VISA LOA

hallthoaka
IDEX I går kl 09:21 5183

Letter of Approval på plass:

https://digitalpartnerservices.visaonline.com/Product/ChipCardProducts

Søk på Idex i søkefeltet øverst til høyre

Redigert i går kl 09:22 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
I dag kl 05:13 1420

Jeg tror Ynwa også hadde giddet et par messer i året for 500k/mnd.
iTRADER09
I dag kl 05:19 1416

Sikkert bra for de som skal kjøpe strøm til batteribilen sin, så de slipper å ha abonnement e.l. Men de slipper også å ha plastbit, med eller uten fingersensor. "Kort" kommer nok to å overleve uten plastbit også.
iTRADER09
I dag kl 05:38 1404

Nyheten var vel ikke akkurat uventet. Graziani sa det på presentasjonen for noen få dager siden, uten de vanlige forbeholdene, expect, believe osv.
Det var således ingen ting i veien for ny CEO's aksjekjøp. Hadde det derimot kommet en salgsmelding med volum og tidshorisont så ville det kjøpet ikke vært innenfor.
At meldingen, uansett hvor annonsert det var, var kursdrivende er et Idex fenomen, Eller var Graziani's troverdighet etterhvert så tynnslitt at ingen trodde på han, I alle fall var det bra for emisjonskameratene.
Om Visa har noen signifikant innvirkning på salget og inntektene til selskapet er vel mer tvilsomt. Her har de to største kortprodusentene i verden hatt fingerkort med både MC og Visa godkjenning i 3 år og de har solgt svært lite. Forhåpningene til menigheten er at de mindre tier 2 og 3 selskapene skal greie det Idemia og Thales ikke har fått til så snart de får Visa godkjenning også. Kanskje de to store ikke vil selge fingerkort? De vil heller selge marginpressede kort til $1.50 isteden for $5 til $10 fingerkort? De kjenner ikke kundene?
Redigert i dag kl 05:39 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
I dag kl 08:33 1210

Wow 3 intetsigende innlegg på rad. Nå går det helt rundt for the jungelman. Sitte å benekte fakta om at biometriske betalingskort vil øke ekstremt de neste årene er jo bare patetisk. Idex sitter mitt I honningkrukka og BBK vil bli ny standard de neste årene over hele verden. De blir billigere å billigere med slik enorme mengder kort. Obs Idex er så mye mer en betalingskort så her er det bare å kjøpe med begge henda og bli med på reisen
rischioso
I dag kl 09:29 1077

Ja, det må være hardt å ikke få med seg oppgangene, men for all del - ventetiden mellom hver peak er jo baissernes rett til å få utløp for perrong frustrasjonen så får man jo bare håpe på at de tar til vettet og får kastet seg inn før neste rykk - for det kommer...;)
Mulla3
I dag kl 09:35 1041

Her er jeg enig med YNWA250505.
Hvem vil ikke ha et kort uten pinkode. Et kort som bare du kan bruke Et kort som forteller hvem du er. Når nå endelig VISA har godkjent løsningen så går dette langsomt rette veien.
oto1
I dag kl 10:53 913

Jeg lurer på hvor mange som fortsatt bruker kort?
Jeg gjør det ikke.

Apple pay, Google pay, Garmin pay etc.

Etter hvert som smart klokker og smart telefoner blir mer og mer vanlig, vil jeg anta at betalinger blir gjort via disse.
Er tross alt noe man stort sett alltid har på seg / med seg, og er mye enklere og raskere å bruke enn kort.

Så jeg for min del kommer aldri til å betale ekstra for å få et kort med biometrisk sensor all den tid jeg uansett vanligvis ikke bruker kort.

Men dette er jo synsing fra min side. Det reelle er at Idex knapt selger kort per i dag og er fullstendig uinteressant som investeringsobjekt inntil det snur.
Og burde vært det for 99,9% av de som poster på og leser denne tråden.
tuja
I dag kl 11:04 884

Store markeder/muligheter i Asia, India, Bangladesh m.fl. Ikke alle ser på framtida iht utviklingen i biometriske kort som deg. Men det mest forunderlige er at du faktisk poster negative kommentarer på Idex tråder, samtidig som du hevder du har null interesse i selskapet. Er det ikke normalt å konsentrere seg om egen invistering? Kun ett velment spørsmål.
Mulla3
I dag kl 11:21 841

Skjerp deg allviter oto1. Hva er det du gnåler for på denne tråden. Ser du på deg selv som en frelser som skal redde økonomien til de som har aksjer i IDEX. Da er du for sent ute. For sitter du i denne aksjen, har du virkelig minus på konto. Når en såpass stor aksjonere som deg holder på slik så avskriver du din egen troverdighet. Og det er ikke mye oppklarende og kunnskaps basert det du kommer med, nærmest som sure oppstøt.
kroif
I dag kl 11:35 808

Spørmålet her er om IDEX pay er en løsning har en kostnad som kan forsvares hos bankene opp mot det de taper årlig på "fraud"?
Hvis dette regnestykket ser fint ut, så vil kort med IDEX sensor komme automatisk i posten.
ITRADER skriver at dette har 2 store produsenter hatt klart i 3 år. Send gjerne link på den infoen, som viser at dette er det tilsvarende produkt, til tilsvarende kostnad.
Mener VG har sagt at IDEX blir den første med en slik Visa godkjennig, men mulig jeg husker feil.
Selvom om brøkdel av befolkningen bruker andre betalingsmetoder enn kort, så er det ikke dermed sagt at det ikke er et marked for kort med Idex sensor i gigavolumer.
Selv bruker jeg foreløpig kun kort, og er ikke den som kaster meg over all ny teknologi før jeg blir tvunget til det. Har leenge igjen til pensjonsaldre, så kan ikke regnes som sirompa, tror det er nok av folk som meg der ute. Usa har jo fortsatt sjekkhefte, og store deler av verdensbefolkning bruker fortsatt cash, og/eller har ikke kort.
Så markedet er der, den ballen kan vi legge død.
ibyx
I dag kl 12:09 749

Selv bruker jeg mer og mer mobilpay. Greit å slippe å ha kort "flytende" rundt i lommene. Lette å miste også. Lommebok har jo vært helt ut en stund.
Men som "security", mulig backup og i nisjer...
Men tiden det tar... skjønner godt om aktørene er redde for lagerbygging...
risikerer å måtte betale for destruksjon...
Billyjojimbob
I dag kl 12:46 684

Det er 1 bullsignal at de uten luter ligger på ivrigsiden,ingen baisser uten grunn,spennende fremover om de blir flere dager som i går i swinging bitch🌞😁👍
ibyx
I dag kl 13:38 603

Hva er definisjonen på en "drømmeemisjon" her nå? 👀 🤔
Føre var
I dag kl 14:14 544

Noe ala Nti

Nti fallt og fallt i kurs over lengere tid (som idex)så kom det en emisjon på 80 øre.
Å så begynte morroa og det veltet inn med gode nyheter som tok den til ca 3 kroner, så kom en ny emisjon på nok 2,50,- med en voldsom interesse og kraftig overtegning.

Så nå har jo Idex akkurat hatt den samme emisjonenpå 60 øre, å gode nyheter har jo akkurat kommet, så kommer det fler, å så begynner morroa.

Kansje det blir noe i den duren:)
Redigert i dag kl 14:19 Du må logge inn for å svare
ibyx
I dag kl 14:25 511

Ser de har et samarbeid ja. Glanset og klart for utrulling?
Var nesten litt poki over det funnet! Har vært lite av slik info etter at hen har trukket seg tilbake...

Så ble jeg litt nysgjerrig og spurte roboten:
Can fingerprint authentification be frauded by copying a persons fingerprint?

Yes, fingerprint authentication can be compromised by copying a person’s fingerprint, though it is not easy and requires significant effort and resources. Here are some key points on how this can happen:

Lifting Fingerprints: An attacker could lift a fingerprint from a surface that the target has touched. This can be done using common materials such as graphite powder, adhesive tape, or more advanced techniques like cyanoacrylate fuming (superglue). The lifted print can then be used to create a mold or a replica.
Creating a Replica: Once the fingerprint is lifted, the attacker can create a replica using materials like latex, silicone, or even gelatin. These materials can mimic the texture and pattern of a real fingerprint. High-quality molds are capable of fooling some fingerprint sensors.
Vulnerabilities in Sensors: Not all fingerprint sensors are the same. Some older or lower-quality sensors can be more easily tricked by these replicas. Capacitive or optical sensors, in particular, have been known to be vulnerable to such attacks, although newer and more advanced sensors, including those with liveness detection, have become harder to fool.
Liveness Detection: Modern fingerprint scanners often include liveness detection, which can check for signs that the fingerprint is from a living person, such as the presence of sweat, pulse, or temperature. This makes it more difficult to fool the system with a simple replica.
Sophisticated Attacks: Even with liveness detection, sophisticated attacks using advanced materials or methods, such as 3D printing or advanced prosthetics, could potentially bypass these systems. However, these attacks are generally complex, costly, and not easily carried out by the average criminal.
While it is technically possible to commit fraud using a copied fingerprint, the process is complex, and most modern fingerprint authentication systems have robust defenses against such attacks. Therefore, while not foolproof, fingerprint authentication remains a relatively secure method of biometric identification.

Sources:

Kaspersky: Can biometric authentication be hacked?
TechCrunch: How to fake a fingerprint
ibyx
I dag kl 14:26 511

Svaret får vi gjerne om ikke så lenge?
Klar med popcorn skal man være i det minste!
🍿👍 :-)
Føre var
I dag kl 14:37 487

Offpaden er allerede i bruk den, blant annet av Nordlo, man må bare ha vilje til å godta:)

De er ute etter sikkerhet som alle blir mer og mer!

https://ponebiometrics.com/partners/?subject=3

https://nordlo.com/no



Redigert i dag kl 14:38 Du må logge inn for å svare
ibyx
I dag kl 14:39 479

Har Idex meldt noe om hvor mye har fått ut av dette i fortjeneste? eller hva de regner med? (Estimater skal vi jo ta med en klype salt da vet vi...)
Redigert i dag kl 14:43 Du må logge inn for å svare
Føre var
I dag kl 14:43 462

Ps
Hva du spør roboten din om å hva du å roboten din finner på i lag, interesserer vel ikke så mange andre enn deg selv.
Redigert i dag kl 14:43 Du må logge inn for å svare
ibyx
I dag kl 14:46 455

Der tror jeg faktisk ganske mange er uenig med deg....
ChatGPT kan være et svært bra sted å starte mtp på å sette seg inn i litt mer komplekse spørsmål. Bedre enn tilfeldig googling. Og slike svar ligger ikke alltid på fx Wiki eller tilsvarende..
Kritisk skal man dog alltid være.
Natig
I dag kl 14:56 424

Kortmarkedet er enormt:
Biometrisk kortmarkedsanalyse

Globalt marked for biometriske kort – vekst, trender, COVID-19-påvirkning og prognoser (2022–2027)
Biometrisk teknologi vinner terreng i finansielle tjenester som et sikkert og praktisk alternativ til passord og PIN-koder. Denne teknologien blir i økende grad ansett for å ha potensial til å gjøre forbrukernes liv mer håndterbare og gi dem flere viktige valg for å bekrefte identiteten sin.
Rundt 6 milliarder betalingsenheter forventes å bli sendt årlig innen 2026. Dessuten forventes nesten alle disse enhetene å være kontaktløse. Dessuten viser selskapet det potensielle Total Addressable Market (TAM) til å være rundt 3 milliarder enheter per år for biometriske sensormoduler og programvare i betalingsdomenet.

Det globale markedet for biometriske kort ble verdsatt til USD 15,55 millioner i 2021 og forventes å nå USD 2 701,17 millioner innen 2027, og registrerer en CAGR på 117,76 % i løpet av prognoseperioden (2022-2027)
YNWA250505
I dag kl 14:57 422

korrekt oppfattet kroif. Idex er den eneste i verden med denne type VISA godkjenning. Folkens la oss alle bare innrømme at det har tatt fryktelig lang tid, men nå r vi her og de som virkelig er inne i denne verden legger frem prognoser med en eventyrlig vekst for biometriske fingerkort og der er Idex ledende i verden. Markedet har ikke vært helt klare, men å tro at ikke biometriske kort vil bli den nye standarden i løpet av få år er bare tull. Det sier seg selv at sikkerhet sikkerhet og sikkerhet vil bli enormt viktig fremover og der spiller kort en stor rolle og vil gjøre det i mange tiår fremover. Telefonen din er online og kan hackes, prøv å hack et biometrisk betalingskort som ikke er online. Det er det ingen som klarer og joda de kan jo kappe av deg fingeren din eller alle 5 for du velger jo selv hvilken finger du vil bruke. Så skal du løpe av gårde til en butikk eller minibank med en finger eller 5. Høres vanskelig ut. For å ikke snakke om alle de gamle, demente, svaksynte, blinde som ikke kan bruke pinkode, disse kommer til å takke gud for at biometriske betalingskort er kommet. Så pinlig de opplever det å stå i kassa og skal betale og så husker de ikke koden sin. Og akkurat den gruppen eldre vil vokse enormt de neste årene. Så ta det helt med ro biometriske fingerkort vil bli den nye standarden og Idex er i førersetet.
Cartr
I dag kl 14:58 423

Problemet er at bankene våre ikke tilbyr dette. Jeg har Danskebank og Mastercard og jeg har Sparebank1 og VISA. Begge tilbyr kun kontaktløse kort som lett kan misbrukes om du mister det på et kjøpesenter f.eks. Finner eller stjeler kan tappe konto for tusenlapper på kort tid. DVS disse kortene utgjør en risiko. Det gjør ikke IDEX sitt. Så purr bankene deres. Si dere vil ha sikrere kort... Fingerprint!
Cartr
I dag kl 15:16 384

Jeg ønsker kort, og ser mye somling i butikkøen med de som bruker smartphone... Men nå er vel IDEX teknologien også for Smartphones?

IDEX Mobile
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idex.app&hl=en_US

PONE Biometrics digitale autentiseringsløsning med IDEX Biometrics fingeravtrykksensorteknologi. https://www.elektronikknett.no/bedrift-marked-sensorer/produksjonsordre-til-idex/3161981

IDEX Biometrics and TaluCard bring inclusive biometric payment solutions to market in Europe - The TaluCard app, will be launched on iOS and Android, providing a digital solution in support of the TaluCard for managing payments and finances. https://live.euronext.com/en/listview/company-press-release/113100#CompanyPressRelease-12493591

Samt
IDEX Wallet App | Idex Wallet For Desktop And Mobile. Manage your IDEX, Ethereum, XRP, Litecoin, XLM and over 1000 other coins and tokens.
https://atomicwallet.io/idex-wallet
Redigert i dag kl 15:17 Du må logge inn for å svare
Mulla3
I dag kl 15:39 335

Du må roe deg kraftig ned. VISA har nett godkjent IDEX sin kort løsning. så dette kan du mase om i 25-26. Dette kommer til å bli en kjempe innvestering dersom de ikke lar seg lure til å gå med på et oppkjøp.
kroif
I dag kl 16:01 288

Synlig short skrumper, det er et godt tegn
Cartr
I dag kl 16:16 255

Hva er det du tuller med? Jeg har hatt Danske bank og Mastercard i flere år. Banken tilbyr ikke dette. Jeg har også Sparebank1 og VISA, så poenget er å purre på bankene at vi som kunder ønsker dette.
oto1
I dag kl 16:17 251

Siden både Mulla3 og tuja spør om det samme, så svarer jeg begge:

Jeg har vært kritisk til Idex i trolig minst 15 år, så det er ikke noe nytt at jeg kommenterer på Idex tråder.
Jeg vet ikke hvor langt tilbake ho sin historikk går, men om dere ønsker har dere min fulle tillatelse til å innhente absolutt alt jeg har skrevet om Idex her på forumet

Så hvorfor skriver jeg innimellom på tråder som omhandler aksjer jeg ikke har?

Svaret på det er jo ganske opplagt, egentlig såpass opplagt at jeg skjønner ikke hvorfor spørsmålet blir stilt.
- Alle som har aksjer i et selskap antar jeg har aksjer fordi de har tro på selskapet. Jeg snakker da ikke om eventuelle investorer som er short.
- Hvis kun de som er aksjonærer, og dermed positive, skal uttale seg om en aksje, har dere et problem. Problemet består jo selvsagt i at alle kritiske poenger forsvinner. Og i Idex har det ikke manglet på kritiske poenger de siste 15-20 årene som beviselig flere burde hørt på.

At enkelte aksjonærer harselerer og kritiserer de som kommer med innvendinger mot deres overbevisning er ikke noe nytt og spesielt for Idex. Det skjer i alle aksjer.
Og kritikken mot skeptikere øker vanligvis proporsjonalt med egne tap.
Ellers kan dere ta det helt med ro.
Jeg bruker desidert mest av min tid på selskap/aksjer jeg har, og som jeg da selvsagt har tro på.
Men jeg skal ærlig innrømme at av og til er det litt moro å irritere Idex aksjonærer som ikke bruker tiden sin til å vurdere egne investeringer, men finner det viktig å angripe de som våger å komme med motsetninger.

Jeg forventer ikke å "omvende" noen. Jeg klarer neppe å overbevise en kristen om at Gud og Jesus er bare vås, eller en muslim om at Allah neppe er en glans figur som er verdt å ofre livet sitt på.
Men i motsetning til de overnevnte så har jeg en sterk tro på at Idex aksjonærene faktisk får et svar før de dør, og at svaret ikke blir spesielt hyggelig.
Og jeg håper ikke jeg tar feil, selv om det faktisk kan skje, men inntil det motsatte er bevist så er Idex for meg et av de sikreste selskapene man kan investere i om man primært er på jakt etter skattefradrag.
Cartr
I dag kl 16:22 231

Ja, men det er rart de ikke tok inn mer. Tilsvarer ikke "all tiime low" på 0,637 ca 12-13 øre før spleis?
kroif
I dag kl 16:37 156

Huff, all time low 12 øre, hvem hadde trodd.
Det er kanskje ikke så lett å dekke inn 2 mill aksjer, uten å flytte kursen enda mer.
Har aldri testet dette i praksis, men vi anta at inndekning flyttet kursen for raskt opp, så de solgte kursen ned i små posjoner igjen ut over dagen, altså satt noe short igjen.
Kanskje det finnes noen eksperter der ute, jeg er bare ute etter skattefradraget..
Syden
I dag kl 16:46 134

Ser alt short gikk ned i går
Active positions
POSITION HOLDER SHORT POSITION SHORT PERCENT POSITION DATE (DD.MM.YYYY)
GSA CAPITAL PARTNERS LLP 1 832 075 0,55% 26.08.2024
SUM 1 832 075 0,55%
Historical Positions
POSITION HOLDER SHORT POSITION SHORT PERCENT POSITION DATE (DD.MM.YYYY)
GSA CAPITAL PARTNERS LLP 2 094 071 0,66% 02
YNWA250505
I dag kl 17:50 49

Hahahaha, hvorfor tror du egentlig noen som helst her inne bryr seg om hva du skriver på enkelte tråder. Snakk om å være høy på seg selv. Er d mulig hehehehe
tuja
I dag kl 18:12 21

Hyggelig å høre at du koser deg, og liker å irritere andre. Fin del å ha i personligheten.