QEC oppgang

Stratego
QEC 23.07.2024 kl 21:46 30667

Opp i Canada i kveld. $0,290 +13,73% på brukbar omsetning (for TSX).
Ca. 80 k på 0,29 før noen solgte 1k til 0,255 i sluttauksjonen.

Noen som har info som ikke har kommet ut til markedet?
Redigert 23.07.2024 kl 22:17 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 20:12 309

Snakker du om deg selv og investeringen din i Code? En aksje du har hauset vilt siden mars og da den sto i kurs 1,5, og som i dag står i 0,32? Med slike investeringer blir det nok ikke råd til hverken reise eller kjøp av aksjer i QEC. På seg selv tror man at man kjenner andre, just saying ;-)
Redigert i dag kl 20:14 Du må logge inn for å svare
Jacobo
I dag kl 20:14 304

Det var vel inden september, at Jason forventede at høre fra Regeringen i Qubec?
Fjellbris
I dag kl 20:15 299

Helt riktig. Tikk/takk, det nærmer seg avklaring pilot eller erstatningskrav. M.Binnion sa i vinter vi måtte være tolmodig, og jeg tror han/vi blir godt belønnet til slutt.
Redigert i dag kl 20:17 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 20:22 280

Som sagt så har de hatt hele 14 år på seg til å trekke forbudet de selv etablerte, men i løpet av de 14 åra så har de heller gått lengre og lengre vekk i fra fossilt og kommet opp med flere grønne alternativer.

Med Binnion i bresjen som forståelig nok velger dialogen fremfor retten så han kan fortsette å heve fet lønn i 14 nye år bare basert på håpet så betyr et bet i dette caset som investor at man gambler på at myndighetene i Quebec skal bråsnu noe som ikke er helt umulig, men da må det også bli en energikrise hvor Quebec ikke får importert nok til å dekke behovet noe som ikke virker å bli tilfellet med det første hvor de nå satser tungt på det grønne så får tiden vise hvor raskt denne grønne satsningen går.

I mellomtiden så kjenner vi til at de heller velger å importere slik at forurensningen skjer utenfor landets grenser hvor siste planer og lovendringer heller mer og mer mot det grønne så det er et svært risky bet hvor markedet virker å ha det samme synet og har så smått begynt å prise inn den lille produksjonen de har og er lite villige til å prise inn forventninger om at Quebec snur - thats a fact noe kursutviklingen bekrefter...;)
Redigert i dag kl 20:24 Du må logge inn for å svare
Sunrise
I dag kl 20:32 246

Qec og Binnon har vel ikke valgt dialog istedet for retten, men følger et parallelt løp med begge deler. De vant jo den midlertidige avgjørelsen som kom i vinter, mens selve hovedkravet (erstatningskravet) forfølges på vanlig måte i rettssystemet og slikt tar tid; ikke mye Binnon kan gjøre med det. Skulle Qec imidlertid lykkes med et godt forlik i rettsaken eller på annen måte få en avtale med myndighetene, kan det bli veldig spennende. Binnon har vel bare sagt de har en dialog, så det er ikke lett å bli klok på hvor hyppig det er kontakt og hva som kan komme ut av det.
Redigert i dag kl 20:34 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 20:53 200

Helt riktig👍 Rischioso kommer som vanlig bare meg sin frie diktning, han skriver /baiser som hanntror på det selv, selvfølgelig helt til han får kjøpt seg inn igjen. Da snur kappen medvinden/argumentene snur 100% , slik går no dagan til en trader i alle aksjer/tråder på HO han er inne i/skriver på.
Redigert i dag kl 20:54 Du må logge inn for å svare
googleearth11
I dag kl 21:47 94

Hvordan kan du skrive sånn fri diktning som du gjør? Hvor har du alt tøvet fra? Kan du komme med dokumentasjon på dette? Fakta er jo at QEC satser på både dialog og rettsak! Dette kan veldokumenteres!