NAS - 7 analyst average says the stock should be 14,61 NOK!

MC Axel
NAS 16.08.2024 kl 19:55 136568

It is the analyst's consensus or general agreement that the NAS share's value should be 14,61 NOK on average. This is based on seven analyses, which means the stock will need to rise more than 40% to realize this target


Analysts' Consensus

Number of Analysts 7

Last Close Price 10.30NOK

Average target price 14.61NOK

Spread / Average Target +41.82%



https://www.marketscreener.com/quote/stock/NORWEGIAN-AIR-SHUTTLE-ASA-1413204/news/Norwegian-Air-Shuttle-Notification-of-Major-Holdings-47669263/
Redigert 16.08.2024 kl 19:59 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I går kl 19:05 972

For noe tøv, renta kuttes neste år, spørsmålet er kanskje bare om det blir 3 eller 4 ganger.
Flipper
I går kl 19:29 934

Hedgen på drivstoff kan nok snarlig bli veldig bra.

Israel/Iran: A potentially Israeli attack on Iranian oil installations is for discussion, confirms
US President Joe Biden. Bjarne Schieldrop talks about oil prices over $ 200. ( var forrige
dagen $ 74. )
Redigert i går kl 19:30 Du må logge inn for å svare
egilchr
I går kl 19:42 898

Hei,
Nas handles på kr.12.500 i usa,men lite volum.
Ingen overreaksjon til nå der borte.
Vi så den store shortedagen i dag!!!!
Flipper
I går kl 19:56 863

NAS i USA ?????
Artige
I går kl 20:06 833

Ja er det ikke fantastisk. Da blir det rett opp på mandag😂
Null
I går kl 20:07 828

Du har vel meldt 1 sifret i nærmere 3 måneder nå rischioso, men det har ikke slått til ennå.,
Om du ser på dagen kraftige fall, for det er jeg helt enig med deg i at der var, så er NAS nede på nivå med hva det var for en uke siden.
Det er kanskje ikke den store katastrofen så langt, men om vi får samme fall ut neste uke så er det ikke bra.

MEN det er vel ennå et stykke ned til 1 sifret som du har spådd i de siste månedene....
håper du får en flott helg
NULL
egilchr
I går kl 20:17 801

Flipper skrev NAS i USA ?????
Hei.
Nå har noen slengt ut 1000 aksjer der borte,og da er den ned 11,97%
https://finance.yahoo.com/quote/NWARF/
Pilteri
I går kl 20:37 762

Vi refererer ikke ved kraftig nedgang. La det være klart😉
Kåre Grønn
I går kl 21:32 659

Sitti og tenkt i dag. Norwegian gjør det for rått, det kan ikke gå dårlig. Bare tull det reaksjonære i dag. Sitt rolig i dette selskapet uavhengig av Boeing responsen i dag. Nas driver med framtidens luftfart, ferdig!! God helg!!
rischioso
I dag kl 00:55 453

Vel, kursen duppet ned på 1 sifret (intradag) for nøyaktig 4 uker siden den 06.09 så slik sett fikk jeg treff, men det har ennå ikke blitt noen etablering på 1-sifret aksjekurs, men det kommer for nå skal lavsesongen prises inn toppet med en risk for en betydelig extra fuelhedge regning - mao, tungtveiende variabler tilsier at tyngdekraften vil slå inn fremover noe vi allerede nå har sett konturene av. Så har man valget, bli med videre ned eller lette seg nå helt eller delvis og få flere aksjer down the road for den samme summen før det snur for å ta med opp igjen når høysesongen skal prises inn - valget burde være enkelt, men det valget må den enkelte selv ta...;)
Redigert i dag kl 00:59 Du må logge inn for å svare
Pølsebua
I dag kl 10:41 199

Hei Risch. Mulig jeg husker feil, men var ikke du en positiv fyr for noen år siden? En gang i tiden var jeg ganske aktiv på dette forumet, og jeg husker ditt nick fra den gang. Vi snakket om mange aksjer, og jeg husker det som om du var ganske konstruktiv. Men når jeg leser dine innlegg her og på Rec, lurer jeg på om jeg husker feil. Nå er det kun ensidig informasjon fra din side. Som om du godter deg når kursene går nedover.
Så kan jeg si litt om NAS: Sikringskontrakter på flybensin har alle flyselskaper. Etter restruktureringen i NAS var det et problem for dem at de IKKE hadde sikring, pga tidligere dårlige finansposisjon som ikke tillot det. Spørsmålet er hvor stor % og til hvilken pris. Ikke om man skal ha det eller ei. Når bensinprisen går ned, så reduseres utgiftene til NAS, selv om de har sikret halvparten av drivstoffet. Du framstiller det som de taper penger! Sikringskontraktene tjener du på i perioder og taper på i andre perioder. Hensikten med dem er å skape sikkerhet (som ligger i navnet) mot for store svingninger i utgiftene.
Årets overskudd (bunnlinje) blir rundt to milliarder kroner, eller rundt to kr. pr. aksje. Da er 11 kr i aksjekurs lavt. Og blir overskuddet 1,5 kr pr aksje, er 11 kr. fortsatt lavt. Vi ser nå at kjøpet av Widerøe kaster av seg mer enn forventet. W gjør det bedre enn noen gang! I NAS er Yielden bedre enn noen gang. Så håper jeg at du også Risch, kan finne tilbake til din tidligere mer nyanserte profil.
Redigert i dag kl 10:46 Du må logge inn for å svare
Null
I dag kl 11:45 125

Det er rett at NAS intradag var på 1 sifret, men den blir for "tynn" så pr nå vil jeg si at din spådom ikke har slått til.
PÅ samme måte som NAS har vært over 13 et par minutter, siste mnd.

Her vil jeg vel si at fra din spådom kom så har vi vært helt klart mer på to tallet enn på en sifret så der har du pr nå "tapt"
Så får vi se hva som kommer utover de to nærmeste uken, selv tror jeg ikke på ensifret, så der kan du vel sette meg på listen for de som tror på tosifret pr nå.

Det å trade på stigende og synkende kurser er en kunst som noen kan drive med ikke alle pga at man ikke sitter å følger med pr min eller for å si det daglig,. dermed må man ta inn på lengre horisont.
For min del så er det jeg pr nå eier og eventuelt det jeg kjøper, for tidligst salg til våren... eller at man faller på forhåndsbestemt SL.

Det valget har jeg tatt ;) enn du rischioso du er vel totalt ute både med tanke på opp og nedturer
Ransen
I dag kl 12:15 88

Som at 11 er for lavt i nå, var 8 kroner var for lavt i fjor. NAS har større verdi enn som så, men aksjen og bransjen er syklisk. Nå har selskapet flere ganger prøvd å kommunisere ut at det er presset på kostnader, vi har en svært spent geopolitisk situasjon og vi går mot nedtrapping og lavsesong. Karlsen prøver å finne mitigerende tiltak. Jeg har tro på både Karlsen og Øygaard i så måte, men de ansatte har svært stor makt og man skal helst ikke rasle så mye med sabelen før det blir uante konsekvenser av det. Lønnsoppgjøret burde vært slik at begge parter ble litt misfornøyd, men det gikk altså i pilotene favør denne gangen.
Det vil alltid være mye action i denne aksjen, det er tross alt en folkefavoritt.
Kåre Grønn
I dag kl 12:40 47

Geir Karlsen kjører nøktern stil. Han vet at dersom han kjører for mye markedsføring og glede overfor den norske skattestat, så blir det mer pålegg.. full kontroll dette selskapet!! Hau hau