Anlegget er nå klar til drift

Womby123
AKOBO 23.07.2024 kl 16:20 4532

Anlegget er nå klar til drift.

De har kapasitet til 4000 ounces gull pr mnd. 
Med gullpris på 2 400 dollar, tilsvarer det inntekter på drøyt 100 millioner NOK pr mnd, dvs ca 1,2 mrd NOK pr år.
Akobo børsverdi: ca 266 mill NOK.

Det finnes også gode muligheter for å åpne en gruve til som evt kan ligge så nærme at man kan bruke det samme annlegget for å utvinne gullet som for gruve nr. 1.
De kan evt også åpne enda flere gruver i samme område hvis positive bore-resultater.
De har også lisens til å lete etter mer gull utenfor området de har gruvetillatelser for.
Enorm oppside her.
10-bagger kandidat minst. 
Oppkjøpskandidat også.
Med langsiktige briller kan dette være potensiell 100-bagger etter min mening.
Og gullprisen er høy. Tipper den stiger enda mer de neste 12 mnd.

https://newsweb.oslobors.no/message/623973
Redigert 23.07.2024 kl 16:22 Du må logge inn for å svare
Purdey
I går kl 21:38 527

Dette var utrolig kult å lese. Tenk at vi jobber i arven etter Thams. En venn har faktisk jaktvåpnet til Thams.

Og dette styrker jo bare historien til hvorfor jeg begynte å innvistere her. Rett og slett for å være med på et afrika eventyr.
thypoon
I dag kl 08:22 410

🍾🍾🍾 aksjen skal betydelig opp i dag og fremover!

Billyjojimbob
I dag kl 08:27 406

Motstand v/ 5,80🌞
Sydney
I dag kl 10:01 342

spørsmål. De kan prosessere 4000 unser i mnd. men funn på 68000 unser. Det er vel knappt 2 års produksjon eller tar jeg feil her?
Cruelly
I dag kl 15:03 273

Det er klart gull i Afrika er kult og artig, men om nå maskineriet skulle stoppe opp grunnet at det oppstår skade på det i form av en defekt del, noe som både er reelt sannsynlig og reelt vanlig, så kan jeg love at aksjekursen vil stupe både stygt og brått på sekundet, da reparasjoner alltid tar lang tid, ikke minst fordi det å få tak i deler omtrent er som å få tak i heis-deler og heis-reparatører: det tar måneder, og det bør alle som setter sparepengene sine i Akobo Mining ha klart for seg, hvor sårbart og risikabelt dette er.
Plastermannen
I dag kl 16:23 247

Tusen takk for at du er så bekymret for oss
flaksnes
I dag kl 17:09 209

Tror ikke han er interessert i slippe til baissere på en tråd han har lagt så mye flid i.
Purdey
I dag kl 19:53 154

Der er nok glasset ganske halvtomt....
Vi har ikke hatt annet enn kludder i ett års tid så vi er vant til litt klabbogbabb.
Dagens melding var egentlig litt kjedelig. Men viktig. Og viser at de tenker lengre frem enn desperat jakt etter å få opp gull.
Grantchester
I dag kl 20:06 137

Du trenger ikke å fortelle oss at 'mining' er høyrisiko, uansett hvilket land man opererer i; se på norske Nordic Mining. Jeg har bodd i flere år i Kinshasa og har fortsatt regelmessig kontakt med forretningspersoner som har vært aktive der i over 35 år. Hvor det er en vilje (og penger og kontakter) finnes det alltid en vei. Vi vet også at det finnes en flystripe i nærheten, så i prinsippet skal ikke det ta mer enn 1-2 dager å få en del til anlegget. En ekte historie fra Kinshasa; Mobutu Sese Seko, i forbindelse med pavens besøk i 1980 trengte to stk pavebiler. Min bekjent (og venn av Mobutu) bestilte to stk modifiserte Land Rovere fra UK to uker før pavens besøk. Et fraktfly ble sendt i ens ærend fra Kinshasa og pavebilene ble punktlig hentet og levert, fakturert og betalt for. Hva er din agenda egentlig ? Hva vet du om gruvedrift og Afrika ?
Redigert i dag kl 20:08 Du må logge inn for å svare
Plastermannen
I dag kl 20:34 113

Hvis jeg får tippe...så skriver vedkommende at han/hun kjøpte på 1,8 og solgte på ca 2,2. Dvs da var vedkommende inne i aksjen i en dag eller to. Og som et et hell uten like, gikk ikke aksjen over ende i det tidsrommet. Nå desverre er det ingen vei utenom 80-90 øre og vi kan prise oss lykkelig at vi er blitt advart på forhånd. Heldigvis tror jeg nok vedkommende kommer til å fortsette å advare oss, til tross for ingen egeninteresse i aksjen. Vi får håpe gullprisen detter kraftig samtidig, for det er jo kanskje positivt for oss.
Redigert i dag kl 20:35 Du må logge inn for å svare
mekaniker1
I dag kl 22:01 66

Diesel å deler er vel lagret så slippes det å vente i uker på . Selv jobbet i knuseverk i mange år., i Norge hvor selvklart tilgjengelighet på deler er annerledes en Afrika.
Å forutsi hvor de lykkes skal jeg ikke spå da jeg er en kun menigmann i aksjer generelt.
Redigert i dag kl 23:05 Du må logge inn for å svare
Cruelly
I dag kl 22:42 38

Grantchester skrev: "Du trenger ikke å fortelle oss at 'mining' er høyrisiko".

Det er veldig hyggelig og nyttig for deg at du har stor innsikt og full kontroll over alle risiko-momenter innen hva du investerer i, Grantchester! Men du må huske på at dette er et åpent forum som mange leser i og at ikke alle er like kunnskapsrik som deg selv eller har like klart for seg hvilken risiko investering i afrikanske virksomheter generelt er ensbetydende med og ei heller de spesielle direkte tilknyttet AKOBO Mining.

Skulle man forholde seg til ditt prinsipp skulle det heller ikke være nødvendig å fortelle her inne at det kan bli penger av gull, for det er også noe alle vet. Faktisk vet flere det enn hvilken risiko som her løpes med sparepengene sine!

Selvsagt burde det være slik at ingen investerer i noe de ikke har satt seg nøye inn i til de kjenner selskapet ut og inn og er innforstått med alle faktorer og sider tilknyttet driften og finansene, men slik er det dessverre bare ikke, og jeg kan love deg at mange her inne på Finansavisens forum har tapt enorme summer på å lese og så følge andres ensidige fremstillinger av investeringer som hausses opp i skyene men på ingen måte innfrir. Derfor ber jeg om at du klarer å legge til side egen navlebeskuelse og egotripp og unne andre en riktigere og mer sannferdig skildring av de faktiske forhold og bli opplyst om den enorme risiko investering i selskapet er forbundet med. Det skader ikke deg på noe vis; jeg kan love deg at en velment advarsel og oppfordring til dem som fra før ikke vet nok om å utvise forsiktighet og ikke blindt og på falske premisser kaste seg selv og pengene sine inn i noe høyrisikabelt uten å være klar over det, ikke vil påvirke aksjekursen på noen måte for deg og din egen griskhet og i mine øyne dumdristighet. Min mening er at ingen bør investere i dette selskapet (eller i noe annet) før de kjenner både til potensialet og til risikoen. Du ønsker tydeligvis bare å lokke flest mulig til aksjen i håp om at kursen vil stige så du kan selge deg ut til høyest mulig pris selv på bekostning av at andre kan være uopplyst om hvor risikabelt det er å begi seg inn i dette selskapet.

Så selv om du ikke har behov for å høre hva jeg og mange andre her med rette påpeker av risiko innimellom, så unn nå alle andre som har behov for å høre det såpass av rettferdig sjanse til å gjøre hva som er rett for dem alt tatt i betraktning og ikke bare din ensidige fremstillelse. Det får være måte på egotripp på et diskusjonsforum; "dette vet jeg så det trenger du ikke fortelle meg" - tror du du er alene her og at hva jeg skriver er direkte til deg? Det er skammelig feil og den verste navlebeskuelsen som sagt som jeg har vært vitne til å oppleve.
Plastermannen
I dag kl 23:02 23

Vel. Bra du kom seg ut i tide da 🙂 Og gratulerer med gevinsten.
Cruelly
I dag kl 23:08 16

Mange takk, ikke all verden, men godt nok på ytterst kort tid, og for ordens skyld unner jeg også alle andre gevinst her enten de måtte være enige eller uenige med meg!