Kahoot


Något nytt om Kahoot vad tror folk om denna?
Herga
13.06.2019 kl 08:14 1895

https://shifter.no/den-store-planen-slik-skal-kahoot-tjene-100-millioner-dollar-i-2022/

Et helt utrolig spennende case. Det er brukermassen som gjør dette selskapet helt unikt i norsk sammenheng. Og nå vokser det kraftig utenfor USA også, som Latin-America og Asia.

Noen som vet hvordan det går med notering på Merkur market? Var først planlagt Q1, så i Q2.
Safin
10.07.2019 kl 15:42 234

Innlegget er slettet av Safin
Garry
02.08.2019 kl 10:38 1384

Hvor får enn kjøpt Kahoot aksjer ?

Aksjene omsettes på NOTC, som er en markedsplass for unoterte aksjer. Alle de norske meglerhusene er koblet opp mot denne markedsplassen. Hvis du ikke får noe treff når du søker opp ticker KAHOOT, så er nok det fordi megler ikke har aktivert handel av unoterte aksjer på din konto. Ta kontakt med megler for å ordne dette.
Hammers
03.08.2019 kl 02:10 1312

Et tvilsomt papir i et tvilsomt marked.
Har ikke sett på kursen de siste dagene, men dette er en aksje med liten omsetning.
Når det generelt stiger går alt bra. HVIS det smeller skikkelig - ja, da sitter man fast i rottefella!
Mange som tidligere har ruinert seg selv på denne type selskap. DET var da smellene kom!

Hilsen Hammers

Generelt så stemmer det ja. Men her har flere sentrale innsidere selv plassert relativt betydelig med midler.
morden
25.08.2019 kl 11:17 795

Er det noen som har fått tilgang på oppdaterte tall for omsetning og vekst i 2019? Fortsetter selskapet den eksponentielle trenden?
Safin
30.08.2019 kl 14:44 702

Omsättning sista dagarna , något nytt om sällskapet?

Full fart i Kahoot-aksjen om dagen! Der gikk det en post på 200 000 aksjer @ 26 kr. Kursutviklingen den siste tiden har vært veldig god og med den etterspørselen som er etter aksjer her, vil vi nok raskt se høyere kurser. Den underliggende aktiviteten i selskapet virker også å være veldig god nå. Interessant å se hva de klarer å få ut av Poio og Dragonbox også. Ganske sikker på at det blir vellykket.

Blir spennende å følge med utover høsten.

28 kroner igjen. Omsetingen de siste dagene er ikke bare fra småinvestorer. Må bety at noe er på gang.
En ting de varslet, men ikke gjennomført er notering på Merkur market.

https://www.oslobors.no/Oslo-Boers/Notering/Aksjer-egenkapitalbevis-og-retter-til-aksjer/Sammenligning-av-Oslo-Boers-Oslo-Axess-og-Merkur-Market
Redigert 06.09.2019 kl 13:34 Du må logge inn for å svare

I presentasjonen fra juni antyder de ny investor update og notering på Merkur i løpet av september. Vil tro det kommer melding om dette snart.

380.000 aksjer til 29,-. 11 MNOK i omsetning. Noe må jo være på gang. Uansett positivt med ny ath (vil jeg tro)

Var på presentasjonen i dag. det ble gitt et veldig solid bilde av KAHOOTs utvikling fremover. På skikkelig norskengelsk, men likevel :-)
Fra e24: Det norske quiz-spill-selskapet Kahoot noteres på Oslo Børs’ markedsplass Merkur Market 10. oktober, fremgår det i et presentasjonsmateriale fra selskapet onsdag.
Tidligere i år kunngjorde selskapet at det skulle på børs i løpet av første kvartal, men dette har ved flere tilfeller blitt utsatt.
Blant Kahoots nåværende aksjonærer er det en rekke prominente investorer, som Jan Haudemann-Andersen, Jan Petter Collier, Tore Aksel Voldberg, Runar Vatne og Jan Petter Sisseners fond Sissener Canopus.
Merkur Market er en såkalt multilateral handelsfasilitet (MTF). Denne er underlagt verdipapirhandelloven og Oslo Børs egne regler, men regelverket er mindre omfattende enn for ordinært børsnoterte selskaper.
I praksis betyr dette at det er mindre strenge krav til spredning, prospekt, flagging, tilbudsplikt, rapportering og selskapsgjennomgang før selskapene tas opp.