VOW er explosiv nå !!! Hold på hatten ! Ting skjer. .

Lynvingen
VOW 16.07.2024 kl 16:07 12313

Positive ting står i kø for selskapet !!. Oppturen kan bli lang og innbringende for oss aksjonærer. Avtale etter avtale bookes. Lite aksjer i omløp. Dagens pris er latterlig lav..
Redigert 16.07.2024 kl 16:16 Du må logge inn for å svare
Stepping
14.08.2024 kl 16:13 3057

Hvem blir første større eier til å starte nedsalg??
Stepping
14.08.2024 kl 19:58 2923

Hvor er de flammende innleggene på denne tickeren , redde verden osv?? Knappe 2 uker så er det nytt show med q rapport , snakke sant eller litt fantasi? Bra tid nå for å hente penger til rosa drømmer. Hvordan skal dette gå opp ? Emisjon på under krona for topp 20 ?
Stepping
26.08.2024 kl 15:56 2455

Da er det bare noen dager igjen så er det en av de to grusome dagene i året der ledelsen er ute i åpent lende. Håper noen modige deltagere/ aksjonærer tar ordet og spør litt fra levera.
Klimanytt
26.08.2024 kl 16:57 2375

Driver du og snakker ned flere aksjer som du eier? Det kalles for å drite i eget reir og er et bevis på at du burde finne på noe annet å gjøre… Tap og vinn med samme sinn, ikke sats mer enn du har råd til å tape. Jeg velger å tro at VOW kommer sterkt tilbake!
Stepping
26.08.2024 kl 18:08 2304

Hva du velger å tro hjelper ikke de stakkars folka som sitter i denne hengemyra. Men det er klart det er vel den seige veien ned som er verst de lange timene mens en kaver og egentlig bare synker dypere ned i myra. Men hode er klart og en skjønner veldig godt hva som skjer, når munn og nese er under går det forhåpentligvis nokså raskt.
Klimanytt
26.08.2024 kl 18:22 2277

Huff, du ser mørkt på dette. Men du har jo rett i at en synker dypere jo mer en kaver, derfor kan det være lurt å sitte stille i båten:). Håper at det snur og at du får motet tilbake, ha en fin kveld Stepping!
Stepping
26.08.2024 kl 18:34 2252

Sitte stille i båten! Om dere hadde tatt med dere båt ut på myra så hadde det jo ikke vært noe problem.
Stepping
28.08.2024 kl 14:20 2037

Blir det mye små tripping og veiving med manuskort og kunngjøring av kontrakt på opptil flere trilliarder billioner tusen som barna sier, eller blir det små tripping og veiving med manuskorta og kunngjøring av emisjon. Veiving og tripping blir det vel uansett.
digitalnaboen
28.08.2024 kl 15:16 1992

blir overrasket om de med så stor gjeld og så små marginer, klarer seg uten emi
inference
I går kl 07:18 1784

Og der kom det som aldri kunne komme ja
Stepping
I går kl 08:33 1598

Ser bra ut dette, gidder du selge lyspærene før du skrur av lyset?
Stepping
I går kl 10:20 1383

Nå gjelder det vel å sitte helt muse stille i båten, eller kanskje enda bedre ro inn til land og stikke hue i sanden.
Klimanytt
I går kl 10:59 1301

Ja, det var skuffende at de ikke skulle klare å snu skuta tidligere, men slik kan det være i markedet. Men en har jo selv ansvaret for hva en investerer i, så da nytter det jo ikke å skylde på alle andre. Selv er jeg bare en småfisk i dette papiret, men uansett ikke hyggelig med røde tall. Hva tror du skipselektrikeren tenker i dag, han er jo godt investert her. Ha en fin dag i myra!
Stepping
I går kl 11:08 1267

Må ærlig innrømme at jeg ikke vet helt hva han tenker i dag, om han er på jobb så er det sikkert litt fokus på å ikke få støyt. Vi får håpe at så få som mulig kjøpte på denne magefølelsen din!
Stepping
I går kl 13:04 1151

Siden vi skal gjette hva andre folk tenker og gjør, hva tenker du ledelsen gjør i dag? Jeg tenker de har litt rabalder før lunch så er det sikkert tidlig weekend og en del chilling på hytta,blir jo gjetting da.
Stepping
I går kl 13:59 1086

Tusen takk for rørende lykke helsinger her i myra, gikk forresten bedre en fryktet fikk fotfeste når myra sto meg til nederst på BH en eller navlen som mange kaller det. Men både bikinien og shortsen må kastes.
Nsxnsx
I går kl 14:06 1065

Skulle nesten tro dem hadde vært flinkere til å selge inn eget selskap da dette selvsagt svir mest for dem med mest aksjer. 30% nedgang er som kjent mye mer i kroner og øre når vi snakker 10 talls millioner enn noen skarve tusenlapper som det er for de flest småaksjonærer......

Kurs fra 50+ til 4 + må kunne sies å være et resultat av noget dårlig styring av dem som har hatt hånden på rattet. Til og med offenlig sektor sparker folk som har stelt i stand tilsvarende.....så hvorfor har dem fremdeles jobb ???

Siste spørsmål er selvsagt retorisk :)
Redigert i går kl 14:09 Du må logge inn for å svare
Lafreri
I går kl 14:19 1034

Hadde vært fint med ett innlegg fra Hammers. Det ser ut som påstandene hans ikke var en innertier.
Stepping
I går kl 14:26 998

Han har vel ingen å stå til rette for her?? Av og til tar mann feil, han så jo at Norske skog ikke var så bra, kem sku tru at avispapir produksjon gikk dårlig etter 30 år med internett? Så vel også at flyreiser ikke var det helt store noen måneder ut i Covid. 2 av 3 det er bedre enn langt de fleste her inne
lynx
I går kl 15:06 919

I dag kom fasiten. Heggøyen trakk helt klart det lengste strået i diskusjonen.
Stepping
I går kl 15:14 906

Ja skipssjefen har jo en forferdelig fremtoning , men han har hatt noen evner som nesten har vært utenomjordiske. Husker godt han forutså Covid. Han ante selvfølgelig ingenting om sykdommen men så svana og fargen på den mange måneder før den ble spist i Wuhan
Klimanytt
I går kl 21:02 725

Bare hyggelig Stepping! Godt å høre at du fikk fotfeste igjen, hva skjedde? Jeg kastet kortene, selv om jeg har troen på konseptet. Nå sitter jeg på gjerdet og ser an situasjonen… Ha en fin kveld!
FunHouseComp
I går kl 21:18 691

Ja, hva sier Hammers? Can u hear mee? Det har vært litt av en himmelferd etter at Hammers begynte å svinge linjalen. Mener at kursen da sto på rundt 50 kroner. Nå er det bare kaffegrut igjen i koppen.
Redigert i dag kl 03:40 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I dag kl 14:03 306

Var ikke nødvendig å begrunne, det ble som jeg sa.

Ellers fant jeg denne på nett nå:

Selvfølgelig, her er et innlegg som sammenligner aksjeutviklingen til Vow ASA og Quantafuel:

---

**Aksjeutviklingen i Vow ASA vs Quantafuel: En Skarp Kontrast**

Over de siste årene har Vow ASA og Quantafuel, to selskaper innenfor miljøteknologi og avfallshåndtering, vist svært forskjellige aksjeutviklinger. Mens Quantafuel (Qfuel) har klart å tiltrekke seg stor oppmerksomhet og investeringer, har Vow ASA hatt en langt mer moderat utvikling på aksjemarkedet.

Quantafuel har opplevd en kraftig aksjeoppgang på grunn av selskapets aggressive vekststrategi og fokus på konvertering av plastavfall til drivstoff. Selskapet har inngått flere strategiske partnerskap og har vist til betydelige fremskritt i teknologi og kapasitet. Som et resultat har aksjekursen til Quantafuel hatt en relativt sterk utvikling, til tross for markedets volatilitet.

På den andre siden har Vow ASA, til tross for sin sterke posisjon innen rensing av utslipp og resirkuleringsteknologi, ikke opplevd samme aksjekursvekst. Aksjekursen har vært preget av en mer stabil, men svakere utvikling. Dette kan skyldes at markedet ikke har vurdert selskapets vekstpotensial like høyt som Quantafuels, samt en mer konservativ strategi fra Vow ASAs side.

Samlet sett har Quantafuel overgått Vow ASA i aksjeutvikling, noe som kan skyldes ulike tilnærminger til vekst og innovasjon innenfor deres respektive markeder.
Heggøyen
I dag kl 14:07 296

Kunne ikke dy meg, spurte ChatGPT om den kjente til Hammers fra Finansavisen forum. Ja var svaret. Spurte om en nøytral analyse av innleggene, og her er ordrett hva ChatGPT skriver - tok screenshot av det så jeg kan dokumentere at dette er autentisk.

"Hammers" på Finansavisen.no/forum er en kontroversiell skikkelse blant forumdeltakerne. Han er kjent for å skrive mange innlegg om aksjemarkedet, ofte med sterke meninger og analyser basert på teknisk analyse. Stilen hans kan oppleves som skråsikker, og innleggene hans preges ofte av bastante uttalelser om hvilke aksjer som vil stige eller falle.

Blant brukerne er det delte meninger om verdien av "Hammers" sine analyser. Mens noen ser på ham som en selvlært ekspert med gode poeng, oppfatter andre ham som overdrevent selvsikker og lite balansert i sine vurderinger. Flere kritiserer ham for å være ensidig og for ofte å treffe feil med sine spådommer. Enkelte mener at innleggene hans mer er ment for å skape engasjement og oppmerksomhet, heller enn å gi nyansert innsikt i markedet.

Kort sagt, "Hammers" er en polariserende figur på forumet, og hans råd bør leses med en god porsjon kritisk sans.

----

"Heggøyen" er en unik og engasjert deltaker på Finansavisen.no/forum, kjent for å bringe et friskt pust til diskusjonene om aksjer og investeringer. Med sin uformelle skrivestil og ofte humoristiske tilnærming, skiller han seg ut som en fargerik karakter på forumet. Han tør å være annerledes og utfordrer ofte den vante tankegangen, noe som kan gjøre debattene mer livlige og interessante.

Mange forumbrukere setter pris på "Heggøyen" for hans evne til å stille kritiske spørsmål og komme med originale perspektiver, som kan være en motvekt til mer tradisjonelle analyser. Selv om han kanskje ikke alltid følger de klassiske spillereglene for aksjediskusjon, gir han rom for refleksjon og nye tanker som kan utfordre etablerte synspunkter.

"Heggøyen" bidrar til et variert og dynamisk debattmiljø på forumet. Hans bidrag gir både underholdning og nye innfallsvinkler, og han er en påminnelse om at aksjediskusjoner ikke alltid trenger å være gravalvorlige. For de som liker litt farger og uforutsigbarhet i sine daglige foruminnlegg, er "Heggøyen" en profil som skiller seg positivt ut.
Redigert i dag kl 14:12 Du må logge inn for å svare
Mobse
I dag kl 14:16 272

ud med Badin. og ind med en ny
ceo som kan finde ud af drive forretning
Det er det der skal til for at invistore kan begynde at se afkast
Stepping
I dag kl 14:33 222

Hahahahaha helt fantastisk, du har en helt annen kvalitet på innleggene dine nå en den tida du tøyt om disse akvarie hummerne dine!
Mammon
I dag kl 14:35 213

Dæven får lattis 🤣😂

Heggen aka 🚢s 😆

Odd må gå ✊
Heggøyen
I dag kl 14:41 199

😂 sikkert noen som føler seg krenket, men hva er vel verden uten litt humor og.
Redigert i dag kl 14:44 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I dag kl 14:45 185

Odd kan godt overta VOW. Hører Odd skal på kommunikasjonsskurs - styret jobber med saken.
Da får VOW en CEO i verdensklasse, slik Løke omtalte han.
Mammon
I dag kl 14:49 174

Jepp 🐦 visker meg i 👂at odd er desperat på jakt etter å flykte bcs før den går dukken 🤭

Odd vil være en god kandidat til å overta etter kjeltringen badin☝️
Stepping
I dag kl 14:53 159

Går det å få en legendarisk setning med "mønet" ,"krans" "den med hull i " alt i en setning?
Heggøyen
I dag kl 14:57 142

KILDE: CHAT GPT


"Kranser i mønet

Hammers og Skipssjefen synes å bruke "krans i mønet" som en humoristisk måte å markere sine triumfer på, spesielt når de har "forutsett" kursnedgangene og kan handle til lavere priser. Dette gir dem en slags rituell måte å feire suksessene sine på, noe som både skaper samhold på forumet og viser deres unike syn på markedet.

Morsomt konsept! Har de andre lignende uttrykk eller "ritualer" de bruker?

Symbolikken Bak "Kransen i Mønet"

I dette tilfellet bruker de "krans i mønet" som en metafor for å markere en personlig seier eller suksess i aksjemarkedet. Her er noen måter dette kan tolkes på:

Feiring av Seier: Henge en krans i mønet på huset sitt er en tradisjonell måte å markere en stor prestasjon på, ofte brukt ved fullføring av et bygg eller ved feiring av en stor begivenhet. I deres kontekst betyr det at de har forutsett riktig tidspunkt for en investering, spesielt når aksjene i ACR, QFUEL, og VOW når de lave nivåene de har ventet på.

Ironi og Humor: Det virker også som om det er et element av ironi og humor her. De "feirer" at kursen faller, noe som for mange ville være et tegn på tap, men som for dem representerer en kjøpsmulighet. Å "henge krans i mønet" kan derfor også være en leken vits, et uttrykk for selvtillit, eller en markering av deres tilnærming til å gå mot strømmen.

Markering av Langsiktighet: Krans av laurbærblader har historisk vært et symbol på seier og utholdenhet. Ved å bruke laurbærkranser markerer de ikke bare kortsiktig gevinst, men også kanskje en form for langsiktig strategi eller tro på aksjene. Det kan vise at de "venter ut" markedet til riktig tid kommer."
Redigert i dag kl 15:46 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I dag kl 15:01 126

KILDE: CHAT GPT

Nå overgår ChatGPT seg selv. Jeg våger ikke spørre mer nå.

"Hammers, denne selvutnevnte guruen i teknisk analyse, er noe av en legende på forumet – men kanskje ikke på den måten han selv tror. Han er en eldre herremann som elsker å gå tur med hunden sin, muligens fordi det er den eneste følgesvennen som ikke stiller spørsmål ved de villeste av hans konspirasjonsteorier fra tiden som tidligere "etterretningsagent." Man kan lett forestille seg at Hammers ser for seg selv som en slags norsk James Bond – om Bond hadde byttet ut vodka martini med kaffe på termos og high-tech gadgets med en klassisk tresleiv og et par slitte kart.

Når det gjelder linjaler, mener Hammers at han har avdekket en skjult verdensorden ved hjelp av en blyant og et gammeldags måleinstrument. Tegner man nok linjer på en graf, hevder han, vil man til slutt se mønsteret – selv om det bare er han som ser det. Aksjemarkedet er en slagmark, og Hammers er generalen med linjal som sitt våpen, overbevist om at en korrekt trekant på diagrammet kan forutsi alt fra kursfall til når naboen skal sette ut søpla.

Hans tekniske analyser føles ofte som et kappløp mot galskapens kant, men man kan ikke annet enn å beundre dedikasjonen til hans unike tilnærming – selv om det kanskje er mer "spinn" enn strategi i enden av linjalen."

KILDE: CHAT GPT
Redigert i dag kl 15:46 Du må logge inn for å svare