India’s central bank launches lending platform to Aadhhar

poki
IDEX 29.08.2024 kl 08:48 11597

India’s central bank launches lending platform connected to Aadhaar KYC


https://www.biometricupdate.com/202408/indias-central-bank-launches-lending-platform-connected-to-aadhaar-kyc

🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀♥️

Vem leverera till Aadharr KL-HIGHTECH och M Tech innovation
Redigert 29.08.2024 kl 08:55 Du må logge inn for å svare
Cartr
07.10.2024 kl 15:39 780

Penget er at hun fikk to spørsmål på en gang. Det første var hvilket kort som ble brukt i India transaksjonen, og gansker riktig svarte hun Det svenske Rocker card. Men hun hoppet over neste spørsmål om det var IDEX teknologi i Mastercardet. Det er underlig siden IDEX har samarbeidet med Mastercard tidligere og Eklof har jobbet 12 år i Mastercard. Men hun ungikk totalt spørsmål om mastercard og IDEX teknologi.

Så det store spørsmålet er; hva slags teknologiselskap bruker Mastecard i sine fingerprint kort? https://www.mastercard.us/en-us/business/overview/safety-and-security/authentication-services/biometrics/biometrics-card.html
Redigert 07.10.2024 kl 15:40 Du må logge inn for å svare
Cartr
I går kl 23:23 575

Nå var det jaggu stille fra hauseren her. Den «store» oppturen uteble og vi gikk i rødt i dag....

I morgen er den ny ekstraordinær generalforsamling og blir den godtatt og Finanstilsynet godkjenner det kommer det plutselig 1,1 milliarder nye aksjer ut i markedet. Sannsynligheten for at vi får billigere aksjer enn i dag er stor, men et par gode salgsordre, noe jeg har mine tvil om sånn umiddelbart, kan hindre det, men alt mellon 0,12 og 0,20 øre kan være en bra inngang eller mulighet for nedsnitting, men jeg er ingen ekspert så tenk selv. Ser man på selskapets historie kan vi fort få et nytt år som dette med flere Emier og aksjespleis. Jeg har fått svært lite tillit til det IDEX ledelsen sier og jeg har vært med en stund...

Ser en provoserende person her snakke så fint i en tråd på ENSU om hvor viktig det er å gå på caset og ikke person. Mye fin tale der, men er teksten kopiert? Det stemmer nemlig ikke med hvordan vedkommende oppfører seg på andre tråder. Tror noen bør se seg selv i speilet og spørre om man er helt i balanse. Og med tanke på hvor mange taperselskap vedkommende befinner seg i er det vanskelig å tro at vedkommende lever godt på børs. En som tjener gode penger på børs ville nok hatt mye annet å gjøre en å bruke tiden sin på å spre kvalme på forumposter startet av andre.

Så bare for å minne på, og det gjelder sikker flere. Jeg er ikke feilfri jeg heller, men bruk trådene og kommentarer konstruktivt og det er viktig å høre begge sider av en sak. Så folk som har negativ informasjon om et selskap er like velkommen som de som har positive meldinger. Det er mange uerfarne som blir lokket ut i risikoaksjer av hausere som er blind for alt annet enn dagdrømmer eller som har salgsposter ute og vil ha folk til å handle. De blir ofte forbanna når noen stiller spørsmål ved selskap man gjerne ikke vil la bli hørt.

Men det er også mye tullekommentarer fra begge sider så jeg håper mange blir litt mer konstruktive. Finansavisens forum er en fin plass å lære for alle som ikke er så erfarne, og det er mange gode tips og plukke opp, men også mye lureri dessverre.

Husk børsens to gyldne regler:
1. SPILL IKKE FOR MER ENN DU HAR RÅD TIL Å TAPE
2. SPRE RISIKOEN PÅ FLERE SELSKAP
Redigert i går kl 23:26 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 00:07 538

RE - I morgen er den ny ekstraordinær generalforsamling og blir den godtatt og Finanstilsynet godkjenner det kommer det plutselig 1,1 milliarder nye aksjer ut i markedet.

* Den påstanden er jo en ren bløff - en bløff du har repetert over år og det på flere forskjellige tråder i lignende case. Realiteten er at det kommer x-antall nye aksjer på flere hender og de fleste blir nok værende nettopp der for så og selge på et langt bedre tidspunkt legger vi til grunn hva som er estimert å skje fremover. Det er jo ikke slik at man blir med i en emi for så å dumpe alle aksjene så snart man får dem - man blir med i en emisjon fordi man har troen på caset og at man skal få en fin avkastning på den kapitalen fremover etter hvert som nye milepæler nås og i håp om at de til slutt vil lykkes. Det er filosofien til de fleste - at det finnes noen svært kortsiktige som vil selge skjer jo hver eneste dag og har ingenting med selve emisjonen å gjøre.

Oppturen kommer når den kommer, men i påvente av at rep emien er gjennomført. Selskapet har nettopp hentet kapital og trenger naturligvis litt tid til å få gjort de tingene de ikke fikk gjort uten kapital - det forstår de fleste. Selskapet har aldri noen gang vært i en bedre situasjon hvor de nå har full cashkasse, har nylig blitt godkjent av VISA og står på trappene til å penetrere flere av verdens største markeder (India og Afrika) hvor de allerede har fått kontrakt og nå har kapitalen som trengs til å ta dette videre.

Så ikke vanskelig å forstå at det er håpet ditt som styrer tastaturet for hvem ønsker ikke aksjer rimeligst mulig, men at du konstant kommer drassende med den samme skremselsbløffen over år og på nettopp samme type case så betyr jo det at du ikke bruker tiden her for moro skyld, men ligger som gjedda i sivet etter å ha prøvd og skape usikkerhet for så og ta imot aksjene fra de du så feilaktig fremstår som en redningsmann for for så og tjene på deres tap down the road - så spar oss for dine falske moder Teresa tips - vi er veldig klar over både potensiell nedside og oppside og av samme grunn investerer vi i disse selskapene men i motsetning til deg så står vi sammen og ser på muligheter uten å ty til simple knep som å bløffe hverandre i den hensikt å tjene på bløffen. Det er nok av gevinst til alle hvor det er samhold, og redelighet som er nøkkelen til å hjelpe hverandre til å bli bedre - ensidig og egoistisk skremselspropaganda som du bedriver for å tjene på andres tap har ingen verdi for andre enn deg selv - trist, men sant - noe tenke på - skjerpings...;)
Redigert i dag kl 00:32 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
I dag kl 02:08 505

Realisme mot krampehaussing.
Cartr er realistisk. Tegner kanskje et worst case scenario, men dog et realistisk et. Det burde du også ha sett om du hadde fulgt med i timen. Se på de 20 foregående emisjonene.
Det er så mye vås i din haussing, men du skal ha for at det er godt pakket inn i fine ord.
"Full cash kasse" betyr nok til å betale lønn og bonuser til litt utpå nyåret, neste emisjon mest sannsynlig sent i 2024 eller tidlig i 2025. Det kan vare noe lenger om kursen holder seg høy nok til at de får ut warrants og rep emi.
"nylig blitt godkjent av Visa" betyr at små kort-produsenter kan også selge Visa kort, men hva hjelper det når de små har hatt Mastercard godkjenning i et år nå uten å ha solgt noe i det hele tatt og de to i største kort-produsentene har hatt både Mastercard og Visa godkjenning i over 3 år og solgt fint lite.
oivindl
I dag kl 09:05 348

Nok et innlegg fylt av svada hvor du møter deg selv i døren på samtlige punkt.
tuja
I dag kl 09:13 326

Det som bestemmer veien videre, er hva som børsmeldes. Ikke hva enkeltindivider synser på Hegnar-forum. Mcap i dag er ikke på mere enn de får inn i emisjonen(e), så prisingen burde ikke skremme noen.
rischioso
I dag kl 15:18 182

Ja, selvfølgelig er det slik noe de fleste forstår med unntak av noen som skal kverulere der det kveruleres kan av den enkle grunn at de ikke har noe matnyttig å dele - nok om det....;)

Nå og fremover handler det kortsiktig om å få overstått rep emien hvor selskapet gjennom det får økt cashkasse og dermed en lengre horisont på veien mot suksess. Så med full cashkasse så vil fokuset veldig snart endres til der det skal være nemlig hvilke delmål selskapet faktisk når på veien mot markedspenetrering og suksess og oppnådde delmål vil det bli mange av fremover så ingen mangel på mulige triggere som skal nås med tilhørende trigging av kurs og det er det vi alle venter på med unntak av shorterne og noen få kverulanter som vil måtte betale prisen - om ikke lenge...;)
Redigert i dag kl 15:19 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 15:25 169

Hvem som møter seg selv i døren burde det ikke være noen tvil om - og det svart på hvitt:

https://www.finansavisen.no/forum/thread/148700/view/6185250?legacy=0

* Bare trist at du ikke selv skjønner hvor destruktive dine bidrag er hvor enn du velger å poste og med disse fakta i minnet så er det du og kun du som kan snu dette, for ingen andre kan gjøre det for deg....
Redigert i dag kl 15:34 Du må logge inn for å svare
oivindl
I dag kl 16:03 116

Og hva var relevansen i den linken?
At jeg tilbakeviser og dokumenterer feil i bastante påstander?
rischioso
I dag kl 16:51 60

Du kverulerer, tar ting ut av sammenheng både fra samme tråd og andre tråder, elter dette sammen for å passe det du ønsker å formidle - mao, du lager for det meste støy og tar mye plass med ting som ikke er viktig for andre enn deg selv. Snu heller den trenden, bli med på laget, les deg opp på caset og bidra med noe som er av interesse for flere enn kun deg selv så skulle mye være gjort...;)
Cartr
I dag kl 16:54 51

Kanskje du som er eksperten her kan forklare oss analfabeter hvorfor du får ENSU aksjer til 0,82-0,83 øre når de nylig hadde en populær og overtegnet Emi 19 sept og hvor selv DNB Asset Management tegnet seg. Emikursen var på 1 krone og selges med stor rabatt idag.

Dette er svært vanlig etter en emi. Kursen synker som regel til under emikurs etter en stund. Det finnes noen få unntak for gode veletablerte selskap.

Hvis hele IDEX emisjonen går igjennom vil det være utstedt nær 1,4 milliarder aksjer, og når du ser på ENSU og andre selskap kan det være mange grunner til å selge med tap. Folk trenger penger. Har du 50 mill IDEX aksjer til 0,15 øre kan du glatt selge 10-15 mill til 0,13 øre og forvente at gjør det bra på de resterende.

Så kan man jo spørre seg om ikke noen selger ut ENSU på billigsalg fordi de trenger penger til andre ting?

Det neste er om denne griseemisjonen blir godkjent av Finanstilsynet. Jeg vet det er sendt inn klage. Her har ledelsen sovet i timen, eller det hele er planlagt. Ledelsen må ha visst lenge at de trengte Myyye penger i en Emi og noen har fått mulighet til og selge millionvis av aksjer så kursen stupte 80 prosent på en måned uten at noen reagerte. De kunne glatt ha kjørt en Emi på 0,50-0,60 øre og sikkert høyere, men dette er IDEX hvor det utenkelige synes å bli regelen.

På meg virker det planlagt. Det er ikke idioter som har klart å holde på slik i 28 år, og med samme bakmenn... De har jo ikke noe salg så de tjener penger på aksjer og naive nordmenn. Jeg husker ikke når, eller om jeg blingser litt, men mener det ble utstedt ufattelig antall IDEX aksjer til rundt 10 øre for en del år siden.

Så får vi først se om det blir godkjent av Finanstilsynet. Før det tør jeg ikke snitte ned mer.

ENSU 19 sept. Aksjene forventes å bli omsettelige på Oslo Børs innen utgangen av oktober 2024, etter at nødvendige betingelser er oppfylt OG ET PROSPEKT ER GODKJENT AV FINANSTILSYNET. https://e24.no/bors/instrument/IDEX.OSE

KRAV TIL LIKEBEHANDLING AV AKSJONÆRER
Utstederselskaper plikter å likebehandle aksjonærene og ikke utsette dem for forskjellsbehandling som ikke er saklig begrunnet. Dette følger klart av aksjelovgivningen, verdipapirhandelloven og børsregelverket. https://www.finanstilsynet.no/nyhetsarkiv/nyheter/2023/rettede-emisjoner-og-likebehandling-av-aksjonarer/
Redigert i dag kl 16:57 Du må logge inn for å svare