NAS - 7 analyst average says the stock should be 14,61 NOK!

MC Axel
NAS 16.08.2024 kl 19:55 29525

It is the analyst's consensus or general agreement that the NAS share's value should be 14,61 NOK on average. This is based on seven analyses, which means the stock will need to rise more than 40% to realize this target


Analysts' Consensus

Number of Analysts 7

Last Close Price 10.30NOK

Average target price 14.61NOK

Spread / Average Target +41.82%



https://www.marketscreener.com/quote/stock/NORWEGIAN-AIR-SHUTTLE-ASA-1413204/news/Norwegian-Air-Shuttle-Notification-of-Major-Holdings-47669263/
Redigert 16.08.2024 kl 19:59 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 07:57 1164

Helt enig i alt du skriver MC Axel. Nå må SAS konkurrere med lønninger på linje og ivertfall nærmere det konkurrentene har vs til nå med «dumpinglønninger» = de må også sette sine billettpriser opp👍
Ransen
I dag kl 08:31 1067

SAS klarte ikke å tjene penger selv med lave lønninger. Nå er det kun få dager til de trekker sørover til Kastrup og virkeligheten starter. Nå vil de nye eierne ha lønnsomhet, ellers er det over og ut.
Igjen i norden sitter godt etablerte NAS, full av penger og full av iver. En stor del Star Alliance-flyvninger opphører 1.sept.
Redigert i dag kl 08:33 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 08:47 986

Og fortsatt viser deg seg at kabinansatte SAS ikke har tatt innpå konkurrentene sine når det gjelder lønnsnivå, kun med 7,5% økning holdt avstanden. Så får de (heldigvis) også mer fri i helgene, trolig 2 helger vs 1 pr mnd nå. Jeg vet hvilke selskap jeg ville søkt jobb i ….
……
Parat melder om en lønnsøkning for 2024 på samme nivå som de andre flyselskapene i Norge, totalt cirka 7,5 prosent som etterbetales fra 1. mai i år, i tillegg til noe redusert arbeidsbelastning.

– Vi har oppnådd våre hovedkrav, og vi er selvfølgelig glad for å kunne holde tritt med våre yrkeskolleger i andre flyselskaper, sier en lettet fagforeningsleder på vei ut av nattens møter, Martinus Røkkum i SAS Norge Kabinforening, som ligger under Parat og YS.

Martinus Røkkum.
Martinus Røkkum.
Foto: Trygve Bergsland/Parat
Han understreker dog – at det sett fra de SAS-ansattes ståsted – lønnsmessig fortsatt er stor «avstand til de andre».

– Vi klarer ikke å kappe ned på avstanden til de andre – til det er avstanden får stor – men vi får det samme som de har fått i år, sier Røkkum og viser til at de kabinansatte får en lønnsøkning på 7–7,5 prosent på totalen.
golf`ern
I dag kl 08:50 969

Igjen Ransen, hvor har du lest at SAS skal flytte flåten til Kastrup?
Opplys meg for det har gått meg hus forbi.
Fjellbris
I dag kl 10:15 798

Gikk akkurat som forventet dette og som jeg skrev i går kveld, ref kurs først ned ved avblåst streik og så opp igjen.
Redigert i dag kl 11:12 Du må logge inn for å svare
Mia20
I dag kl 11:08 701

De skal flytte hovedkontor fra Sverige til Danmark. Det er bare det. Det var en del av avtalen. Norge er sas sin største market. Håper og tror ikke at sas legger ned basen på Gardermoen.
Redigert i dag kl 11:12 Du må logge inn for å svare
NASLover
I dag kl 12:40 564

Både EasyJet og Ryanair er opp nær 5% og 6% i henholdsvis så lang i dag. Norwegian opp nær 2%. Som sagt tidligere og gjentar igjen Norwegian er på vei mot rullebanen og ta av er ikke så langt unna. August tallene blir ekstra knall bra som kan løfte Q3 rapport betydelig. Bare vær litt tålmodig så får du en nydelig premier
Redigert i dag kl 12:40 Du må logge inn for å svare
Ransen
I dag kl 13:29 449

Oslo (Infront TDN Direkt): Risikoen for en tosifret nedgang i gjennomsnittlige billettpriser ser ut til å ha forsvunnet.

Det sier konsernsjef (CEO) i Ryanair, Michael O'Leary, tirsdag ifølge Reuters.

-Billettpriser ned rundt fem prosent i andre kvartal ser om lag riktig ut, sier han.

Ved fremlegges av kvartalsrapporten for regnskapsmessig første kvartal skrev Ryanair at billettprisene i regnskapsmessig andre kvartal ville bli vesentlig lavere enn i fjor sommer.
MisterLupus
I dag kl 16:49 148

Da har jeg tjent penger fra 10,5 og fra 10,8-tallet, to prosent ved hver anledning. begge innganger etter oppgang altså høyt, fra førersetet, men uansett profitt begge gangene.

Anekdotisk enn så lenge men det er første gang siden nedgangen begynte at jeg tjener penger offensivt og dess flere med liknende erfaring, dess flere tør satse og jo fortere beveger den seg oppover.

Anbefaler uansett forsiktighet, ihvertfall til den beveger seg opp mot 10,9-11,4. Først da tror jeg traderne er trygge nok så oppgangen stabiliseres ja kanskje skifter vi fra høydeskrekk til fomo dessuten, og da kan den kjapt rykke oppover.

Uansett, det føles tryggere nå enn for to uker siden, såpass er sikkert.
Pilteri
I dag kl 16:52 138

Han må være en jøk. Lurte jo ut masse småaksjonærer i NAS med dommedagsprofetiene sine for noen uker siden.
Kåre Grønn
I dag kl 18:21 4

Det lukter gode tider for Norwegian. De har en enorm erfaring med god ledelse og ivaretakelse av de ansatte. Geir Karlsen med sin sjarm har også en enorm evne til å gjøre gode avtaler i tillegg til å opptre solid og forutsigbart. Ting roer seg og man har stø kurs mot nye høyder og gode avtaler utover 24/25. Gled dere! Kurs 30 -50 bør dersom man man er tålmodig ikke være et umulig mål i 3 til 5 års perspektiv. 10 - 15 er latterlig med tanke på at man ikke er i nærheten av konkurs, det er lønnsomt og norsk reiseliv stopper ikke akkurat opp. Hold dette den som tror. De som tviler, kom dere ut raskt som pesten! Det er positivt om SAS holder det gående slik at ikke andre konkursdonorselskap kommer og brekker ned billettprisene og holder 1 - 2 år! Hauuu hau!
Redigert i dag kl 18:22 Du må logge inn for å svare