IDEX lanserer biometrisk skole-ID-program i Afrika

heiltfint
IDEX 02.09.2024 kl 09:12 13397

IDEX Biometrics og Vasmobile lanserer biometrisk skole-ID-program i Afrika


Oslo, Norge og Nairobi, Kenya – 2. september 2024 – Vasmobile Fintelco lanserer SkoolID, African School ID og Smart Payment Card, basert på den biometriske kortplattformen fra IDEX Biometrics. Avtalen og den første produksjonsordren representerer en verdi på 1,4 millioner dollar, med levering som starter i fjerde kvartal 2024. Den flerårige avtalen setter Vasmobile opp til skala over Kenya i 2025 og videre ekspansjon til andre deler av Afrika fra og med 2026.

I dag tilbyr Vasmobile betalingskortløsninger til skoler med støtte fra betalingsnettverket M-Pesa. Denne nye skole-ID-en vil bli oppgradert til et biometrisk smartkort, som inkluderer IDEX-biometrisk teknologi, inkludert biometrisk løsning, kortoperativsystem og appleter utviklet av Vasmobile. Dette er et verdensførste bruksområde for biometriske smartkort. Disse kortene vil sikkert administrere tilgang til skolefasiliteter, campusbetalinger for bøker og måltider, oppmøteovervåking og helseforsikring.

Ved å oppgradere SkoolID-kortene med IDEX-teknologi, vil Vasmobile tilby den ekstra beskyttelsen og tilliten for studenter til å trygt gå bort fra kontantbruk og bli mer komfortabel med betalingskort. Med mer enn 3 millioner studenter i Kenya og med 60 % av Afrikas totale befolkning under 25 år, er studenter en viktig demografisk gruppe som driver innføringen av økonomisk og digital inkludering.

"Vi er glade for å samarbeide med IDEX Biometrics for å transformere utdanning og helsevesen i Afrika. Hos Vasmobile er vi dedikert til å forbedre liv og lokalsamfunn gjennom effektive teknologidrevne løsninger. IDEX Biometrics har en unik og høyytende ende-til-ende-plattform for biometriske kort, som lar oss legge til våre egne appleter på en svært kostnadseffektiv måte. Vårt strategiske og eksklusive partnerskap vil transformere tilgangen til finansielle lommebøker og utdanning samtidig som det fungerer som det godkjente nasjonale studentidentitetskortet, sier Bryan Mwangi, administrerende direktør i Vasmobile.


https://www.globenewswire.com/news-release/2024/09/02/2938917/0/en/IDEX-Biometrics-and-Vasmobile-launch-biometric-school-ID-program-in-Africa.html
ibyx
I går kl 11:53 803

Den latterlig lille shorten er ikke "fienden" som må nedkjempes for å få oppgang her...
Hvor mange tilbyr forresten aksjer til shorting her og hvor mye er tilgjengelig?
Kan godt tenkes mange her er interessert?
ibyx
I går kl 11:57 779

Ellers er det snart wipeout for peer-partner Zwipe nå?
mcap 36MNOK

Er Zwipe også et "togrøverselskap"?
Codex63
I går kl 12:06 756

Bullshit in, Bullshit out.
Føre var
I går kl 13:26 633

«The SkoolID will serve multiple purposes, including managing access to school facilities, facilitating campus payments, monitoring attendance, and providing health insurance coverage. The initiative, supported by the M-Pesa payment network, marks a significant advancement in digital and financial inclusion for students, a key demographic given that 60 percent of Africa’s population is under 25 years old.«

https://findbiometrics.com/idex-tech-enables-biometric-school-id-in-kenya/
Thesistulling
I går kl 19:36 482

Re: kan jo bare bruke mobilen til å betale haha

Klart du kan, og som kjent er jo sikkerheten der på topp!

Just in case, sikkerheten er elendig når det gjelder betaling på mobil.
Samme med bestillingssystemet med QR koder på restauranter, du risikerer å betale for andre, blir belastet i ettertid....
Det var de jeg kom på i farten.

Så, lykke til med mobilbetaling!
Møyfrid
I går kl 20:05 447

NEXT bør også ha 80-90% å gå på nedsideni ila 12 mnd... Trenger bare ett kvartal eller to på å bevise at "break even" (som tydeligvis er nok, og den store drømmen) aldri kommer i disse tulleselskapene. På tide med ny teknologi på OSL, slik at menighetene kan fortsette å kaste gode penger etter dårlige.
Møyfrid
I går kl 20:55 368

The bond will be amortized over 3.5 years through instalments payable every two months over the tenor of the bonds, subject to the right of bondholders to defer or advance such instalments.

Er det et finansielt sjakktrekk vi har vært vitne til siste par dager, med en ny konvertering rett rundt hjørnet?

Intet overrasker meg i dette brevet, og jeg tar av meg hatten for hjernene bak.
oto1
I går kl 21:48 258

At Idex satser i Afrika er jo knall.

Lang historie det med eposter fra Nigeria, så nå har de endelig plassert seg der de hører hjemme.
kroif
I går kl 21:50 254

Synlig short har økt, ikke uventet, med grusing av kurs.
Helt tydelig at kursen blir styrt av algoritmer. Midt på dagen stanset handelen opp i over en time, trodde det var matching halt.
Kjører de kursen opp imorgen?
ibyx
I går kl 22:56 136

Latterlig lav short mtp utviklingen som har vært. Må ha vært/er vanskelig å få tak i aksjer til shorting?
Den steg alltså med 0,05% eller litt over 200k aksjer... verdi nå ca 100.000 kr.
Dersom short er en bekymring må det være den vi ikke ser...
Dette til GSA er egentlig ikke verdt å snakke om en gang.

PS. Ta en titt på GSF og pris dere lykkelige dere som er inne nå.
ibyx er ute, men kan plutselig ha et lodd eller to igjen. 😅

PS. Hvordan hadde man gjort det dersom man for hver aksje man kjøpte i Idex siste året (eller forsåvidt nå) kjøpte 2 short? På den måten kunne man bedre sikre gevinster både opp og ned. Selvsagt dersom man i bunnen hadde en "helt sprø" antagelse om at retningen snarere var/er ned enn opp?
Noen her som har prøvd det?
Redigert i går kl 23:12 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
I går kl 23:32 77

Artig med skribenter som deg som ikke har annet å komme med enn personhets. Det får meg til å lure på både alder og IQ. Men du forsvinner vel når konfirmasjonspengene er brukt opp. Og det skjer kjapt med slike investeringer...;)