Oppløsing torsdag?

Manon1
SAGA I dag kl 11:12 151

Det er en kjangs for at Saga Pure blir løst opp på torsdag og kontant beholdning blir delt ut. I såfall er det en oppside på 30-40 prosent.
Møyfrid
I dag kl 11:18 134

Tror jeg aldri i verden.
Solan-(1)
I dag kl 11:29 125

Kun GF som kan oppløse et selskap. Det er ikke GF til torsdag!
Manon1
I dag kl 11:30 122

Hvorfor tror du ikke det? Spettet ønsker ikke å ha relasjon til Simonsen og ett par andre på aksjonærlisten og legger ballen død.
zxcvbnm
I dag kl 12:41 48

Avviklingen starter til torsdagen med utbetaling av utbytte og en plan om avvikling om ikke intreressante investeringsmuligheter dukker opp i nær fremtid.
Mammon
I dag kl 12:46 41

f meg på tide dritten blir avviklet og cash utbetalt!
Marketwatch
I dag kl 13:06 20

Med nåværende mangel på aktivitet og manglende initiativ fra ledelse og styret, burde selvsagt styret på torsdag opplyst om at de ovenfor e.o.g. foreslår selskapet nedlagt. Selskapets såkalte forsiktige strategi viser seg å være helt feilslått. En finanskrise, som selskapet ser ut til å sitte passivt og vente på, er umulig å forutsi, og om den inntreffer kan selv bankinnskudd ikke være sikkert. Det kan tvert imot være sikrere å eie aksjer i bunnsolide selskaper. Vil styret forslå nedleggelse? - ikke en tjangs, selskapet er en del av Spetalens velfylte lommebok, som han vil ha gående, just in case. Men: dyrt er det selv for Spetalen, han har nå snart miliarden i likvide midler som står ubrukt i Saga, SDSD etc, med negativ avkastning siste år.