Akers ran av SOFFeierne, bli med på søksmål for å få erstatning!

Jones9
SOFF 19.09.2024 kl 15:40 847

Etter hva jeg forstår mener Kistefos at så å si alle verdiene i Solstad Offshore ble overført til Aker da kanskje verdens beste offshore-flåte ble overført til Solstad Maritime til en underpris på flere milliarder kroner. Dette UTEN at øvrige aksjonærer fikk delta med sin rettmessige andel. Alle som var aksjonær i Solstad, kan delta i rettsaken for å kreve verdiene tilbakeført til deg som aksjonær.

Beregninger viser at småaksjonærene i Solstad Offshore ble påført et tap på anslagsvis mer enn 35 kr. per aksje som følge av transaksjonen rettet mot Aker og AMSC. Du kan nå vise din interesse for å delta i gruppesøksmålt mot partene som har sørget for at aksjonærene har blitt påført dette tapet ved å registrere helt uforpliktende interesse på www.solstadskandalen.no.

Det koster deg INGENTING å vise interesse for deltagelse i søksmålet nå. Når retten har besluttet om det blir gruppesøksmål vil du få mer informasjon som grunnlag for en ENDELIG beslutning om å delta.

For å få erstatning etter rettsaken må du delta i gruppesøksmålet.
danmark1
20.09.2024 kl 10:04 535

Skulle der komme en dom, der giver solstad aktionærerne penge ville det naturligvis være fint, men selv uden medhold er aktien underpriset. Solstad tjener gode penge på flåden og det stopper ikke foreløbig. Der skal efterforskes og bore nye brønde efter mange år med efterslæb, så at eje solstad aktier er en sikker investering lige nu.
danmark1
I dag kl 11:51 154

Solstad går helt under radaren, medens DOF stormer frem. Jeg tror Q3 vil give et godt resultat og at fremtiden er lys.
LV-Invest
I dag kl 15:22 72

Nå er det vel Solstad Maritim(ikke børsnotert) og ikke Solstad Offshore(børsnotert) som har mest av innkjening.