VISA LOA

hallthoaka
IDEX 26.08.2024 kl 09:21 12975

Letter of Approval på plass:

https://digitalpartnerservices.visaonline.com/Product/ChipCardProducts

Søk på Idex i søkefeltet øverst til høyre

Redigert 26.08.2024 kl 09:22 Du må logge inn for å svare
ibyx
I dag kl 11:07 1230

Høres ut som Tigerstaden er en proff aktør som har opparbeidet seg kompetanse solid basert på fakta og historikk her?
rischioso
I dag kl 11:45 1152

Vel - han går under kategorien proff, er kun ute etter kortsiktig profitt og bryr seg lite om selskapet utover akkurat det og slik holder han på i mange selskaper og melker småaksjonærene som dessverre ikke tåler å sitte tidvis i rødt og lemper ut noe han plukker, tar med opp og selger - og gjentar den samme prosessen igjen og igjen - mao, det er mye penger å hente om man forstår markedspsykologien...;)
Redigert i dag kl 11:46 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I dag kl 12:52 1071

Ja, man finner ikke han blant aksjonærene som skriver her, for å si det slik...;-)
rischioso
I dag kl 13:04 1039

Det skal man ikke ta for gitt - sannsynligheten for at han frekventerer de forskjellige forumene er stor for det er jo den mest konkrete måten å teste ut stemningen på...;)
Redigert i dag kl 13:06 Du må logge inn for å svare
ibyx
I dag kl 13:29 972

Litt enig der.
Samle kunnskap, fortløpende og over tid. Historikk... statistikk...
Tror fx det har skjedd mer enn en gang at "rookies" har kjøpt på haussing og kursoppgang i Idex. Og nesten alltid med samme sørgelige resultat. Definitivt dersom de har valgt å sitte stille med kjøpene.
Å skjønne "emosjoner" er nok en viktig nøkkel til litt suksess her.
Emosjoner er det godt om i Idex.

Akkurat nå kan man forøvrig gjøre seg erfaring med at "indialanseringen" fra igår nå er priset ut med ca minus 4%. (Sluttkurs dagen før var 4% høyere)
ibyx
I dag kl 14:17 849

Gratulerer ibyx!
3 øre til nå så er VISALOA også priset ut ut igjen.
Eller kanskje vi skulle kalle det "LOA-VISA"? 🎶
Redigert i dag kl 14:20 Du må logge inn for å svare
Gullhaugen
I dag kl 14:37 765

Gratis penger på gaten nå kjøp og Hold
kroif
I dag kl 14:59 696

Nå syntes jeg de kan dra opp en kanin av hatten, som kan gjøre noe med prisingen, er en smule lei av å bli tråkket ned i gjørma, straks man er oppe å henter luft.
Mulla3
I dag kl 15:24 612

Hvem er det som herjer med denne aksjen. Det er ingen grunn for dette fallet selv om selskapet ingen salgs ordrer har. Så er verdien av den biometriske kort løsningen verd flere kroner. At det er lovlig å holde på slik viser hvor useriøse og grådig kapitalister er.
Pensjon
I dag kl 15:40 565

Hei Mulla3.
Det er vel mange useriøse på denne tråden som bør «se seg selv i speilet»
Det er alltid lett å skylde på andre (les kapitalister) når en ikke lykkes selv.
Du bør kanskje holde deg unna aksjemarkedet når du har slike holdninger.
Mvh gammel pensjonist
Møyfrid
I dag kl 16:11 500

Bra driv nå.

Som forventet.
Intravenøsiu
I dag kl 16:28 460

Gikk på en liten smell her, volatil til de grader, overasket over sånn utvikling rett etter VISA godkjenning.
YNWA250505
I dag kl 16:38 431

bra driv i baguetten din eller.
Mulla3
I dag kl 16:46 390

Så alle du ikke liker holdningene til bør bort fra aksje markedet. Forventer mer av en som kaller seg Gammel. Men du som er så gammel kan jo fortelle meg hvorfor aksjen falt 27% i dag. For det forstår vel en gammel mann.
Pensjon
I dag kl 17:54 274

Hei Mulla3.
Jeg påpekte din holdning. Ikke som du sier at kapitalister generelt er grådige og useriøse. For meg er det likegyldig om mange på denne tråden forsøker å manipulere kursen - de bør kanskje se seg selv i speilet. Når kursen på en aksje stiger mye et par dager uten avtale/reelt innhold om kommende inntekter faller kursen tilsvarende tilbake. Dette skjer historisk ofte. Indianyheter er egentlig gamle nyheter som har vært fremmet før. Historisk har dette firmaet opparbeidet underskudd i over 20år. Framføbart underskudd er enormt rent skattemessig. Hadde teknikken til dette selskapet vært unik, hadde det vært kjøpt opp for lenge siden til god kurs. Konkurransen innen dette felte er etter min mening formidabel. Hvem som vinner økonomisk er usikkert. Jeg har vært i aksjemarkedet siden 1988 og startet i godt voksen alder sp jeg er meget gammel. Har hele livet jobbet innen økonomi og regnskap. Mvh gammel pensjonist.
YNWA250505
I dag kl 19:00 195

Du sier at etter din mening er konkurransen formidabel. Kan du utdype dette er du grei. Hvem er de 5 største konkurrenter og hvilken teknologi har de som er bedre en Idex. Veldig spent
bullokse
I dag kl 19:08 181

Tror vi er mange som venter på svar fra pensjonisten på dette. Tror også CEO i Idex er spent på å få vite hvem som er de største konkurrentene til Idex. Regner med at pensjonisten er i gang med å google for å kunne kvalitetssikre sine egne påstander.
Syden
I dag kl 19:29 139

Oppgangen kommer nok igjen.
Men vi trenger nå snart å se en volum ordre nå som det meste av utviklings arbeide er ferdig.
Eller kan komme ett oppkjøp her. ? Mange små Tech selskapet som har blitt oppkjøpt når produktene er utviklet gjennom tidene.
For det er stor forskjell på utvikle og produsere i stor Scala .

Møyfrid
I dag kl 19:39 115

Det interessante er ikke om Idex har to eller fire konkurrenter. Det interessante er hvorfor de store aktørene ikke har satset på nisjen. Men det er vel akkurat derfor – fordi det er en nisje. Kina ble jo hausset til himmels her, men hvorfor har ikke for eksempel Goodix kastet seg på? Jeg tror rett og slett at de ikke ser et marked.
tuja
I dag kl 19:41 110

Siste brikken innen utvikling kom med Idex Pay. Selskapet forlater nå utvikling/prosjektering til fordel for kommersialisering. Ja, det hart blitt nevnt før, men nå er alle parametre på plass. Flere samarbeidsavtaler er på plass, og det er guidet økende ordreinngang utover H2 2024-H1 2025. At både Idex Pay og India meldingen ble rasert og nullet ut på en ettermiddag, er bare utrolig.