NAS - 7 analyst average says the stock should be 14,61 NOK!

MC Axel
NAS 16.08.2024 kl 19:55 161444

It is the analyst's consensus or general agreement that the NAS share's value should be 14,61 NOK on average. This is based on seven analyses, which means the stock will need to rise more than 40% to realize this target


Analysts' Consensus

Number of Analysts 7

Last Close Price 10.30NOK

Average target price 14.61NOK

Spread / Average Target +41.82%



https://www.marketscreener.com/quote/stock/NORWEGIAN-AIR-SHUTTLE-ASA-1413204/news/Norwegian-Air-Shuttle-Notification-of-Major-Holdings-47669263/
Redigert 16.08.2024 kl 19:59 Du mÄ logge inn for Ä svare
Vorge
I dag kl 15:30 854

Hvis man er amatÞr og feks bare har tilgang til Nordnet vil man se at det er omsatt cirka 1,4m aksjer i dag. Det er aksjer som er kjÞpt over bÞrs. Har man tilgang til litt proffere verktÞy, som feks Infront ser man ogsÄ handlene som er gjort megler-megler. Det er selvsagt at stÞrre poster ikke handles til vanlig kurtasje over de vanlige plattformene.

Jeg tenker ogsÄ at det er veldig positivt at sluke store poster skifter eiere nÄ - og hÄper at det er Sundt som er selger.

Det kan ogsÄ ha sammenheng med shorting.
golf`ern
I dag kl 15:32 849

Har du ikke bedre oversikt over handler bĂžr du kanskje vurdere Ludo, i stedet for Ă„ drite deg ut her inne...
Ref DNB er det omsatt 6,9 mill aksjer sÄ langt i dag.
Redigert i dag kl 15:34 Du mÄ logge inn for Ä svare
MC Axel
I dag kl 16:05 794

Funny how the "hedge" argument fell to the ground!

now they are trying to fool us with other lies


Airlines typically hedge 60%-80% of their fuel requirements; for example, Ryanair hedges around 85% of its expected fuel costs

Redigert i dag kl 17:00 Du mÄ logge inn for Ä svare
laser
I dag kl 16:20 757

Der kom SAS og Scandic med Friends with benefits.
Happy nÄ Scandic eiere??
Strategi
I dag kl 16:39 713

MÄ bare si at jeg blir kvalm av din oppfÞrsel her inne, du har ingen sperrer pÄ hva du legger ut og har sannsynligvis godt betalt for Ä pumpe forumet med lÞgn og usannheter.

SkjĂžnner ikke en "administrators" rolle siden du ikke er utestengt fra fora.
SenorLopez
I dag kl 16:52 684

Synes kursen har vist seg robust siste dagene,. Vi fÄr se i morgen sÄ klart, men jeg hadde forventet et stÞrre fall ned mot 11, og sÄ massiv opptur igjen fra mandag frem mot rapporten.

Har ikke tid til Ä mikrostyre hver post dessverre, eventuelt "heldigvis" for inntrykket er at enkelte blir voldsomt frynsete av Ä fÞlge med pÄ hver eneste bevegelse, jeg ser bare bunnlinjer og topplinjer over tid jeg, sett i forhold til intervaller og volum.

Fokus kun pÄ viktige oppdateringer, fundament samt store handler.

Sitter trygt i denne utfra det jeg har sett hittil fra September til nÄ, i henhold til mine erfaringer og tilgjengelig informasjon sÄ langt ihvertfall. Har allerede tjent svÊrt godt selv med en og annen bom, gikk glipp av det ene bykset fordi det fÞltes tryggere Ä styrke en annen post, og regner med en del tusinger pÄ trettentallet ogsÄ samt desto flere nÄr jeg takker for meg i denne omgang, idéelt sett pÄ 14,5.

Sistenevnte er spekulativt, men jeg tror denne gÄr ihvertfall til 15-17 frem mot vÄren, dersom rapporten neste uke leverer gode tall (og alt peker jo dit) for da blir nok Ärsrapporten ogsÄ svÊrt god.

Og ja, at storfolka hamstrer millionvis av aksjer pÄ 12-tallet, eller at shortere gir seg sÄpass hÞyt og kaster inn hÄndkleet der, uansett hva det tolker jeg som positivt sÄnt maner til optimisme.

Men denne aksjen er veldig soggy biscuit, fra neste Ă„r blir dessuten kostnadsnivĂ„et annerledes, sĂ„ klok og klissen av skade, jeg spiller trygt 😂
Redigert i dag kl 17:16 Du mÄ logge inn for Ä svare
Fjellbris
I dag kl 17:26 625

Helt enig👍 SpĂžrs om admin fĂ„r med seg alt av lĂžgner og usannheter Ransen legger ut, kan nesten ikke tro det siden han fortsatt fĂ„r holde pĂ„ slik
..
Redigert i dag kl 17:27 Du mÄ logge inn for Ä svare
Ransen
I dag kl 17:41 601

Karlsen sier det rett ut, det er utfordrende tider .

https://tv.finansavisen.no/m/4GyJ6qRq/m-spleise-p-avinor-tap-karlsen-taus-om-summen?r=

Tar administrerende direktÞr feil og de som er sÞkklastet pÄ fallende kurs har rett


Ransen
I dag kl 17:46 593

PrÞv Ä fokusere pÄ sak og ikke person. Slik sutring viser jo bare at det foreligger enorme papirtap. Du har valgt Ä investere i et flyselskap. Den sikreste mÄten Ä bli millionÊr pÄ da er Ä gÄ inn med en milliard.
SenorLopez
I dag kl 18:16 529

Kursen er ikke fallende, den har hevet seg fra lavt og utrygt titall mot et relativt stabilt tolvtall med fĂžlere opp mot tretten, siden September, og ingen har nektet for utfordringene de vektlegges bare annerledes hos andre enn de hysteriske, krisemaksimerte, Ă©nspora negative tolkningene du lirer av deg.

Jeg har rapportert deg nÄ fordi én ting er vi enige pÄ, det er altfor mye stÞy her og da er det langt bedre Ä fjerne kilden enn Ä hele tiden la seg trolle av den.

"laser" har helt rett, dette er ukonstruktivt men samtidig er det jo uansvarlig Ä la deg stÄ ubesvart du prÞver jo bevisst Ä misvise folk.
Ransen
I dag kl 19:08 451

Sannheten er vond Ă„ svelge. Hva sier Karlsen i intervjuet i dag? Tar han feil? Det blir stĂžy av uenighet.
At aksjen havner pÄ 10-tallet, hva sÄ? Det er konjukturer. Flyselskaper skal ikke stige i lavsesong med vinterparkering og et ventende fÞrste kvartal med milliardunderskudd
SenorLopez
I dag kl 19:43 396

"Sannheten" ja, der fikk jeg meg en god latter takk skal du ha 😂

Det er vel mer din sÊrdeles selektive tolkning av denne sÄkalte "sannheten", som dessuten ofte har vist seg Ä vÊre det Þvrigheten refererer til som "lÞgn", og du har jo en opplagt agenda nÄr du spammer denne sÄkalte "sannheten" din som besatt, akkurat som da du hausset som en gÊrning fÞr oppgangen.

Det finnes folk som hausser og baisser for Ä verne om sitt, dumt det ogsÄ men fair play, ogsÄ er det folk som deg som gjÞr det for Ä pÄfÞre andre skadeverk.

Nok sagt, spar meg.

GjÞr som foreslÄtt og blokkerer deg, sÄ fÄr vi hÄpe admin tar ansvar og utestenger deg fÞr denne evige strÞmmen av vÄs skader noen.

- De fleste meglerhusene mener denne aksjen er billig.

- Selv med dÄrlige nyheter denne uka bÄde i henhold til Nas og Þkonomien generelt, samt et stÞrre nedsalg fra en av hovedaksjonÊrene, sÄ har kursen holdt seg hÞyere enn jeg antok nÄr jeg trodde den ville falle ned mot elleve pÄ trading alene (som er helt normalt nÄr noe spretter kjapt til vÊrs).

- Selskapet tar grep mot kostnadene vi har bekymret oss for, de har oversikt og tar utfordringene pÄ alvor hvilket de ogsÄ kommuniserer bedre nÄ enn eksempelvis i vÄr.

- Det meste peker mot en god rapport neste fredag som igjen vil vÊre positivt for Äret totalt, det varsles Þkning i bransjen generelt, pluss at short snart mÄ innndekkes og vi har storkjÞp over tolv...

Men jada, dommen er nÊr og full panikk AAAAAAAH! Selg alt dere har og ta det tapet sÄ Ransen, Mossige og kumpaner kan kjÞpe seg inn igjen til ni kroner fordi da blir de sÄ glade altsÄ.

Selv om det skulle lykkes Ä presse ned prisen pÄ bekostning av de lettskremte smÄsparerne dere i sÄfall lurer trill rundt, sÄ stÄr det seriÞse aktÞrer i kÞ for Ä kjÞpe seg inn sÄ da blir det mildt sagt trangt inn dÞra og jeg spÄr i sÄ tilfelle, umiddelbar rekyl.

VĂŠrsĂ„god, svelg ivei, lykke til videre og farvel 😘
Redigert i dag kl 21:00 Du mÄ logge inn for Ä svare
Strategi
I dag kl 21:16 226

Igjen bare surr, vas og lĂžgn fra deg.
Det ber ikke noe negativt i dette innlegget og <
Redigert i dag kl 21:21 Du mÄ logge inn for Ä svare
Strategi
I dag kl 21:23 224

At Karlsen nevner at selskapet er under kostnadspress er helt naturlig da selskapet ligger i forhandlinger pÄ basene sola Trondheim.
Vi kaller dette ansvarlig bedriftsledelse og kutte kostnader samt effektivisere driften er snarere "svĂŠrt positivt " for aksjonĂŠrene.
I tillegg ser vi i intervjuet at Norwegian implementerer biodrivstoff pÄ forsvarets flygninger innkjÞpt av Forsvaret selv.
Avinor - dette blir ingen stor greie her kommer garantert Staten inn med avhjelpende midler, samt at kostnaden skal delvis dekkes av de ulike flyselskapene samlet og ogsÄ andre drivere pÄ Avinor sine arealer.
Regner med at dette ikke pÄvirker billett prisene for folk flest siden flypassasjeravgiften gikk ned, Nordmenn og utenlandske som flyr inn og ut av Norge samt innenlands har god rÄd og Norge som feriedestinasjon er billig for turistene pga. valuta.
I starten pÄ 2023 lÄ Norwegian nÊrmest med brukket brukket rygg og hadde tidlig pÄ Äret stor usikkerhet etter vanskelige Är 2019- 2020-2021 og 2022 pga. Covid -Coronavirus.
Redigert i dag kl 21:42 Du mÄ logge inn for Ä svare
Strategi
I dag kl 21:43 199

Gjennom 2021-2022 og starten pÄ 2023 lÄ kursen stort sett under 10 kr helt til Geir Karlsen gikk sterkt ut i media og ba analytikerne se pÄ kursmÄlene pÄ nytt.
KursmÄlene kom og ble satt opp av analytikerne pÄ hÞyre nivÄer i omrÄdet 13-15 i fÞrste omgang utover hÞsten og vinteren ble disse kursene flyttet videre opp og jeg mener hÞyeste kursmÄl var 21kr.det som er viktig Ä reflektere over er at selskapet gjennom store deler av 2023 hadde begrenset egenkapital som bygde seg opp gjennom Äret og inn i 2024.
Viktig ogsÄ Ä huske pÄ at WiderÞe kom i spill i oktober - november 2023 uten at dette pÄvirket kursen i positiv retning i sÊrlig grad pÄ stor usikkerhet om dette var mulig Ä fÄ igjennom. masse "stÞy" i media om monopol i det Norske markedet osv. Det var ogsÄ stor usikkerhet rundt vinter sesongen som historisk har vÊrt svÊrt dÄrlig.
Vinter sesongen ble lÞst pÄ en glitrende mÄte gjennom vinter 2023 /2024 og denne lÞsningen vil nÄ bli brukt fremover, fokus pÄ Ä ta ned noe bemanning samt kjÞre pÄ med vedlikehold av fly i perioden.
Dette funket glimrende !!!
WiderÞe kjÞpet gikk igjennom tidlig i Januar 2024 og det er ingen tvil om at dette var nok et genialt grep av Geir Karlsen. Det viser seg nÄ at WiderÞe er en meget solid pengemaskin og bidragsyter pÄ resultatene, FOT rutene som blir subsidiert av staten skaper store inntekter og forutsigbarhet.
Strategi
I dag kl 21:44 196

Det er verd Ä nevne at WiderÞe Ground Handling ogsÄ fulgte med pÄ WiderÞe kjÞpet.
https://www.wgh.no/
Avtalen med forsvaret tikket ogsÄ inn i starten pÄ 2024 som er et godt bidrag til Norwegian Group.
NÄr vi nÄ ser hvor mye det satses pÄ forsvaret i Norge samt Heimevernet og legger til at Sverige og Finland nÄ er med i Nato trenger man ikke kalkulator for Ä se effekten som kommer.
I februar 2024 var aksjen hĂžy 18.38 mener jeg er riktig topp.
Vi kan forvente at Ärets topp ligger i samme tidsleieleie som i fjor mulig mye tidligere ogsÄ.
I Ärs skiftet 2024 og 2025 er det sannsynlig at kursene kan gÄ over toppen i februar 2024 med solid margin.
Norwegian Group er nÄ et HELT annet selskap enn i fjor 2023, har en solid egenkapital rundt 12-13 milliarder pÄ bok.
At det tillates at enkelte personer her pÄ forumet sprer direkte lÞgner og spammer ned et forum som fÞrst og fremst er laget for folk som interesserer seg for aksjer og deler konstruktiv informasjon - er en stor skam.
Strategi
I dag kl 21:45 195

Ellers: Det skjer mye spennende i selskapet for tiden.Hentet fra Nordnet fora.
Ecco1601
Total omsetning i dag var pÄ 97,5mill kroner. 2 store poster gikk Off Marked
---Underbygger at det handles store poster utenfor bĂžrs.
Spenn er pÄ gang: https://spenngroup.com/
Biofuel
https://media.uk.norwegian.com/pressreleases/norwegian-armed-forces-creates-aviation-first-with-biofuels-3308314
Strategi
I dag kl 21:50 184

4 innlegg under bĂžr leses i omvendt rekkefĂžlge.
Ble litt kluss sÄ innlegget mÄtte deles opp.

Poenget med innleggene er Ä underbygge at det er helt i trÄd med utviklingen i Norwegian Group at selskapet prises og handles pÄ vesentlig hÞyere kurser i Är sett i forhold til i fjor 2023.
Nye Norwegian Group har ingen som helst grunn til Ä bli handlet pÄ kurser under dagens kurser og bÞr stige kraftig herfra basert pÄ kursmÄl gitt i Är og snittet pÄ disse .
Vi snakker da pÄ kurser pÄ 14.60 i snitt fÞr disse blir flyttet videre opp som i fjor.
Redigert i dag kl 22:08 Du mÄ logge inn for Ä svare
Fjellbris
I dag kl 22:41 96

Strategi - stor takk for meget gode innlegg!🙏👌👍
At NAS er et helt annet selskap nÄ vs for et Är siden med alt du nevner inkl. en svÊrt lav oljepris, er det flere av oss som har sagt lenge og forhÄpentligvis har folk her ikke hÞrt pÄ feilaktig info og lÞgner fra Ransen og tidligere ogdÄ Richioso. Q3 kommer nÄ til Ä bli historisk og etter Q4 og da ca 13 miliarder i cach + da avsatt et sted mellom 800. mill til 1,2 miliarder for utbytte (pt 800 mill allerede avsatt) fom 2026, sÄ kommer markedet allerede til Ä prise inn videre vekst og overskudd neste Är. Et helt fullt Är med effekt WiderÞe feks har vi ikke fÞr fom 2025, SPENN samarbeid likesÄ. NAS kursmessig neste sommer tror jeg igjen er et sted mellom kr 18-22.
Redigert i dag kl 22:42 Du mÄ logge inn for Ä svare