Noen tanker...


Fremleggelsen fra Nano i dag er etter min mening ok. Ingen overraskelser. Heller ikke overraskende at markedet svarte med å midlertidig sende aksjen ned. Det er likevel positivt at det i skrivende stund er kjøpt aksjer for 95 mill i Nano.

Jeg har jo hele tiden hevdet at det var en feil strategi å bruke to forskjellige doseringer i paradigme. Disse to armene "stjeler" pasienter fra hverandre og fører til høyere kostnader, forsinkelse, mindre effektivitet , høyere arbeidspress og er for meg totalt uforståelig i forholdt til pasientene og eiernes beste. 15/40 skulle vært valgt med en gang, men det synes for meg at det gikk prestisje i å også utprøve 20/100.

Jeg håper at Herr Bravo og styret setter foten ned, kommuniserer med myndighetene og blir enige om å avslutte arm 4. Slik kommer man fortere til målet, man må få slutt på ørkenvandringen.

Jeg forventer også at jobbes i kulissene med en god promotering av Nano overfor BP. Man kan håpe på det, og at det i løpet av et års tid kan foreligge et oppkjøpstilbud. 300 kr pr aksje ville være en fair pris.

Mvh. Uredd No1
Redigert 03.12.2018 kl 14:14 Du må logge inn for å svare

Skulle vært interessant å høre hva du ligger i bedre fordelingspolitikk. Og stakkars de som må selge aksjer for å betale formueskatt. Fy og fy.
Tror du dessuten undervurderer politikerbroilerne når du tror de ikke skjønner det, i tillegg en blå blå regjering. Uff og uff.

Da er vi enige om at det er feil politikk at man må selge aksjer for å måtte betale formueskatt. Skatten kan heller komme på en eventuell fortjeneste. Så enkelt er det.

Politikersvar med feil konklusjon.

Åpner ned nesten syv prosent, kan bli en spennende dag....

Ikke for å bli helt Korsar nå; Men jeg solgte halve beholdningen på 82,50,- og kjøpte tilbake på 71,10,-. Er en relativt bra trade.

Forstå ganske tidlig hvordan markedet ville tolke Mdor.

Var egentlig godt fornøyd med tallene som ble lagt frem totalt sett, men ble bekymret for denne "REGN-konkurrenten", og det er fortsatt der min bekymring ligger.

https://investor.regeneron.com/news-releases/news-release-details/regeneron-presents-positive-data-ash-regn1979-cd20xcd3

For øvrig er det bare å gratulere Hotstock. Hadde jeg gjort det samme så kunne jeg innkassert en pen årslønn.
Redigert 05.12.2018 kl 09:44 Du må logge inn for å svare

"The objectives for this ongoing Phase 1 proof-of-concept trial are to assess safety, tolerability and efficacy of REGN1979 monotherapy. The data presented at ASH included a total of 68 patients with R/R B-NHL who were treated with REGN1979. These patients had received a median of three prior therapies, including an anti-CD20 therapy. As of September 2018, 14 patients had completed treatment, 13 patients remained on treatment and 41 had discontinued treatment. The most common reason for treatment discontinuation was progressive disease (27 patients). Two patients discontinued treatment due to a treatment-emergent adverse event (TEAE; grade 3 hemolysis and grade 3 fatigue). "

Altså; hvordan de regner OR og CR er meget merkelig!
sjerkyll
05.12.2018 kl 09:59 2135

"41 had discontinued treatment", Uten at de klargjør nøyaktig hvorfor for alle, dette kan da umulig love bra for dem?

Det skurrer litt; 100% OR og 80% CR på 10 pasienter. The data presented at ASH included a total of 68 patients with R/R B-NHL who were treated with REGN1979. These patients had received a median of three prior therapies, including an anti-CD20 therapy. As of September 2018, 14 patients had completed treatment, 13 patients remained on treatment and 41 had discontinued treatment. The most common reason for treatment discontinuation was progressive disease (27 patients). Two patients discontinued treatment due to a treatment-emergent adverse event (TEAE; grade 3 hemolysis and grade 3 fatigue).

Hva tenker du Stock?

Bør vel kanskje ikke være noen grunn til alvorlig bekymring foreløpig ihvertfall. Og så får vi jo tro at Archer1 blåser alt annet av banen når vi kommer så langt. Sitter uansett i bakhodet at en eller annen uventet kanin som spretter opp av hatten er en trussel vi og NANO alltid må leve med.

Flott jobba forresten!
focuss
05.12.2018 kl 13:53 1866

Uansett hvordan man snur og vender på det så vil det stimulere frykt mer enn grådighet, og vil ikke være fuel til høyere kurs.

Synd med alle disse opsjonene selskapene deler ut, Først gjør det at man ikke får innsidekjøp, og deretter utgjør de udetonerte bomber eller miner som bare venter på å bli utløst.

Har selv dr Stockman blitt negativ? Da er det vel ikke mye håp igjen

NANO presenterte positive resultater, men markedet synes å ha flyttet fokus over på andre faktorer enn under oppgangen tidligere på vinteren. Aksjer som lever på forventninger er nokså prisgitt hvilke vinder det er som blåser på markedet, og akkurat nå er det tydeligvis motvind. Men det har jo en tendens til å snu når man minst venter det.
gatfre
05.12.2018 kl 14:54 1666

Nano leverer og leverer gode resultater. Det er det viktigste for meg. Så kan jeg heller fortsette å snitte ned kursen. Markedet vill vel forstå etterhvert. Den lave kursen er en skam og vi skal langt opp. De store spiser de små. Tror nok BP skjønner mere enn analytikerne som tydeligvis kun ser på Mdor. Og hvis de kan regne (tydeligvis ikke) kommer denne til å gå opp. 23.11 2016 var kursen i 93. Hvor mange pasienter var innrullet da 6 stk? Risikoen var da veldig høy, noe den ikke er idag, men handles på 70 tallet. Kan bare ikke skjønne dette. Penger på gata slik jeg ser dette. BP er ikke dumme og ser at Mdor ikke har noe betydning i denne sammenheng som visse meglere kun ser etter. Kommer nok en partner avtale snart så vil de som sitter bli belønnet godt. Klarer ikke å finne noe negativt med NANO pr idag. Radium vil nok ta opp dette sammen med Bravo i neste podcast. Det blir medisin eller oppkjøp\partneravtale og kursen vil svinge. Men å dette 15-16% på gode data, bortsett fra 1 person som falt i fra gjorde at Mdor sank. De som kan regne vet jo at Mdor vil bedre seg over tid. Sitter klistra til masta som jeg alltid har gjort. Å selge på disse nivåer er helt uaktuelt selvsagt. Ut i fra handlemønsteret som jeg ser daglig er det mange som vil ha billige aksjer

Aksjermarkedet er ikke for alle. Når det gjelder Nano så har det hjulpet meg mye at snittkursen er meget lav. Og jeg kommer til å stå i det til Mål eller åt skogen.
Alt handler om å tape minst mulig om det går til skogen, samtidig må man jo risikere noe for å kan få avkastning. Viktig med kontrollbalanse.
Aksjer er en spenning jeg ikke kunne vært for uten.
Ja vi vakler nede på 70 tallet nå og det er ikke no god stemning.
Men husk nå på at alt det negitive i kursen er glemt neste gang vi passerer 90 tallet. Vi har mye spennende å se frem til.
Litt stille fra Korsar, kanskje han også var mest forberedt på opptur. Det kommer vel melding snart fra Korsar/Buffet at han har gjort tidenes trade denne uken vel vel.

Normalt ville jo fallende kurs sparket igang volumet, men idag ser vi dessverre en langt mer tilbakeholden kjøperside. Ventet meg et fall pga fallet i USA igår, men så kom det jo selv om børsen idag ikke har vært særlig preget av USA-fallet.
gatfre
05.12.2018 kl 15:31 3860

Ja og det er jo også litt rart at når man passerer "nye" høyder i kursen vil alle kjøpe. Men når den er lav som den er nå (etter gode data) er det salgspress. Nede på 40 tallet også, var ikke mange som kjøpte da heller. Bortsett fra de som har tro på selskapet. Fått fast track og PIM bør vel si sitt også. Skulle ønske det var litt mere media dekning rundt dette selskapet som bare leverer og leverer gode resultater. Så er det vel slik at aksjer går fra de utolmodige til de tolmodige. Å trade denne aksjen da de fleste aksjer er styrt av roboter i dag er vanskelig. Min personlige mening er å sitte da man aldri vet når melding kommer så får man heller snitte nedover. Blir ingen juilegaver i år, de går til NANO og bekjempelse av kreft som er mye viktigere. Tror de fleste her inne vet at Nano vil lykkes. Norge trenger å satse mere på forskning og utvikling innen farma. Danskene har klart å bygge kjempe konsern innen farma. Godt at det begynner å skje litt i Norge også, men vi henger sååå langt etter. Kanskje staten burde gitt noen milliarder ekstra til utvikling av kreft medisiner istedefor å søle det bort på bistand der man ikke har kontroll på hvor pengene går til.

NANO lå vel på lista over de 10 beste aksjene å satse på i Norden også for ett par uker siden

Selvfølgelig øker sjansen for en markant vending jo nærmere aksjen kommer støtten på 68 kr, men vet ikke helt hvor solid denne støtten oppfattes å være av markedet.

Hvor var denne oversikten presentert Gafre ? Lenke til den ? Trenger alle positive nyheter nå......
05.12.2018 kl 15:47 3790

Aksjen ser kjempeskummel ut -ihvert fall på kort sikt. PciB er være en bra havn mens uværet står på
gatfre
05.12.2018 kl 15:47 3784

Linken er fra Mai 2017, men er vel enda mere potent nå med større pasient data:

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2017/05/Kjoep-disse-10-aksjene

Nå skal det sies at Investech følger teknisk analyse, men alikevel. Så det akkurat gikk en post på 15000 aksjer i en fei. Noen som ser penger på gata :-)
Bare å holde på aksjene

Hvorfor er det alltid Nano som blir så hard straffet!!! F
gatfre
05.12.2018 kl 16:22 3585

Skjønner ikke noe av dette kurs masakeren. Har sendt mail til IR, skjønner ikke investorene at dataene er gode? Så blir aksjen gruset. Er det BP som vil ha lavest mulig kurs før oppkjøp eller partneravtale?
even25
05.12.2018 kl 16:25 3569

Alle har sine nedturer. Se på Targovax, PCIB, Pho, etc. Det er nedturer nok til alle i dette dersom-hvis-så fremt-ifall-segmentet. De færreste lykkes, og de fleste aksjonærer ender opp som solide sponsorer av ikke spesielt vellykket medisinsk forskning. Det er i og for seg ikke det verste man kan bruke pengene sine på. Men som investering betraktet er det for de langsiktige stort sett bedrøvelige greier - med mindre man har en inngang på et veldig tidlig stadium.
Redigert 05.12.2018 kl 16:26 Du må logge inn for å svare

Nano presentasjon betyr alltid 20-30% ras. Dette er 4 gangen dette skjer.

Jeg ber dere lese mitt hovedinnlegg en gang til.

Jeg vil i løpet av morgendagen konkretisere mine påstander sterkere.

Even25. Sitter i alle sammen så jeg vet alt om hvordan farmasi aksjer kan være ja? Måtte bare få utl litt frustrasjon???. Har lav inngang i Nano ja.
gatfre
05.12.2018 kl 16:31 3490

Ja, stemmer. Trodde denne gangen at det ville snu. Dataene er veldig gode, å henge seg opp i MDor er bare latterlig av analytikerne fra DNB som også har kjøps anbefalling og samme kursmål, selv etter fast track og PIM (Det er ikke mange som får PIM) Kanskje ikke så mange som skjønner tegninga her


Det har lenge vært sånn at " når en blind leder en blind, faller de begge i grøften" Jeg håper nå at Herr Bravo tar grep. Så må i tillegg valgkomiteen i selskapet se på om styret har den rett sammensetningen eller om de bare er "sandpåstrøre" uten å virkelig sette seg inn i selskapets muligheter og utfordringer.

Riktig NV, og så kan en spekulere i hva grunnen er....
Makraka
05.12.2018 kl 17:16 3304

Ikke få panikk. Hold på aksjene folkens.

Nano blir stadig de-risket.

Tålmodighet vil betale seg.
Merlin
05.12.2018 kl 17:30 3275

>100% OR og 80% CR på 10 pasienter. The data presented at ASH included a total of 68 patients with R/R B-NHL who were treated with REGN1979.
Dvs hhv 10 og 8 av 68 ORR CR. Det gir 15% ORR og 12% CR.

Hvis det er dette investorene er redde for, så er de på jordet.

Og hvordan i all verden kan disse REGN-resultatene i det hele tatt publiseres?

Her strever andre selskaper med å holde seg til reglene, så kommer REGN og nærmest hevder de har løsningen. Først lenger ned får man lest at sorry, det var ikke 10, men 68 pasienter!

REGN kunne like gjerne skrevet at sorry, av 10 pasienter hadde vi 0% ORR og 0% CR!

https://investor.regeneron.com/news-releases/news-release-details/regeneron-presents-positive-data-ash-regn1979-cd20xcd3
aborum
05.12.2018 kl 17:33 3250

Det er desværre tilfældet, ikke bare i NANO, men fælles for de fleste biotekselskaber. Jeg diskuterede situationen omkring ASH med et par andre aktionærer (herunder min bror, der også er tungt investeret og netop valgte at sidde lang), om at erfaringerne viser et grundlag for at sælge hele eller dele af sin position omkring højdepunktet før fremlæggelse af data. Jeg må sige, at den model NANO følger i forbindelse med deltagelse på ASH giver et svært forudsigeligt billede af, hvordan markedet vil reagere (øget initiel optimisme ca. 3 - 4 uger før event og efterfølgende massivt sell-off/shorting).

Det interessante er jo altid, om den aktuelle event netop er den trigger, der løfter aktien et niveau videre op, rent prismæssigt. Data er jo ubestrideligt gode, ja ligefrem imponerende og det er ikke umuligt, at 60'erne i december, 2018 om et par år vil fremstå som 30'erne tilbage i marts, 2016. Jeg havde i denne forbindelse en ret interessant snak med min yngste dreng på 11 år, hvor vi tog udgangspunkt i netop NANOs kursniveau og forventninger til fremtiden.

Jeg spurgte ham, om et køb i 30'erne tilbage i 2016 ville have været et godt køb (han kunne ikke se resten af grafen) og vi blev enige om, at det afhang af hvad man troede selskabet ville levere i fremtiden osv.; da jeg efterfølgende afslørede den samlede graf, blev vi enige om, at en tilsyneladende optimistisk handel i 30'erne kunne vise sig at blive en relativt lukrativ investering.

Det jeg forsøger at sige er, at man uanset indgang i 50'erne eller 80'erne kan tænkes at stå i samme situation, som da man kunne handle i 30'erne. Det er dog kun de rigtigt langsigtede, rolige aktionærer, der oplever dette scenarie - og typisk tager den store profit jfr. al empiri (jeg vil tilføje, at det ér muligt at gøre det bedre, men for størstedelen af aktionærerne i markedet uden pejling, da bør man sidde roligt).

Desværre korrigerer NANO negativt på stor volumen og herfra afventer jeg, at markedet bekræfter 60 som støtteniveau, da 68,00 formentligt bliver brudt i åbningsauktionen torsdag. Vi går ind i en venteperiode, hvor jeg ikke forventer væsentlige meldinger fra selskabet.
Redigert 05.12.2018 kl 17:34 Du må logge inn for å svare