VISA LOA

hallthoaka
IDEX I går kl 09:21 3912

Letter of Approval på plass:

https://digitalpartnerservices.visaonline.com/Product/ChipCardProducts

Søk på Idex i søkefeltet øverst til høyre

Redigert i går kl 09:22 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
I dag kl 05:13 463

Jeg tror Ynwa også hadde giddet et par messer i året for 500k/mnd.
iTRADER09
I dag kl 05:19 459

Sikkert bra for de som skal kjøpe strøm til batteribilen sin, så de slipper å ha abonnement e.l. Men de slipper også å ha plastbit, med eller uten fingersensor. "Kort" kommer nok to å overleve uten plastbit også.
iTRADER09
I dag kl 05:38 447

Nyheten var vel ikke akkurat uventet. Graziani sa det på presentasjonen for noen få dager siden, uten de vanlige forbeholdene, expect, believe osv.
Det var således ingen ting i veien for ny CEO's aksjekjøp. Hadde det derimot kommet en salgsmelding med volum og tidshorisont så ville det kjøpet ikke vært innenfor.
At meldingen, uansett hvor annonsert det var, var kursdrivende er et Idex fenomen, Eller var Graziani's troverdighet etterhvert så tynnslitt at ingen trodde på han, I alle fall var det bra for emisjonskameratene.
Om Visa har noen signifikant innvirkning på salget og inntektene til selskapet er vel mer tvilsomt. Her har de to største kortprodusentene i verden hatt fingerkort med både MC og Visa godkjenning i 3 år og de har solgt svært lite. Forhåpningene til menigheten er at de mindre tier 2 og 3 selskapene skal greie det Idemia og Thales ikke har fått til så snart de får Visa godkjenning også. Kanskje de to store ikke vil selge fingerkort? De vil heller selge marginpressede kort til $1.50 isteden for $5 til $10 fingerkort? De kjenner ikke kundene?
Redigert i dag kl 05:39 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
I dag kl 08:33 253

Wow 3 intetsigende innlegg på rad. Nå går det helt rundt for the jungelman. Sitte å benekte fakta om at biometriske betalingskort vil øke ekstremt de neste årene er jo bare patetisk. Idex sitter mitt I honningkrukka og BBK vil bli ny standard de neste årene over hele verden. De blir billigere å billigere med slik enorme mengder kort. Obs Idex er så mye mer en betalingskort så her er det bare å kjøpe med begge henda og bli med på reisen
rischioso
I dag kl 09:29 121

Ja, det må være hardt å ikke få med seg oppgangene, men for all del - ventetiden mellom hver peak er jo baissernes rett til å få utløp for perrong frustrasjonen så får man jo bare håpe på at de tar til vettet og får kastet seg inn før neste rykk - for det kommer...;)
Mulla3
I dag kl 09:35 84

Her er jeg enig med YNWA250505.
Hvem vil ikke ha et kort uten pinkode. Et kort som bare du kan bruke Et kort som forteller hvem du er. Når nå endelig VISA har godkjent løsningen så går dette langsomt rette veien.