QEC fram mot rettshøringen i oktober

googleearth11
QEC 28.09.2024 kl 15:22 59841

Kan være greit å starte en ny tråd, der vi diskuterer QECs vei fram mot rettsshøringen 10. oktober. Den forrige tråden er både misvisende, feilaktig og svært lite relevant for QEC.
Redigert 02.10.2024 kl 19:01 Du må logge inn for å svare
tuja
I dag kl 09:11 3178

Kursen er faktisk tilbake til nivået vi låg på før erstatning og produksjonsmeldingen kom. Utrolig, men sant.

Edit: Vi får håpe det ligger en børsmelding på newsweb mandag over helga, slik at vi får krysset ut anken, og gå videre.
Redigert i dag kl 09:15 Du må logge inn for å svare
SPXL
I dag kl 09:14 3146

Neida, aksjonærene har jo verdensrekord i å vente, dette er ikke noe problem men hvor er dere som sa rally i dag…
unikum
I dag kl 09:24 3012

At selskapet drifter bra har vist ingen betydning. Det letes og tappes olje som om de aldri har gjort før. Tjener penger hver dag på ett gjeldfritt selskap har heller ikke store betydningen. Det bær være 0 % sjanse for at selskapet er mindre verdt enn pålydende verdi 940 mill.
At det ikke kommer frem synlig short i dette selskapet er meg en gåte. Svar på dommen kan gå alt fra 1 time til 2 uker så da får vi bare fortsette med å spekulere..
Mdg1
I dag kl 09:25 2997

Litt artig at noen forventet børsmelding i dag nå alle burde vite at det tar alt fra tre dager til to uker å behandle en ankesak. Helt umulig å melde noe som ikke er besluttet
Fjellbris
I dag kl 09:25 2991

Helt enig, og riktig god helg når den tid kommer.
Bare å sitte helt rolig og vente på de virkelig store meldingene som er pilot eller erstatning. Anken blir det også godt å få «kvittert ut», alternativ blir at QEC selv anker om myndighetene nå plutselig skulle få medhold om at de må rydde opp. Da blir det full fokus på erstatning og konkretisering av erstatningskravet, om da ikke pilot melding kommer. Igjen, Québec er bonusen og nivåer erstatningskravet kommer til å ligge på fikk vi i børsmelding nylig. Der fikk vi også ikke minst melding om produksjons økning som alene burde ta kurs opp godt over kr 3,-.
……..
03.10.2024 16:53:04
QEC: VIL DELTA I BOREPROGRAMMET PÅ KAKWA NORTH, LEVERT EKSPERTRAPPORT TIL DOMSTOL

Oslo (Infront TDN Direkt): Questerre vil delta i tre brønner i det kommende boreprogrammet på Kakwa North, som foreslått av operatøren, til en estimert kostnad på 21 millioner dollar netto for Questerre.
Det fremgår av en melding torsdag.

Boringen ventes å start tidlig i fjerde kvartal. Fullføringsarbeid ventes i første kvartal neste år. Questerre har en eierandel på 50 prosent i de tre brønnene.

Videre melder selskapet at de tre nye brønnene på Kakwa Central-område ble koblet til forrige måned. Brutto produksjon fra disse brønnene den siste måneden er på omtrent 2.755 fat oljeekvivalenter pr dag. Selv om de innledende ratene er oppmuntrende, er de ikke nødvendigvis indikative for den langsiktige produksjonen, opplyser selskapet.

Selskapet har levert en uavhengig ekspertuttalelse til en domstol i Québec (Québec Superior Court), som kvantifiserer de økonomiske tapene selskapet kan pådra seg dersom deres lisenser til å lete etter olje- og gass blir tilbakekalt av myndighetene i Québec.
Redigert i dag kl 09:29 Du må logge inn for å svare
tuja
I dag kl 09:26 2970

Skjult kjøper på 2,195.
Fjellbris
I dag kl 09:30 2932

Hvordan ser du det, du har vel ikke prøvd å selge noe på disse nivåene? Jeg klarte å plukke litt tidligere i dag på 2,185👌
Redigert i dag kl 09:31 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 09:34 2874

Ps ser det også nå av omsetningen, sikkert SPXL som ligger som skjult kjøper 2,195😉
Redigert i dag kl 09:34 Du må logge inn for å svare
Yzf R1
I dag kl 09:38 2818

Er det ikke mulig å slutte å kommentere den karen er jo like mye spam fra mange av dere ,nye innlegg men er jo ikke vært bryderiet når en kikker innom lenger
Stock Walker
I dag kl 09:42 2748

Heller ikke ditt siste svar til meg inneholder noe som helst konkret om at Quebec vil åpne opp for egenproduksjon av fossil naturgass. Men det skinner gjennom i ditt svar at din investeringsstrategi i Qec er basert på hvis-om-atte-dersom-atte-hypoteser.
Nikko
I dag kl 09:55 2599

La oss prøve å toltalt ignorere sånne typer, så får vi håpe at de går leie
sigj2
I dag kl 10:08 2484

La oss håpe på en god erstatning 🌝
Peter Sellers
I dag kl 10:31 2321

@OSEBX, han har holdt på sånn i mange år og han er ikke interessert i en inngang til aksjen, hverken short eller 1kr i kurs.....han tapte masse penger på aksjen for en del år siden og har etter det lagt Qec for hat....jeg har spurt mang en gang intensjonen hans med konstante negative innlegg men har aldri fått svar, ha en fin dag :))
Peter Sellers
I dag kl 10:35 2287

@Fjellbris, vi får neppe noen tilbakemelding før om noen uker når dommeren har gått igjennom saken så bare og sitte rolig, kan jo håpe på en avklaring tidligere men jeg har ventet såpass lenge så noen dager/uker/måneder fra eller til spiller ingen rolle, ha en fin og god helg :))
Fjellbris
I dag kl 12:49 1842

PS, så enig, så enig😀 Tar helg med knusende ro, meget godt posisjonert om meldingen kommer mandag elller om noen uker, klart dommeren må få litt tid på seg :-) Ankesaken er uansett ikke den meldingen vi venter på etter alle disse årene, MYE viktigere pilot eller erstatnings melding. Og mens vi venter tjener QEC gode penger og er gjeldsfritt, mer skal det også bli fremover, ref produksjons økning som ble børsmeldt i forige uke👍
Riktig god helg til deg også, MB sa i vinter vi skulle være tolmodige så blir vi belønnet, jeg tror det vi venter på er avklart før årsskifte senest og at vi får ekstra god grunn til å finne frem en god champis nyttårsaften i år🍾🎉
Redigert i dag kl 12:50 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
I dag kl 13:10 1728

Skulle ikke 10. oktober være en merkedag? Det viser hvordan sosiale medier villeder. En påstår en ting. Andre kaster seg på og til slutt har det blitt en «sannhet». Da nytter det ikke for andre å mene noe annet.
Energinvest76
I dag kl 13:43 1588

Jeg advarte alle her om at dette treneres ut i evig tid. Hvor lenge har folk ventet nå? 10 år? I tidenes bull rally i aksjemarkedet! Kom dete ut før Binna skal ha påfyll i kassa si.
mofi1
I dag kl 14:25 1402

Ja, det er nok dessverre litt sånn, når en begynner å spekulere, kaster flere seg på og plutselig er spekulasjonen blitt en sannhet. De som da forsøker å modere og stille spørsmål om hvorfor osv. blir latterliggjort og beskyldt for å ha solgt.

Men de fleste er nok tause, og tenker sitt.
Redigert i dag kl 14:26 Du må logge inn for å svare
OPC1000
I dag kl 14:30 1362

Kritiske innlegg er som å banne i kirken. Da får man menigheten på nakken.
Fjellbris
I dag kl 14:53 1263

Tynnidioten - du må da ikke banne i kirka, såpass lærte du vel på søndagsskolen? Grattis ivertfall med nytt Nick da, får håpe du ikke blir kaster ut igjen, men man lærer jo å oppføre seg etter noen runder ute på gangen.
Redigert i dag kl 14:56 Du må logge inn for å svare
Fyret
I dag kl 14:54 1264

Du sidder vel ikke i en aktie, som du bandlyser og sviner til, hvad kan så formålet med at være i denne tråd????
Redigert i dag kl 14:55 Du må logge inn for å svare
elnomi
I dag kl 14:55 1252

Det var vel få som mente at selve 10.oktober var dagen. Dagen er når dommer oppfentøiggjøres, om en dag/er eller uker.

Og da blir det enten en liten kursfest over kr 3 eller et dykk tilbake under kr 2.

Place your bets!
SPXL
I dag kl 14:57 1226

Nei, skal ikke si noe negativt selv om det er sant for da blir du lagt for hat og rapportert til admin, det er barnehage mentalitet hos enkelte hausere her.. de burde ikke komme med slike personangrep men heller bare blokke de man ikke er enige med.. uansett, vet ikke hvem som har hauset opp 10.oktober til å bli den store dagen men jeg lot meg ikke lure. Markedet og det store flertallet har tydeligvis ikke hatt troen.
Fjellbris
I dag kl 14:59 1215

Mulig du har oppfattet at dommen også skulle avsies 10. oktober, men tror de fleste skjønte underveis her nå med all info at det kan ta noe tid etter høring/inlevering av alle dokumenter 10. okt. før vi får dommen. OG ikke minst, dette er ikke den viktigste meldingen vi venter på, mye viktigere med pilot/erstatning og avklaring på vinn / vinn utfallet Québec, bonusen man venter på ved å eie QEC aksjer.
Redigert i dag kl 15:10 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 15:38 1049

Negative innlegg meg god begrunnelse, innhold og info er like velkommen her inne som positive med begrunnelse, det har blitt skrevet mange ganger inkl. av meg.
Innlegg som kun postes uten innhold, begrunnelse eller dokumentasjon og som bare gjøres for å krangle og / eller spre «eder og galle» fortjener å bli utestengt fra forumet. Det er det ingen av oss som har anledning til å gjøre (heldigvis), kun admin., så da er det isåfall han som «legger for hat» som du påstår. Tror nok ikke admin utestenger noen uten grunn.
Redigert i dag kl 15:40 Du må logge inn for å svare
Jensi
I dag kl 15:44 1013

hele menigheden af negative bezzerwizzere er kaldt på job og skal skrive negativt om QEC - hvor patetiskt
Redigert i dag kl 15:44 Du må logge inn for å svare
tuja
I dag kl 16:07 895

Tror de fleste vet at QEC kan gå russiske prosenter med rette meldingen. Og i bunn har vi ett gjeldfritt selskap som i tillegg skal øke produksjonen kraftig med 6 nye brønner. Hva som trigger folk til å selge på 2,2 er ett mysterium. Men hver sitt valg. SP!M har 3,09 kr pr aksje UTEN Quebec, Red Leaf og Jordan.

GOD HELG !
Redigert i dag kl 16:09 Du må logge inn for å svare
Kennethp68
I dag kl 16:14 863

QEC is on it’s way to bankrobsy 🙈💸💸💸 last man to secure the captain.
Bove
I dag kl 16:24 802

Det må jo være en fantastisk anledning for å kjøpe på 2,16. Kan ikke se for meg at den skal lenger ned.
Den som har kapital i dag, kan gjøre det stort, men jeg vil på ingen måter oppfordre noen til å kjøpe. Det valget må personen ta selv.
Sier bare: Jeg hadde kjøpt nå om jeg hadde hatt kapital.

bove
unikum
I dag kl 16:48 676

De fleste er klar over at svar fra rettsalen tar noe tid normalt sett. Så kan man jo gamble på det om man er ute etter 5- 10 % mot det å sitte stille og vente på svar. Jeg velger det siste mener at det kan gi meg best avkasting. Skal ikke bli medlem av perrong gjengen..
Fjellbris
I dag kl 17:08 574

Riktig god helg Tuja og helt enig. Sp b. kr 3,09 ex «bonusen vår Québec pilot eller erstatning» (Read Leaf og Jordan) og så hiver man ut pengene sine under 2.20. Blir det pilot vet vi hva som skjer, og blir det erstatning har vi rapporten fra Deloite som er levert inn til Québec / dommerne.

Med CAD til NOK kurs 7,88 og 431 100 000 antall aksjer er beløp pr. aksje for de ulike erstatningsscenariene som følger:

Scenario 1: lav 12,78 kr/aksje høy 15,62 kr/aksje
Scenario 2: lav 13,00 kr/aksje høy 15,90 kr/aksje
Scenario 3: lav 71,68 kr/aksje høy 87,90 kr/aksje

Rapport fra Deloitte, konkluderer med at senarie 3 er det riktige utgangspunkt for erstatning:
"It is our professional opinion that the economic loss determined under Scenario 3 reflected above is the most relevant because
the alleged wrongful actions of the GoQ prevented Questerre from realizing additional value from its Québec exploration
licenses and property rights to exploit and develop the natural gas resources discovered for production and sale to the market"
Redigert i dag kl 17:11 Du må logge inn for å svare
Stock Walker
I dag kl 17:25 481

Hei på deg, Fjellbris.
Du skriver jo titt og ofte på Qec trådene selv om du burde holdt deg til den seriøse tråden. Så hadde du i det minste slippet såkalte skittpakker som du kaller dem for. Du nevner stadig vekk piloten. Jeg går ut ifra at du mener piloten som skal bevise Qecs fantastiske CleanTech teknologi. Har det ikke slått deg at det ikke lover godt for piloten når myndighetene kjemper i rettssalen for at brønnene skal stenges. Selv om myndighetene taper anken, er det likevel ingen domstol som kan tvinge dem til å tillate piloten hvis de ikke er interessert. Det er de tydeligvis ikke. Jamfør anken.
tuja
I dag kl 17:35 423

Det kan bli kostbart for Quebec, dersom de skal ekspropriere eiendom. Loven er ganske klar på det området.


"I Canada er ekspropriasjonslover og -prosesser regulert både på føderalt og provinsielt nivå. Dette betyr at det kan være variasjoner i hvordan ekspropriasjon håndteres avhengig av hvilken provins eller territorium det gjelder. Generelt sett gir lovene myndighetene rett til å ekspropriere eiendom for offentlige formål, inkludert utvikling av naturressurser som olje, gass og mineraler1.

Det er viktig å merke seg at ekspropriasjon i Canada må følge rettferdige prosedyrer, inkludert kompensasjon til eierne av den eksproprierte eiendommen. Kompensasjonen skal reflektere markedsverdien av eiendommen og eventuelle økonomiske tap som følge av ekspropriasjonen. "


Står klart og tydelig at en eventuell erstatning skal reflektere markedsverdi og økonomiske tap. QEC har en god sak, uten tvil.
Storms
I dag kl 17:46 364

QEC har altid haft gode kort her, bare spørgsmål hvor mange år der skal gå, eller indgå win-win aftale i pilot og sugerør i undergrunden, hente brugbar gas, så grøn og klimavenlig som muligt.
Ting tager tid, har vi alle lært…
OPC1000
I dag kl 17:53 328

Det vil seg ikke.
Laveste sluttnotering i oktober som var måneden over alle måneder.
tuja
I dag kl 18:00 283

Lenge igjen av oktober. Ellers vil QEC få en helt annen kontantstrøm allerede fra kv4 med 3 nye brønner. Så kommer 3 til i H1 2025. Så bare der forsvares dagens kurs. Blir en mye bedre kontantstrøm fra kv til kv. Så får vi se når det kommer en bonusmelding. Er vel ingen som vil sitte ute da, vil jeg tro.
unikum
I dag kl 18:01 278

Tror ikke du får noen her inne til å bli stresset med lite kursfall på 5 % i dag og 3 mill i omsetning. Mange agendaer for å tjene penger i denne aksjen. Vi tar vel med ro inntil vi hører noe fra rettsalen der kommer årslønna plutselig ramlene inn.
Storms
I dag kl 18:28 177

Tuja det er 3 stk 25% brønde som er komplet og tilkoblet net, og næste år 3 stk 50%, hvor QEC i den ene brød vil testbore længere pad(større udbytte).
Redigert i dag kl 18:30 Du må logge inn for å svare