koa

oryx
KOA 10.09.2024 kl 20:01 18526

Koa har steget kraftig på kort tid fra ca 1,30, etter at Fredly gjorde sitt inntog. Blir interessant å se om han kan få til noe, og veien videre for aksjen.
Redigert i går kl 11:16 Du må logge inn for å svare
oryx
I dag kl 07:43 1168

07:05 Jonas Solgård. dn.no
Tveitereid ute av Kongsberg Automotive
Aasulv Tveitereid har solgt alle aksjene i Kongsberg Automotive, fremgår det av oppdaterte aksjonærlister. Investorens Aat Invest dukket først opp på aksjonærlisten i Kongsberg Automotive i forrige uke, med om lag 4,4 mill. aksjer. Det ga ham en eierandel på 0,46 prosent av selskapet. Ifølge aksjonærverktøyet Holdings kjøpte han aksjene til 1,4 kroner stykket. Gitt at oppdateringer i aksjonærlistene kommer med noen dagers etterslep er det grunn til å tro at Tveitereid har solgt med gevinst. Kursen står i dag i 1,81 kroner, etter å ha steget kraftig etter at Arne Fredly kom inn som ny hovedeier. Ifølge Holdings var Kongsberg Automotive den tredje minste i Aat Invests børsportefølje, med en verdi på litt over seks millioner kroner rundt kjøpstidspunktet.
unikum
I dag kl 09:52 949

Det var vel den første av bjellesauen som forsvant, kun fåtall er langsiktig her med historikken til Koa dessverre. Oppgangen er rimelig trader styrt + noen flere håpefulle. .
Føre var
I dag kl 10:07 901

Hvorfor selge koa i dag?
Er det for å hjelpe Tveitereid inn igjen:)?
Mammon
I dag kl 10:23 849

hva gjør fredløs?
har han oxo begynt dumpingen mon tro?
fastinvest
I dag kl 11:02 761

At Tveiten selger er vel naturlig om han ikke var langsiktig. Fredly har uttalt at han er langsiktig så det er jo det viktigste.
Uansett så er jo KOA underpriset og om planen er å skape verdier gjennom salg av divisjoner så burde man være inne i aksjen for den kan få ett voldsomt rykk oppover om det kommer en eller annen melding om det.
telefusken
I dag kl 14:07 593

Hvorfor gå rundt å tro når du får oppdatert aksjonærliste fra https://www.aksjeeierregisteret.no/ som jeg har linket til tidligere?

Det som står der her hentet ut fra Verdipapirsentralen, og er et samarbeid mellom børsen og VPS.

Det finnes ingen liste som er mer oppdatert. De som gjemmer seg bak en klientkonto er like ukjente for selskapet som de er for alle andre, med mindre de må flagge i henhold til lovverket.

Topp 20 ser ut til å bli oppdatert daglig også nå som Telios er ute. Sjekk dato nederst på den siden for sikkerhets skyld.

https://www.kongsbergautomotive.com/investor-relations/top-20-shareholders/
SPXL
I dag kl 15:46 470

Spørs om ikke bjellesauene er på vei ut
Sola_stiger
I dag kl 17:01 378

Tenk å ha slik makt at du kan gå tungt inn i en aksje og så følger saueflokken etter og du kan så selge deg ut med X% gevinst og berike deg på bekostning av sauene. Fy f for et system.
Hva om sauene heller begynte å selge aksjene sine når bjellesauene har gått inn? 🤣
telefusken
I dag kl 17:54 313

Det er egentlig litt morsomt med Fredly.

Fyren står egenlig og ler av alle småsparerne som følger etter når han sier at "dere må ikke følge etter oss, for vi har solgt oss ut før dere skjønner hva som har skjedd". Fyren er i alle fall ærlig på det punktet.

Nå plager det ikke meg om han nøyer seg med en kjapp gevinst her. Det at han gjorde at Telios forsvant er uansett veldig positivt, og det kan være mer gunstig for selskapet om det kommer inn noen som ikke er like mye finansakrobat som det han er.

Lærdommen fra 2015 bør være at man tar beina på nakken fort som f. hvis det dukker opp noen nye som prøver å kuppe selskapet. Fredly er akrobat, men en annen type enn Telios.

unikum
I dag kl 18:13 274

Ja der dro vel han sånn ca 2 mill i fortjeneste med de 4,4 mill aksjene . Avkastning noe under 30 % raskt regnet
Blirnokrik???
I dag kl 19:03 200

Kom meg heldigvis ut med solid gevinst,
så nå jakter jeg på neste bjellesau.
Det gjelder bare å ta gevinst. Ikke tro at treet skal vokse inn i himmelen.
Bulleys
I dag kl 19:15 177

Gjorde det samme i går solgte meg ut på 1.866. Som du sier viktig å ha beina godt planta selv om alt ser grønt og fint ut👍 kjøper meg inn i gjenn. vis den faller ned mellom.1.5 1.6 tror det blir litt ørkenvandring nå frem til nye nyheter kommer på banen.
DrDental
I dag kl 20:52 48

Ingen kurser bare stiger og stiger. Helt naturlig med noen skritt tilbake før enda flere skritt frem. Ved en 12mnd horisont, skal det godt gjøres at ikke kursen er høyt oppe på 2-tallet, sannsynligvis enda høyere. Sitter stille i båten med en gav på 1.9.
fastinvest
I dag kl 21:17 2

Som jeg har skrevet tidligere tror jeg Fredly ønsker å selge en og en divisjon i selskapet. De har allerede hatt følere ute og derfor ønsker han å prate med aksjonærgruppen om hva som er mulig.
Om det kommer en melding ala dette tror jeg vi våkner opp på 2 tallet og da blir det ingen flere billige aksjer å få.
KOA er underpriset i dag, om selskapet uten Fredly klarer å skape positiv kontantstrøm i kvartalene som kommer er aksjen veldig underpriset og med eller uten Fredly vil vi se en re prising.
Uansett så sitter jeg uten å trade.