VISA LOA

hallthoaka
IDEX 26.08.2024 kl 09:21 7777

Letter of Approval på plass:

https://digitalpartnerservices.visaonline.com/Product/ChipCardProducts

Søk på Idex i søkefeltet øverst til høyre

Redigert 26.08.2024 kl 09:22 Du må logge inn for å svare
Sashaa
I går kl 21:00 1048

Huff og må le av Ibux. I gamle dager ville han komme inn på stadig lavere kurs inn. På den tiden ville han komme inn på kurs som var flere ganger høyere enn nå, men kjøpte han aldri noe som helst, Nei. Nå er han veldig energisk og vil overbevise en konkurs snart. Greit nok, men personlig lurer jeg hvorfor han er egentlig her og bruker livet og tiden sin her. Ja selvfølgelig han vil redde vi andre for å ikke tape mer penger. Takk mor Terrssa Ibyx, jeg skal komme tilbake tilbake til deg når kursen mangedobbler seg, bare vent og ikke lenge. Om Idex går så ned som du vil få frem, er du uansett hverken vinner eller taper så lenge du er ute. Vi andre vil enten tape eller vinner mye, men det ikke vil gi deg noen gleder uansett. Bruk livet ditt på noe som vil gi deg gleden gutten min. Ønsker deg lykken i livet
Sashaa
I går kl 21:09 1021

Bklager at fikk kopi av Ibyx( fru Møyfrid) ufrivillig i kommentaren min
Syden
I går kl 21:09 1019

Men det størst problemet er niok at han aldri har eiet en aksje bare liker å skive Dritt mest mulige . Veldig litt av dette som skrives her påvirker aksjekursen .

Sashaa
I går kl 21:10 1015

Så sant som sagt
Møyfrid
I går kl 21:20 986

Artig å stille et nøytralt spørsmål til ChatGPT om dette:

Mobilbetalingsløsninger
Skala og rekkevidde: Kortselskaper som Visa, Mastercard, og American Express har investert betydelig i mobilbetalingsløsninger på grunn av deres globale skalerbarhet. Mobilbetalinger er integrert med smarttelefoner, som har en enorm brukerbase. Dette har gjort det mulig for kortselskapene å raskt utvide sine tjenester på tvers av regioner og markeder.

Brukeradopsjon: Mobilbetalinger har opplevd rask brukeradopsjon, særlig i markeder som Asia og Europa, hvor kontaktløse betalinger er vanlig. Kortselskaper har derfor sett en stor mulighet i å investere i teknologier som MobilePay, Apple Pay, Google Pay, og Samsung Pay for å kapitalisere på denne trenden.

Teknologiintegrasjon: Mobilbetalingsløsninger krever investeringer i teknologi for å integrere dem med bankenes systemer, forhandlere, og andre betalingsnettverk. Dette inkluderer også å sikre høye standarder for datasikkerhet, noe som er kritisk i dagens digitale betalingslandskap.

Innovasjon og utvikling: Det investeres betydelige beløp i innovasjon for å forbedre brukervennligheten og sikkerheten til mobilbetalingsløsninger. Dette inkluderer utvikling av nye funksjoner som tokenisering, som gjør transaksjoner sikrere, og kontinuerlig forbedring av brukeropplevelsen gjennom applikasjoner.

Biometriske kort
Teknologikostnad: Biometriske kort, som integrerer fingeravtrykkssensorer for verifisering, har høyere utviklingskostnader. Dette inkluderer produksjonskostnader for sensorer, samt tilleggsutgifter for sikkerhet og krypteringsteknologi.

Markedsadopsjon: Selv om biometriske kort gir et høyt sikkerhetsnivå, har de ikke hatt samme hastighet i adopsjon som mobilbetalinger. Mange brukere er allerede komfortable med PIN-koder og kontaktløse betalinger, noe som gjør markedet for biometriske kort mer nisjeorientert.

Produksjon og distribusjon: Produksjonen av biometriske kort er mer kompleks og kostbar, noe som har påvirket kortselskapenes vilje til å skalere opp investeringene i denne teknologien sammenlignet med mobilbetalinger.

Sikkerhet og regulering: Selv om biometriske kort tilbyr høye sikkerhetsnivåer, er det fortsatt utfordringer knyttet til regulering, personvern, og brukervennlighet. Disse kortene krever omfattende testing og sertifisering, noe som kan forsinke lansering og bred markedsaksept.

Konklusjon
På grunn av den raskere veksten, bredere bruk, og lavere kostnader for utvikling og distribusjon, har kortselskaper investert mye mer i mobilbetalingsløsninger sammenlignet med biometriske kort. Mens biometriske kort fortsatt er et fokusområde, er det mobilbetalingsløsninger som dominerer investeringsprioritetene, gitt deres potensiale for rask markedsutvidelse og høy brukeradopsjon.
Møyfrid
I går kl 21:20 984

La oss oppsummere hovedpoengene når det gjelder investeringene kortselskaper gjør i mobilbetalingsløsninger versus biometriske kort:

Mobilbetalingsløsninger
Skala og rekkevidde: Betydelige investeringer på grunn av den globale skalerbarheten og den store brukerbasen av smarttelefoner.
Brukeradopsjon: Rask adopsjon spesielt i Asia og Europa, noe som driver større investeringer.
Teknologiintegrasjon: Krever investeringer i sikkerhet og integrasjon med banker og forhandlere.
Innovasjon og utvikling: Kontinuerlige investeringer i nye funksjoner og bedre brukeropplevelse.
Total investering: Svært høy, med fokus på å fange den raske veksten i markedet for mobilbetalinger.

Biometriske kort
Teknologikostnad: Høy utviklings- og produksjonskostnad begrenser omfanget av investeringene.
Markedsadopsjon: Lavere adopsjon sammenlignet med mobilbetalinger, noe som resulterer i mer konservative investeringer.
Produksjon og distribusjon: Komplisert og kostbar prosess reduserer viljen til å investere tungt.
Sikkerhet og regulering: Krever omfattende investeringer i testing, sertifisering og overholdelse av reguleringer.
Total investering: Moderat til lav, med fokus på sikkerhet og nisjemarkeder.

Konklusjon
Kortselskaper investerer betydelig mer i mobilbetalingsløsninger på grunn av deres potensial for rask vekst, bred aksept, og lavere utviklingskostnader. Biometriske kort får investeringer, men i en mye mindre skala, hovedsakelig rettet mot sikkerhet og spesifikke høyverdisbrukere.
Møyfrid
I går kl 21:26 964

Et artig kart som stemmer rimelig bra med terrenget.

Gogler man litt finner man også reelle tall i forhold til de vanvittige summene kortselskapene pøser inn i mobilpay.

Husker da Idex fikk sin første sertifisering fra Mastercard og både selskap og menighet nærmest selvantente. Det ga seg fort da Mastercard ikke ville delta på festen :-) Er det 6 år siden nå? Tiden flyr!
rischioso
I går kl 21:45 933

Ja tiden flyr og det artige er at noen har brukt mesteparten av denne tiden på perrongen, mens andre har tjent gode penger - slik er livet, det er ikke alle forunt å skulle tjene penger på børs ...;)
Møyfrid
I går kl 21:52 905

Helt korrekt!

Idex-plattformen har vært togløs siden tidenes morgen!

Dvs., mange har tjent (og tapt) store penger på trading, men de langsiktige sitter tilbake med 7,50 for hver hundrelapp de satset for 3 år siden.
rischioso
I går kl 21:59 892

Ja, men et papirtap er ikke realisert før man selger og mange selskaper bruker lang tid på å penetrere markedet så om det er nå de for alvor begynner å tjene penger så vil de 7,5 bli mange hundre og kanskje tusen - mao, det er aldri lurt å dømme noe nedenom og hjem før de er det og i alle fall ikke nå som de endelig og omsider har fått godkjennelsen de har ventet på og vært helt avhengig av for å komme ut i markedet med solide volumer så har man ikke solgt før så er i alle fall ikke dette tiden å selge på og har man akkurat kjøpt så kan jo dette ende opp med å bli once i a lifetime investering - om ikke veldig lenge så ser vi nok konturene av en fasit på akkurat det og da er det ikke på perrongen man bør være - ikke om man skal få med seg det meste av oppgangen...;)
Redigert i går kl 22:02 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I går kl 22:27 844

Er det fjerde eller femte gangen du er langsiktig aksjonær i selskapet...;-)
Syden
I går kl 22:34 824

Dette er vrl lista på dem dom 0,60 kr aksjer
IDEX BIOMETRICS ASA
Største kjøp i selskapet


Privatperson

Organisasjon
Aksjonær
Endring
1. BANK PICTET & CIE (EUROPE) AG
+3 666 667

2. TIGERSTADEN AS
+2 333 333

3. ALDEN AS
+2 000 000

4. KEITH, ROBERT
+1 262 406

5. F1 FUNDS AS
+833 333

6. F2 FUNDS AS
+833 333

7. IDEX BIOMETRICS ASA
+666 667

8. R. SUNDVALL INVEST AS
+666 667

9. GUTTIS AS
+500 000

10. LANGNÆS, LARS ESPEN (f. '59)
+500 000

11. SVAE, CHRISTIAN (f. '57)
+400 000

12. HAUGVALDSTAD, PER OTTAR (f. '58)
+99 215
rischioso
I går kl 22:59 784

Hvilket meglerhus var det som bistod?
rischioso
I går kl 23:03 776

Er du aksjonær de dagene du ikke skriver på tråden - med dette nicket?
Redigert i går kl 23:04 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
I går kl 23:03 774

Møyfrid prøve følge med litt om du først skal drite deg ut her på forumet. VISA og Idex har samarbeidet om å gjøre de nye biometriske betalingskort fra VISA så sikre og uten bugs som overhode mulig. Nemlig, samarbeidet og få det inn i hodet ditt. VISA er like interesserte å få til dette og gi ut et kort som de kan stå inne for. Nå har de SAMMEN testet og testet Idex sin løsning og endelig er den godkjent og Idex er først ute i verden med akkurat denne fodkhennelsen.
Møyfrid
I går kl 23:05 768

Har du vært inne og tyst siden siste gang hausseriet nådde klimaks?

Du verden..;-)
rischioso
I går kl 23:06 764

Han skjønner nok det - det han ikke virker å skjønne - før det er for sent - er at han snart må betale mer for aksjene - veldig mye mer. ..;)
Redigert i går kl 23:07 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
I dag kl 07:47 578

Du må mer en gjerne forsøke å lese deg litt opp før du prøver å være smart her inne.
Møyfrid
I dag kl 08:29 492

Har fulgt selskapet siden 2016.

Har aldri fått med meg at Visa har annonsert at de samarbeider med Idex.

Link gjerne.
iTRADER09
I dag kl 08:32 477

Det har hen neppe. Hen har hørt Graziani si noe ala "We are working closely with Visa to...", noe som en ikke-troende vil oppfatte som at Idex får noe hjelp av Visa til å forstå VIsa's nyeste versjon av Visa's kort-spesifikasjon og muligens test-resultater fra Idex's implementering av denne.
Ynwa har rett(!) I at Idex er først ute med denne versjonen av Visa sin spesifikasjon for den er temmelig ny, men det er ikke slik at denne versjonen er nødvendig for å produsere et Visa godkjent kort (den vil nok være en requirement en gang på 2030 tallet etter at tidligere versjoner ikke lenger støttes av infrastrukturen). Der er nesten ingen andre Visa kort i sirkulasjon som støtter denne standarden, heller ikke de som utstedes av bankene i dag. Den nye versjonen vil gi fordeler på lang sikt med flere applikasjons-områder utover bare et debit/kredit kort.

Men å tro at banker skal bestemme seg for å etterspørre fingerkort nå på grunn av tilgang til den nye versjonen og ikke den Thales, Idemia etc har solgt i årevis, det bør hen vente til 24 desember med.
Redigert i dag kl 08:33 Du må logge inn for å svare
tuja
I dag kl 08:48 437

"Ja, det stemmer at det er et samarbeid mellom VISA og IDEX Biometrics om det biometriske kortet Idex Pay. Nylig har Idex Pay biometriske kortløsning oppnådd sertifisering fra VISA1. Dette betyr at Idex Pay nå er klar for kommersiell utrulling på VISA sitt betalingsnettverk, som inkluderer over 3 milliarder VISA-kort i omløp1.

IDEX Pay-løsningen inkluderer IDEX Biometrics sitt proprietære kortoperativsystem og den nyeste fingeravtrykksensoren, som gir en sikker og brukervennlig betalingsopplevelse1. Dette samarbeidet med VISA, sammen med tidligere sertifisering fra Mastercard, gjør at Idex Pay kan tilby biometriske betalingskort globalt1."
Redigert i dag kl 08:49 Du må logge inn for å svare
tuja
I dag kl 09:03 379

IDEX Biometrics introduces biometric payment cards in India
Oslo, Norway, 28 August 2024 - IDEX Biometrics is bringing biometric
authentication onto payment cards for the Indian market, together with a
worldwide leader in payment services. India boasts more than 1 billion payment
cards in circulation and has been a frontrunner in biometrics for many years.

Live user experience and technology testing for the IDEX Pay biometric payment
cards has been conducted with our Indian payment service partner, giving
excellent results, and proving that biometric payment cards can be deployed in a
seamless and secure manner throughout India. Newly published research(1)
indicates that more than 90% of affluent consumers in India want biometric
payment cards.

The Reserve Bank of India (RBI) is driving out secure digital payments and is in
consultation with Indian banks to mandate alternative multi-factor
authentication methods for digital payment transactions. This includes biometric
authentication and specifically fingerprints. The payment landscape in India is
set to change.

With an opportunity to grow contactless payments from current low adoption
levels of 16%, the biometric card represents a new secure and convenient payment
solution for India. The biometric authentication is performed directly on the
payment card, no change to existing payment terminals and infrastructure is
needed. Equally important, the IDEX Pay technology ensures cardholder’s
biometric data never leaves the card, confirming highest level of security and
privacy for the consumer. IDEX Biometrics will be present at the Global Fintech
Fest in Mumbai on August 28-30, 2024 for live demonstrations, you are welcome to
join us at booth K20-22-23.

“We are committed to bringing more secure payment solution globally, with India
and South Asia in focus. The user-friendly card solution from IDEX Biometrics
supports acceleration of payment digitization in India, while ensuring that all
aspects of market deployment are considered,” says Catharina Eklof, Chief
Executive Officer of IDEX Biometrics.
tuja
I dag kl 09:13 328

Her er litt å tenke på for de som mener interessen for biometriske kort er på lavmål:

" Live user experience and technology testing for the IDEX Pay biometric payment
cards has been conducted with our Indian payment service partner, giving
excellent results, and proving that biometric payment cards can be deployed in a
seamless and secure manner throughout India. Newly published research(1)
indicates that more than 90% of affluent consumers in India want biometric
payment cards. "


Broker74
I dag kl 09:15 315

Dette spm synes jeg er meget relevant, så jeg låner dette fra Sharewille og poster det her i håp om at svar vil være skalige og gravearbeid om hva man kan finne på nett som gavner oss aksjonærer, ikke bare hauss/baiss innlegg.


Hobbyinvestor21

for 16 t siden
Det er mange som håper at sertifisering fra VISA gjør at volumordrer vil komme nå. Seriøst spørsmål som jeg gjerne vil ha svar på. -Hva er det Idex har som ikke Fingerprint Cards har utviklet? FPC har hatt VISA godkjenning i flere år og har betydelig flere patenter/søknader enn Idex. Idex har en del patentsøknader inne, men i en sentral søknad for biometrisk identifikasjon (WO2022245777) viser PCT granskningen ingen av 84(!) krav har oppfinnelseshøyde. Mulig de kan få beskyttet noe men spørsmålet er HVA. Det er enda ikke avklart.
Intravenøsiu
I dag kl 09:26 257

Denne patentsøknaden er "granted", det vil si innvilget og ikke lenger kun en søknad så påstanden ser ut til å ha null substans.


https://patents.justia.com/assignee/idex-biometrics-asa
Redigert i dag kl 09:29 Du må logge inn for å svare
Intravenøsiu
I dag kl 09:31 228

PS finner ikke tallet 84 i patentet/søknaden, har du en link?

Potensielt er det mest relavante en link til finanstilsynet for å melde vedkommende som postet dette på Shareville.

Redigert i dag kl 09:35 Du må logge inn for å svare
Cartr
I dag kl 09:31 228

Tja, nå er det vel sagt lenge at det vil ta tid med disse kortene, men at det vil ta av. Dagens melding fra Idex viser at 90 prosent av Indias befolkning ønsker biometriske betalingskort. https://newsweb.oslobors.no/message/626413

Her fra Mastercard sine sider: A next-generation solution to provide security using biometrics. https://www.mastercard.us/en-us/business/overview/safety-and-security/authentication-services/biometrics/biometrics-card.html

Og hva kostnader gjelder er det normalt at det er dyrere i en utviklingsfase, og at teknbologien stadig forbedres. Store volum vil også redusere kostnader, mm. Vi ser også at IDEX f.eks. reduserer kostnadene sine på alle nivå.
Redigert i dag kl 09:34 Du må logge inn for å svare
Føre var
I dag kl 09:41 179

«The Reserve Bank of India (RBI) is driving out secure digital payments and is in consultation with Indian banks to mandate alternative multi-factor authentication methods for digital payment transactions. This includes biometric authentication and specifically fingerprints. The payment landscape in India is set to change.«
Billyjojimbob
I dag kl 09:43 172

Det er fint med pos strokes fra India,der bor det en del mennesker😁👍
Cartr
I dag kl 09:47 155

Problemet med ChatGPT er at den ikke er oppdatert...
Den har ikke informasjon om hendelser etter 2021. Alt som har skjedd etter 2021 finnes ikke for ChatGPT
https://www.khrono.no/slik-kan-chatgpt-juks-avslores/806629
kroif
I dag kl 09:55 115

Dette er vel et spørsmål man kan sende til Marianne Bøe.
Kanskje er løsningen til FPC for dyr? eller mangler noe finness som IDEX pay har, dette har M:B: sikkert svar på
FPC er dog en konkurent til IDEX, kanskje har bankene ventet på det rette produktet, nemlig IDEX pay, hehe
Føre var
I dag kl 10:03 81

«The number of payment cards in circulation worldwide grew by nearly one billion between 2022 and 2023, and is forecast to increase further. The source adds that some of the largest brands on cards issued across the world include UnionPay, Visa, and MasterCard.9. apr. 2024«


Å det med 8,2 milliarder folk på jorda. Det er en signifikant økning!!!!

Å økningen er kansje størst i India og østen generelt.

Haha, å noen sier att kortbruk er ut:)
Redigert i dag kl 10:11 Du må logge inn for å svare
tuja
I dag kl 10:12 42

Ja, helt utrolig hvor mye feilinformasjon enkelte spyr ut.
ibyx
I dag kl 10:18 9

Men også Khrono må oppdateres...

Is it true that ChatGPT has no data after 2021?

It is not entirely true that ChatGPT has no data after 2021. As of my current version, based on GPT-4, I have access to information up until August 2023. This means that I can provide insights, context, and information that are accurate up to that point. However, I do not have real-time data or knowledge of events that occurred after my last update in August 2023.

For events, trends, or developments that occurred after August 2023, I would either lack information or need to use external tools or resources (like browsing the web) to gather the most up-to-date data.