Noen tanker...


Fremleggelsen fra Nano i dag er etter min mening ok. Ingen overraskelser. Heller ikke overraskende at markedet svarte med å midlertidig sende aksjen ned. Det er likevel positivt at det i skrivende stund er kjøpt aksjer for 95 mill i Nano.

Jeg har jo hele tiden hevdet at det var en feil strategi å bruke to forskjellige doseringer i paradigme. Disse to armene "stjeler" pasienter fra hverandre og fører til høyere kostnader, forsinkelse, mindre effektivitet , høyere arbeidspress og er for meg totalt uforståelig i forholdt til pasientene og eiernes beste. 15/40 skulle vært valgt med en gang, men det synes for meg at det gikk prestisje i å også utprøve 20/100.

Jeg håper at Herr Bravo og styret setter foten ned, kommuniserer med myndighetene og blir enige om å avslutte arm 4. Slik kommer man fortere til målet, man må få slutt på ørkenvandringen.

Jeg forventer også at jobbes i kulissene med en god promotering av Nano overfor BP. Man kan håpe på det, og at det i løpet av et års tid kan foreligge et oppkjøpstilbud. 300 kr pr aksje ville være en fair pris.

Mvh. Uredd No1
Redigert 03.12.2018 kl 14:14 Du må logge inn for å svare
gatfre
04.12.2018 kl 11:35 6182

Lurer på hviken kurs NANO hadde dersom de var listet i USA. Tipper ganske høyt
Dagens pris er helt latterlig med tanke på hva de har klart å skape de siste årene. Tankevekker at kursen ligger under kursen for 2 år siden. Greit at børs er børs, men de fundenentale endringene har hatt ett kjempe løft i 2017\2018 som ikke gjenspeiler seg i kursen pr dags dato. Syntes meglerhusene som følger aksen er uvitende og kursmålene er det ingen troverdighet i. Hvorfor hadde DNB høyere kursmål i 2016 da NANO var i start gropa. For meg henger dette ikke på greip.
04.12.2018 kl 11:33 6202

"Betalutin kan få innvilget AA ganske raskt nå etter ASH."
Dette er rett om du tenker ~2 år som raskt. Og det er virkelig raskt i biotek-verden. Men om du har fallt for historiene om 6-12 måneder, så er jeg redd du har misforstått noe vesentlig om prossessen. Tro kan du gjøre i kirke, dette er ting som du burde vite. Guidingen fra NANO, inneholder nettopp regulatorisk snarvei, Bravo var tydelig på at det kan søkes på i 2H 2020. 1H 2020 får de dataene, men selve søknaden var for Algeta sin del over 1 million sider, så tar litt tid å forfatte samt sammenstilling av den.
Ellers er jeg enig mye enig med deg.
Angående når Bravo er i studio med podcasten Radium, vil jeg tro i løpet av 10 dager.
Makraka
04.12.2018 kl 11:16 6255

Jimmi virker nok for noen i overkant optimistisk, men jeg digger hans stadige positive innlegg.

Det henger nok sammen med at jeg sitter med akkurat samme følelser som han. Noe vil snart skje.

Korsar vil nok si at man ikke skal handle basert på følelser, men etter å ha sittet i nano siden 2013 føler jeg nå at vi er veldig nærme det store gjennombruddet.

Jeg er ikke så opptatt av dag til dag endringer i kursen og lar meg stadig imponere over folk som sier halleluja når den stiger til 77 og som ser fanden på veggen når den faller til 77.

Nano er et bra case. Fortsatt litt risiko, men risikoen synker dag for dag. Tålmodighet kommer til å betale seg.

Av skade blir man klok.... Du kjøpte deg inn i Nano nokså billig, etter det jeg erfarer? :-) Ja, jeg prøvde jo å få Tixis også til å gjøre det.... :-)

"Skal ikke store gnisten til for å løfte kursen ATH nå. Jeg har aldri vært tryggere på min investering enn nå. Dette blir stort folkens!"

Helt enig i det. Har sett frem mot å kunne slappe litt av så snart vi fikk ASH tilbakelagt, og selv om det utartet seg til en hektisk førstereaksjon så fikk vi akkurat de resultatene som gjorde at vi kan være litt mer bakoverlent. Nå er det vanskelig å se for seg negative overraskelser - det måtte isåfall være uventede konkurrenter som hopper opp av hatten.

Jeg har jo brent meg skikkelig på å sitte stille (35 mill forsvant i CRU), så det må selvfølgelig ikke bli en sovepute. Men er man overbevist om at man befinner seg i riktig selskap så er det utvilsomt også riktig strategi. Hadde riktignok ikke hatt nerver til å være så overvektet i NANO hvis jeg ikke var enda mye tyngre inne i et unotert selskap som jeg ikke tror kan mislykkes. Oncoinvent har jeg ikke gitt så mye oppmerksomhet, men vil utvilsomt være et av de selskapene som blir gitt fokus når den tid kommer at jeg får ledige midler.

Hvis man sitter med bare noe lommerusk og fåtalls aksjer hadde nok jeg også gjort det... men sånn er det ikke for meg. Heldigvis!
Jimmi
04.12.2018 kl 10:55 6443


FDA jobber for å få gode medisiner på markedet. Spesielt for mennesker som ikke har alternativer. Betalutin kan få innvilget AA ganske raskt nå etter ASH. Det vil være uetisk å ikke tilby denne medisinen til de som trenger den. Jeg forventer noen saftige meldinger fremover, og jeg skal ikke være en av de som står på utsiden den dagen dette kommer. Vi snakker om meldinger som kan løfte kursen 50-70% på en dag.
Personlig tror jeg Bravo melder om lukrativ partneravtale snart, han har gode kontakter den mannen. En slik avtale kan være verdt 4-5 mrd.
Nå når ASH er ferdig er det klart for innsidekjøp, det tror jeg kommer!
At kursen faller etter presentasjon av vanvittig gode postere på verdens største konferanse innen dette feltet, det er for meg uforståelig, men også en kjøpsmulighet for de som ikke er inne allerede.
Skal ikke store gnisten til for å løfte kursen ATH nå. Jeg har aldri vært tryggere på min investering enn nå. Dette blir stort folkens!

Jeg gleder meg til å høre Bravo i studio sammen med Einarsson snart. er det noen som har dato for når dette skulle være?
Korsar
04.12.2018 kl 10:52 6510

NANO er p.t. kanskje børsens aller beste tradeaksje, med nokså forutsigbare opp- og nedturer. Og rikelig tid til å benytte seg av denne volatiliteten.
Det skulle bare mangle om en som henter mye av sine løpende inntekter fra trading ikke skulle benytte seg av dette :-)


Jeg har jo alltid hevdet: Kjøp tidlig i et nytt selskap du har tro på, kjøp mye og sitt stille. :-) Enig, Stockman??
Redigert 04.12.2018 kl 10:46 Du må logge inn for å svare

Det trengs ikke "støttekjøp" i et selskap som nærmer seg et kommersielt marked i den farten NANO gjør nå. Se på rapportere ORR og CR, og alle skjønner at dette skal ut i markedet. Det er algoritmer som kjører kursen fra en dag til en annen, men den lange retningen kursen har begynt å sette kommer ikke til å bli snudd nå, selv om noen tenkte at mediantallene er negative når man ser på mDor. Analytikerne er uenige i at dette er negativt, og de som forstår seg på biotech ser også forbi disse tallene.

Å selge ut NANO kan utelukkende kun skyldes rastløshet og at man ikke klarer å vente ett år eller to for å mest trolig få en mangedobling på kapitalen sin. Man skal være passe skarp i tradingen for å tro at man klarer å overgå en slik avkastning ved å kaste seg inn og ut opp til flere ganger i aksjen. Men bevares, forsøk gjerne, men all empiri taler for at det ikke overgår det å sitte langsiktig i vinnerloddene som av og til blåser fordi på børsen, slik som Algeta og trolig NANO vil bli.
bel68
04.12.2018 kl 10:33 6619

Korsar kommer no å sier at han kjøpte på bunnen og solgte på topp he
tixis
04.12.2018 kl 10:29 6656

Ok Korsar, men hva kaller du handelsmønsteret i går da når 30% av alle kjøp var 20 poster og hele tiden på lavere kurser? Støttesalg?
70-80% av alle handler i går var runde små poster 10, 20, 50 og 100
Noen som for en hver pris ville ha kursen ned. De benyttet anledningen når mDor gikk litt ned til å skape ubegrunnet frykt.
Jeg tipper markedet som du refererer til har et litt annet syn på Nano enn det som ble vist i går selv om kursen datt som en stein.
Redigert 04.12.2018 kl 10:44 Du må logge inn for å svare

Det er vel markedet som er i ferd med å fjerne skylappene. De har en tendens til å stengek for utsikten.

Er du fornøyd med det? Omsatt for 28 mill på no time, så det er vel ikke bare støttekjøp?? :)
Redigert 04.12.2018 kl 10:16 Du må logge inn for å svare
Korsar
04.12.2018 kl 10:10 6833

Man kan akkurat nå glede seg over at onkel støttekjøp er i gang igjen, med potter på 10, 50 (og 200 når det stanger).
Ikke verst timet denne gangen heller :-)

Ja, idag ville det jo vært en akseptabel pris. Finnes tross alt et pent knippe selskaper hvor det er mulig å reinvestere, så det hadde ikke nødvendigvis betydd at man gikk glipp av avkastning.

Begynte å skrive at nå tror jeg disse sperrene på 75 og 75,50 snart vil bli tatt, og at det ville være et godt tegn, men så forsvant de mens jeg skrev. Vel, dagen er ennå ung.

Aksjemarkedet er en forunderlig skapning, og selv etter mange tiår på børsen blir man en smule overrasket. Men ikke så altfor overrasket, for jeg vet jo at f.eks. NANO kostet både 12 kr og 129 kr uten at stort hadde skjedd i mellomtiden. Hva markedet fokuserer på er aldri lett å forutsi, og det varierer hele tiden alt etter hva man ønsker å oppnå.
Denne gang valgte altså markedet (i første omgang ihvertfall) å fokusere på den nokså tilfeldige størrelsen mDOR, som så og si var det eneste som NANO ikke scoret bra på. Vel, det bekymrer meg ikke så alt for mye, for jeg er ikke i tvil om at når røyken har lagt seg så vil markedet opptre langt mindre nærsynt og fokusere på langt mer interessante ting. Etter en slik seanse er det dessuten slik at det nesten alltid vil være dem som ønsker seg ut som har det mest travelt, og som da får sjansen til å definere førsteinntrykket.
NANO serverte sterke tall, og det viktigste i denne sammenheng var faktisk å få gitt ytterligere signifikans til de tallene man allerede hadde. Hvis det var slik at effekten allerede var ugjendrivelig så kunne man jo bare hoppet bukk over Paradigme-studiet. Og i så måte leverte NANO til fulle. Resultatene overgikk faktisk tidligere resultater med god margin.
Når røyken har lagt seg så vil nok markedet opptre mer rasjonelt og lede oppmerksomheten mot det som teller, og det utrolige potensialet NANO har også på lengre sikt (noe dagens abstrakt er et eksempel på).
04.12.2018 kl 09:31 7189

Nå var det vel mye fra 2015 estimatet som ikke var noe FDA hadde intensjoner om å spille med på. Så å si det er mistet flere år med patent-monopol blir misvisende, det var aldri en realistisk vei til markedet som ble vist tydeligvis.
Om du tipper lotto, har du ikke mistet lotto-gevinsten når du ikke vant, den var aldri din. Så selv om NANO har patent-tiden, så hadde de aldri markedsgodkjennelse for perioden, og deres planlagte løp ble forkastet av regulatoriske myndigheter.
Kan se for meg at et bud på 300 kan komme om ett år, tja, sikkert nå også for den del, men har ingen tro om at det vil gå igjennom. Archer-1 vil nærme seg slutten av proof of concept studie, DLBCL vil ha sitt klart, og FL studiet alene er på billigsalg for en slik sum. Og NANO eier alle rettighetene.
Tenker oppkjøp er mer sannsynelig i overgangen 2020/21, og rundt 25-30 mrd nok.

tixis,
"Hva har skjedd siden 2016"? I 2015, da mange av oss gikk inn i NANO, skulle Betalutin allerede ha vært på markedet i år (!!) Vi har derfor mistet flere år men patent-monopol hvor det alltid er årene med høyest omsetning vi mister. Uredd snakker her i tillegg om et tidlig salg ".. i løpet av et års tid ..", og da er det mye høyere risiko slik at prisen blir mye lavere. 300 kr i løpet av et års tid er en realistisk pris.
tixis
04.12.2018 kl 08:56 7431

Du husker d du vil huske du U1 :-)

Hva er kursmålet ditt i H2 2020 nå da? Du må ikke bare late som du ikke ser hva jeg spør om. Ikke kr. 1610?
Ser du mener en fair pris er kr.300,-. Det forundrer meg veldig.
Hva har skjedd siden 2016 som skulle tilsi at du har barbert kursmålet ditt med 82%?
tixis
03.12.2018 kl 17:25 8759

Har du ikke lengre tro på ditt eget kursmål på kr. 1610,- fra høsten 2016 Uredd1?

I så fall, hva er kursmålet ditt nå da?

Husk og oppgi i NOK og ikke USD da U1 :-)
Redigert 03.12.2018 kl 17:52 Du må logge inn for å svare

Bravo laget under 3Q-presentasjonen faktisk et stort poeng ut av å kjøre Paradigm fullstendig til veis ende:

"As new to the company, I'm going to step in here. The
last quarter, we were asking whether we should drop
Arm 4. Now people are going to ask whether we should
drop Arm 1. And the whole point of doing a clinical trial,
which is what we're doing, is to learn whether Arm 1
is better or worse than Arm 4. So we're going to run the
trial, and once we have the data and not in 6, 7, 8 patients,
as we had the last time, but on 65 patients per arm,
then we will take a decision."

Kan han ha mistet noe av fleksibiliteten med denne bastante uttalelsen?

Ja, bra at de har såpass markedsverdi, men ville den ikke vært høyere med et nytt strategivalg i stedet for å fortsette ørkenvandringen?
Redigert 03.12.2018 kl 16:46 Du må logge inn for å svare
Makraka
03.12.2018 kl 15:08 9225

Nordic Nanovector har en markedsverdi på omtrent det samme som PHO, TRVX, BGBIO og PCIB tilsammen så noe merverdi har nok blitt skapt.

Jeg er langsiktig og har 3-4 gangeren. Happy med det, men jeg tror det er mye mer å gå på.

Ting tar tid i Biotek, og det blir mange byks begge veier. Her er det tålmodighet som gjelder.

"intet... tyder på noe oppgang med det første."

OK
Jeg er av en annen oppfatning.
Det blir medisin.
focuss
03.12.2018 kl 15:01 9508

Strategien ville utvilsomt vært riktig om de hadde gjort det de burde ha gjort,nemlig startet Paradigme j januar 16 og vært ferdig nå.

Når Nano valgte annerledes så må vi bare stå i det løpet som er lagt. Så kan vi håpe på at Merlins ORR på 87;5 % slår til.

Selskapet var mere verdt, høyere aksjekurs i 2016 en den er i dag, på tross av rekord børs i perioden.
Ser en kun en måned tilbake er det riktig, men 2,5 års forskning og emisjon har gitt langsiktige aksjonærer null gevinst så langt, og intet... tyder på noe oppgang med det første.
Redigert 03.12.2018 kl 14:59 Du må logge inn for å svare

Jeg blir forundret hvis det ikke snart kommer et innsidekjøp fra ledelse/styret i Nano. Det vil jo forsterke det inntrykket de har av utviklingen i selskapet.