Kan vi stole på Styret og ledelsen?

Vegvisir
IDEX 15.08.2024 kl 13:36 3468

Kan aksjonærene i IDEX stole på at Styret og ledelsen jobber for alle aksjonærers beste?

Denne eposten ble sendt til Vince og ledelsen nå i dag. Vi får se hva som skjer, men det blir evt fulgt opp med anmeldelser til Økokrim og Oslo Børs.

"Hello Vince,
Thank you for your presentation today, it was great as always. Further to it, I congratulate you with a share price down 24% from All Time Low yesterday. That's quite an achievement. Well done.

Shareholders have understood that the information from the company is not always reliable, and on behalf of a numerous shareholders, I am asking:

Are the Board and Management totally incompetent or have all this been done deliberately? That you have mislead the market and shareholders.

1) in Q4 of last year the company stated that it was fully funded through 2024. Then, only few months later, there was a need to do a share issue in May, and now, again, the cash has run out...

2) In today's report we can read that the company has ran out of cash and that a new short term loan is being negotiated. Why do you wait till last minute in order to secure financing? You must have known the situation long time ago, and you see now what is happening to the share price.

Don't the Board and Management have any kind of control, or again, is this all done deliberately?

If the Board and Management were working on behalf of all shareholders, you could easily have funded the company at let's say 3 NOK per share at an earlier stage, and have had enough money throughout this year and well into next.

In stead the Board has done a very poor job, and at the same time RNK's "robots" have pushed the share price down, putting the company in a very difficult situation.

But I guess this was the wish all along :) As I honestly do not believe you guys are that incompetent.

As we speak the share price is 0.91 NOK.. No more words needed, just the question: When is enough enough? Don't you have any respect for your shareholders' hard earned money?



PS! If you had hired us to be your IR last year as proposed, we would not have been in this situation. But who would want to make money for all their shareholders, except a few?

And I never got any answers from you on my questions below. But I guess you all have been very busy.

And sorry for this harsh email, but I am very mad and disappointed, as I know many people have believed that you were serious, and trusted you with their money. And please, no excuses."

Syden
I går kl 22:16 151

Ja han og Dukat er veldig mye inn og ut i disse type selskaper
Dukat gikk inn med en post på litt 450K
Cartr
I går kl 22:53 104

Jeg har lenge nevnt at det virker som om noen sitter med inside info ikke vi andre får, og på tross av at jeg er litt forbanna på ledelsen nå, så har jeg enda litt troa, bare at ting tar mye lengre tid en man ofte forutser, eller tenker. Se uroen i verden siden pandemien, nedstengning, energikriser og krig og det ene børskrakket etter det andre, mm. Men jeg savner litt ærlighet og ydmykhet fra ledelsen som heller velger å følge i gamle spor. Jeg er langsiktig og spent på om det er sannhet i forventede økning i inntekter i andre halvår og jeg er spent på 2025.

Her kan man finne ut bevegelsene til toppaksjonærene fra 2018 til og med 2023, men ingen info for 20024. https://web.archive.org/web/20210101000000*/https://www.idexbiometrics.com/investors/share-information/shareholders-2/
Husk aksjespleisen i januar om man sammenligner. Jeg er ikke i form til det nå, men grunnen til at jeg fant frem dette er nysgjerrighet på bevegelsene til Robert Keith. Jeg klarte ikke finne datoen for når kursen var oppe i ca 3,80 og dalte til 30-40 øre...

Jeg mener også det har vært snakk om Breake Even i flere år. Google IDEX og Breake Even...

Og jeg er enig i at om det er snusk å finne så er kanskje dette posten å samle inn info, men er det ikke økokrim og ikke Finanstilsynet som gjelder?

HER ER LITT HISTORIE OM SAMMENHENG I IDEX, THINFILM OG ENSURGE MICROPOWER JEG POSTET SOM SVAR TIL EN I EN ANNEN TRÅD.

Google "togrøverne" Thomas Fussell og Robert Keith. Jeg vet i hvert fall at Robert Keith mange gange har gått inn med store summer og fått aksjer fra 10 øre og oppover. Tror du ikke han selger en masse når kursen bikker 2, 3, 3,80 kr... og så falller og faller kursn.(Fra 3,80 til 30 øre...) Det virker hele tiden som om noen sitter med info om selskapet ikke vanlige aksjonærer får. Vi skal nok opp igjen en del, men ikke før "noen" har fått enda mer billige aksjer. Og hvor mange ganger kan man ha holdt på slik de siste årene?

De samme aktørene har operert i Opticom som ble til Thin Film i 2006, og det selskapet har holdt på på akkurat samme måte, i mange, mange år og selskapene endrer seg hele tiden, endrer produkter etc,. https://no.wikipedia.org/wiki/Opticom

Her kan du lese om IDEX som ble startet i 1996. https://no.wikipedia.org/wiki/IDEX_Biometrics

Det er ufattelige milliardbeløp disse to selskapene har sugd ut av nordmenn i over 20 år, og med omtrent de samme bakmennene og styreleder Morten Opstad begynte i som styreleder i ThinFilm i 2006 og er styreleder i IDEX i dag. Thin film skiftet nylig navn til Ensurge Micropower hvor Opstad også, er eller var, styreleder. https://www.finansavisen.no/nyheter/teknologi/2021/08/27/7726074/tapte-mer-i-rute-med-batteriproduksjon

Og for en optimisme som hele tiden er skapt...

ABC NYHETER i 2018 - 18 år etter børsboblen er Thin Film klar for å bli et industrieventyr, ...men det var en vits. https://www.abcnyheter.no/penger/privatokonomi/2018/02/17/195371759/18-ar-etter-borsboblen-er-thin-film-klar-for-a-bli-et-industrieventyr?nr=1
Lederen sluttet, solgte aksjene og Thin Film begynte med et nytt produkt, et batteri og endret navn og på nytt kunne de hente inn enorme summer. Og Robert Keith er alltid inne med store summer. https://www.finansavisen.no/forum/thread/161580/view/5596506

Siden 2008 har selskapet, som tidligere gikk under navnet Thin Film Electronics, hentet inn over 3 milliarder kroner fra investorene. skrev Finansavisen i fjor. Fra de skiftet navn til Ensurge Micropower har de hatt mange emisjoner.

Når det gjelder shorten som har stått i flere år synes jeg det er merkelig at ikke en gang en sum som tilsvarer 14-15 øre skaper reaksjoner. Hvor langt må aksjen ned før de dekker inn, og hvem er dette merkelige selskapet Gsa Capital Partners Llp?

Møyfrid svarte med denne:

Denne er jo fin....:

https://www.finansavisen.no/nyheter/teknologi/2020/07/28/7550359/thin-film-electronics-holdes-i-live-av-ketil-skorstad-edvin-austbo-robert-keith-og-kristian-gjertsen-lundkvist

Men som nevnt har jeg litt troa enda. Det ser jo ut til at de har et godt produkt med tanke på alle avtalene og samarbeidspartnerne. Jeg kunne tenkt meg et slikt kort, men bankene tilbyr det ikke. I stede får vi kontaktløse sikkerhetsrisiko kort som kan loppes for tusener på under en time på et kjøpesenter... Purr banken din!

De har nok en kanin til eller to i hatten enda og kanskje kommer det en økonomisk løsning allerede i morgen. Det er vanskelig å tro at de går konk nå. Er de ikke rimelig gjeldsfri?
Redigert i går kl 22:58 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
I går kl 23:57 46

Men du som er så suksessfull, hva gjør du inne på Idex tråder? Er d kun for å være et r-hull eller liker du å se andre tape penger?
iTRADER09
I dag kl 00:57 15

Er idex tråder reservert fra de som taper penger?