VISA LOA

hallthoaka
IDEX 26.08.2024 kl 09:21 21812

Letter of Approval på plass:

https://digitalpartnerservices.visaonline.com/Product/ChipCardProducts

Søk på Idex i søkefeltet øverst til høyre

Redigert 26.08.2024 kl 09:22 Du må logge inn for å svare
Intravenøsiu
I går kl 21:52 288

Det som var spesielt med børsmeldingen var at det både ble annonsert spleis og lånevilkår i samme melding, derfor beskrives spesifikt nominell verdi (som ikke er reell emi kurs) pålydende 15 øre for konvertering av lånet.
Redigert i går kl 21:53 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 21:55 283

Vel, elevene blir sjelden smartere enn læreren - så hvem som synes det blir slitsomt kan nok diskuteres spesielt når læreren er en wannabe...;)
Møyfrid
I går kl 21:55 279

Ja, det er vanlig med Nok 1,- i et AS. For eksempel om Karl-Thor skal lage seg firma og slå seg opp i vedbransjen.

Idex er et ASA som har eksistert i 28 år. Da er det ikke så normalt....

Aller minst etter endeløse emisjoner, og nå i økonomisk krise.
Møyfrid
I går kl 21:57 279

Som sagt, her vil jeg gjerne være elev om du vil være lærer.

Gi oss en grundig innføring i dine erfaringer i Element og Ensu.

Be gjerne inn Nopetter i diskusjonen, så vi ikke glemmer noen detaljer.
Intravenøsiu
I går kl 21:58 276

Mange selskaper på børs som benytter Nok 1.-, poenget her er at det er nominell verdi på 15 øre som tilsier at det er etter spleis, og det er etter min mening feilaktig å tolke det som et “hint” om vilkår for fremtidig emi kurs på minimum 15 øre, dvs nærmest en magnet.



Redigert i går kl 21:59 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 22:05 252

Ja, det skal hentes penger, ja, kursen er kjørt i bunn pga usikkerhet, ja kursen er nå midlertidig frikoblet det fundamentale - midlertidig for når kapitalen blir hentet på den ene eller andre måten så kommer forventningene basert på den siste tids triggere som skal prises inn. Så hva er av interesse, kapitalinnhentingen eller hva den skal brukes til? Fokuset burde være på hva den skal brukes til for det er der oppgangen ligger så om man ikke er short så bør man ha fokuset der. Er man ikke short og kun har fokuset på kapitalinnhentingen så er man kun ute etter å lure til seg aksjer for å ta med opp. Ingen bruker tiden sin 24/7 på forumet for å fortelle at alt går til helvete og that's it, men bruker tiden for selv å tjene på oppgangen som kommer etter kapitalinnhentingen og for å kunne få med seg det meste av reprisingen så må man være inne før det tar av. Å springe etter i et slikt case vet man av erfaring kan fort koste både 50 og 100%. Denne form for tilnærming er ødeleggende fordi man ikke diskuterer caset, fremtiden og forventninger til alle triggerne som har tikket inn den siste tiden og da blir slikt ikke annet enn støy.
Redigert i går kl 22:05 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 22:14 224

Det er ingen som hinter i en melding hva en eventuell emikurs vil bli - eventuell fordi det ennå ikke er bestemt hva som skal gjøres. Det er markedet/långiverne/obligasjonseierne som setter nivået avhengig av hvilken situasjon selskapet befinner seg i og vi er ikke der ennå. Blir det kun lån så blir det ingen emi. Blir det lån og emi så blir emien tilsvarende mindre og det blir lettere å få satt den på et høyere nivå. Blir det kun emi så blir presset fra investorene/obligasjonseierne større. Men det viktigste av alt er hvilken situasjon selskapet befinner seg i, om det det snart kommer inntekter av betydning osv og det har selskapet meldt for bare kort tid siden noe som igjen kan bidra til et bedre eminivå om det blir noen emi overhodet. Uansett, pr nå vet vi ingenting, men kort tid etter den 23.09 så har vi fasit så får den enkelte selv bestemme hva man gjør, men gjør det basert på realiteter og ikke på udokumentert synsing fra visse dommedagsprofeter på tråden for de er kun ute etter å mele sin egen kake - that's a fact...;)
Redigert i går kl 22:19 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I går kl 22:23 191

Udokumentert?

Ehhh....

Uansett, jeg blir overrasket om ikke Idex får et solid banklån til god rente. Det er vel ingen som ligger mer i forkant til å se hvilket gigantisk marked dette skal bli enn dem?
Intravenøsiu
I går kl 22:26 187

Som sagt tidligere, dette er en ekstremt volatil aksje, moro med noen lodd.
rischioso
I går kl 22:31 170

Ja, udokumentert. Du skriver daglig at emikursen blir 15øre så er det ikke en gang bestemt om det blir emi. Du har vært så lenge på børs at du kjenner til at det skal brukes tilretteleggere om det blir snakk om en emi og tilretteleggerne kontakter investorer og gjennom den kontakten så blir man enige om et nivå og da blir det ikke annet enn udokumentert synsing det du driver med. Du får gjøre som oss andre og vente og se hva som blir løsningen - kun lån, lån og emi i kombinasjon, kun emi eller rett og slett en ny konvertering av aksjer, men stor nok til å komme seg over denne kneika før inntektene kommer - altså 1 av 4 - og svaret på det er det pr nå ingen som kjenner - deg inkludert derav udokumentert synsing...;)
Redigert i går kl 22:33 Du må logge inn for å svare
elnomi
I går kl 22:34 163

En ny emisjon kommer.. iDEX trenger kapital, nok engang.

The board proposes that the shareholders shall authorize the board to issue new
shares.«
https://newsweb.oslobors.no/message/626884

En varslet emisjon er ikke positivt kursdrivrnde. Kursen dag er 25 øre og i slike små selskaper med likviditetsskvis blir rabatten ofte stor (eks. SoftOx og NUMND m flere).

Om en lurer på fremtiden og potensialet til dette skandaleselskapet er det bare å se på kursutviklingen i år, siste år, siste 3 år, siste 5 år, siste 10 år og det eneste som er sikkert er at aksjonærene har tapt store beløp, både på kort og lang sikt historisk. Trist for de som har gått inn men det er realiteten.
Redigert i går kl 22:35 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 22:35 162

Ja, treffer man riktig og ikke minst er inne før startskuddet går så er dert russiske %-er og hente derav den store interessen vi har sett den siste tiden...;)
rischioso
I går kl 22:38 151

Det er formalia for man må jo ha alle muligheter åpne - ja, det kan bli emi og nei det behøver ikke å bli, men det må være stemt over på forhånd slik at de også har den muligheten alene og/eller i en kombo. Det er dermed ikke skrevet i stein hva som blir og slettes ikke hvilket nivå en eventuell emi blir satt på så kan vi være enige om det slik at vi kan diskutere fakta så er det noe alle er tjent med. All den ville synsingen er det jo ingen som er tjent med...;)
Redigert i går kl 22:39 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I går kl 22:39 150

Aldri sagt den blir. Sagt tror. Men så har jeg også et annet syn på hvorfor aksjen faller.

Uansett, ser av dagens liste at Colargol og F1&F2 sto for trykket ned til 0,25 i slutten av forrige uke. F1&F2 er mest sannsynlig ute av listene nå. Alden fortsetter nedsalget, men så langt mer beskjedent.

Kan gi en pustepause og et lite rykk opp.

Lykke til!

Intravenøsiu
I går kl 22:40 150

Absolutt muligheter, men anbefalinger ingen å investere på en måte som kan sørge for økonomiske utfordringer ettersom den er volatil og farlig på godt og vondt.
Redigert i går kl 22:41 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 22:41 150

Takk det samme - håper du får med deg noen %-er etter all synsingen - om ikke annet...;)
Møyfrid
I går kl 22:45 135

Ja, merkelig hvordan du alltid skal tjuvstarte på på disse russiske prosentene.

Sto vel rundt krona da haussingen din tiltok i volum for skarve 10-12 handledager siden

300% opp til startstreken. Det kan man godt kalle for russiske prosenter.

Lykke til!


Intravenøsiu
I går kl 22:48 124

Man ser ikke den grense under vann.
rischioso
I går kl 22:49 123

Vel - jeg begynner alltid plukkingen en plass og ender opp på et helt annet nivå så snittet mitt her og nå er naturligvis langt lavere enn de første jeg plukket også må du jo ikke glemme at jeg var i en god pluss etter den første bølgen så sum summarum så ser det slettes ikke galt ut....;)
rischioso
I går kl 22:51 121

Ja, det fikk meg til å tenke på:

Terner er noen lystige fugler, men fytterakker'n å de bråker under vann....;)

Harald Heide-Steen Jr
Russisk ubåtkaptein
elnomi
I går kl 22:52 118

I idex er det ikke formalia, der er gjentatte emisjoner en etablert praksis for å holde selskapet flytende. Sjekk årelang historikk. Det eneste lånet idex vil klare å skaffe i markedet er nok i tilfelle «dødsspirallån» og det er som kjemt også kursødeleggende.

En må gjerne fornekte og fortrenge at en ny emisjon kommer i IDEX, men det er relativt sannsynlig at solen også i morgen står opp i øst og går ned i vest. Lykke til for de som ikke tror på en ny emisjon og blir sittende i IDEX.
Redigert i går kl 22:52 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 22:56 106

Det er formalia av den grunn at alle børsnoterte selskaper gjør det samme uavhengig om de setter en emi eller ikke. Jeg sier ikke at det ikke bir noen emi, men ingen kan si at det blir før det blir. Vi kjenner til at de har søkt om lån og har ikke fått noen melding som avkrefter det dermed må vi forholde oss til det da det er fakta. Mao, det kan bli kun lån, lån og emi i en kombo, kun emi eller en midlertidig konverteringsløsning en del større enn den de foretok for bare kort tid siden for å betale låneforfall.

Lykke til til de som sitter dag ut og dag inn og forteller eventyr - håper dere går glipp av den første doblingen da den alltid kommer mye raskere enn de neste...;)
Redigert i går kl 22:58 Du må logge inn for å svare
oivindl
I går kl 23:48 34

Selvfølgelig blir snittet lavere når man fortsetter å kjøpe på fallende kurs, men tapet blir samtidig større.
Men det er selvsagt lov å stikke hodet i sanden.