IDEX lanserer biometrisk skole-ID-program i Afrika

heiltfint
IDEX I dag kl 09:12 537

IDEX Biometrics og Vasmobile lanserer biometrisk skole-ID-program i Afrika


Oslo, Norge og Nairobi, Kenya – 2. september 2024 – Vasmobile Fintelco lanserer SkoolID, African School ID og Smart Payment Card, basert på den biometriske kortplattformen fra IDEX Biometrics. Avtalen og den første produksjonsordren representerer en verdi på 1,4 millioner dollar, med levering som starter i fjerde kvartal 2024. Den flerårige avtalen setter Vasmobile opp til skala over Kenya i 2025 og videre ekspansjon til andre deler av Afrika fra og med 2026.

I dag tilbyr Vasmobile betalingskortløsninger til skoler med støtte fra betalingsnettverket M-Pesa. Denne nye skole-ID-en vil bli oppgradert til et biometrisk smartkort, som inkluderer IDEX-biometrisk teknologi, inkludert biometrisk løsning, kortoperativsystem og appleter utviklet av Vasmobile. Dette er et verdensførste bruksområde for biometriske smartkort. Disse kortene vil sikkert administrere tilgang til skolefasiliteter, campusbetalinger for bøker og måltider, oppmøteovervåking og helseforsikring.

Ved å oppgradere SkoolID-kortene med IDEX-teknologi, vil Vasmobile tilby den ekstra beskyttelsen og tilliten for studenter til å trygt gå bort fra kontantbruk og bli mer komfortabel med betalingskort. Med mer enn 3 millioner studenter i Kenya og med 60 % av Afrikas totale befolkning under 25 år, er studenter en viktig demografisk gruppe som driver innføringen av økonomisk og digital inkludering.

"Vi er glade for å samarbeide med IDEX Biometrics for å transformere utdanning og helsevesen i Afrika. Hos Vasmobile er vi dedikert til å forbedre liv og lokalsamfunn gjennom effektive teknologidrevne løsninger. IDEX Biometrics har en unik og høyytende ende-til-ende-plattform for biometriske kort, som lar oss legge til våre egne appleter på en svært kostnadseffektiv måte. Vårt strategiske og eksklusive partnerskap vil transformere tilgangen til finansielle lommebøker og utdanning samtidig som det fungerer som det godkjente nasjonale studentidentitetskortet, sier Bryan Mwangi, administrerende direktør i Vasmobile.


https://www.globenewswire.com/news-release/2024/09/02/2938917/0/en/IDEX-Biometrics-and-Vasmobile-launch-biometric-school-ID-program-in-Africa.html
Føre var
I dag kl 09:16 514

En perfekt kombo!
tuja
I dag kl 09:16 514

Meget bra. Tror dette er den første volumordre av mange utover høsten/vinteren. Nå er vi i gang.
heiltfint
I dag kl 09:29 444

Ja, endelig er vi i gang :) Nå er jeg fornøyd
Føre var
I dag kl 09:31 432

Our strategic and
exclusive partnership will transform the access to financial wallets and
education while serving as the endorsed national student identity card," says
Bryan Mwangi, CEO of Vasmobile.
Gullhaugen
I dag kl 09:34 408

Jeg vi tro at det kommer flere med stor lommebok nå som ser potensialet og vil være med fra dette konkurspris nivået.
Mr Big
I dag kl 09:51 316

Etter kl 1000 så skal vi oppover mot 0.70 og videre...
Føre var
I dag kl 09:58 283

Man kan så smått begynne å øyne potensialet for Idex, her vil det komme stadig nye bruksområder og kombinasjoner, som ingen har tenkt på før.
Denne komboen kan også raskt få støtte i fra Fn for flere land.
Mr Big
I dag kl 10:05 252

Nå har folk muligheten til å være med fra begynnelsen av denne reisen. Sjelden man får denne sjansen til så billig prising.
tuja
I dag kl 10:09 230

Ja, mcap på 220 mill kr for hele selskapet rett før kommersialiseringsfasen slår ut i full blomst, burde ikke skremme noen. Pr i dag er de nesten konkurspriset.
Gullhaugen
I dag kl 10:32 163

Hva er dem neste ordren som bør komme nå? Det ligger vel en 7-8 potensielle avtaler å ulmer. Det blir spennende å se hva disse gjør ? Er de smart så dekker de nå. https://shortnordic.com/details_company.php?company=IDEX%20BIOMETRICS&land=norway
poki
I dag kl 10:32 159

Nästa bli Adhaaar 🙏♥️ då når vi 2 Kr
Føre var
I dag kl 10:37 131

«Last month, the government said 1.38 billion Aadhaar numbers had been issued. The ID is a major component of the country’s digital public infrastructure (DPI) ecosystem which is projected to make the country a trillion-dollar digital economy by 2030.«


https://www.biometricupdate.com/202409/clearance-obtained-to-issue-delayed-aadhaar-digital-id-to-nearly-1m-indians
tuja
I dag kl 10:39 126

Spennende tider. Tror det løsner nå.
Føre var
I dag kl 11:23 2

Denne ordren viser att Idex har mer i pipen enn vi var klar over!