IDEX lanserer biometrisk skole-ID-program i Afrika

heiltfint
IDEX 02.09.2024 kl 09:12 16372

IDEX Biometrics og Vasmobile lanserer biometrisk skole-ID-program i Afrika


Oslo, Norge og Nairobi, Kenya – 2. september 2024 – Vasmobile Fintelco lanserer SkoolID, African School ID og Smart Payment Card, basert på den biometriske kortplattformen fra IDEX Biometrics. Avtalen og den første produksjonsordren representerer en verdi på 1,4 millioner dollar, med levering som starter i fjerde kvartal 2024. Den flerårige avtalen setter Vasmobile opp til skala over Kenya i 2025 og videre ekspansjon til andre deler av Afrika fra og med 2026.

I dag tilbyr Vasmobile betalingskortløsninger til skoler med støtte fra betalingsnettverket M-Pesa. Denne nye skole-ID-en vil bli oppgradert til et biometrisk smartkort, som inkluderer IDEX-biometrisk teknologi, inkludert biometrisk løsning, kortoperativsystem og appleter utviklet av Vasmobile. Dette er et verdensførste bruksområde for biometriske smartkort. Disse kortene vil sikkert administrere tilgang til skolefasiliteter, campusbetalinger for bøker og måltider, oppmøteovervåking og helseforsikring.

Ved å oppgradere SkoolID-kortene med IDEX-teknologi, vil Vasmobile tilby den ekstra beskyttelsen og tilliten for studenter til å trygt gå bort fra kontantbruk og bli mer komfortabel med betalingskort. Med mer enn 3 millioner studenter i Kenya og med 60 % av Afrikas totale befolkning under 25 år, er studenter en viktig demografisk gruppe som driver innføringen av økonomisk og digital inkludering.

"Vi er glade for å samarbeide med IDEX Biometrics for å transformere utdanning og helsevesen i Afrika. Hos Vasmobile er vi dedikert til å forbedre liv og lokalsamfunn gjennom effektive teknologidrevne løsninger. IDEX Biometrics har en unik og høyytende ende-til-ende-plattform for biometriske kort, som lar oss legge til våre egne appleter på en svært kostnadseffektiv måte. Vårt strategiske og eksklusive partnerskap vil transformere tilgangen til finansielle lommebøker og utdanning samtidig som det fungerer som det godkjente nasjonale studentidentitetskortet, sier Bryan Mwangi, administrerende direktør i Vasmobile.


https://www.globenewswire.com/news-release/2024/09/02/2938917/0/en/IDEX-Biometrics-and-Vasmobile-launch-biometric-school-ID-program-in-Africa.html
Cartr
I dag kl 13:38 334

Det er utrolig at dette har foregått i 28 år og det som så ut som et nytt og bedre og ikke minst lovende IDEX overrasker igjen og igjen med samme rutine de siste tre fire årene. De pøser på med godt nytt, EMIER og godt nytt så kursen øker og igjen og igjen faller til bunns. Forklar det den som kan.
Mr Big
I dag kl 13:39 334

Børsverdi 149 MNOK. Forstå det den som kan.
Pappesken
I dag kl 13:46 314

Nå får du fylt opp bra her! Last på med armer og ben!
Penger på gata!
Synd du kjøpte 0,10 høyere, men samma det! Her er det jo flere 100% å hente leste jeg en av dine medpositive forklare.
Cartr
I dag kl 13:46 313

Ja Robert Keith alene og sikkert flere andre hadde hatt råd til å kjøpe hele selskapet for slikk og ingenting om det mente selskapet var bra og hadde et godt produkt. Og kanskje er det ikke så verst, men hvorfor ikke vente til kursen halveres igjen?
Redigert i dag kl 13:47 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
I dag kl 13:49 305

149 MNOK er temmelig friskt. Ingen penger, stor gjeld, og null salg.
rischioso
I dag kl 14:27 228

Du får nå slå av litt for kjente når dagens range ikke har vært i nærheten av 10øre så er det jo en prestasjon i seg selv å påstå at han kunne fått aksjer 10øre rimeligere i tidsrommet morgen til nå...;)

Btw - Interessant å se handlemønsteret - kjøres opp og ned i 5-10% intervaller hver eneste dag flere ganger om dagen og det med gode dagsvolumer - mao, en skikkelig traderaksje har det blitt...;)
Vegvisir
I dag kl 14:28 225

Ja, skulle gjerne hatt med meg en eller flere ressurspersoner til å samle troppene og samle inn stemmer. Klarer vi nok så kan vi få en endring. Det som overrasker er at Sundt, F2 Funds etc ikke gjør noe, men de er kanskje med i det konvertible lånet de også?
rischioso
I dag kl 16:02 95

Det ristes godt i treet hvor mange faller ut, noen benytter anledninger og akkumulerer mer og nye kommer til - slik går no dagan i påvente av nytt...;)
rischioso
I dag kl 16:30 41

Mange og kjente indikatorer på at dette kan være en styrt nedgang - kommer stadig store salgsposter i den hensikt å lokke frem salg samtidig som det ligger kjøpsordrer med skjulte volum som sluker det meste av det som blir lempet ut. Videre så forsterkes denne teorien når man skal prøve å kjøpe disse skremmeordrene så får man litt om man er heldig og resten blir enten trukket høyere opp eller forsvinner helt så tydelig at disse større ordrene som egentlig ikke er ment til å selges derfor brukes til å skremme...;)