Noen tanker...


Fremleggelsen fra Nano i dag er etter min mening ok. Ingen overraskelser. Heller ikke overraskende at markedet svarte med å midlertidig sende aksjen ned. Det er likevel positivt at det i skrivende stund er kjøpt aksjer for 95 mill i Nano.

Jeg har jo hele tiden hevdet at det var en feil strategi å bruke to forskjellige doseringer i paradigme. Disse to armene "stjeler" pasienter fra hverandre og fører til høyere kostnader, forsinkelse, mindre effektivitet , høyere arbeidspress og er for meg totalt uforståelig i forholdt til pasientene og eiernes beste. 15/40 skulle vært valgt med en gang, men det synes for meg at det gikk prestisje i å også utprøve 20/100.

Jeg håper at Herr Bravo og styret setter foten ned, kommuniserer med myndighetene og blir enige om å avslutte arm 4. Slik kommer man fortere til målet, man må få slutt på ørkenvandringen.

Jeg forventer også at jobbes i kulissene med en god promotering av Nano overfor BP. Man kan håpe på det, og at det i løpet av et års tid kan foreligge et oppkjøpstilbud. 300 kr pr aksje ville være en fair pris.

Mvh. Uredd No1
Redigert 03.12.2018 kl 14:14 Du må logge inn for å svare

" Om vi først får se 55 kr eller 68 kr er selvfølgelig vanskelig å gjette, men tipper det siste hvis vi slipper at børsene går amok. "
Det siste kan imidlertid være en forutsetning som blir vanskelig å oppfylle. Mye uro på børsene, og så lenge det er uavklart mellom USA og Kina er alt i det blå.

Dette må regnes som en idiotbørs. 63,70 hva skjer ååååå oljeprisen opp 2 %. Hadde oljeprisen nå vært 55$ ja da har vi fått Nano på 50 lappen. Det kan jo bety ved krakk i oljeprisen til 40$, da blir kreftmedisin ikke nødvendig og betalutin går åt skogen. LOL
Håper en gang i nær fremtid at den fornybare energien tar drepen på oljemarkedet å det bør skje hurtig, det er faktisk ikke bærekraftig med høy oljepris. Etterspørselen bør falle kraftig år for år. Helt nødvendig at nye krefter overtar.

Vi vet jo sånn omtrent hva kursen skulle vært hvis alt var i boks (og da tar jeg ikke engang med Archer1 og Humalutin), og så er spørsmålet hvor stor rabatten bør være pga usikkerhetsmomentene (konkurrenter, fremdriftstempo, finansiell robusthet etc.). Rabatten er ihvertfall betraktelig større nå enn på 89 kr, og på et eller annet tidspunkt lokker det frem investorer som vil ta del i potensialet som ligger her. Om vi først får se 55 kr eller 68 kr er selvfølgelig vanskelig å gjette, men tipper det siste hvis vi slipper at børsene går amok.

Tror også at 60 er i overkant av hva vi kan forvente.
Korsar
07.12.2018 kl 13:08 1450

Scoop,
hva eksakt ved det jeg skriver er "bare bullshit"?
Du må dessverre vise ordrett til hva som er "bullshit" og ukorrekt. Hvis ikke ender du som en av de største pinlighetene her, som bare driver personangrep mens det er du selv som bevislig har tatt feil så langt.
Så igjen: Siter meg ordrett, og påpek deretter hva som er feil.

Korsar
07.12.2018 kl 12:06 1828

Er det ikke mulig å forholde seg til at Bravo nylig har stått og sagt at de nå har som mål å SØKE H2020?!
Dere vet altså bedre?! Eller rettere: Lever i en egenkonstruert drømmeboble som verken forstår eller hensyntar formalprosessers reelle handlingsrom?

Når Bravo sier "H2020" for SØKNAD, så sier han implisitt at alle tidligere håp er borte mht. å ha likvider til å kjøre prosessen dit uten en emisjon.
Det er EN av grunnene til kursfallet nå.
En annen er at det er så tynt datagrunnlag foreløpig samt en urovekkende (negativ) statistisk utligger.
Som igjen indikerer at forsinkelser i rekruttering og aktivering av tilstrekkelig antalle pasienter trolig snart må meldes OFFISIELT forsinket.
Men markedet har allerede begynt å regne inn dette.
Dette er helt analogt til forrige prosess, der man måtte dra forsinkelsene med tang ut av selskapet/Costa før man innrømmet det - og først da det var påløpt ca. 1 år forsinkelser!. I mellomtiden hadde flere faktafornektere her på forumet truet med POLITIANMELDELSE for å hevde noe sånt.
Markedet glemmer ikke sånt. Ikke jeg heller, som helt saklig hele tiden har jobbet med å nøytralt tolke alle signaler som sier noe om hvor aksjen skal videre, det være seg opp eller ned.

Jeg fastholder mitt trendrom 50-65, med årsslutt på ca. 60.
Tror vi får en nedgang i løpet av dagen.
Aksjen virker svak, selv på en dag som dette, opp fra morgenen for så å falle av i løpet av dagen
aborum
07.12.2018 kl 11:32 1918

Det er vel meget normalt at en aktie som NANO, der efter massive kursfald (30% på et par dage), på et tidspunkt bouncer i et generelt grønt markedet; afventer selv et stærkere teknisk købssignal end et par procenter. Det bliver formentligt sidelæns bevægelse i en længere periode, præcis som den tidligere udvikling.
TeeJay
07.12.2018 kl 11:22 1955

Setter pris på dine edruelig og velreflektere kommentarer. Ingen vil at raketten her skal skytes mer enn meg, men det er bare ikke realisme i en del ønsketenkning her.
Godt poeng med 20/100 og 19 pasienter.
Alle skjønner at det er utopisk.

Men; enig ift UK og PIM... og det KAN være at data på 15/40 er sterke nok til at myndighetene faktisk ØNSKER produktet i markedet mens man fortsatt samler datagrunnlag for 20/100
07.12.2018 kl 11:11 1983

De søker EAMS og AA når de har guidet det 2H2020, etter å bruke litt tid på å sammenfatte søknaden etter endelig PARADIGME avlesning 1H2020.
Om NANO skulle søkt nå for Arm 4 f. eks. så ville de altså søkt for 19 pasienter, Copanlisib søkte på 104 pasienter. Når Paradigme er ferdig, og 6 mnd avlesning på siste behandlede pasient på plass, vil de fremdeles ha færre pasienter behandlet med 20/100 enn hva Copanlisib fikk sin godkjenning for, men altså sannsynelig tilstrekkelig til å søke godkjenning likevel siden de har vedleggs-data for flere doser.
Det er pasientene tilknyttet den endelige dosen som velges, go data til de(ORR/DOR/CR/Safety osv) som blir det førende for tidlig markedsadgang.
Om NANO ikke siktet inn dette, men ordinær godkjenning, ville de utformet et fase 3a studie, hvor de måtte innrullert mange hundre pasienter, for å vise effekt fra tidligere faser i et større bilde. Det ville tatt flere år. NANO sin guiding om når de kommer til markedet har hele tiden vært basert på at de får aksellert mulighet å nå markedet. Hva angår PIM er jeg mer i tvil, tror de kan få tilgang til markedet i den forstand at NANO betaler selv for behandlinga tidligere i UK, når det kan ventes er jeg for lite belest om til å ta stilling til.
07.12.2018 kl 11:05 1998

TekInvestor forumet. En del NANO skribling som foregår der som ikke foregår her.

Selv om de tekniske signalene neppe ser bedre ut idag enn de har gjort den senere tiden så vet vi jo at det allerede er mange private investorer og fond som er inne i NANO, og da øker sjansen for at enkelte finner tiden inne for å øke eksponeringen i takt med at aksjen er blitt billigere. Når de likevel ofte vil vente med å trykke på kjøpsknappen så er det jo i forventning om at aksjen blir enda billigere et stykke frem i tid. Dette forholdet endrer seg raskt når man ser klare tegn på at bunnen er nådd. Fundamentalt er tross alt ikke bildet entydig endret i og med ASH. Det var positive og negative elementer som samlet sett ikke burde avstedkommet de helt store utslagene, men det har jo vist seg i ettertid at det må ha bygget seg opp urealistiske forventninger på forhånd også denne gangen.
Redigert 07.12.2018 kl 11:00 Du må logge inn for å svare

Nano topper taper lista, 1 uke nå
Nordic Nanovector 318,6 mill 62,90 -26,30%

Saftige greier gitt !
Korsar
07.12.2018 kl 10:42 2091

Jaja, vet mora deres hvordan dere holder på her? Ønskedrømmene hagler mens realitetene visner.

Jeg solgte på 64-tallet (god anledning tidlig i dag), jfr. mitt indikerte trendrom på 50-65.
Man kan ikke bare snakke i ørska, man må først analysere, så handle.
Så informere kremen her på HO.
Redigert 07.12.2018 kl 10:44 Du må logge inn for å svare
sjerkyll
07.12.2018 kl 10:37 2114

Tror det har litt med kunnskap å gjøre som du sier, men det er vell uansett veldig vanskelig å prise det inn i forkant selv om man har mye kunnskap om det? Vi må jo bare gå ut i fra at det er søkt om EAMS og AA, og at det går veien .. Copalisib er jo der, hvorfor Betalutin ikke skulle være der. Det er tolkningen for mange.

https://www.hcp.aliqopa-us.com/ - her får man alle svar. Betalutin vinner på efficacy, safety, QoL og dosing. Ser man isolert på caset, uten all den negative støyen fra markedet; hva er det egentlig som taler MOT at dette ikke burde bli medisin? Står det strengt tatt bare ikke på tid og tålmodighet?
Redigert 07.12.2018 kl 10:44 Du må logge inn for å svare
07.12.2018 kl 10:06 2195

Takk, flott sammenstilling! =)
Delte på TI og krediterte deg.

@scoopfinder
lurer på at et annet skille er fase 3a mot fase 2b. Det er vel ikke noen selskap i fra lille Norge som har gått veien med AA tidligere, kanskje det er en årsak til at NANO ikke prises høyere? Rett og slett mangel på kunnskap fra investorer generelt overfor biotek.

Nærmer seg 65 som jeg tippet som sluttkurs idag. Etter fallet har vi nå havnet på undersiden av de viktigste støttepunktene, så disse utgjør nå motstand istedet. Det gjør at man nok tar feil hvis man tror at det er bare å surfe tilbake. Står børsene oss bi så skal den nok et stykke tilbake mot slutten av året, men det er ingen automatikk i at vi ser 80-tallet igjen med det første. Ville vært sterkt hvis mitt tidligere tips om "minimum 80" ved årsslutt skulle bli innfridd.
Oregon
07.12.2018 kl 09:45 2280

Jeg sitter fortsatt med alle mine aksjer fordi jeg tror det blir et oppkjøp her. Endocyte som er ( var) et veldig likt selskap til NANO og som bruker samme virkestoff Lutetium-177 med angrepspunkt via et PSMA antigen ( NANO har også Lutetium-177, men med patentert CD37 antigen som angrepspunkt).
Oppkjøpet Novartis gjorde (18. november 2018) av Endocyte på 2,1 milliarder dollar tilsvarer kr. 350,- for NANO aksjen og dette er veldig sammenlignbart siden både NANO og Endocyte er så like selskap innen radioimmunologi og med samme teknologi.
Endocyte er (var) kommet litt lenger enn NANO i det kliniske forløp med gode resultater innenfor prostatabehandling ( PSMA antigen står for Prostata-specific membrane antigen) tilsvarende NANO med CD 37 antigen innen blodkreft.
Ut fra situasjonen i dag vil jeg påstå at NANO ved oppkjøp ville ligge på rundt kr 250- 300,- pr. aksje, men med treff for Archer og videre Humalutin (som har betydelig potensiale for oppkjøpere og også samarbeidet med Orano Med selskapet (med bruk av Pb i stedet for Lu dvs. 212Pb-NNV003 for the treatment of CD37 positive B-cell chronic lymphocytic leukemia) så vil oppkjøpere se også videre potensiale for utvikling og inntjening noe som fort kan resultere i bud over det Endocyte opplevde.
Redigert 07.12.2018 kl 09:50 Du må logge inn for å svare

Veldig bra Trainspotter :-)
Årsaken til at Nano ligger bak Algeta i utviklingen er i første rekke at Nano kjører løpet alene (Bayer gikk inn i Algeta).
Men det betyr at vi tar all risiko alene, og fåpr desto mer betalt ved suksess. Vi bør altså passere Algeta med god margin.

Sterkt kjøp

Algeta vs.NANO

https://i.imgur.com/JLtisQh.png

Inn i Algeta-grafen har jeg re-based gårsdagens sluttkurs for NANO til ca. 2 år før oppkjøp (siden Bravo sier 2H2020 for regulatory søknad). Y-aksen er logaritmisk slik kursene for de to aksjene er sammenlignbare til enhver tid.

Omsatt for 10 MNOK på 20 minutter, foreløpig 64 og stigende. Robotene har såvidt våknet til live, og når de skal ha tilbake de volumene de har solgt siste tre dager blir det trangt i dørene.
Redigert 07.12.2018 kl 09:26 Du må logge inn for å svare
07.12.2018 kl 09:03 2450

Risiko er høy siden det er binært. Om det går dårlig taper en meget mye. Men sannsyneligheten for at Betalutin blir medisin tilgjengelig for salg innen 1h 2021 er meget stor. Primary endpoint ligger med over 95% sjanse for å bli bedre enn copanlisib, den sterkeste av AA konkurrentene. Og AA konkurrentene tar FDA ikke hensyn til for godkjenning. Med andre ord er det godt over 99% for at ORR blir tilfredsstillende. Det er så klart flere faktorer, men alle forventer det blir produkt på markedet
Makraka
07.12.2018 kl 00:28 2731

Sjansen for at nano lykkes er meget høy.
Pim og fasttrack er gode indikatorer på det.

Legg aksjene i skuffen, og la dem ligge. Tålmodighet vil betale seg.
Bingo123
06.12.2018 kl 23:22 2840

Da legger du til grunn at det samme skjer med Nano? Hvorfor er du så sikker på det, sjansen for å lykkes er vel liten?

Algeta gjorde en emisjon på 12 kroner mars 2009. Det var mange som var redde de skulle konke på den tiden...
September samme år stod aksjen i 65, og ble til slutt tatt av børs i desember 2013 til 362kr pr aksje.
Med andre ord; sitt i ro, kjøp (hvis anledning) mer på slike dupper som i dag og i går, og man kan se frem til en pensjonstilværelse uten økonomiske bekymringer.
Bingo123
06.12.2018 kl 22:12 3007

De må ha truffet noe ekstremt for bare 2 år etter børsnotering inngikk de samarbeidsavtalen med Bayer verdt 4,8 milliarder
https://www.bayer.no/om-bayer/bayer-norge/om-bayer-i-norge/om-algeta/

Takker. Heldig var de som kom inn rundt 2009, hadde vært interessant å vist hvor sammenligningen kunne synliggjøres..
Noen synspunkter

Er det noen som har en link på kursutviklingen i Algeta?
gatfre
06.12.2018 kl 20:17 3178

Enig med Ruter7, tror det vil gi en boost i kursen. Og må være betryggende å se kursvtviklingen i Algeta før det ble oppkjøp. Det som irriterer meg mest er den unornale utviklingen i kursen etter gode data. Overvekt av kjøpere mot 90 tallet og undervekt av kjøpere på 60 tallet. Frykten som slår inn....hmm Ville heller kjøpt på 60 tallet (for de langsiktige da) Siden Nano kommer til å lykkes er vel det en trygg havn i global uro eller krakk, blir ikke noe nedgang i salget av medisiner av den grunn. Men BP kan jo legge inn lavere bud, og tenk all de antidepressiva pillene som blir solgt i disse tider. Farma må jo bare tjene mere på frykt . Vinn Vinn :-))

Blir bra uansett dette, kursen kan fort komme opp til der de var før ASH så stige videre før alle andre godbiter (som antagelig blir tolket negativt :-))
Jimmi
06.12.2018 kl 17:17 3334


Uredd1: Er du fortsatt tungt inne i Nano? Har vært stille fra deg lenge. Du var vel med på reisen med Algeta også du? Jeg har et bilde på veggen på kontoret av kursutviklingen i Algeta, det var en rimelig humpete reise det også, frem til selskapet ble slukt av Bayer.
På dager som vi opplever nå, da ser jeg ganske ofte opp på bildet og tenker at dette blir bra med tålmodighet:)

Tviholder på aksjene mine. Ingen er til salgs for under 400,-

God kveld!

ruter7
06.12.2018 kl 17:07 3374

Håper Jonas Einarsson kan spørre Eduardo Bravo i neste radiumpodcast om muligheten for å presentere mDOR for de to dosene separat. Tror dette kunne boostet kursen kraftig.

Ellers nok en blytung dag på børsen. Det hjelper å vite at det blir medisin til slutt når det stormer som verst!!
06.12.2018 kl 16:49 3435

Herlig volatilitet!

Må nesten bite meg i skinnet, om Korsar treffer på 60-tallet til jul selger jeg bilen og flytter ut i skauen!

Uansett. At media og analytikere velger å bruke mDOR som grunn til nedgang, samt ditt og datt med økonomi og dosevalg og det hele; vel, jeg gir meg over i frustrasjon at media kan være så tilbakestående. Her skrives det for å tjene penger og de med betydelige interesser i denne aksjen vil selvsagt spille på sentiment.

Ikke stort som har forandret seg for min del. Betalutin funker, el punktum.


EDIT:
Det er vel rimelig sannsynlig å si at det er nok flere som er tjent med å holde denne aksjen nede inntil videre, selv om et eventuelt oppkjøp vil gjøres ved andre verdsettelser enn markedspris den dagen det måtte skje.
Redigert 06.12.2018 kl 16:51 Du må logge inn for å svare

Litt frustrert U1, som sikkert mange andre her inne

Kappa: Er du rett og slett forbanna??