NAS - 7 analyst average says the stock should be 14,61 NOK!

MC Axel
NAS 16.08.2024 kl 19:55 141994

It is the analyst's consensus or general agreement that the NAS share's value should be 14,61 NOK on average. This is based on seven analyses, which means the stock will need to rise more than 40% to realize this target


Analysts' Consensus

Number of Analysts 7

Last Close Price 10.30NOK

Average target price 14.61NOK

Spread / Average Target +41.82%



https://www.marketscreener.com/quote/stock/NORWEGIAN-AIR-SHUTTLE-ASA-1413204/news/Norwegian-Air-Shuttle-Notification-of-Major-Holdings-47669263/
Redigert 16.08.2024 kl 19:59 Du må logge inn for å svare
MisterLupus
I dag kl 14:42 773

Ensidig negativt fokus, fra en analyse som konkluderer med økt kursmål førti prosent høyere enn dagens. Du er ihvertfall konsekvent, såpass fortjener du, du har bare én streng stakkar men altså det er jo ofte sånn trollfarmer opererer. Én som forvirrer, en annen som skaper frykt og uro, ofte en tredje som sprer misnøye.

Jeg er ikke konspiratorisk menne... Herrefaen altså at det går an, uansett hva dere driver med eller om dere rett og slett er dumme, dere bør gi opp det er seriøst ikke verdt innsatsen 😂
laser
I dag kl 15:01 714

Her går det unna med advarsler……
1. Boeing utsettelsen vedrøre hele markedet - mao rammebetingelsene er lik for alle - bortsett fra at Norwegian er tidlig i leveransekøen. Airbus har motorproblemer som påvirker deres kunder. Mao ikke bare et Boeing eller et Norwegian spesifikt problem.
2. Boeing streiken har vart i 30 dager. No more no less - å forskuttere 2025 og 2026 er håpløs agumentasjon. Rull opp rullegardinet og realitetsorienter dere.
3. Høye lønnskostnader for pilotene er relativt - deres krav ble fulgt opp fordi de relativt til utenlandske piloter lå lavere, men lønn er bare en del av betingelsessettet - og de ser nå at selskapet kommer med base diskusjonen. Mao ikke unikt for Norwegian.
4. Midtøsten krisen rammer samtlige flyselskaper tilnærmet likt - intet Norwegian spesifikt.
Men du unnlot å nevne spesifikke ting som reduksjon av flyavgift i Norge, bedre booking Q3, mm

Et råd til de som lytter……nye riktige fakta lytter jeg til……oppgulp av gamle ting eller direkte fabrikasjon av fake News - rett i papirkurven.
Fjellbris
I dag kl 15:08 698

Kommenterer ikke Risciosos tull mer, bortsett fra som jeg skrev før helgen, når den fyren baiser som verst skal man kjøpe. Fikk rett i det, han kjøpte jo selv i dag😉
nad.oslo
I dag kl 15:59 602

NAS opp 6-7% i dag. Bull Barkleys analyse er sikkert en forklaring, men avisene skriver at det nå skal bli billigere å fly fordi flypassasjeravgiften går ned. Men den går ned fordi flyselskapene skal få økte lufthavnavgifter; ikke fordi det skal bli billigere å fly. Se pressemeldingen nedenfor. Tar grep for å styrke Avinors økonomi - regjeringen.no

(https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/tar-grep-for-a-styrke-avinors-okonomi/id3056068/?utm_source=regjeringen.no&utm_medium=email&utm_campaign=nyhetsvarsel20241007)
Pilteri
I dag kl 16:46 513

Blokker - oppe til høyre er det 3 prikker. Der kan en blokkere spammere som inne burde ha talerett eller skriverett. Selv får jeg heldigvis ikke tilgang til tøvet og det er befriende. Så igjen - Blokker de👈
Kvisla
I dag kl 16:53 491

Skjønner ikke at jeg orket begynne skrive på en flyaksje.
Helt utrolig tomt, unnskyld....................
Redigert i dag kl 16:55 Du må logge inn for å svare
Strategi
I dag kl 16:58 482

Hvis det blir mangel på fly fra Boeing blir sannsynligvis de som er i lufta smekk fulle.
Det vil da bli reduserte antall avganger på strekninger som i dag betinger flere fly og puslespillet vil etter stor sannsynligvis resultere i smekk fulle fly og høyere bilett priser som en naturlig konsekvens.

Ellers, hvordan går det med 1 sifferet kurs?
Du og Ransen burde vært utestengt fra alle fora.
Skjønner ikke hvordan dere kan sove om natten og ikke minst se evt. koner/samboere og barn i øynene når dere kommer hjem fra jobb.
At det er mulig å synke til slikt "lavmål" skjønner jeg ikke.
Fjellbris
I dag kl 16:58 482

Enig, har gjort det nå, er nok eneste mulighet til å unngå disse nettrollene👍
Pilteri
I dag kl 17:14 435

Flott, håper flere gjør det samme. Hjelper kanskje ikke da skribenter uten ryggrad bare oppretter ny spammeprofil...
Ransen
I dag kl 17:30 399

Veldig dumt å være årvåken og følge konjukturene. Det blir det penger av, som familien nyter godt av. At noen velger å sitte med skylapper på uten en eneste risikovurdering er bra for andre. Kanskje aksjen kan handles for kr 8,80 om kort tid. Det kommer helt an på hva Netanyahu finner på. Synlig short er betydelig opp i dag. Det er rart hvordan aksjonærene oppfatter meldingene som gis. Det blir ikke billigere billetter, det blir ikke mer igjen til flyselskapene, men kriserammede Avinor kan nyte godt av dette da lufthavnavgiftene økes.

Barclays er ikke snauere enn at de spår et resultat i kun Q3 som overgår selskapets egen reviderte guiding for hele året. De er pissredde for 1000-vis av kunder som er nervøse for pengene sine.
Fjellbris
I dag kl 17:41 367

Nå er du også blokkert - uspiselig type med usanne innlegg, som hauser som en gal og så snur du tvert om. Herlig at du gikk glipp av dagens opptur ivertfall😂
NASLover
I dag kl 17:42 360

Netto short er aldri farlig da de må dekke inn.
Når det er sagt så havner du med i lista av blokkert hjerneløs skribenter, etter risotto og stepping
Vorge
I dag kl 18:49 244

Kan du ikke bare svare på spørsmålet du har fått fra meg og andre i dag Ransen? Du skriver videre som om du ikke har sett, men det vet vi jo at du har.

HVORDAN kan du hevde å vite at et spesifikt meglerhus solgte 300k aksjer i løpet av første timen i dag? Eller kan du innrømme at du tok en spansk en og bare kastet ut en påstand!?
oivindl
I dag kl 19:02 218

"Skjønner ikke hvordan dere kan sove om natten og ikke minst se evt. koner/samboere og barn i øynene når dere kommer hjem fra jobb.”

Rischioso har jo ingen jobb å komme hjem fra. Han har åpenbart ikke ønsker om å gjøre samfunnsnyttig arbeid.
Vorge
I dag kl 19:21 184

Forøvrig veldig bra at netto short er kraftig opp i dag. Det bekrefter min antagelse om at dette var et planlagt stunt fra Qube. De skaffer seg en shortposisjon før en kvartalfremleggelse og så smadrer de kursen den aktuelle dagen slik at nervøse investorer overtolker informasjon fra presentasjonen - i dette tilfellet kommentaren om Boeing.

Men her måtte de altså selge over to millioner aksjer de ikke har - tipper de dermed var «all in» med tanke på budsjett for caset. Og når de ikke har mer å køle på med i dag ser vi hva som skjer.

De skal få dyre dager og uker fremover tror jeg. Det er ikke mer enn åtte måneder siden de forsøkte sist. Det endte med tap - og kanskje ville de prøve å hente det inn igjen nå. Men ofte taper man dobbelt når man forsøker å reparere.
Fjellbris
I dag kl 19:23 181

Det er fordi han lyver så han tror på det selv, derfor har jeg også nå blokkert han.
Men, supert du fotfølger han til du får svar på dette. Om han ikke gjør det, rapporter han inn til admin.