koa

oryx
KOA 10.09.2024 kl 20:01 17120

Koa har steget kraftig på kort tid fra ca 1,30, etter at Fredly gjorde sitt inntog. Blir interessant å se om han kan få til noe, og veien videre for aksjen.
Redigert i går kl 11:16 Du må logge inn for å svare
oryx
I dag kl 07:43 527

07:05 Jonas Solgård. dn.no
Tveitereid ute av Kongsberg Automotive
Aasulv Tveitereid har solgt alle aksjene i Kongsberg Automotive, fremgår det av oppdaterte aksjonærlister. Investorens Aat Invest dukket først opp på aksjonærlisten i Kongsberg Automotive i forrige uke, med om lag 4,4 mill. aksjer. Det ga ham en eierandel på 0,46 prosent av selskapet. Ifølge aksjonærverktøyet Holdings kjøpte han aksjene til 1,4 kroner stykket. Gitt at oppdateringer i aksjonærlistene kommer med noen dagers etterslep er det grunn til å tro at Tveitereid har solgt med gevinst. Kursen står i dag i 1,81 kroner, etter å ha steget kraftig etter at Arne Fredly kom inn som ny hovedeier. Ifølge Holdings var Kongsberg Automotive den tredje minste i Aat Invests børsportefølje, med en verdi på litt over seks millioner kroner rundt kjøpstidspunktet.
unikum
I dag kl 09:52 308

Det var vel den første av bjellesauen som forsvant, kun fåtall er langsiktig her med historikken til Koa dessverre. Oppgangen er rimelig trader styrt + noen flere håpefulle. .
Føre var
I dag kl 10:07 260

Hvorfor selge koa i dag?
Er det for å hjelpe Tveitereid inn igjen:)?
Mammon
I dag kl 10:23 209

hva gjør fredløs?
har han oxo begynt dumpingen mon tro?
fastinvest
I dag kl 11:02 122

At Tveiten selger er vel naturlig om han ikke var langsiktig. Fredly har uttalt at han er langsiktig så det er jo det viktigste.
Uansett så er jo KOA underpriset og om planen er å skape verdier gjennom salg av divisjoner så burde man være inne i aksjen for den kan få ett voldsomt rykk oppover om det kommer en eller annen melding om det.