NAS - 7 analyst average says the stock should be 14,61 NOK!

MC Axel
NAS 16.08.2024 kl 19:55 149169

It is the analyst's consensus or general agreement that the NAS share's value should be 14,61 NOK on average. This is based on seven analyses, which means the stock will need to rise more than 40% to realize this target


Analysts' Consensus

Number of Analysts 7

Last Close Price 10.30NOK

Average target price 14.61NOK

Spread / Average Target +41.82%



https://www.marketscreener.com/quote/stock/NORWEGIAN-AIR-SHUTTLE-ASA-1413204/news/Norwegian-Air-Shuttle-Notification-of-Major-Holdings-47669263/
Redigert 16.08.2024 kl 19:59 Du må logge inn for å svare
suspekt
I går kl 22:34 217

Dette var ikke noe bra nyhet fra nas
. Lønsoppgjøret ble for dyrt for nas, når ledelseni tillegg bevilger seg gigabonuser i , og i tillegg en høy oljepris, da får nas det vanskelig fremover. Dårlig mix.
De kan jo øke bilettprisene for å kompensere, men da går det ut over fyllingsgraden.
Håper likevel GK tar de riktige grepene. De ansatte, inkl. ledelse burde vise noe mer moderasjon i lønnskrav og bpnuser.
Redigert i går kl 22:45 Du må logge inn for å svare
SenorLopez
I går kl 22:45 180

Huff, Ransen, så du holder på...

Sundt foretok et kontrollert nedsalg, intet nytt der de fikk vel aksjene på sekstallet og har gjort dette før? Kursen tålte det fint, det tror jeg neppe ville vært tilfellet for halvannen måned siden den har definitivt styrket seg.

Å ikle andre mennesker motiver en egentlig vet null om, sånt lukter det skikkelig halmstrå av jeg tar det fra Sundt selv og Sundt alene, hva Sundt tenker, dersom Sundts tanker overhodet er interessante.

Og når man snakker om hobbypsykologi, en som så manisk baisser, sikkert hundre poster bare siste måneden helt siden oppturen begynte og mange av dem preget av regelrett løgn, synsing, ensidighet samt halmstrå langt verre enn fornevnte, bør kanskje ikke snakke så høyt om hvem som er koko det finnes mer til livet vet du, enn Nas og aksjeforum, dersom man lever sånn nogenlunde sunt ihvertfall.

Og når man holder på sånn da blir det dessuten veldig opplagt at målet ikke er å informere, å være til nytte for noen, men å påvirke og villede.

Kursen svinger, sånn er det alltid, overalt, man må være tålmodige av og til man treffer ikke helt rett hver gang. Jeg har tjent gode penger siden September selv med en og annen høy inngang, denne aksjen virker veldig trygg nå.

Trenden er oppover, og jeg ser ingen grunn til forsiktighet før tidligst midten av fjortentallet, da begynner nok jeg å se meg andre steder personlig, selv om jeg tror den skal høyere utover våren. Å satse på énsifret nå, da gambler man stort og det er dessuten liten vits enn så lenge oppgangen selv da, om det skulle skje, vil være kjapp.

Men så hausset jo du som gal under hele nedturen også, herrefaen heller ti poster dagen sikkert da også tilsvarende desperate og fulle av luftslott om oppkjøp og whatnot, så ingenting utover å rapportere deg for brudd på omtrent samtlige av forumets regler vil vel stoppe deg fra å spæmme vås og sånn egentlig, er det greit å ha deg her.

Du mente man satt trygt før og under fallet, manet hardest av alle til positivitet da, og nå prøver du ditto hardt å spre panikk.

Så da skal vi opp da, dit det dessuten peker, jo takk som byr blir gjerne med 😂
Redigert i går kl 22:51 Du må logge inn for å svare
nad.oslo
I går kl 22:45 181

De har hegdet endel olje som jeg skrev på 720 i september for q4 og endel for 2025.
Geir kan vel ikke si annet nå om utgifter når dem har lagt ned 2 baser, de vil vel ikke ha parat og de andre på nakken, men det blir møter mellom dem kan hende de snur og at ansatte godtar nas sine vilkår. Vært noen forsøk.
"Deretter skriver de en protokoll om hva de er enig og uenig om. Hvis man ikke blir enig vil vanligvis partene på sentralt nivå, Parat og NHO Luftfart, komme inn. I siste instans kan saken ende i arbeidsretten, sier Nergaard."
Redigert i går kl 22:46 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I går kl 22:47 175

SenorLopez skrev Innlegget er slettet
Så enig, så enig - TAKK!🙏👌
SenorLopez
I går kl 22:56 145

Ble dobbelpostet, tror mobilen min er litt koko den også, men velbekomme 🤘😎
SenorLopez
I går kl 23:13 104

De fleste tolker det som et positivt signal, at Nas søker å effektivisere driften, det var jo dels derfor vi fikk nytt kursmål og gjentatt kjøpsanbefaling. De samme folka som fremmer det som svakhetstegn at Nas nå tar grep, ville fremmet det som grov neglekt dersom de lot være og ropt om dommedag da også.

De har en agenda, å lure folk troll rundt ved å peke opp når det går ned og ned når det går opp, fordi de selv tjener på det. Aksjer som Nas har mange småsparere med mye å tape, da lønner det seg å riste hønseburet men jeg tror de sliter på dette nivået akkurat nå, det virker temmelig stabilt de fleste sitter bare stille når kursen faller så da er det lite å hente og da blir de ekstra desperate.

Når det gjelder rettssak så tror jeg Nas stiller sterkt, de har en historie å vise til som demonstrerer bortenfor enhver tvil, hvor sårbar bransjen er og hvor viktig det er å komme kostnadene i forkjøp.
Fjellbris
I går kl 23:29 67

GK beskriver og forklarer en tøff avgjørelse på en god måte, samt beklager👍 Som han påpeker ble det også informert om før lønnsoppgjøret at om det ble for dyrt, kunne det også komme ytterligere tiltak.
……..
Norwegian-sjefen om nedlegginger: – Vi beklager
Toppsjef Geir Karlsen sier at selskapet ikke hadde noe annet valg enn å legge ned basene i Trondheim og Stavanger.
https://e24.no/boers-og-finans/i/zA65v5/norwegian-sjefen-om-nedlegginger-vi-beklager
Redigert i går kl 23:30 Du må logge inn for å svare