikke i ledelsen eller i presentasjoner, det tyder på at ledelsen og Kitchen samarbeider ikke med at finne en løsning på lønnsomheten. Og luften har liksom gått ut av ledelsen, mens de venter på hva den nye strategin skal få før konsekvenser for dem. Det er vel ingen av dem som har prestert noe som gjør dem trygg i en reduksjon av kostnader i hex/cys delen.

Det er bare et tidsspørsmål når det skjer noe radikalt i Hex/cys delen, de må bare finne en måte at levere produktet til minst mulige kostnader. Det er scopeprodusenterne som skal ta seg av vekst og salg, hex/cys behovet kommer automatiskt som følg av salg av nye scope.

Jeg mener fortsatt at søknaden til EMA og samtaler med FDA er planlagt starte med en godkjenning fra Kina i ryggen, det må vare betydligt enklare ar søke godkjenning på noe som er godkjent fra før i andre deler av verden. De forandre EMA søknaden fra Q3 til Q4 og det er sikkert for at de fått signaler fra Kinas FDA, men så lenge ikke noe bekreftes av selskapen så kan man bare håpe på at det stemmer.

Men Asieris blockbuster påstand står fast og återkjøp av egne aksjer tyder på at de ser lyst på egen utvikkling. Det er snart et år siden hexvix søknaden vart levert og det er inget som sier at det må ta 18 mnd. Det kan komme nyheter når som helst.
Jeg må sie jeg ser lyst på utvikklingen før hex/cys men spesielt Cevira som er unikt i en pågående virusinfeksjon. Snart må vel aksjonærer her og i Kina førstå vilken potensiale Cevira har, om ikke annet når en offisiell guiding fra Asieris kommer.
EnklestErBest
I dag kl 09:19 271

Vi vil se at trenden er oppover hva gjelder Hex/Cys i Q3. Det er ikke bare noe jeg håper eller tror, men det ble sagt på Q2 presentasjonen at det var et betydelig etterslep fra Q2 som vil vise seg i Q3. Hallerberg er en person som vet hva han holder på med, og kjøper ikke 150k aksjer for å være snill, eller at det skal se bra ut. Uansett blir det bedre tider fra pres av Q3
bravi
I dag kl 10:16 203

Hei,
Nei, har ikke noen link eller annet for å støtte min påstand, forholder meg derfor til kursutviklingen, den er facit. Se også Peaf sitt innlegg ovenfor.
SørenE
I dag kl 15:25 93

Hej Norge

Bravi skrev: "forholder meg derfor til kursutviklingen, den er facit"

Ok Bravi -- lidt overraskende at du mener at Hallerberg og Køkken gør et dårligt arbejde som afspejles i kursen
Troede egentlig du mener at de gjorde et godt stykke arbejde.

Er ligeglad med hvad Peaf gætter og Trur --- du kommer med påstande du ikke kan dokumenterer, var overbevist om at du var mere skarp her.

Dansken