TGS - Seriøs diskusjonstråd

TonyB
TGS 09.09.2024 kl 22:35 107224

Selskapet TGS og FA-forumets brukere fortjener en seriøs diskusjonstråd som er fri fra endeløse og poengløse sider hvor et fåtall med agenda ødelegger for fruktbar diskusjon.

Denne tråden er ment å romme meninger, dele (opplysende) informasjon, analyser m.m om TGS, sektor og makro etc. Selvfølgelig skal det være rom for meninger som går begge veier. Men i denne tråden forsøker vi gjøre det med argumentasjon og respekt fremfor å søke latterligjøre, bruke hersketeknikker og inneha en tone som dreper diskusjonen.

Vet mange ikke lenger gidder skrive i andre TGS-tråder på grunn av barnehagenivået og flere har bedt meg opprette en låst tråd. Gjør herved et forsøk. Inviterer løpende. Ellers er det bare å be om tilgang, men nei, ikke alle slipper gjennom 😊

Redigert 22.09.2024 kl 16:38 Du må logge inn for å svare
Skimmy
I dag kl 10:22 970

Da går det straks til helvete!
Grøntgress
I dag kl 10:47 863

Straks inn med ny belåning etter å tatt gevinst etter gårsdagensbelåning. Er veldig rolig ift at vi ligger på disse kursene. Algoritmene til short prøver å skremme dere og da dukker det opp kjøpsmuligheter igjen. i løpet av neste uke er vi stablisert over kr 100 og skal ikke under dit igjen, såfremst ikke hele markedet går til faens. Min mening det da, så får vi se..
Morraberget
I dag kl 14:10 595

Huff 😅 Da ble det kjøpt litt mer i dag også 🗄 Rett i skuffen med dem 😊
Kanskje alle de som nedgraderte nå siste dager er ferdigkjøpt ! De positive nyhetene starter å rulle inn…… fra hold hos mange til kjøp nå …… 130 kr ja som en start så går jo det fint. Bedre enn å ligge på 90 tallet som nå. Som sagt når nok mange er lurt til å selge nedover ……. Så stiger det og det er plutselig ikke så «hakkanes gale» med TGS 😂
10PS
I dag kl 14:43 513

Dere må ikke la dere lure av analytikerne i DNB Det burde dere fått med dere om dere har fulgt med i timen. Heller ikke Den danske bank er seriøs ovenfor TGS. Oppgangen kommer og forhåpentligvis uten falske innslag fra de nevnte 2 .
Grøntgress
I dag kl 14:56 466

Veldig enig i det.
Anton A
I dag kl 15:11 404

Utsiktene akkurat nå tilsier heller ingen oppgang, selv om det kan endre seg fort.. kan ta tid
danmark1
I dag kl 15:39 322

Den har ikke været lavere siden før sammenlægningen, som har givet TGS alle kort på hånden til at kapre kontrakter. Alle ved, at der ikke skal meget til for at få champagnepropperne til at springe. Her kan man med køb nu, sidde roligt og vente på opturen, som helt sikkert kommer.
Morraberget
I dag kl 16:23 190

Dagens innslag i FA nå i etm.dag : PS! Har ikke tilgang ☺️

Rykende uenige om TGS
Analytikerne har både oppgradert og nedgradert TGS-aksjen før selskapet legger frem kvartalstall, men de fleste sier «kjøp».
Redigert i dag kl 16:31 Du må logge inn for å svare
BWMx5
I dag kl 16:38 141

Av de 11 analytikerne som ifølge Bloomberg har dekning på TGS, har syv en kjøpsanbefaling, mens bare to anbefaler å selge aksjen. Det gjennomsnittlige kursmålet ligger rundt 133 kroner. Det betyr at analytikerne i gjennomsnitt ser en oppside på 35 prosent fra dagens kurs på rundt 98 kroner.