NAS - 7 analyst average says the stock should be 14,61 NOK!

MC Axel
NAS 16.08.2024 kl 19:55 83311

It is the analyst's consensus or general agreement that the NAS share's value should be 14,61 NOK on average. This is based on seven analyses, which means the stock will need to rise more than 40% to realize this target


Analysts' Consensus

Number of Analysts 7

Last Close Price 10.30NOK

Average target price 14.61NOK

Spread / Average Target +41.82%



https://www.marketscreener.com/quote/stock/NORWEGIAN-AIR-SHUTTLE-ASA-1413204/news/Norwegian-Air-Shuttle-Notification-of-Major-Holdings-47669263/
Redigert 16.08.2024 kl 19:59 Du må logge inn for å svare
MisterLupus
I dag kl 08:47 961

Du dikter jo bare opp ting. De har ikke sagt noe som helst om å gå tilbake på avtaler, kun at de er i dialog med de ansatte og vurderer mange forskjellige løsninger, og at de aller helst vil unngå nedbemanning.

Glem popkorn og malurt, ta deg heller en bolle.
Kåre Grønn
I dag kl 08:49 954

På sikt gull. Mye opp til regjering og flyskatt.
Fjellbris
I dag kl 09:49 845

Ref. Rischioso og det du skriver « Du dikter jo bare opp ting»
: spot on og desverre akkurat slik han holder på!
rischioso
I dag kl 10:12 799

Vi ser på flere muligheter og har inngått dialog med de ansatte sies det - vel, det at de har startet med den vanskeligste delen først forteller i alle fall meg at det ikke finnes andre muligheter enn å involvere de ansatte - altså at de ansatte skal gå ned i lønn eventuelt fryse lønn for en tid fremover og brukes som en varm potet og det å ta bort goder de nettopp har gitt er en farlig vei å gå hvor det ikke er å anse som annet enn kalkulert tillitsbrudd for at de skulle komme seg igjennom høysesongen uten streik - såpass forstår jo de fleste og er det noe man ikke liker så er det å bli lurt så slikt vil det bli bråk av. Dette var kalkulert narring fra selskapets side det å inngå lønnsforhøyelser og dedikert arbeidstid i en sårbar periode (høysesong) for så og trekke det tilbake knappe kvartalet etter når lavsesongen står for døren. Mao, dagens lille peak er derfor å anse som en fin exit mulighet før dette vil eskalere med risk for streik og annet fremover - My2Cents...;)
NASLover
I dag kl 10:21 771

Sterk anbefaling til deg....slutt å røyke

Ser historie,

17.01.24 kurs 11.88
20.02.24 kurs 17.65 Mao 🤣🤣🤣
Redigert i dag kl 10:24 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 10:42 732

1-sifret aksjekurs er det som er nærliggende fremover i det vi går inn i lavsesong og nå med extra bagasje som krangling med ansatte og økt streikefare.

Historiske bunner lavsesong:

2022 - 6,67
2023 - 7,88
2024 - mitt bet er 8-ish...
MisterLupus
I dag kl 10:53 701

Du aner ikke hva det snakkes om i denne dialogen, kan likesågodt være noe såpass enkelt som omorganisering av oppgaver eller arbeidstid, informasjon vedrørende planlagte endringer i struktur og administrasjon omså, du vet ikke engang hvilke ansatte som er involverte i denne dialogen, hvem som berøres.

Det vi vet er at det pågår en dialog, så da er dessuten de ansatte selv aktivt involverte og i såfall er det jo ikke tillitsbrudd, men samspill.

Du trekker konklusjoner fra ingenting, som alltid fremmer du det verst tenkelige som etablert fakta, og som alltid demonstrerer du manglende grunnleggende kunnskaper rundt det du belyser.

Du har tydeligvis aldri vært involvert i en omstillingsprosess, verken som ansatt eller arbeidsgiver, du har ikke fått rett en eneste gang aksjen ligger stabilt rundt 10,7-11,2 nå, opp fra 10-10,5 for en måned siden (og burde egentlig vært høyere fra 11,5-12 om ikke for en aldri så liten svertekampanje), og dine to cent er ganske så typisk for deg, som hentet fra den store depresjonen altså knapt nok verdt en fjert.

Si meg, hva er din aksjestrategi sånn egentlig?
niets
I dag kl 10:54 697

Det tror jeg ikke. Teknisk sett er det i ferd med å dannes en OHS. Shorten er minket. Med litt flaks og medvind vil det nå gå oppover.
NASLover
I dag kl 10:58 681

Ja ja ser din frustrasjon.......så desperat å få e1-siferet
Redigert i dag kl 10:59 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 11:14 650

Jeg skjønner at det er frustrerende - at det liksom aldri blir slutt på utfordringene, men slik er det altså. Også litt komisk at du påstår at jeg ikke har fått rett en eneste gang når det faktisk er jeg som en av få som nettopp er den som har fått rett og det hele veien ned fra 15 og det til akkurat samme fornektelsen som du bedriver nå...;)

Og både nedbanninger og omstillingsprosseser har jeg vært involvert i og det flere ganger som er nokså normalt gjennom et langt arbeidsliv, men det jeg aldri har opplevd er en arbeidsgiver som inngår en tariffestet avtale som normalt sett er skrevet i stein og noe den ansatte skal kunne stole på og ikke minst kunne planlegge livet sitt etter da den går over flere år og knappe 3 måneder senere så ønsker selskapet å pelle den avtalen fra hverandre - det er ikke bare spesielt, men er også et knallrødt flagg som forteller at arbeidsgiver er desperat og at det ikke finnes andre alternativer noe som igjen og naturligvis er forløperen til både bråk og streikefare - en situasjon de kalkulert unngikk i høysesongen fordi konsekvensen ville ha blitt en del større med streik i høysesong vs lavsesong. Slikt skaper ikke tillit noe som vanskeliggjør fremtidige forhandlinger og avtaler da de ansatte ikke kan stole på det som blir avtalt....
Zaih
I dag kl 11:24 628

Om det du skriver var hold i ville ansatte og forbund vært ute før NAS kom med denne uttalelsen.
Om du tror det er så enkelt å snu om på avtaler da har du ikke vært i arbeid .
rischioso
I dag kl 11:29 615

Forbundets og ansattes reaksjon kan jo ikke komme i forkant - først må de få vite om det og ikke minst ha fått en formell henvendelse fra ledelsen og det virker de å ha fått nå - i alle fall den uformelle - så forberedelsene er nok i gang as we speak. Jeg deler hva jeg mener i likhet med hva du og andre gjør - hva du eller andre mener om det jeg deler blir opp til den enkelte å bruke for hva det er verdt. Legger vi kursutviklingen til grunn fra 15 og ned til 9,9xx intradag for bare kort tid siden så burde man i etterpåklokskapens ånd ha vektlagt det jeg skrev mer enn noe annet - that's, a fact enten man liker det eller ei...;)
Redigert i dag kl 11:33 Du må logge inn for å svare
MaxMekker
I dag kl 11:40 592

I alle dager !! Er du på kjøpern Ris ??
Fjellbris
I dag kl 11:50 566

Nei han har tapt så mye i Code (hauset den siden mars og kurs 1,5 og hele veien ned til 0,25….) at han har ikke råd til å kjøpe NAS på 11 tallet. Han lager sine egne historier og vinklinger helt utifra fantasien sin. Alle vet at GK er en meget flink kostnadsmann, og aksjemarkedet liker selskaper som HELE tiden jobber aktivt med kostnader, ref DNB som nylig gikkk ut og varslet nedbemanning 500 ansatte.
NAS har ikke nevnt en som skal miste jobben og de må selvfølgelig forholde seg til inngåtte tariff avtaler i vår. Men, utover det er det mye som kan gjøres, både omorganiseringer og basedrift, og det er dette de nå skal starte aktivt og gå igjennom. For oss som har jobbet i store børsnotere selskaper som tjener store penger, vet vi at de fleste har slike «prosjekter» nesten årlig.
Redigert i dag kl 11:51 Du må logge inn for å svare
MisterLupus
I dag kl 12:20 507

Nok en gang, hvor har du det fra, at det er dette som foregår? Og et enkelt spørsmål som du ignorerte, ikke tilfeldig at jeg spør, hva er din strategi på aksjemarkedet?

At aksjekursen har gått ned, gjør ikke dine utallige og svært så sprikende forklaringer rundt hvorfor, mer troverdige. Om jeg påsto for fem måneder siden at Nas kom til å falle fordi ånder og nisser hadde drukket seg fulle og nå danset antikursdansen til Satans fele, og kursen faktisk fallt, så greit nok effekten ble rett men årsaken tror jeg ingen ville tatt seriøst.

Du er et troll, som griper etter ethvert halmstrå, bedriver Gish Galloping, fantaserer og regelrett lyver. Motsier deg selv også for noen uker siden var manglende kostnadskontroll dommedag for Nas nå er de plutselig enden nær, fordi de tar grep om dette

Så nei, om denne aksjen så faller til åtte som du har hevdet uten hell i måneder nå, rett har du uansett aldri hatt, du kunne likesågodt snakket om nisser og ånder.

" Sånt har jeg vært med på flere ganger", det tror jeg ingen voksne, erfarne mennesker kjøper, både utfra de helt ville konklusjonene du dro tidligere og nettopp fordi, sånt er faktisk ganske sjeldent slettes ikke "nokså normalt".

Svar på spørsmålene mine du, så kanskje klarer du å overbevise meg at du har mer enn bare dårlig ånde å fare med.
Pilteri
I dag kl 12:50 458

Heldigvis blokkert ric...er vel like før han påstår at NAS ledelsen spiser både katter, hunder og har seg med barnløse kattedamer🤣
Bullen
I dag kl 12:56 438

Bør jo ikke ta rischioso så alvorlig. Å svare han i lange baner er som å fore han med mat.
Han har funnet sitt liv her inne og er muligens happy med det.
MisterLupus
I dag kl 13:48 328

Formiddagsfri og alle aksjene mine er kjedelige i dag, minus Nas som jeg hoppet av i går fordi jeg ønsket å avvente litt etter forrige kommunikasjon, så da er det greit tidsforbruk å trolle et troll.

Kursen er kranglete og man kan aldri utelukke et fall med denne, men den har demonstrert robusthet den siste uka og det peker fremdeles mot tolvtallet, tipper fortsatt motstand i 11,5-11,8 sjiktet men den brytes nok i opptakten til neste rapport, og forhåpentligvis har jeg kræsjet ut de pengene jeg var så forsiktig å omdirigere i går, i løpet av mandag, så jeg kan hoppe inn på neste dipp.

Énsifret fremstår fjernt, får jeg et innhopp på titallet da blir jeg faktisk kjempeglad. Synd folk fortsatt ivrer sånn etter å svartmale denne, akkurat det er fremste risikofaktor akkurat nå.
MisterLupus
I dag kl 14:14 268

Nei det er aldri bra å måtte kutte kostnader, det går alltid utover de ansatte, men langt verre er det å drive ulønnsomt da står langt flere arbeidsplasser i fare. Så får vi bare håpe de lander på en løsning som både gir realistiske vilkår for sikker drift og ivaretar de som jobber der best mulig.

Det var jo ikke tilfeldig når mange reagerte etter lønnsoppgjøret, nå tar de grep om dette, og for aksjonærer ihvertfall, er det godt nytt, samt for ansatte som ikke berøres av omorganiseringen fordi det sikrer arbeidsplassen deres over tid.

Men rett skal være rett og jeg tror ikke det var lurt av dem å love etterbetaling av utbytte og å sette av penger til det, sånt gjør nemlig arbeidsstyrken ekstra bitre når de føler seg dårlig ivaretatt.

Så ja, her gjettet ricjåssio endelig rett men med mindre det gryr mot streikefare, så tror jeg uansett det at de nå tar grep vil roe markedet ikke drive kursen ned.
Redigert i dag kl 14:31 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 15:02 171

RE - Nok en gang, hvor har du det fra, at det er dette som foregår? Og et enkelt spørsmål som du ignorerte, ikke tilfeldig at jeg spør, hva er din strategi på aksjemarkedet?

* Omdu ennå ikke har skjønt hva som foregår så kan ikke jeg gjelpe deg ei heller er jeg her for å fortelle om min stragi i aksjemarkedet, men for å diskutere caset NAS.

RE - At aksjekursen har gått ned, gjør ikke dine utallige og svært så sprikende forklaringer rundt hvorfor, mer troverdige. Om jeg påsto for fem måneder siden at Nas kom til å falle fordi ånder og nisser hadde drukket seg fulle og nå danset antikursdansen til Satans fele, og kursen faktisk fallt, så greit nok effekten ble rett men årsaken tror jeg ingen ville tatt seriøst.

* Vel, jeg fortalte også hvorfor og ned gikk det...;)

RE - Du er et troll, som griper etter ethvert halmstrå, bedriver Gish Galloping, fantaserer og regelrett lyver. Motsier deg selv også for noen uker siden var manglende kostnadskontroll dommedag for Nas nå er de plutselig enden nær, fordi de tar grep om dette

* Det å ha kritisk input gjør ingen til troll, men det å beskylde kritisk input for troll - det er trolling det for dette henger sammen om man evner å trekke øyeeplene ut av håpets tunell - når selskapet inngår lønnsavtaler med de ansatte og 3mdr senere ønsker å plukke den samme avtalen i fra hverandre så betyr det dårlig kostnadskontroll eller det som verre er en manipulerende ledelse man ikke kan ha tillit til - make your pick...;)

RE - Så nei, om denne aksjen så faller til åtte som du har hevdet uten hell i måneder nå, rett har du uansett aldri hatt, du kunne likesågodt snakket om nisser og ånder.

* Lever man i fornektelsen så er det vel også naturlig at man nekter på det meste - I rest my case og venter på 8-ish....;)

RE - Sånt har jeg vært med på flere ganger", det tror jeg ingen voksne, erfarne mennesker kjøper, både utfra de helt ville konklusjonene du dro tidligere og nettopp fordi, sånt er faktisk ganske sjeldent slettes ikke "nokså normalt".

* At man er uenig i andres meninger gjør ikke andres meninger ville av den grunn. Kursutviklingen sier sitt og beviselig har menigheten tatt feil - deg selv inkludert...;)

Med disse fakta i minnet så ønsker jeg alle en riktig god helg - ingen nevnt og ingen glemt!
Strategi
I dag kl 15:03 168

Enig i at dette var litt overraskende fra selskapets side, disse basene burde de hatt full kontroll på og det er ikke noe alternativ å legge disse ned.
Et overraskende "noe" dårlig utspill fra Karlsen & co.
Det må man være ærlig på.
Redigert i dag kl 15:07 Du må logge inn for å svare
NASLover
I dag kl 15:40 96

Shortgjengen frykter og forsvinner.....
CFM igjen sitter i short og har inndelket ca. 1 million på dagens oppdatering
https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010196140
Redigert i dag kl 15:41 Du må logge inn for å svare
Strategi
I dag kl 15:43 88

Hentet fra Nord Net fora
FredPersen

for 2 t siden
Å drive flyselskap er ikke lett. Man operer fra et svært regulert land som Norge i en bransje som er global der konkurrentene på mange områder har mye bedre (billigere) rammevilkår og konkurransen er beinhard. Man er prisgitt at alle eksterne faktorer til en hver tid skal fungere som ønsket for å ha nødvendig lønnsomhet. Om det kun er klikk et eneste sted, så påvirkes økonomien. Om Boeing har streik, flyselskapet kan få problemer med å få deler. Om flygelederne til Avinor streiker, flyselskapet får problemer. Om bakkepersonellet til Avinor som brøyter rullebaner streiker, flyselskapet får problemer. Om stuerne til Menzies/Spirit/WGH streiker, flyselskapet får problemer. Om sikkerhetspersonell hos Avarn/Nokas/Securitas streiker, flyselskapet får problemer. Om oljeprisen stiger og fuel blir dyrt, flyselskapet får problemer. Den eneste plassen flyselskapet selv kan påvirke utfall er å unngå streik hos ene piloter, crew og teknikere. Alt annet er helt utenfor egen kontroll. Men rammer ens virksomhet. Dette er en medvirkende faktor til at flyaksjer går så mye opp (og ned) og opp igjen.
NASLover
I dag kl 15:46 76

Her snakker de ikke om 18 dager ekstra arbeid per måned. 18 dager i år betyr neste 1.5 dager ekstra per måned hvilke betyr at om flere bidrar lit så kan man klare enkeltvis. Lønnsøkning som de har fått i det siste må de godta dette krav fra selskapet på samme måte
Selskapet har hjulpet dem i vanskelig tid nå er deres tur å hjelpe selskapet
Redigert i dag kl 16:08 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 16:04 38

Er enig i det jeg også. Men, slik er det i store børsnoterte selskaper der aksjonærer og eiere krever utbytte og avkastning. Som jeg skrev tidligere i dag, har jobbet i slike selskapet og slike «kutte prosjekt» opplever man ofte årlig, ivertfall ofte, ref nå sist også DNB som kutter 500 ansatte etter rekordresultater år, etter år etter år.
Aksjemarkedet og eierne liker slike kutt, men enig i at dette kan føre til usikkerhet og missnøye blandt de ansatte. Kutte baser tror jeg også bare er trusler som de ikke nå klarer gjennomføre, her går de høyt ut i håp om bidrag fra foreningene på andre områder.
Her skal det ivertfall sikres at flere penger skal tjenes og utbyttene skal gå som planlagt/ økes videre (de beløp også avsatt for 2022/23)
Redigert i dag kl 16:06 Du må logge inn for å svare