QEC fram mot rettshøringen i oktober

googleearth11
QEC 28.09.2024 kl 15:22 42301

Kan være greit å starte en ny tråd, der vi diskuterer QECs vei fram mot rettsshøringen 10. oktober. Den forrige tråden er både misvisende, feilaktig og svært lite relevant for QEC.
Redigert 02.10.2024 kl 19:01 Du må logge inn for å svare
SPXL
I går kl 17:19 2846

Jeg prøver å være realist men det er ikke populært. Skal overhode ikke si noe negativt for da får du høre det fra den hårsåre menigheten. Hva går det av dere? Det er jo bare å blokkere meg eller alle som sier noe dere ikke ønsker, verre er det ikke.
Redigert i går kl 17:19 Du må logge inn for å svare
mofi1
I går kl 17:26 2807

Du er ingen realist, SPXL, men en liten moroklump, som elsker å provosere:-)
EnLogisk
I går kl 17:37 2796

Hvilke forventninger har dere til rettshøringen på torsdag 10. oktober??? Tredobling av kursen...?
Redigert i går kl 17:37 Du må logge inn for å svare
mofi1
I går kl 17:41 2777

Nei, her forventes det at Qec vinner.
dsbv
I går kl 17:56 2765

Kan noen forklare hvorfor kursen gåt bare nedover, en person har jo rett i det, men flesteparten her inne går til angrep på han. Personen har jo rett, hva sier så det om dere andre
Jensi
I går kl 18:14 2709

Nej . De vinder
Og kursen falder
😁
Men vi er jo i Norge så det ved vi
Tydeligvis er vi alle machokister
Som godt kan lide at få nogle
Klask !
Peter Sellers
I går kl 18:22 2668

@dsbv, jeg vet ikke om du er ny på trådene her men sånn har SPXL holdt på i mange år!! Han fikk et stort tap den gang kursen var 9kr og etter det så ble aksjen lagt for hat!! Har du noen gang opplevd at han har kommentert at det har vært hyggelig når kursen går i + absolutt ingen av oss kan se at han er i kommentarfeltene når kurs går nordover men så fort det er i minus ja da er ham kjapp på for å poengtere det.....alle for rett en gang i blant om du konstant sier at kursen skal ned ja så vil du treffe før eller siden, eller??
smoke
I går kl 18:31 2765

Nåja..hvordan var tonen din sommeren og høsten 23?
Forsiktig
I går kl 18:32 2788

Qec er med en så lav oljeproduksjon som et løvblad i vinden. Derfor var også den siste meldingen så positiv. "Personen" har jo ofte rett fordi det er ikke ofte at en aksje mangedobler seg. Det blir som å tippe at du ikke kommer til å vinne i lotto. Men over tid har "personen" hatt systematisk feil. Qec har økt de siste 5 årene med 60%, det siste året økt med 45% og det siste halve året har Qec økt med 24%. Jeg husker "personen" allerede fra kurs 1.16 kroner. Det er sunt å forholde seg til poengene til "personen" før du går inn og alle andre skeptikere. Etter en stund valgte jeg allikevel å gå all-in i Qec til tross for "personens" advarsler, og har ikke angret på det (se over).
Men han er morsom og virker intelligent med god peiling, men bruker han også nå som kjøpssignal. Etter den berømte domsavgivelsen tidligere i år startet "personen" å mykne opp i den ellers beinharde retorikken. Etter domsavsigelsen ble det oftere og oftere "god helg", "håper det går bra med Qec fremover", "det hadde vært synd om det går dårlig med Qec" osv. Tolker dette som damage control og dermed som et kjøpssignal.
Redigert i går kl 18:35 Du må logge inn for å svare
Peter Sellers
I går kl 18:36 2778

@smoke ja da jeg var kritisk og det er jeg nok fortsatt med at vi til stadighet er på VENT, men nå har vi jo fått noen nye brønner og er i ferd med å få en avklaring vedr Lowlands så det er rene ord for penga.....det SPXL driver med er noe helt annet , sjekk rundt på de andre trådene han er aktiv på så ser du samme mønster der!! God kveld.))
Fjellbris
I går kl 19:27 2609

Takk for at du gidder svare om SPXL, vet ikke hvor mange vi har måtte forklare / advare om denne skribenten de siste 10 år….
Før skrev han knapt en setning, dvs null innhold og substans i baise innleggene…Han skriver noen ord mer nå, men fortsatt helt umulig å diskutere og kommunisere med, så da blir hans innlegg i mine øyne rett og slett som spam, ødelegger kun trådene.
Fjellbris
I går kl 19:28 2601

Til deg også PS: Takk for at du gidder svare om SPXL, vet ikke hvor mange vi har måtte forklare / advare om denne skribenten de siste 10 år….
Før skrev han knapt en setning, dvs null innhold og substans i baise innleggene…Han skriver noen ord mer nå, men fortsatt helt umulig å diskutere og kommunisere med, så da blir hans innlegg i mine øyne rett og slett som spam, ødelegger kun trådene.
Fjellbris
I går kl 19:36 2563

Olja nå i kveld 80,85!
….
Oljeprisen klatrer over 80 dollar for første gang siden august
Spotprisen på nordsjøoljen Brent, en sentral referansepris for oljehandel verden over, stiger over tre prosent til 80,5 dollar fatet mandag ettermiddag.

Oljeprisen har nå steget 12 prosent den siste uken, og er på sitt høyeste siden 26. august.

Prishoppet har vært drevet av økt geopolitisk spenning, og har kommet etter en periode med frykt for kombinasjonen av sviktende etterspørsel i Kina samt produksjonsøkninger fra Opec+.
Redigert i går kl 19:37 Du må logge inn for å svare
Tarzan09
I går kl 19:49 2498

Peter Sellers, alt dette er jo kun et uddrag af flere hundrede negative indlæg fra den person, som ofte kun har til formål at provokere. Jeg har selv råbt op overfor admin mange gange igennem årene, men af eller anden grund, så føler jeg desværre, at admin holder hånden under ham og vender den mod alle os andre, således personen får os andre udelukket eller stengt fra denne debat, hvis man siger personen imod.

Tror simpelthen, at det eneste som man kan gøre er enten at ignorere personen eller som Fjellbris skriver blokere personen for altid.
Fjellbris
I går kl 21:30 2192

Utrolig nok, helt sant👍
Enda mer utrolig at vi ikke har blokkert han tidligere, forhåpentligvis vil det å ikke kommentere / lese hans innlegg (uten noe substans bortsett fra at QEC skal ned…..)øke kvalitet på trådene.
njn-
I går kl 22:14 1995

Det var så negativ du er blitt. Dine siste innlegg er jo bare sure oppstøt. Tror nok Deloitte har mere kunnskap en deg, samt at de har et navn å forsvare. Så jeg synes du burde ha et mer objektivt syn på saken.
njn-
I går kl 22:22 1966

Han er/var en nabo av BTL
Olj1
I går kl 22:31 1932

Deloitte har laget en ganske omfattende rapport som vurderer det 3 alternativet som det mest riktige ift erstatning. Rart at når en haug solgte på 2,5-2,8 fredag så blir man plutselig usikker på validiteten til rapporten. Ser også at det gjøres forsøk på å spre usikkerhet rundt qec sin legale status som saksøker i andre forum. Noe sier meg at endel vil inn i aksjen igjen på 2,2 ish, men det var ikke akkurat mye til salgs under 2,3 i dag, så blir sikkert forsøk i morgen også på å spre frykt for å få tak i aksjer til den 10ende…
Manon1
I dag kl 01:35 1601

Breaking news XI

1. Saken kan ankes
2. Ikke samme dommer

dette sier noe om hvor hodeløse vi er alle sammen(inkludert meg selv) på dette forumet og andre forum. Selvsagt må avgjørelsen fra januar kunne ankes, ergo alle mulige avgjørelser er fremdeles åpne dvs alt kan skje i retts avgjørelse til uken.

Bare å se vedlegg på XI. annen dommer denne gangen.
sigj2
I dag kl 06:48 1415

Ja man må være ganske hodeløs hvis man tror at alt står å faller på kun en mann 🙈
Peter Sellers
I dag kl 07:24 1280

@smoke god morgen, jeg glemte og nevne at i den perioden hvor jeg skrev kritiske innlegg så var jeg aksjonær i motsetning til SPXL som ikke har vært aksjonær på mange mange år!! Jeg finner det ubegripelig at en person som ikke er aksjonær i Qec bruker 24/7 på å skrive dritt om aksjen.....dette tullet med at han nå skriver "dessverre" og "trist" for oss aksjonærer er bare flåsete og for å framstå som at han har empati!! ha en fin dag ;))
Peter Sellers
I dag kl 07:29 1250

@Manon1, det kan da neppe være noe og lage et nummer av, enten så blir anken avvist eller tatt til etterretning!! ha en fin dag :)
mofi1
I dag kl 07:57 1123

Jeg har aldri skjønt maset om 10. oktober, hvorfor en ankedomstol skal avgjøre selskapets skjebne eller bety så mye for kursen, men her inne mener mange sterkt og mye.
Redigert i dag kl 07:58 Du må logge inn for å svare
Alias Mr X
I dag kl 08:07 1069

I kjølvannet av den fikk vi endelig en mulig erstattnings sum ikke sant?
Det vi virkelig venter på er oppstart av pilot prosjekt som er meget sannsylig, da snakker vi aksje kurs veldig langt opp:-)
SPXL
I dag kl 08:27 954

Oppstart av pilot meget sannsynlig? Hvem sier det? Er nok bare en ønskedrøm fra din side, pilot blir nok som å ta 7ern i lotto, sjansen er jo der men meget sannsynlig…nei
Redigert i dag kl 08:29 Du må logge inn for å svare
1013
I dag kl 08:30 933

vi har fattet at du har solgt dine aktier og gerne vil have kursen ned. det er den samme dommer plus 4 andre denne gang, så hold dig til fakta.
mofi1
I dag kl 08:34 893

Helt enig i at pilot med karbonfangst og utvinning er den store triggeren, men ser ikke sammenhengen med dette og 10. oktober og ankedomstolen, men meg om det…
mofi1
I dag kl 08:41 830

Jeg har ikke solgt en eneste aksje, og kommer ikke til å gjøre det på veldig lenge forhåpentligvis ikke før vi er godt inne på tosifret kurs. Men klarer ikke å la være og undres over enkelte her inne som ofte skrur opp forventningene uten grunn.

Det er som sagt gjentatte ganger, tillatelse til pilot vi egentlig venter på, ikke en ankesak, som i tillegg «alle» her inne mener er avgjort på forhånd, hvilken kurstrigger er det?
Redigert i dag kl 08:42 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 08:53 752

Forventningen er at anken blir avslått og at dette da blir enda et skritt i riktig retning for QEC mtp. pilot eller erstatning.
Og nei, forventer ikke 3 dobling av kursen pga avslag anken, men en fin stigning da dette vil være nok en bekreftelse på at dette går veien for pilot eller erstatning.
Minst 3 dobling av kursen kommer først med pilot melding eller rette erstatnings melding, mao en vinn/vinn dette for et selskap som er gjeldsfritt, tjener penger, har meldt om økt produksjon og som burde stått i kurs minst kr 4-5 FØR melding om pilot / erstatning kommer.
Redigert i dag kl 08:54 Du må logge inn for å svare
Storms
I dag kl 09:01 684

Ankedommen er vigtig, efter hvad jeg opfatter.
Afgørelsen omhandler om QEC skal rydde op efter sig, eller om myndighed ikke kan beordre dette.
Vinder QEC betyder det mulighed for pilot og større erstatning af tab.
Taber QEC er muligheden for pilot og større erstatning mindre sandsynligt.
mofi1
I dag kl 09:04 669

Hvilket grunnlag har dere for å hevde at dette er koblet til pilot eller ikke?
Storms
I dag kl 09:10 607

Hvis man bliver dømt til at rydde op efter sig, så er sandsynligheden for pilot mv ikke særlig gode.
Men omvendt, så er muligheder stadig åbne for pilot og retmæssig erstatning.

Det drejer sig om QECs rettigheder og om myndigheder kan forlange dette.
Redigert i dag kl 09:17 Du må logge inn for å svare
Oksenbull
I dag kl 09:11 601

økt her idag
Tarzan09
I dag kl 09:17 549

Helt korrekt Fjellbris, tror vi frem mod torsdag vil se FOMO-effekten, da forventningen vil være en afslag af anken og så siger vi farvel til dette kursniveau. Jeg mener stadigvæk, at QEC skal prises mellem 4 og 6 kr på Kakwa alene og så må afgørelsen i Quebec (Pilot eller erstatning) komme som en sidegevinst.
Redigert i dag kl 09:18 Du må logge inn for å svare