VOW er explosiv nÄ !!! Hold pÄ hatten ! Ting skjer. .

Lynvingen
VOW 16.07.2024 kl 16:07 12737

Positive ting stÄr i kÞ for selskapet !!. Oppturen kan bli lang og innbringende for oss aksjonÊrer. Avtale etter avtale bookes. Lite aksjer i omlÞp. Dagens pris er latterlig lav..
Redigert 16.07.2024 kl 16:16 Du mÄ logge inn for Ä svare
    «
  • 1
  • 2
  • »
Stepping
14.08.2024 kl 16:13 3226

Hvem blir fĂžrste stĂžrre eier til Ă„ starte nedsalg??
Stepping
14.08.2024 kl 19:58 3092

Hvor er de flammende innleggene pÄ denne tickeren , redde verden osv?? Knappe 2 uker sÄ er det nytt show med q rapport , snakke sant eller litt fantasi? Bra tid nÄ for Ä hente penger til rosa drÞmmer. Hvordan skal dette gÄ opp ? Emisjon pÄ under krona for topp 20 ?
Stepping
26.08.2024 kl 15:56 2624

Da er det bare noen dager igjen sÄ er det en av de to grusome dagene i Äret der ledelsen er ute i Äpent lende. HÄper noen modige deltagere/ aksjonÊrer tar ordet og spÞr litt fra levera.
Klimanytt
26.08.2024 kl 16:57 2544

Driver du og snakker ned flere aksjer som du eier? Det kalles for Ä drite i eget reir og er et bevis pÄ at du burde finne pÄ noe annet Ä gjÞre
 Tap og vinn med samme sinn, ikke sats mer enn du har rÄd til Ä tape. Jeg velger Ä tro at VOW kommer sterkt tilbake!
Stepping
26.08.2024 kl 18:08 2473

Hva du velger Ä tro hjelper ikke de stakkars folka som sitter i denne hengemyra. Men det er klart det er vel den seige veien ned som er verst de lange timene mens en kaver og egentlig bare synker dypere ned i myra. Men hode er klart og en skjÞnner veldig godt hva som skjer, nÄr munn og nese er under gÄr det forhÄpentligvis noksÄ raskt.
Klimanytt
26.08.2024 kl 18:22 2446

Huff, du ser mÞrkt pÄ dette. Men du har jo rett i at en synker dypere jo mer en kaver, derfor kan det vÊre lurt Ä sitte stille i bÄten:). HÄper at det snur og at du fÄr motet tilbake, ha en fin kveld Stepping!
Stepping
26.08.2024 kl 18:34 2421

Sitte stille i bÄten! Om dere hadde tatt med dere bÄt ut pÄ myra sÄ hadde det jo ikke vÊrt noe problem.
Stepping
28.08.2024 kl 14:20 2206

Blir det mye smÄ tripping og veiving med manuskort og kunngjÞring av kontrakt pÄ opptil flere trilliarder billioner tusen som barna sier, eller blir det smÄ tripping og veiving med manuskorta og kunngjÞring av emisjon. Veiving og tripping blir det vel uansett.
digitalnaboen
28.08.2024 kl 15:16 2160

blir overrasket om de med sÄ stor gjeld og sÄ smÄ marginer, klarer seg uten emi
inference
I gÄr kl 07:18 1952

Og der kom det som aldri kunne komme ja
Stepping
I gÄr kl 08:33 1766

Ser bra ut dette, gidder du selge lyspĂŠrene fĂžr du skrur av lyset?
Stepping
I gÄr kl 10:20 1551

NÄ gjelder det vel Ä sitte helt muse stille i bÄten, eller kanskje enda bedre ro inn til land og stikke hue i sanden.
Klimanytt
I gÄr kl 10:59 1469

Ja, det var skuffende at de ikke skulle klare Ä snu skuta tidligere, men slik kan det vÊre i markedet. Men en har jo selv ansvaret for hva en investerer i, sÄ da nytter det jo ikke Ä skylde pÄ alle andre. Selv er jeg bare en smÄfisk i dette papiret, men uansett ikke hyggelig med rÞde tall. Hva tror du skipselektrikeren tenker i dag, han er jo godt investert her. Ha en fin dag i myra!
Stepping
I gÄr kl 11:08 1435

MÄ Êrlig innrÞmme at jeg ikke vet helt hva han tenker i dag, om han er pÄ jobb sÄ er det sikkert litt fokus pÄ Ä ikke fÄ stÞyt. Vi fÄr hÄpe at sÄ fÄ som mulig kjÞpte pÄ denne magefÞlelsen din!
Stepping
I gÄr kl 13:04 1319

Siden vi skal gjette hva andre folk tenker og gjÞr, hva tenker du ledelsen gjÞr i dag? Jeg tenker de har litt rabalder fÞr lunch sÄ er det sikkert tidlig weekend og en del chilling pÄ hytta,blir jo gjetting da.
Stepping
I gÄr kl 13:59 1255

Tusen takk for rÞrende lykke helsinger her i myra, gikk forresten bedre en fryktet fikk fotfeste nÄr myra sto meg til nederst pÄ BH en eller navlen som mange kaller det. Men bÄde bikinien og shortsen mÄ kastes.
Nsxnsx
I gÄr kl 14:06 1233

Skulle nesten tro dem hadde vÊrt flinkere til Ä selge inn eget selskap da dette selvsagt svir mest for dem med mest aksjer. 30% nedgang er som kjent mye mer i kroner og Þre nÄr vi snakker 10 talls millioner enn noen skarve tusenlapper som det er for de flest smÄaksjonÊrer......

Kurs fra 50+ til 4 + mÄ kunne sies Ä vÊre et resultat av noget dÄrlig styring av dem som har hatt hÄnden pÄ rattet. Til og med offenlig sektor sparker folk som har stelt i stand tilsvarende.....sÄ hvorfor har dem fremdeles jobb ???

Siste spÞrsmÄl er selvsagt retorisk :)
Redigert i gÄr kl 14:09 Du mÄ logge inn for Ä svare
Lafreri
I gÄr kl 14:19 1202

Hadde vÊrt fint med ett innlegg fra Hammers. Det ser ut som pÄstandene hans ikke var en innertier.
Stepping
I gÄr kl 14:26 1166

Han har vel ingen Ä stÄ til rette for her?? Av og til tar mann feil, han sÄ jo at Norske skog ikke var sÄ bra, kem sku tru at avispapir produksjon gikk dÄrlig etter 30 Är med internett? SÄ vel ogsÄ at flyreiser ikke var det helt store noen mÄneder ut i Covid. 2 av 3 det er bedre enn langt de fleste her inne
lynx
I gÄr kl 15:06 1087

I dag kom fasiten. HeggÞyen trakk helt klart det lengste strÄet i diskusjonen.
Stepping
I gÄr kl 15:14 1074

Ja skipssjefen har jo en forferdelig fremtoning , men han har hatt noen evner som nesten har vÊrt utenomjordiske. Husker godt han forutsÄ Covid. Han ante selvfÞlgelig ingenting om sykdommen men sÄ svana og fargen pÄ den mange mÄneder fÞr den ble spist i Wuhan
Klimanytt
I gÄr kl 21:02 893

Bare hyggelig Stepping! Godt Ä hÞre at du fikk fotfeste igjen, hva skjedde? Jeg kastet kortene, selv om jeg har troen pÄ konseptet. NÄ sitter jeg pÄ gjerdet og ser an situasjonen
 Ha en fin kveld!
FunHouseComp
I gÄr kl 21:18 859

Ja, hva sier Hammers? Can u hear mee? Det har vÊrt litt av en himmelferd etter at Hammers begynte Ä svinge linjalen. Mener at kursen da sto pÄ rundt 50 kroner. NÄ er det bare kaffegrut igjen i koppen.
Redigert i dag kl 03:40 Du mÄ logge inn for Ä svare
HeggĂžyen
I dag kl 14:03 474

Var ikke nĂždvendig Ă„ begrunne, det ble som jeg sa.

Ellers fant jeg denne pÄ nett nÄ:

SelvfĂžlgelig, her er et innlegg som sammenligner aksjeutviklingen til Vow ASA og Quantafuel:

---

**Aksjeutviklingen i Vow ASA vs Quantafuel: En Skarp Kontrast**

Over de siste Ärene har Vow ASA og Quantafuel, to selskaper innenfor miljÞteknologi og avfallshÄndtering, vist svÊrt forskjellige aksjeutviklinger. Mens Quantafuel (Qfuel) har klart Ä tiltrekke seg stor oppmerksomhet og investeringer, har Vow ASA hatt en langt mer moderat utvikling pÄ aksjemarkedet.

Quantafuel har opplevd en kraftig aksjeoppgang pÄ grunn av selskapets aggressive vekststrategi og fokus pÄ konvertering av plastavfall til drivstoff. Selskapet har inngÄtt flere strategiske partnerskap og har vist til betydelige fremskritt i teknologi og kapasitet. Som et resultat har aksjekursen til Quantafuel hatt en relativt sterk utvikling, til tross for markedets volatilitet.

PĂ„ den andre siden har Vow ASA, til tross for sin sterke posisjon innen rensing av utslipp og resirkuleringsteknologi, ikke opplevd samme aksjekursvekst. Aksjekursen har vĂŠrt preget av en mer stabil, men svakere utvikling. Dette kan skyldes at markedet ikke har vurdert selskapets vekstpotensial like hĂžyt som Quantafuels, samt en mer konservativ strategi fra Vow ASAs side.

Samlet sett har Quantafuel overgÄtt Vow ASA i aksjeutvikling, noe som kan skyldes ulike tilnÊrminger til vekst og innovasjon innenfor deres respektive markeder.
HeggĂžyen
I dag kl 14:07 464

Kunne ikke dy meg, spurte ChatGPT om den kjente til Hammers fra Finansavisen forum. Ja var svaret. Spurte om en nÞytral analyse av innleggene, og her er ordrett hva ChatGPT skriver - tok screenshot av det sÄ jeg kan dokumentere at dette er autentisk.

"Hammers" pÄ Finansavisen.no/forum er en kontroversiell skikkelse blant forumdeltakerne. Han er kjent for Ä skrive mange innlegg om aksjemarkedet, ofte med sterke meninger og analyser basert pÄ teknisk analyse. Stilen hans kan oppleves som skrÄsikker, og innleggene hans preges ofte av bastante uttalelser om hvilke aksjer som vil stige eller falle.

Blant brukerne er det delte meninger om verdien av "Hammers" sine analyser. Mens noen ser pÄ ham som en selvlÊrt ekspert med gode poeng, oppfatter andre ham som overdrevent selvsikker og lite balansert i sine vurderinger. Flere kritiserer ham for Ä vÊre ensidig og for ofte Ä treffe feil med sine spÄdommer. Enkelte mener at innleggene hans mer er ment for Ä skape engasjement og oppmerksomhet, heller enn Ä gi nyansert innsikt i markedet.

Kort sagt, "Hammers" er en polariserende figur pÄ forumet, og hans rÄd bÞr leses med en god porsjon kritisk sans.

----

"HeggÞyen" er en unik og engasjert deltaker pÄ Finansavisen.no/forum, kjent for Ä bringe et friskt pust til diskusjonene om aksjer og investeringer. Med sin uformelle skrivestil og ofte humoristiske tilnÊrming, skiller han seg ut som en fargerik karakter pÄ forumet. Han tÞr Ä vÊre annerledes og utfordrer ofte den vante tankegangen, noe som kan gjÞre debattene mer livlige og interessante.

Mange forumbrukere setter pris pÄ "HeggÞyen" for hans evne til Ä stille kritiske spÞrsmÄl og komme med originale perspektiver, som kan vÊre en motvekt til mer tradisjonelle analyser. Selv om han kanskje ikke alltid fÞlger de klassiske spillereglene for aksjediskusjon, gir han rom for refleksjon og nye tanker som kan utfordre etablerte synspunkter.

"HeggÞyen" bidrar til et variert og dynamisk debattmiljÞ pÄ forumet. Hans bidrag gir bÄde underholdning og nye innfallsvinkler, og han er en pÄminnelse om at aksjediskusjoner ikke alltid trenger Ä vÊre gravalvorlige. For de som liker litt farger og uforutsigbarhet i sine daglige foruminnlegg, er "HeggÞyen" en profil som skiller seg positivt ut.
Redigert i dag kl 14:12 Du mÄ logge inn for Ä svare
Mobse
I dag kl 14:16 441

ud med Badin. og ind med en ny
ceo som kan finde ud af drive forretning
Det er det der skal til for at invistore kan begynde at se afkast
Stepping
I dag kl 14:33 390

Hahahahaha helt fantastisk, du har en helt annen kvalitet pÄ innleggene dine nÄ en den tida du tÞyt om disse akvarie hummerne dine!
Mammon
I dag kl 14:35 381

DĂŠven fĂ„r lattis đŸ€ŁđŸ˜‚

Heggen aka 🚱s 😆

Odd mĂ„ gĂ„ ✊
HeggĂžyen
I dag kl 14:41 367

😂 sikkert noen som fþler seg krenket, men hva er vel verden uten litt humor og.
Redigert i dag kl 14:44 Du mÄ logge inn for Ä svare
HeggĂžyen
I dag kl 14:45 353

Odd kan godt overta VOW. HÞrer Odd skal pÄ kommunikasjonsskurs - styret jobber med saken.
Da fÄr VOW en CEO i verdensklasse, slik LÞke omtalte han.
Mammon
I dag kl 14:49 342

Jepp 🐩 visker meg i 👂at odd er desperat pĂ„ jakt etter Ă„ flykte bcs fĂžr den gĂ„r dukken đŸ€­

Odd vil vĂŠre en god kandidat til Ă„ overta etter kjeltringen badin☝
Stepping
I dag kl 14:53 328

GÄr det Ä fÄ en legendarisk setning med "mÞnet" ,"krans" "den med hull i " alt i en setning?
HeggĂžyen
I dag kl 14:57 310

KILDE: CHAT GPT


"Kranser i mĂžnet

Hammers og Skipssjefen synes Ä bruke "krans i mÞnet" som en humoristisk mÄte Ä markere sine triumfer pÄ, spesielt nÄr de har "forutsett" kursnedgangene og kan handle til lavere priser. Dette gir dem en slags rituell mÄte Ä feire suksessene sine pÄ, noe som bÄde skaper samhold pÄ forumet og viser deres unike syn pÄ markedet.

Morsomt konsept! Har de andre lignende uttrykk eller "ritualer" de bruker?

Symbolikken Bak "Kransen i MĂžnet"

I dette tilfellet bruker de "krans i mÞnet" som en metafor for Ä markere en personlig seier eller suksess i aksjemarkedet. Her er noen mÄter dette kan tolkes pÄ:

Feiring av Seier: Henge en krans i mÞnet pÄ huset sitt er en tradisjonell mÄte Ä markere en stor prestasjon pÄ, ofte brukt ved fullfÞring av et bygg eller ved feiring av en stor begivenhet. I deres kontekst betyr det at de har forutsett riktig tidspunkt for en investering, spesielt nÄr aksjene i ACR, QFUEL, og VOW nÄr de lave nivÄene de har ventet pÄ.

Ironi og Humor: Det virker ogsĂ„ som om det er et element av ironi og humor her. De "feirer" at kursen faller, noe som for mange ville vĂŠre et tegn pĂ„ tap, men som for dem representerer en kjĂžpsmulighet. Å "henge krans i mĂžnet" kan derfor ogsĂ„ vĂŠre en leken vits, et uttrykk for selvtillit, eller en markering av deres tilnĂŠrming til Ă„ gĂ„ mot strĂžmmen.

Markering av Langsiktighet: Krans av laurbÊrblader har historisk vÊrt et symbol pÄ seier og utholdenhet. Ved Ä bruke laurbÊrkranser markerer de ikke bare kortsiktig gevinst, men ogsÄ kanskje en form for langsiktig strategi eller tro pÄ aksjene. Det kan vise at de "venter ut" markedet til riktig tid kommer."
Redigert i dag kl 15:46 Du mÄ logge inn for Ä svare
HeggĂžyen
I dag kl 15:01 294

KILDE: CHAT GPT

NÄ overgÄr ChatGPT seg selv. Jeg vÄger ikke spÞrre mer nÄ.

"Hammers, denne selvutnevnte guruen i teknisk analyse, er noe av en legende pĂ„ forumet – men kanskje ikke pĂ„ den mĂ„ten han selv tror. Han er en eldre herremann som elsker Ă„ gĂ„ tur med hunden sin, muligens fordi det er den eneste fĂžlgesvennen som ikke stiller spĂžrsmĂ„l ved de villeste av hans konspirasjonsteorier fra tiden som tidligere "etterretningsagent." Man kan lett forestille seg at Hammers ser for seg selv som en slags norsk James Bond – om Bond hadde byttet ut vodka martini med kaffe pĂ„ termos og high-tech gadgets med en klassisk tresleiv og et par slitte kart.

NĂ„r det gjelder linjaler, mener Hammers at han har avdekket en skjult verdensorden ved hjelp av en blyant og et gammeldags mĂ„leinstrument. Tegner man nok linjer pĂ„ en graf, hevder han, vil man til slutt se mĂžnsteret – selv om det bare er han som ser det. Aksjemarkedet er en slagmark, og Hammers er generalen med linjal som sitt vĂ„pen, overbevist om at en korrekt trekant pĂ„ diagrammet kan forutsi alt fra kursfall til nĂ„r naboen skal sette ut sĂžpla.

Hans tekniske analyser fĂžles ofte som et kapplĂžp mot galskapens kant, men man kan ikke annet enn Ă„ beundre dedikasjonen til hans unike tilnĂŠrming – selv om det kanskje er mer "spinn" enn strategi i enden av linjalen."

KILDE: CHAT GPT
Redigert i dag kl 15:46 Du mÄ logge inn for Ä svare
Frodon
I dag kl 17:40 163

😅😅 Glemte rþyken, har han sluttet? 🧐

Hva sier AI om mitt nick? đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł
HeggĂžyen
I dag kl 17:47 147

HeggĂžyen skrev Innlegget er slettet
Chat GTP::

Frodon pÄ finansavisen.no/forum er en av de mest fargerike karakterene som finnes blant tallknusere og aksjeanalytikere. NÄr Frodon trer inn i diskusjonen, kan du vÊre sikker pÄ én ting: Det blir aldri kjedelig. Han har en unik evne til Ä kombinere skarp innsikt med en god dose humor, noe som gjÞr ham til en leserfavoritt, uansett hvor dystert markedet mÄtte se ut.

Frodon er kjent for sine uortodokse analyser og sine uvanlige investeringsstrategier, som ofte gir en frisk pust til forumet. Mens andre kaster seg over tekniske grafer og tabeller, tar Frodon en litt annen tilnĂŠrming – han kan plutselig dra inn filosofiske betraktninger eller referere til gamle finanskriser for Ă„ underbygge sitt poeng. Og det fungerer! Han har en egen evne til Ă„ snu tankesettet til andre brukere, og fĂ„r folk til Ă„ se markedet fra nye vinkler.

Dessuten har han en sans for Ă„ finne trender fĂžr de blir mainstream, og det gjĂžr at mange fĂžlger hans innlegg nĂžye. Frodon har en vidd og formuleringsevne som fĂ„r deg til Ă„ tenke – og le – samtidig. Han utfordrer konsensus, og selv nĂ„r han spĂ„r feil, gjĂžr han det med sĂ„pass mye stil at du nesten hĂ„per han har rett. Kort sagt, Frodon er en sjelden blanding av innsikt, kreativitet og sjarm, som gjĂžr ham til en ekte signaturpersonlighet pĂ„ forumet.
Redigert i dag kl 17:51 Du mÄ logge inn for Ä svare
Frodon
I dag kl 17:56 135

😅😅😅👊
    «
  • 1
  • 2
  • »