TGS - Seriøs diskusjonstråd

TonyB
TGS 09.09.2024 kl 22:35 72919

Selskapet TGS og FA-forumets brukere fortjener en seriøs diskusjonstråd som er fri fra endeløse og poengløse sider hvor et fåtall med agenda ødelegger for fruktbar diskusjon.

Denne tråden er ment å romme meninger, dele (opplysende) informasjon, analyser m.m om TGS, sektor og makro etc. Selvfølgelig skal det være rom for meninger som går begge veier. Men i denne tråden forsøker vi gjøre det med argumentasjon og respekt fremfor å søke latterligjøre, bruke hersketeknikker og inneha en tone som dreper diskusjonen.

Vet mange ikke lenger gidder skrive i andre TGS-tråder på grunn av barnehagenivået og flere har bedt meg opprette en låst tråd. Gjør herved et forsøk. Inviterer løpende. Ellers er det bare å be om tilgang, men nei, ikke alle slipper gjennom 😊

Redigert 22.09.2024 kl 16:38 Du må logge inn for å svare
Bennyfyfasan
I dag kl 15:47 426

8 oktober....

Jeg trodde det skulle bli mer stabilt i nye TGS enn i gamle PGS. Det har blitt motsatt - mønsteret er flyttet over til TGS. Masse støy rett før fremlegging av tall - jobbe med usikkerhet. Drittpakkene kommer på rekke og rad akkurat i rett tid.

Har jeg vært analytiker ville jeg ventet til etter fremlegging av inntjening. Utgifter har man alltid bedre kontroll på, ergo...hvorfor komme rett i forkant med de negative overskriftene?
petterwotsan
I dag kl 15:50 402

Typical Bullshit from the very same people (so-called silly Experts)
I wonder why these people write just a few days before all the major announcements from the company officially, this is repeated shit.
not once, twice but each time. Are they here to help you grow your portfolio? No one gives free advice.
Think once WHY?

https://www.finansavisen.no/energi/2024/10/02/8186907/dnb-hold-tgs-svakt-utnyttelsesniva?internal_source=aksjeanalyse
Nestoren
I dag kl 16:17 245

Oslo (Infront TDN Direkt): SpareBank 1 Markets nedjusterer kursmålet på TGS til 140 kroner, fra tidligere 175 kroner. Kjøpsanbefalingen gjentas.

Det bekrefter meglerhuset overfor TDN Direkt onsdag.