RECSI har succes - en meget spændende tid kurs 100 i 2025

Kvike11
RECSI 17.09.2024 kl 11:34 84063

Velkommen til frisk tråd.
Fri for ævl om Molners, han fylder igen for meget,
er utroværdig og useriøs , virker ikke særlig klog.

Har lavet ny tråd, den anden er snart fyldt op og lukkes.
Håber denne tråd også bliver fri for
pladder fra Funhousecomp.
Frabeder mig venligst hans spam.

Kursen går den rigtige vej, har taget lidt fra sidste indlæg

Raketten er RECSI, 20 kr kommer til høsten

RECSI skal jobbe seg mot 20 kroner. Det er et realistisk kursmål opp mot første levering om en måneds tid.
Ransen
I dag kl 15:22 1778

Ikke sikkert at REC er så lavt priset. I så fall er det positivt hvis emisjon, men tror for å hente inn 50-100 musd så blir det på lavere kurs enn nå. Utsettelsen er kritisk, spesielt når de ikke kan sette et tidsestimat. De kommer også med en risikoadvarsel i meldingen i dag som aksjonærene burde ta til etterretning. Det har faktisk vært kjøp rett oppunder 9-tallet i dag, og da har men ikke lest meldingen.

SPXL
I dag kl 15:22 1769

Må vel begynne å høre mer på Molnes en hausera på HO.
Ticomania
I dag kl 15:33 1653

Det er bare å presse selskapet til å komme med den fulle sannhet. Levens løy, hevet over tvil på telefonkonferansen og meldingen i dag inneholder heller ikke fakta. Sånt er selvsagt straffbart og blir spennende å se om selskapet forstår hva de har rotet seg opp i.
Redigert i dag kl 15:38 Du må logge inn for å svare
Stabukk
I dag kl 15:58 1506

Det siste er et godt spørsmål. Når «alle», inkludert e24-kommentator Johann D. Sundberg, ser fare for emi på lav kurs, kan vi da få en uventet og mer positiv løsning på behov for mer kapital?

Blir «mistanker» om både det ene og andre etter positive meldinger 13. og 19. september, og så dagens melding som en «knyttneve i trynet». Kanskje lurt å avvente Q3 før en spekulerer for mye? Det inkluderer meg selv også….
Bullen
I dag kl 16:00 1484

Snodig melding. Tror likevel ar det blir feil å krise maksimere det hele, men det ligger jo i børsens natur å gjøre det.
Ransen
I dag kl 16:14 1402

Dette er en berettiget nedgang. Hanwha har vel gitt lån til rec på mer enn hele børsverdien og kan dermed gruse eksisterende aksjonærer.
Det er skyhøy risiko, som det nevnes i meldingen i dag. Her er det morsomt på sidelinjen.
Tollproblemer er selvsagt bare tull og tøys, men en ny vri på ytterligere utsettelse. Det er kritisk, selskapet MÅ ha penger snart.
Ticomania
I dag kl 16:24 1327

Det mest graverende med dagens melding er at Levens/selskapet har løyet ovenfor aksjonærene. De skulle informere så fort det evt. viste seg å være noen utfordringer, som vil skape forsinkelse, utover fristen de selv oppga. Godset vil ha ankommet gitt tollsted for lang tid tilbake og umiddelbart vil selskapet blitt informert, hvis det var utfordringer med innfortolling. Være seg innhold/innførseldeklarasjonen eller annen gal utfylt informasjon. Allerede da skulle selskapet informert markedet. Ergo har selskapet kjent til dette i flere uker, uten å gi denne informasjonen til markedet. Når de nå kommer med informasjonen, så evner de ikke å være spesifikke på hvilket land det gjelder (kan være pga kundens opprinnelse) eller det mest hårreisende, hva som er utfordringen. Dette stinker og det fremstår som ren løgn fra ende til annen.
VaderTrader
I dag kl 16:26 1301

Har sagt dette i flere uker at IR og levens og ledelsen er korrupte !

HVORFOR VENTE MED MELDING TIL SISTE LITEN OG PÅ OVERTID HVIS DU IKKE HAR EN AGENDA .. Agendaen ser ut å påføre mest mulig skade for aksjekursen . Disse folkene hører hjemme i fengsel !

Dette hadde aldri skjedd hvis vi fremdeles hadde en norsk ceo !
Redigert i dag kl 16:29 Du må logge inn for å svare
Bullen
I dag kl 16:28 1279

Hei Ransen
Har ikke fulgt så nøye med her
Børsverdien er nå ca. 3,5 mrd. Du skriver at Hanwha har muligens gitt lån som er mer enn
hele børsverdien. Kan du dokumentere lånene
Ransen
I dag kl 17:04 1056

REC Silicon meldte mandag morgen at forsinket polysilisiumtesting av en tredjepart har ført til utsatt første skipning fra Moses Lake. Forsinkelsen setter nå fart på emisjonsryktene, og SpareBank1 Markets-analytiker Jonas Fremming sier til Finansavisen at kapitalbehov kan være så stort som 100 millioner dollar. Aksjen endte dagen ned 20,1 prosent til 8,35 kroner.
Ticomania
I dag kl 17:08 1034

Hva er poenget ditt, med å komme med det samme oppgulpet hele tiden? Du har jo vært på fra morgenen av. Hva er ønsket ditt, skremme for billig inngang eller kose deg over at noen taper penger. Det slike som deg, man skulle fått vite hvem er............
FunHouseComp
I dag kl 17:22 946

Her blir aksjonærene ført rett inn til slaktehuset. Noen som har regnet på hvor mye eksisterende aksjonærer vil bli utvannet ved en ny emisjon?
VaderTrader
I dag kl 17:45 844

Ja , du fryder deg nå .. men ja, dette selskap lukter korrupsjon .
VaderTrader
I dag kl 17:49 812

Det patetiske er i tillegg at FA kjør store REC overskrifter nå men nevnte det aldri med et ord når kursen gikk 20-30% opp ., så så rotten som levens og IR er så er FA og med på å ødelegge . Aksjonærene sloss nå på 2 fronter , en inkompetent og mistenkelig ledelse og en rabiat partisk finanspresse som finner minste anledning til å kjøre selskapet i grøfta
Redigert i dag kl 17:50 Du må logge inn for å svare
Blue Cow Group
I dag kl 19:37 598

kjapp hueregning tilsier 10-20%

trenger de 500 til 1000mill NOK a 8kr pr aksje blir det 62,5mill eller 125mill nye aksjer.
Fins 420mill aksjer fra før
Worst case: Eide du 1/4del av selskapet før (105mill aksjer) eier du nå (105/545) 1/5 del eller 20% av selskapet, fra 25 til 20 er 20% nedgang.
Best case: akkurat halvparten, eller 10%.

** gitt at det blir emisjon og alle andre "kjente" detaljer. **
tomsa
I dag kl 19:52 511

Det trengs ikke regning på dette, det er vare å lese referatet fra generalforsamlingen
Blue Cow Group
I dag kl 19:54 496

Å ikke regne på mulig nedside fordi man stoler blindt på ledelsen høres ut som oppskrifta for å tape penger på børs. Altfor mange kjøper og selger på magefølelse, FOMO, frykt, altfor få baserer investeringene sine på et risk/reward view.
Stabukk
I dag kl 20:20 420

Ca. 313,9 mill. USD i rentebærende gjeld ved utg. av 2. kvartal, i følge en E24-kommentar i dag, signert Johann D. Sundberg. Går ut fra at det er korrekt, selv om samme mann hausset folk til å kjøpe Rec-aksjen på kurs rundt 14 kr i november 2023. Han var og veldig positiv på høyere kurs tidligere. Så det han skriver må taes med flere klyper salt! Men børsverdi er inntil videre høyere enn gjeld.
Kvike11
I dag kl 21:32 240

Ja det er utroligt som finansavisen køre hetz mod recsi.
Store overskrifter og et samarbejde med en lille lokal sparebank,
som tidligere har anbefalet deres kunder at købe recsi og nu gør alt for at generere norsk industri.
Mulighed for en forudbetaling ligger i luften, emission kommer der ikke.
Hvis recsi har afsendt prøver den 19 september, har det så taget en måned inden de får at vide at de er strandet i tolden,
jeg kan ikke få det til at hænge sammen.
Enten lyver RECSI over for deres aktionærer, ellers er det så dårlig kommunikation til marked, at det skriger til himlen.
Det ændrer ikke ved det faktum at de nu kan leverer fuld produktion og få flere penge i næste uge.
Så noget godt er der kommet ud af den lille forsinkelse, produktet er jo godkendt.
Told forklaring slipper selskabet ikke for at give marked.
VaderTrader
I dag kl 21:55 133

Dette skurrer til de grader , jeg får inntrykk av at de ikke har reint polysilikon i posen . Levens er en løgner det kan vi nå konstatere . IR er samme ull , lurer bare på hva slags instruks de har fått fra maffiasjefene i Hanwha . At Levens er en femtekolonnist trenger man ikke lenger å lure på . Siden han tok over har det ikke vært annet enn løgn på løgn .

Myndighetene i usa bør informeres i tillegg må flere melde dette til Finanstilsynet. Rec er fremdeles et norskregistrert selskap . Dette må etterforskes , for dette er alt annet enn kosher slik de holder på.

Fast i tollen i et land de ikke vil navngi , herregud , er det mulig !

De viser jo ikke den minste tendens til å forsøke å berge kursraset, tvert imot , de utsetter og melder i liten for å gjøre mest mulig skade for eget selskap . Til tross for at de tidligere har sagt at de skal informere hvis det oppstår problem . Godkjenning skulle bare vare en formalitet sa de og de produserer for fult , ikke et ord om dette nå .Tror de folk er stokk dumme ?

Denne info om «toll» viste de 1 og 2 uker siden . Dette er et skittent spill . Folk må begynne i reagere nå.
Redigert i dag kl 21:58 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I dag kl 22:02 88

Hva diskuteres det i discordgruppen ? Er de fremdeles i nesegrus beundring for Levens ?