VISA LOA

hallthoaka
IDEX 26.08.2024 kl 09:21 38335

Letter of Approval på plass:

https://digitalpartnerservices.visaonline.com/Product/ChipCardProducts

Søk på Idex i søkefeltet øverst til høyre

Redigert 26.08.2024 kl 09:22 Du må logge inn for å svare
unikum
I går kl 19:39 645

RIS!! Endelig nå er det bare å snitte ned fra 0,88 øre og holde hodet kaldt. Emisjoner kommer som regel uten noe særlig rabatt, ikke sant ?
Mammon
I går kl 19:43 632

d r vel kun folk som skal dekke inn shorten
d finnes vel ingen friske mennesker spytter friske penger inn i scammen???



rischioso
I går kl 19:43 632

4 milliarder aksjer?
Tror nok det er på tide å bytte batterier i kalkulatoren...;)
Realiteten er en knapp 10-ende del altså 400m nye aksjer a 15øre gir 60mnok. Fra før var det 313m aksjer så til sammen blir det 713m aksjer....;)

--------------------------
La oss så leke oss litt med talla og se de i sammenheng.

Når emien i mai ble satt til 1,65nok/aksje så ble det samlet 313m aksjer noe som gav en MCap på 516mnok.

Det var uten VISA godkjennelsen på plass, uten startpenetrering av India og Afrika og uten den ferske ordren på 15mnok - mao, mye triggende er skjedd siden mai.

Men la oss først ta utgangspunkt i emisjonen i mai - altså 313m aksjer a 1,65 gav en MCap på 516mnok.
Dagens MCap er på knappe 86mnok. For å komme opp i samme MCap med mer enn dobbelt så mange aksjer så betyr det en aksjekurs på (516m MCap/713m aksjer) 72,3øre/aksje - og sett i forhold til dagens sluttkurs så gir det en estimert oppside på hele 200% bare for å komme tilbake til mai nivået.

Legger vi så til at forutsetningene er langt bedre nå enn i mai med VISA godkjennelsen på plass og mulighetene for flere og større ordrer i flere og større markeder så snakker vi fort om krona+ og da snakker vi om en potensiell oppside på massive 300%+ i første omgang hvor Mcap vil fortsatt vil være langt under milliarden - nærmere bestemt 700mnok noe som forteller at dagens kurs er frikoblet fra det fundamentale, en overreaksjon de luxe som kommer til å balansere seg ut så snart emien er gjennomført.

Mao, overall ser det slettes ikke verst ut hvor det er å forvente at en reprising vil balansere seg ut fremover i en tid hvor alle forutsetninger endelig og omsider er til stede og hvor inntektene nylig er meldt vil komme noe den ferske 15mnok ordren underbygger - mao, helt klart verdt et bet eller 3 ...;)
Redigert i går kl 19:46 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I går kl 19:47 616

Må gjerne legge til warrants og det konvertible lånet, så tipper jeg det ser enda bedre ut for deg;)

Bare å laste!
elnomi
I går kl 19:50 600

Mao, overall ser det slettes ikke verst ut «

Ja det er jo flott at en ser på det slik.
Da er detbarw å snitte ned og snitte ned.
ibyx
I går kl 19:52 588

Er det Arctic?

Kursmål: 3 kroner KJØP

Median kurs
Oppside 1150,00%


https://www.finansavisen.no/ticker/IDEX/markedsdata
Mammon
I går kl 19:54 583

hadde idex, ensu etc hatt noe av verdi i d hele tatt så hadde de blitt kjøpt opp og/eller kuppet av togrøverne!
vedder på at togrøverne har dumpet i forveien og kjøper tilbake for mindre pengebeløp :)

tragisk at slike svindelselskaper får være på casino og insidebørsen LOL
rischioso
I går kl 19:58 571

Det går hånd i hånd med transje 1 og 2. Alt kommer ikke på en gang, men stykket og oppdelt og i mellomtiden er det å forvente flere og større ordrer - altså det er en forutsetning at selskapet leverer fremover hvor i alle fall alle forutsetningene nå er til stede og det mer enn noen gang så får tiden vise hva som faktisk skjer - men helt klart en fortsatt mulig massiv oppside i det korte til det mellomlange bildet noe ikke mange case på OSE kan skilte med - ikke en gang i nærheten - så får den enkelte selv velge - enten tar man et bet og får muligheten til å være med på en høyst mulig reprising eller man lar være - faktisk ikke mer komplisert enn som så - det å skulle fremstå som en selverklært snåsamann blir det jo ingen profit av, men kanskje en form for glede når andre taper penger og en form for smerte om andre tjener penger - det er jo noe det oxo...;)
Redigert i går kl 19:59 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I går kl 20:20 497

Det er nesten imponerende hvor konsekvent du klarer å overgå deg selv i å tråkke i salaten – samtidig som du idiotforklarer alle som ikke deler dine vrangforestillinger, eller ditt ønske om å stå fast i den samme salaten.

Men, du har vel god erfaring;)

Ellers vil jeg anslå at det kan komme gode muligheter for trading om den faller under 0,15.
Da hopper jeg på, og det var utrolig godt å slippe fallet på 85%, siden din nedlatende holdning og ukritiske haussing startet rett under krona;)

Lykke til!

Møyfrid
I går kl 20:34 461

Når jeg leser dagens melding noe nærmere begynner jeg virkelig å lure på om dette kan være riktig inngang om man vil spille hasard.

Det vil si delta i emisjonen, eller gamble på at kursen skal duppe under.

Hmmmm....
rischioso
I går kl 20:36 452

Jeg skal ikke fortelle deg mitt snitt for det vil gjøre deg vondt - jeg skal la deg gå kronetrua - du blir liksom langt mer hyggeligere av det. Mitt bet er at du må nok hoppe på på før 15øre for å bli med på reisen, men som vi kjenner til så eier jo ikke du joggesko, men smygesko sko som vi stort sett har sett helene på når du smyger deg ut bakdøra - og denne gangen blir nok ikke noe unntak når du vandrer tilbake til Smøgen...;)
rischioso
I går kl 20:39 439

En ekte snåsamann undrer ikke - han vet - det er kun fake snåsamenner som undrer...;)
Møyfrid
I går kl 20:43 429

Det er merkelig hvordan du har lagt din elsk på meg, Ris. Du kan liksom ikke lire av deg noe noe som helst uten en flørt.

Du er ikke sår for treffsikkerheten til siste ukes spådommer fra Snåsamannen?

Var det 0,15 jeg sa...? Og det ble...?

Du kunne jo valgt å lytte til en voksen?
rischioso
I går kl 20:47 413

Pass deg så du ikke går tom for tørkerull når du er i ekstase foran PC'en - du vet, allting blir så grått og trist...;)
ibyx
I går kl 20:49 401

Vi får vel egentlig håpe den faller under 15 øre nå? Og helst så raskt som mulig så emisjonistene får merke litt "heat" de også før de får "sikringssolgt"? Er det slik?
Men vi får gjerne tro at denne kursen på 15 øre skal forsvares litt? Ihvertfall til nok "småfe" har snittet seg inn og ned?
Det blir neppe mindre bikkjeslagsmål framover enn det allerede har vært?
Får vi noen "indere" også inn i emisjonen som kanskje kjøper noen kort i etterkant så kan det bli "spinnvillt" 😅🚀 🎰
Redigert i går kl 20:51 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I går kl 20:54 375

Rimelig avbalansert her på torpet.

Når man har vært med og tradet Opticom via ISDN-linje, blir man litt mer avslappet. Det skyldes både lærdommen man får, og at man etter hvert kjenner lusa på gangen.

Men det er jo ikke alle som lærer;)
rischioso
I går kl 20:55 367

Ja, for IDEX er som kjent etablert i et globalt distribusjonsnettverk med over 10 kortprodusenter med tilgang til over 3.000 banker og myndigheter så med VISA - den desidert største av dem alle ved sin side så vil det ikke overraske om ordrene tikker inn hurtigere og ikke minst større fremover så ja - her vil det bli noen for alle og en hver smak og ikke minst aldri kjedelig - den nye folkeaksjen...?...;)
Møyfrid
I går kl 20:58 352

Ja, akkurat.

Jeg blir på ingen måte overrasket om dette er tiden for å entre skuta, long.

Utrolig hvilke muligheter som åpner seg nå for gjengen i kulissene.

Det er nesten så man får lyst til å ringe Arctic, men da må jeg i tillegg til ledig kapital sette egg-pengene i spill - og det er liksom litt for hasard, selv for meg.
Møyfrid
I går kl 21:01 344

Nå må du slutte å fable om det "underliggende" våset. Det betyr nix og nada.

Nå har du for andre gang sett proffene i action på vei ned.

Så skal vi se hva dem gjør deretter.

Watch and learn, som Stein Are i Charterfeber sier.

Dette handler på ingen måte om disse kortene du fabler om.
PerUlv Den ene
I går kl 21:12 309

Hehe...

En teknologi som tilhører steinalderen. Digitalt utstilt på Teknisk museum" med undertekst "Dette var det T-Rex gikk for i tidlig kritt tid". Og det var før selve krittet var oppfunnet. Men...

Graver man litt dypt i noen gamle runer finner man tegninger av ide makeren. Litt som filmen "Tilbake til fremtiden" Men da må man følge sporet enda lenger bakover. Og vet dere hva. Da er vi der "Riskokeren" surrer runt i sin våte drøm om TGS og to sifrert.

Poenget er at vi nå er tilbake til den tiden olja ble til og det er nettopp den TGS skal finne. Men de som står som oppdragsgivere, nemlig olje selskapene, bruker neppe Idex for betaling. Hadde de gjort det hadde alle Idex aksjonærer vært rike. I stedet er de nå ruinert. R.I.P Idex.
rischioso
I går kl 22:49 192

Vel, nå er jo dette en IDEX tråd, men når det er sagt og som et motsvar til en feil påstand så er det vel ingen som hatt mer skivebom enn menigheten i TGS og ingen som har hatt og fortsatt har mer rett enn meg i nettopp TGS. Ja, jeg har snakket og fortsatt gjør om 2-sifret aksjekurs siden den stod i 140 og den endte på 101 for bare kort tid siden så ja - I rest my case og venter fortsatt på at akkurat det vil skje, men i motsetning til støyfrid så støtter jeg meg ikke ensidig til historien, men gjør som man bør gjøre og tar utgangspunkt i nåtiden og fremtiden - en liten men viktig forskjell....;)

Når det kommer til selve teknologien her så er den alt annet enn fra steinalderen - heller motsatt og akkurat det har vært en utfordring for det er alltid utfordrende å komme med en ny teknologi for tidlig - altså en som ligger føre sin tid nettopp fordi markedet ikke har vært klar til å kunne ta den i mot, men nå og fremover - så kan man endelig og omsider starte høstingen etter å ha vært en leder innenfor teknologien nettopp fordi nå og fremover finnes markedet der og er estimert eksplosivt økende ikke bare innenfor betaling, men også adgang og identifisering + mye mer....;)

https://www.ourcrowd.com/learn/biometric-trends-to-watch
Møyfrid
I går kl 22:55 168

Er det noen aksjer på OSE du ikke har gjort deg bort på? ;)

Det må jo begynne å bli tynt i skreppa;)

Ja, ja, som man reder ligger man;)
uptrade
I går kl 22:56 166

Dersom IDEX kommer med ny sensor, må denne også gjennom ny LOA?

Teknologien går fort fremover, og tipper at idex ikke ligger på latsiden enda.
Hull i skjermen var nok det store for mange mange år siden, men ble ikke noe salg ut av det.

Ps.
Var idex aksjonær frem til jeg solgte på veien ned ved rundt 5,- I 2017..
YNWA250505
I går kl 22:58 157

En ting er i alle fall sikkert, Idextråder klarer å samle alle r-hullene uten Idexaksjer på et sted. Ingen nevnt ingen glemt.
ibyx
I går kl 23:11 122

The fellowship of the rings!
Frodo: "I wish the ring had never come to me. I wish none of this had happened"
Møyfrid
I går kl 23:13 120

🤣🤣🤣
Møyfrid
I går kl 23:18 104

Ja, ja, slik går no dagan.

Nå er det bare å prøve å finne bunnkurs, "laste", stå over den sannsynlige spleisen på 20:1 og bli med på vaccumet når meldingene kommer.

En får bare håpe de uunngåelige meldingene ikke kommer for tidlig, slik at det lempes for mye før lufta går ut.

Spennende tider for de med ledig kapital!

Lykke til!
iTRADER09
I dag kl 00:13 29

Fristende å gå inn nå om kursen faller til emisjons-kurs eller lavere, for en stor del av emisjonsaksjene skal sikkert ut igjen på kurser over 0.15.
Men faller den ikke ned til 0.15 kan det være at de kommer ut igjen på kurser rundt 0.25.