TGS - Åpen tråd, for alle, med alle meninger

CatchTrader
TGS I går kl 17:29 1037

En gjeng med haussere (heretter kalt "menigheten") oppretter en ny strutse-tråd, hvor de stikker hodet i sanden og utestenger brukere som ikke har samme mening som de. Det viktigste i en debatt, er fritt ord for alle - en åpen diskusjon hvor alle er inkludert, alle kan delta og alle har mulighet til å ytre sine teorier og meninger.

Denne tråden er åpen for alle, uansett hva du måtte mene om fremtiden i oljesektoren eller i TGS, som et selskap


Advarsel: Det advares om hodeløs haussing i tråden "TGS - Seriøs diskusjonstråd" - Tenk selv, før du investerer, basert på poster du leser på FA forum.


Hvem er "menigheten" :

"menigheten" er en gruppe mennesker som har én ting til felles, og det er å hausse TGS fordi de selv eier aksjer i selskapet - Til tider har haussingen tatt helt av og "sannheten" har ved flere tilfeller blitt snudd til usannheter - Dette er ikke bra for noen, og spesielt nye debattanter, som søker informasjon om et selskap de vurderer å investere i - Denne tråden vil bli brukt, for å kommentere påstander i tråden "TGS - Seriøs diskusjonstråd"

For alle, av alle - Det er en felles interesse for å skape verdier. Det vil også si at det er en felles interesse å kunne se når nedturen kommer.
Redigert i går kl 17:57 Du må logge inn for å svare
SAUDIKING
I går kl 19:24 772

🤡🤡🤡
rischioso
I går kl 20:05 670

Du kom meg i forkjøpet - 1 tanke 2 sjeler - bra - for er det noe forumet trenger så er det verken strutse eller trampeklappe tråder - for da er det håpet som styrer og man utelater det man ikke vil høre og gjennom det er veien kort til at den enkelte ender opp med å bli sin egen verste fiende - noe ingen er tjent med.

Alle uansett ståsted er tjent med sparring og gjennom det får både bredere og dypere innsikt i caset noe som igjen danner et langt bedre investeringsgrunnlag - mao, et vinn/vinn for alle parter...;)

---------------------------

Olja kneler og har vært ned over 4% - 3,71%/69,17usd i skrivende stund noe som ikke er bra for sektoren og om dette varer over litt tid (noe det allerede har gjort) så vil det være naturlig at planlagte nyinvesteringer blir satt på hold inkludert leting etter nye felt noe Shell allerede har lagt føringer for gjennom "20% cut in oil and gas exploration workforce" hvor det er å forvente at flere følger etter.

Hovedgrunnen til at olja kneler er enkelt og greit svakere etterspørsel og det selv med den pågående Krigen i Ukraina og Gaza toppet med frykten for en svakere vekst i Kina noe som underbygger påstanden om at det grønne skiftet akselererer raskere enn de fleste så for seg - også de som trader i olja hvor bullish bets har blitt bearish

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/oil-prices-tumble-as-traders-turn-bearish-1033758742

* Mao, det er ikke en overdreven påstand å si at oljesektoren under ett er under press og at det ikke finnes noen kvikk fix....
Redigert i går kl 20:08 Du må logge inn for å svare
SAUDIKING
I går kl 20:35 580

Dette er jo supert, nå snakker samme person til seg sjøl
Redigert i går kl 20:36 Du må logge inn for å svare
unikum
I går kl 22:38 274

Usikkerheten brer seg stort i aksjen. På 14 dager ned 25 % på ett slikt stort selskap.Økt omsetning er det også. Noen kjører kurs ned samt de får hjelp som vanlig av stoploss og andre. Kan tyde på 2 sifret kommer i morgen og må nok hente seg godt inn ved neste støttenivå om dette blir lav 90 eller enda lenger for tiden vise.
Det å sitte Long i dette selskapet er min erfaring helt hodeløst. Har fortsatt ikke kjøpt meg inn, ser an utvikling i neste uke/ne.
PerUlv Den ene
I går kl 22:58 221

Tja...

Et lite "stikkord" OSX... Ikke verre en det... Men til et av "Riskokerens" egne uttrykk...Blinde høns finder også korn... Og til ettertanke er kanskje betydningen..

""Før man lukkede høns ind i bure, gik de frit rundt. Men da høns er territoriale, kunne de ende med at hakke hinanden til døde. Man fandt i starten af 1900-tallet ud af at blinde høns ikke angreb andre, men kunne alligevel godt finde korn. Problemet kunne derfor løses ved at prikke øjnene ud på hønsene – hvilket udtrykket ‘blinde høns finder også korn’ kunne bruges til at forsvare.""
oivindl
I går kl 23:40 100

"Alle uansett ståsted er tjent med sparring og gjennom det får både bredere og dypere innsikt i caset”
-rischioso

Dette skriver altså selveste diplomaten Rischioso.
Blekket er knapt tørt før han slenger i vei som vanlig:
"Se litt lenger enn nesetippen så kanskje du tjener noen kroner du oxo - det du driver med her er ikke annet enn kortsiktig støy...;)”
-rischioso

CatchTrader
I dag kl 00:06 45

Tenkte på det da jeg skrev innledningen til denne tråden, jeg måtte sjekke forumforsiden før jeg postet - om du hadde postet en “free speech-tråd” før meg :))

Ellers også enig - godt oppsummert og nærmest som om jeg skulle ha skrevet alt selv! EU er under press, industrien i Europa, olja, Kina, Nato, US, Russland ++ Vi er i en helt spesiell tid, litt for spennende, men det er alltid muligheter..:)

….Og folk må få lov å tro at vi er en person med to nick, helt ok men, hvis man sjekker postingen, så kan man se at enkelte poster er postet omtrent samtidig, jeg vet ikke om andre måter man kan bevise det ene eller andre - men, det får være deres “bekymring”..;)

Håper vi får se gode innlegg her - for og i mot, positivt og negativt, gode argumenter, teorier og spekulasjoner. Jeg kommer til å si akkurat det jeg mener, og det håper jeg også alle andre gjør..;)
CatchTrader
I dag kl 00:14 27

Du skal få lov til å tro akkurat hva du vil, men her også tar du feil. Eneste forskjellen er at, her taper du ikke pengene dine ved å tro feil ..;)