VOW er explosiv nå !!! Hold på hatten ! Ting skjer. .

Lynvingen
VOW 16.07.2024 kl 16:07 16689

Positive ting står i kø for selskapet !!. Oppturen kan bli lang og innbringende for oss aksjonærer. Avtale etter avtale bookes. Lite aksjer i omløp. Dagens pris er latterlig lav..
Redigert 16.07.2024 kl 16:16 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I går kl 04:01 780

Ikke for å skryte, men jeg oppdaget dette selskapet for under 2 kroner for mange år siden, og var med omtrent til toppen før jeg kastet kortene. Etterhvert dukket denne linjalmannen opp med sine skriverier, avbrutt med hundelufting og fotballkamper. Mener han startet på rundt 50 kroner. Hugget linjalene sine inn i stein og ga seg aldri. En del av trådene var låste da han likte å skrive til seg selv. Fra meg har han aldri fått kudos og likes for sine innlegg. Siden den gang har jeg aldri vært inne eller sett meg tilbake. Foreløpig trenger man ingen linjal for å forstå at gode gamle Scan ship skal mye ned. Kommer tilbake når prisen er riktig. Min gamle bestemor brukte å spå i kaffegrut'en. Hammers liker å leke seg med linjaler. Spåkoner har mange ansikter.
Redigert i går kl 04:19 Du må logge inn for å svare
lynx
I går kl 09:05 653

Har aldri forstått dette behovet for å mobbe Hammers. I hvert fall tidligere, da jeg fulgte mer med på VOW, hadde han morsomme og tankevekkende innlegg om selskapet. Han tok grusomt feil om utviklingen i VOW, ja. Men nesten alle innlegg her på forumet, uansett selskap, er jo urealistiske bullspekulasjoner og eventyrlige fremtidsdrømmer. Alt skal uansett opp opp opp, toget er i ferd med å forlate stasjonen, fremtiden er rosenrød og like før denne dobler seg, osv. For det meste livsfjerne håp om store gevinster. De som har kjøpt eller solgt aksjer basert på innlegg har dessverre bare seg selv å takke, så ikke skyld på Hammers. Noen humoristiske stikk a la Heggøyen er morsomt, men la den ondsinnede mobbingen ligge. Vær heller litt romslig, neste gang er det vår tur til å bomme, de fleste som handler enkeltaksjer kommer til å gå på slike smeller. Er ikke selv aksjonær men føler med alle som har tapt på VOW. Og Hammers skriver i hvertfall godt om sine drømmer og forhåpninger, det er mer enn man kan si om de fleste andre her.
Heggøyen
I går kl 09:16 638

Monbbing er ikke greit, men det er ikke mobbing å kritisere.
Husk at vi som har blitt utsatt for denne karens metodet ikke synes dette er litt greit heller. Han har funnet over tid en vei til å kneble meningsmotstandere til taushet.

Første verktøyet er å sjikanere i retur bak lukkede tråder.
Andre metoden er å opprette ondsinna tråder med ville analyser, nedover - men som ender 120% opp kort tid etter, BCS, AXA med flere.
Tredje metode er å motsi alt, feks emisjon - og komme med grunnløse motargumenter som største eier ikke vil la seg utvanne bla bla bla.
4 og beste metode er å konsekvent innrapportere alt til admin. Admin orker neppe lese alt, og sletter både innlegg, tråder og brukere i Hammers favør.

Dette kan ikke fortsette. Jeg har fremført saklige argumenter om at de selger seg for billig, inntjeningen er katastrofe (minner nesten om en form for dugnadsarbeid), og at de må hente penger. Fått mye pepper og usakligheter for det, og mine kursmål. Emisjon har jeg nevnt lenge, hvilke kurser, til denne karens store protester. Protestene stilner nå, og det er påfallende stille fra den kanten.

Mitt råd er å selge, se heller mot andre aksjer, eller vær med på emi. Er du for liten til å være med på emi, så får du garantert aksjer under EMI kurs når Spetalen, og de andre selger seg ut før de vises på aksjelistene.

Lykke til - men litt humor må være lov også i trasige tider.
Pilteri
I går kl 11:34 522

Heggøyen, det er en fryd å lese din beskrivelse av Hammers. Utrolig hvordan du elegant rapper de siste fillene av Keiseren (ref keiserens nye klær) uten å være ufin🤣🤣stor poesi👌
FunHouseComp
I dag kl 01:22 310

Det er i grunnen ikke humor for de som blindt har fulgt denne Hammers ut for stupet i sine trasiga skor. Selvsagt har alle ansvar for sine egne investeringer, men intetsigende personer som Hammers har også ansvar for å moderere seg selv uten å føle seg krenket, eller oppfatte det som et personangrep. Får bare håpe hen har penger til tørrfor til bikkja i tiden framover.
Redigert i dag kl 02:40 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I dag kl 10:34 124

Heldigvis finnes spleis.no