IOX- kommende bore kampanjen


Når tipper folket boringen starter?får vi en endelig dato om ikke så lenge??

The ANH has approved Interoil’s plan to drill Malevo-x1, a
neighbouring exploratory well to Vikingo-x1.

Malevo-X1 will be targeting the Gacheta formation, the deepest of the three target formations (being the other two C5 and C7) hoping to validate some isolated hydrocarbon indication whilst drilling Vikingo-x1.

Interoil and SLS are negotiating terms to include this new target or replace one of the previous prospects in the existing Participation Agreement. As negotiations continue, drilling of the next well will likely not start until 2019.

The company develops exploration prospects in the
LLA-47 block and prepares to continue the drilling campaign.
Redigert 02.12.2018 kl 09:32 Du må logge inn for å svare

Iox viker sterk i dag?tipper den stikker snart ?

Virker veldig robot styrt både på kjøp og salg?
Redigert 05.12.2018 kl 13:33 Du må logge inn for å svare
05.12.2018 kl 14:17 2811

Til 2IDB geografi 6.des kl 1400 Dønski vgs.
Eg vil vise klassa korleis ein finn fram den arkiverte Totten-tråden min og program for dagen er;
¤Erosjon av brear,elvar og bylgjer og ulike landskapsformer gjennom millionar av år.
¤Velkomne til Antropocen og Sapiens fotavtrykk som påverkar brear, regnskog, monokulturar, ørkenspeiing, erosjon, klima, kol, tjøresand, olje utvinning, oppdrett osv.
¤Ormeljod utanboks der ormen symboliserar alle arter som bllr borte i 6. masseutrydding ; av Elizabet Kolbert......(for JS var det truleg han som var ormen som vrei seg på gloa fordi han fridde til Halden Moren og fekk nei, Terjei fridde dagen etterpå og fekk ja, slik at ho vart Haldis Moren Vesås).
....Ormen veit den skal dauden lide og viljelaust mot den driv,....Han er den dømde sjel, som ikkje veit von om nåde, men tiggar om liv likevel...
....som er så uheldig og lever saman med oss, enn så lenge...
¤ Og antarktisbrear som Totten(1,3 gongar norsk areal) der undersjøisk is smeltar i Sabrina og Aurora og bremsar havstigning og global oppvarming, men kva skjer når all isen under vatn er smelta, og brear på land glir ut???

Så vil eg kanskje fortelje og runde av med då vi voks opp, tevla i å deklamere Jakob Sande utanfor samfunnshuset, svinge jenter i virveldans og ha det moro i buskene etterpå!....Og kanskje vere så freidig som å gje gutane eit råd; Stell pent med jentene dykkar, pass på dei, ver snill mot dei og vis dei den respekt dei retteleg fortenar .....og dei vil løne dykk rikt!

Eg gledar meg til å møte igjen den flottaste klassa på Dønski vgs!
Redigert 05.12.2018 kl 14:25 Du må logge inn for å svare

Øhhh virker den stærk,der hvor jeg kigger er det det sædvanlige lort, nemlig op og derefter ned igen.

Men det med robotten har du helt ret i.
Cat349e
05.12.2018 kl 15:54 2578

Er d din lort som kom ut av din røv du snakker om carsten hansen?

Carsten

Aksjen har steget 9% i løpet av de to siste dager, og mange blir nok litt lei denne ustanselige sytingen din
Namtrah
05.12.2018 kl 16:11 2494

Oljen snart opp 2%, og videre skal den

skulle vel bare mangle at den ikke steg fra dette nivået. At noen gir bort aksjer her nede er smått utrolig. Men for de som kommer inn nå blir det meget bra fremover. Verre med oss som sitter med ett langt høyere snitt
Cat349e
05.12.2018 kl 16:22 2437

For ikke å nevne opec møte i morgen?

Ja, helt riktig. Egentlig chimpanzo er bringet til stede av de få mektigste for å ikke påvirke markedet med sinne morsomme utalelser gjenom Twitter men å ta verdens oppmerksomhet mens de få som styrer kan kjøre og gjøre og bestemme helt motsatt av forventningen. Stor skala luring i hele verden.
Redigert 05.12.2018 kl 16:25 Du må logge inn for å svare

Ja men herinde er der ingen som sidder med et gak over 2, vidste du ikke det.

Høres kansje slik ut, men tror de fleste sitter med tap på denne kursen.

Cat349e skrev 10,2 %
9 og 10,2% og hva så,fakta er at aktien er halveret på 2 måneder,besynderlig måde i gør tingene op på, når i nu er så langsigtede.??

Sånn kan du alltid finne avhengig av hvilket utgangspunkt du har. Da kan jeg si at du må huske at kursen var 1,9 for ett år siden
Bmwi8
05.12.2018 kl 21:52 1807

Jeg har under 2 i snitt og hamstra mye i ddb kontoen for 2-3 år siden. Burde solgt på 10kr men sitter forts. Annonserte alle kjøp gjennom ddb før transaksjoner den gang som iox50 og hellow fikk med seg for å vise troverdighet da kontoen ikke står på mitt navn og alle transaksjoner var synlige. Kjøp og sitt ett år til og vi har mellom 5 og 10kr igjen
Redigert 05.12.2018 kl 21:52 Du må logge inn for å svare

Kan bekrefte BMW?trodde egentlig du var ute for lengst. Tror selv vi kommer mye høyere enn 10 kroner når boringen starter for alvor ??
Bmwi8
05.12.2018 kl 22:50 1681

Nei nei ikke ute. Men har mye cash tilgjengelig så vurderer inngang hvis vi faller langt ned på 2 tallet men enn så lenge har jeg nok iox aksjer. Hovedtyngden min ligger i skanska og asc , har noe pen , north og nano og men ikke mye.

Ok?
Har pen og iox selv. Vi får nok betalt for tålmodigheten ?
Iox50 er utestengt fra forumet for lengst(var mye bråk og useriøst). Vi får håpe iox kommer i 50 kroner en gang da, som nicket hans tilsa?
Redigert 05.12.2018 kl 23:22 Du må logge inn for å svare

Har sittet lenge, siden 2012. Satt fast i aksjen før ny ledelse, og etter tap i retten, avvikling av peru. Hadde høyt snitt. Men bestemte meg for å hamstre mye aksjer for å få ned snitt. Har kjøpt noe mer også på dipper å ørkenvandring. Hamstret mest mellom 1kr 20 øre lg helt opp til 1kr å 90 øre. Så derfor sitter jeg med så lavt snitt som 2,60. Det betyr at jeg ser fremover mot høyere kurser på nytt. Det er sannsynlig at verdier vil øke ved treff på oljeboringene fremover. Jeg har tillit til ledelsen i IOX. Selv om at ting tar tid, så jobber de godt å finner løsninger etterhvert på utfordringene de møter. Jeg har sittet gjennom veldig utfordrende tider å tror nok at det hadde blitt kroken på døra om de ikke fikk partner(e) før de startet Vikingo å Turaco. At de fant olje på Vikingo, berget selskapet. De eier rettighetene til et godt oljefelt. Jeg tror at de vil få en grei avtale videre. De reforhandler vel avtalen med SLS nå, å har med bakgrunn i erfaringer å kunnskap om geologiske forhold,fra Vikingo brønnen, pekt ut spennende steder å sette boret i bakken. De var nok nødt å endre borekampanjen sin på bakgrunn av funn på Vikingo. Ledelsen har levert, såpass mye, at de berget selskapet gjennom perioden med oljepris rundt 30 kr. De gikk i pluss i 2 kvartal å har jobba for å få ned adm.kostnader. Nå er oljepris på nesten det dobbelte å forhåpentligvis,økende priser. Ved treff på flere brønner, så blir nok kursen annen enn 3,50. Å det er mitt mål. Derfor har jeg ikke solgt, jeg sitter i ro en god stund til. Borekampanjen blir spennende å vi får snart ei avklaring. Når de har fått brikkene å best mulig avtale å godkjenning, så starter et nytt kapittel i IOX sin historie. De fleste mygger, lik IOX, har stort sett kjørt seg opp på et skjær underveis, å blitt der.IOX
har produksjon nå, å utsikter for god økning om ei stund,når borekampanjen fortsetter. At en del har kjøpt høyt, for så å ha tapt, eller har store papirtap, det er slik børs er. Jeg har tapt en del i tidligere tider, ved å kaste meg på oppturer for sent, for så å selge på tur ned. Den taktikken har jeg ikke brukt i IOX. Tålmodighet samt øke ved nedgang, så tålmodighet igjen. Husker godt BMWi8 på trådene, Silver å herr IOX 50 m.fl. Jeg startet ikke å skrive på Forumsiden, før i vår 2018. Syntes at det var så mye usaklige å ubegrunnede innlegg. Å det er det fortsatt, å det er vel slik det vil være. Har tidligere hatt innspill på at en skiller på sak å person, men det er ikke helt bra på det området heller. Ja,ja jeg har troa, vi kommer opp på gamle høyder igjen, å kanskje ved lykketreff, over det igjen ! Har troa,heier på IOX å dens gode ledere.
Ransen
06.12.2018 kl 00:36 1499

IOX er i en særstilling ved sine 100% på LLA-47. Jeg vet ikke om noen annen oljemygg som sitter helt alene på slike rettigheter på et felt som alene har påvist utvinnbare reserver(2P) på 30m fat eller mulig opp mot 100 m fat.
Vil tro at strategisk partner SLS ikke lar sjansen for å bli med på kampanje 2 gå fra seg. Men IOX sitter tross alt på gode kort her

I lisensen LLA-47 finansierer SLS 60 prosent de tre brønnene Viking 1, Frison 1 og Jaca 1, mot at de får 43 prosent av netto driftsinntekter innledningsvis og 22 prosent etter at investeringen er inntjent.
I Altair-lisensen finansierer SLS 90 prosent av investeringene i Turaco 1-brønnen mot å innledningsvis få 85 prosent av netto driftsinntekter, for så å få 36 prosent etter at investeringen er inntjent.