Kahoot


Något nytt om Kahoot vad tror folk om denna?
Herga
13.06.2019 kl 08:14 3738

https://shifter.no/den-store-planen-slik-skal-kahoot-tjene-100-millioner-dollar-i-2022/

Et helt utrolig spennende case. Det er brukermassen som gjør dette selskapet helt unikt i norsk sammenheng. Og nå vokser det kraftig utenfor USA også, som Latin-America og Asia.

Noen som vet hvordan det går med notering på Merkur market? Var først planlagt Q1, så i Q2.
Garry
02.08.2019 kl 10:38 3227

Hvor får enn kjøpt Kahoot aksjer ?

Aksjene omsettes på NOTC, som er en markedsplass for unoterte aksjer. Alle de norske meglerhusene er koblet opp mot denne markedsplassen. Hvis du ikke får noe treff når du søker opp ticker KAHOOT, så er nok det fordi megler ikke har aktivert handel av unoterte aksjer på din konto. Ta kontakt med megler for å ordne dette.
Hammers
03.08.2019 kl 02:10 3156

Et tvilsomt papir i et tvilsomt marked.
Har ikke sett på kursen de siste dagene, men dette er en aksje med liten omsetning.
Når det generelt stiger går alt bra. HVIS det smeller skikkelig - ja, da sitter man fast i rottefella!
Mange som tidligere har ruinert seg selv på denne type selskap. DET var da smellene kom!

Hilsen Hammers

Generelt så stemmer det ja. Men her har flere sentrale innsidere selv plassert relativt betydelig med midler.
morden
25.08.2019 kl 11:17 2637

Er det noen som har fått tilgang på oppdaterte tall for omsetning og vekst i 2019? Fortsetter selskapet den eksponentielle trenden?
Safin
30.08.2019 kl 14:44 2544

Omsättning sista dagarna , något nytt om sällskapet?

Full fart i Kahoot-aksjen om dagen! Der gikk det en post på 200 000 aksjer @ 26 kr. Kursutviklingen den siste tiden har vært veldig god og med den etterspørselen som er etter aksjer her, vil vi nok raskt se høyere kurser. Den underliggende aktiviteten i selskapet virker også å være veldig god nå. Interessant å se hva de klarer å få ut av Poio og Dragonbox også. Ganske sikker på at det blir vellykket.

Blir spennende å følge med utover høsten.

28 kroner igjen. Omsetingen de siste dagene er ikke bare fra småinvestorer. Må bety at noe er på gang.
En ting de varslet, men ikke gjennomført er notering på Merkur market.

https://www.oslobors.no/Oslo-Boers/Notering/Aksjer-egenkapitalbevis-og-retter-til-aksjer/Sammenligning-av-Oslo-Boers-Oslo-Axess-og-Merkur-Market
Redigert 06.09.2019 kl 13:34 Du må logge inn for å svare

I presentasjonen fra juni antyder de ny investor update og notering på Merkur i løpet av september. Vil tro det kommer melding om dette snart.

380.000 aksjer til 29,-. 11 MNOK i omsetning. Noe må jo være på gang. Uansett positivt med ny ath (vil jeg tro)

Var på presentasjonen i dag. det ble gitt et veldig solid bilde av KAHOOTs utvikling fremover. På skikkelig norskengelsk, men likevel :-)
Fra e24: Det norske quiz-spill-selskapet Kahoot noteres på Oslo Børs’ markedsplass Merkur Market 10. oktober, fremgår det i et presentasjonsmateriale fra selskapet onsdag.
Tidligere i år kunngjorde selskapet at det skulle på børs i løpet av første kvartal, men dette har ved flere tilfeller blitt utsatt.
Blant Kahoots nåværende aksjonærer er det en rekke prominente investorer, som Jan Haudemann-Andersen, Jan Petter Collier, Tore Aksel Voldberg, Runar Vatne og Jan Petter Sisseners fond Sissener Canopus.
Merkur Market er en såkalt multilateral handelsfasilitet (MTF). Denne er underlagt verdipapirhandelloven og Oslo Børs egne regler, men regelverket er mindre omfattende enn for ordinært børsnoterte selskaper.
I praksis betyr dette at det er mindre strenge krav til spredning, prospekt, flagging, tilbudsplikt, rapportering og selskapsgjennomgang før selskapene tas opp.

Kraftig økende interesse for Kahoot! de siste dagene. Jeg ser også at noen sørger for å gjennomføre en transaksjon på 33 kroner raskt etter transaksjoner på høyere pris. Det har vært mindre transaksjoner på både 34 og 35 kroner de siste dagene. Alle de siste store transaksjonene har skjedd på 33 kroner.
zorro
23.09.2019 kl 12:28 1685

Siste nytt fra E24:
Voldberg kjøper for nye millioner i Kahoot
22 minutter siden · Anders Nybakken Kvale
Storinvestor Tore Aksel Voldberg fortsetter å kjøpe seg opp i quiz-spill-selskapet Kahoot, ifølge ferske aksjonæroversikter.
Sist uke økte han med nær en halv million aksjer gjennom investeringsselskapet Skøien as, som tilsvarer et kjøp på rundt 15 millioner kroner.
Samlet eier Voldberg per onsdag sist uke 2,3 millioner Kahoot-aksjer verd rundt 72 millioner kroner gjennom investeringsselskapene Dukat as og Skøien as.
Investor Kristian Falnes solgte 100.000 Kahoot-aksjer sist uke, fremgår det i aksjonæroversiktene.
Selskapet har siden lanseringen i Norge i 2013 fått med seg en rekke prominente finanskjendiser på eiersiden, blant annet Jan Haudemann-Andersen, Jan Petter Collier og Runar Vatne.
Da Kahoot ble notert på gråmarkedet NOTC våren 2018 var det til en kurs på 9,25 kroner, mens den sist uke ble omsatt for 31 kroner. Selskapet er nå priset til 3,5 milliarder kroner.

Hegnar online i dag: Haudemann-Andersen fyller krigskassen
Jan Haudemann-Andersen selger aksjer for 55 millioner kroner i NRC Group for å frigjøre cash til børsnoteringen av Kahoot!.

ANDERS PEDERSEN BJERGAARD
PUBLISERT: 20:16 - 3. 10 2019
Investor Jan Haudemann-Andersen solgte torsdag én million aksjer i baneentreprenørkonsernet NRC Group gjennom investeringsselskapet Datum og frigjør dermed 55 millioner kroner.
I midten av september lempet investoren ut 2,8 millioner NRC-aksjer for til sammen 162 millioner kroner.
Når Finansavisen ringer Haudemann-Andersen befinner han seg på jakt og vi blir henvist til adm. direktør Harald Arnet i Datum.
– Vi selger oss ned i NRC etter nesten fem års eierskap som følge av omdisponering av likviditet og investeringer i andre prosjekter, herunder Kahoot! og Vaccibody. Vi fortsetter imidlertid som en større aksjonær i NRC og undertegnede fortsetter som styremedlem, sier Arnet.