Ensurge ships sample batteries to the U.S. Department of Energy

Mammon
I dag kl 15:41 713

Et siste kupp før 🚂ranerne går av med pensjon 😂
Karma is a biatch 💸☝️
scorn
I dag kl 15:42 709

...og man får to warrants per aksje man tegner seg for i emisjonen... Og emi-kurs blir satt til "pålydende." Nøyaktig det samme som skjedde i ENSU for noen år tilbake? Er det Morten Opstad som er "geniet" bak emisjonene i både ENSU og IDEX? Veldig mye likheter er det ihvertfall.
Cartr
I dag kl 15:53 637

Det er ikke godt å si. Opstad gikk av som styreformann i ENSU for ikke så lenge side, men har vært styreleder hele veien i begge selskap. Om det var frivillig, måtte gå, eller om han har for mye å gjøre er ikke godt å si, men faktum er at disse to sselskapene med samme bakmenn har seilt på Oslo børs siden 1994 og 1996 uten å tjene penger, men levd fett på aksjonærer og hurramegrundt meldinger.

Det er jo samme mønster hele veien, også i dag ser det ut til, så hva slags rolle Opstad har er ikke godt å si. Han leder et advokatselskap og som var med å styre griseemisjonen i IDEX, eller sette betungelser. husker ikke helt, men selskapet hans ble nevnt og han er styreleder i IDEX.

Men Alden, Robert Keith, m.fl er navn å bite seg merke i. Robert Keith har vært med begge selskap hele veien
Redigert i dag kl 15:54 Du må logge inn for å svare
True
I dag kl 16:34 401

Bryr meg fint lite. Jeg er ferdig her for godt og godt er det.

Det er bokstavelig talt mindre risiko å investere i en crypto meme coin enn å investere i ENSU... Helt seriøst, kunne jeg vært søkkrik for lengst på å investere i det enn den møkken her.

En investering på kun 30.000 NOK i en helt fersk meme coin, kalt NEIRO for bare 1 måned tilbake, hadde gitt meg en gevinst på ca. 3,6 millioner NOK akkurat nå. Det er 1200% avkastning på en knapp måned.

https://coinranking.com/coin/9IQhyxL0L+neiro-neiro

Så tygg litt på den og lykke til på ferden videre. Er heldigvis nok av muligheter til å bli rik andre steder :-)
Herman*
I dag kl 16:45 312

Ja, skulle ønske jeg hadde litt peiling på den slags trading, men er vel ganske lett å tape hele innsatsen også vil jeg tro. Ang Ensu, forstår jeg det slik at du har solgt deg ut. Da ønsker jeg deg lykke til videre. Forventer at TR ordner opp og skaper ro i rekkene. Ferdig batteri i midten av okt og produksjonsstart tidlig november er mitt siste bet. Kommer vel en melding i løpet av kvelden eller før åpning i morgen.
Blygen
I dag kl 16:58 213

Altså....vinn eller forsvinn...:)
True
I dag kl 16:59 211

Det er det, og jeg har absolutt tapt mye på krypto også hvor jeg har gått all in og tatt alt for høy risiko. Det er derfor jeg har bestemt meg for å gå tilbake til basis for lengst med sikrere investeringer før noe som helst annet. ENSU er den eneste aksjen jeg har igjen per dags dato til jeg selger meg helt ut før året er omme. Ikke så mye vits i å selge nå med mindre de går konkurs, men for meg er det zero eller hero og jeg anser sjansen for at kursen tar seg opp igjen før året er omme som større. Kan godt hende jeg har feil, men gidder uansett ikke å panikkselge. Skulle det faktisk komme en god nyhet, kan jo alt bli snudd på huet igjen nok en gang, men jeg akter ikke å holde utover 2025 også med mindre det kommer en klar produksjonsmelding. Da tar jeg heller hatten min og går.
OPC1000
I dag kl 16:59 204

Det er faktisk veldig positivt at det ikke har kommet en melding om emisjon etter børs.
Da må de ha noe annet på gang.
elnomi
I dag kl 17:00 193

Det blir nok ingen lykkelig slutt i ensu.
Allrounder
I dag kl 17:04 170

De er listet i USA også, såkalt OTC Markets. Må sikkert vente til den også stenges? Da kommer meldingen enten veldig sent i kveld eller før åpning av Oslo Børs i morgen?
Alby
I dag kl 17:18 82


Å, det vet du 😵‍💫😵‍💫
Ravntid
I dag kl 17:24 34

Hvordan er magefølelsen OPC1000? Kjenner du det du også? Positive vibber..🤓