QEC fram mot rettshøringen i oktober

googleearth11
QEC 28.09.2024 kl 15:22 63179

Kan være greit å starte en ny tråd, der vi diskuterer QECs vei fram mot rettsshøringen 10. oktober. Den forrige tråden er både misvisende, feilaktig og svært lite relevant for QEC.
Redigert 02.10.2024 kl 19:01 Du må logge inn for å svare
OPC1000
I går kl 21:40 2129

Men det fortjener uansett en kommentar at vi er på taperlista på den mest spennende dagen for QEC.
mofi1
I går kl 21:56 2073

Det skumle er jo om dette indikerer hva markedet tror om anken, selv om mange her sier at utfallet er gitt.
unikum
I går kl 22:26 1971

Hold nå fred folkens vi snakker 3 mill omsetningen. Bare jeg kunne nok ha stått for 1/3 om jeg var villig. Verdier for nesten 1 milliard, så dere tror dere kan påvirke noe som helst 3 mill der noen av selgere har litt mer penger og aksjer enn oss!
Fjellbris
I går kl 23:32 1792

Så enig👍 Er noe luringer her inne som prøver å presse ned kurs når volumet er lavt, og la de bare holde på. Jeg kjøper det jeg kan og sitter helt rolig, har ventet så lenge og skal være inne når vi våkner opp til rette melding og høste minst en årslønn. MB sa i vinter vi fortsatt etter all ventinga fortsatt måtte være tolmodig, så skulle belønningen komme. Etter så lang ventetid fortjener vi nå minst et par årslønner😀 Trade nå er risikosport som jeg overlater til andre.
Redigert i går kl 23:35 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
I dag kl 00:05 1703

Men qec eier jo ikke arealene hvor de skal bores. Det er vel landowers og farmers der som i USA.
OPC1000
I dag kl 08:30 1344

Når kursen faller så «presses aksjen ned».
Men aldri motsatt.
Merkelige greier.
tuja
I dag kl 10:02 1115

FF. Du vet nok bedre enn som så. Den der blir for dum, rett og slett.
Peter Sellers
I dag kl 10:47 977

@SW, Dette er veldig enkelt DET BLIR DET BLIR OG DET TAR DEN TIDEN DET TAR, ferdig snakka!! Det å holde på med all verdens synsing hjelper ikke, DET BLIR DET BLIR!! Og til alle dere som ikke har tro eller ikke har aksjer i Qec hvorfor bruke masse tid og energi på dette verdipapiret?? Gi meg en god grunn hvorfor dere skriver side opp og side ned når prosjektet er så håpløst?? SOM SAGT DET BLIR DET BLIR TILSLUTT!!
sigj2
I dag kl 10:49 973

Mange håpte på en rask gevinst hehe
De må nok inn igjen skal de være med på morroa fremover.
Personlig så fatter å begriper jeg ikke på at de tørr å være uten Qec nå.å mange aksjer er det der ute med dette syke potensialet?
Man kan ikke sove godt uten 🙈
One day 🎈📌🚀🪐
tuja
I dag kl 11:10 900

Stock Walker skrev Innlegget er slettet
He he, så du tror industrien går til massesøksmål iht ekspropriasjonsloven, uten å ha retten på sin side? Og myndighetene har allerede erkjent at de er erstatningspliktig. Hvor langt er du villig til å gå med å spre usannheter. Nå begynner du å virke desperat. Du har selv skrevet du trader QEC. Da søker du selvfølgelig ny inngang. Men å spre direkte løgner bør du være for god til. Det er ett steg nærmere utestenging fra forum.

Fra chat GPT:

Questerre Energy Corporation (QEC) eier betydelige landområder i Quebec, spesielt i Lowlands-området sør for St. Lawrence-elven mellom Montreal og Quebec City1. De har over 1 million acres med lisenser og anslått 6 billioner kubikkfot (Tcf) av Utica Shale-reserver.
Redigert i dag kl 11:14 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 11:12 896

Spot on PS!👌
Alle vet det blir en avgjørelse pilot / erstatning, og så posisjonerer man seg om man har tid og tro, verre er det ikke.
Alle de som vier livet sitt her inne for å advare alle oss som sammen med Topp 20 investerer for å tjene penger og har tro på QEC mtp. ledelse, produksjon, overskudd, gjeldsfritt, pilot eller erstatning osv., helt uforståelig! Ingen nevnt og ingen glemt men noen har faktisk holdt på sånn i 5-10 år snart….
Konklusjon som PS skriver: det blir det blir til slutt!
Ferdig snakka og fortsatt god helg alle QEC aksjonærer som har investert sine penger i et selskap vi har tro på og ønsker tjene masse penger på!😀
Redigert i dag kl 11:13 Du må logge inn for å svare
Stock Walker
I dag kl 11:18 861

Jeg beklager, Tuja. Har undersøkt avtale med Repsol og stryker dette innlegget fra ChatGPT.

Edited
fra ChatGPT
Redigert i dag kl 11:45 Du må logge inn for å svare
Kennethp68
I dag kl 11:25 828

Questerre faces significant uncertainty in its legal battle against Quebec regarding the revocation of its oil and gas exploration licenses. While the company has managed to secure a temporary stay on certain provisions of Bill 21, which bans oil and gas activities in Quebec, the government’s appeal of that decision complicates the situation .

Questerre’s potential success in the appeal largely depends on several factors, including legal interpretations of Bill 21, environmental policy shifts, and how the court assesses Questerre’s claims for economic losses. The company has submitted an independent expert report estimating its potential losses at $700 million to $4.8 billion, but there is no guarantee that the court will rule in favor of Questerre or that any awarded damages would match these projections  .

Moreover, the political and environmental context in Quebec, where there is strong public and governmental support for reducing fossil fuel development, could weigh against Questerre’s case. The energy company’s focus on transitioning to clean technologies may support its image, but it remains uncertain whether this will influence the court’s final decision .

In conclusion, while Questerre has laid out a robust legal case, its chances of winning the appeal remain uncertain, given the complexities of Quebec’s environmental legislation and the legal system.
Kennethp68
I dag kl 11:29 810

So in other words forget Quebec and stay focused on the other wells and activities that QEC are holding on with. It could give a nice profit in the future 🤞👍
Fjellbris
I dag kl 11:32 794

SW - så denne nå, det var da enda bra, beklagelse samt slettet innlegg. Da slettet jeg også mitt svar til Tuja ang dette.
Storms
I dag kl 12:02 686

FF har faktisk ret her, QEC betaler for licenser for at låne landområder.
tuja
I dag kl 12:10 663

Det kan så være, men QEC leaser/har brukerretten på 1mill acres, og de betaler royalties. Så ekspropriasjonsloven gjelder uansett.
Storms
I dag kl 12:18 636

Licenserne gælder det som er i Underground.
Nogen som ved hvor længe QEC har disse licenser, er de fornyet eller?
Fjellbris
I dag kl 12:47 548

QEC, Utica Resourses og de andre selskapenes advokater og jurister har sett på dette i over 6 år nå, ref også rapport fra Deloite som vel var på 300 sider. Helt enig med deg Tuja, ekspropriasjons loven gjelder også når leieavtalen og rettigheter selskapene har innbefatter dette.
Dette sier vår venn Chat GPT om saken:

Ekspropriasjonsloven gjelder generelt for eiendommer og rettigheter knyttet til eiendom. Når et selskap som QEC leaser eller har brukerett på 1 million acres, kan det være at ekspropriasjonsloven kan komme til anvendelse, avhengig av omstendighetene rundt leieavtalen og hvilke rettigheter selskapet har.

Leasing og brukerett kan gi selskapet visse rettigheter til å bruke og utvikle området, men det betyr ikke nødvendigvis at de har full eiendomsrett. Hvis det offentlige eller en annen enhet ønsker å ekspropriere området for offentlige formål, må de følge prosedyrene som er fastsatt i ekspropriasjonsloven.

Det er også relevant å se på avtalens spesifikasjoner, hvordan royalties er strukturert, og hva som er avtalt mellom partene. Hvis det oppstår en situasjon der ekspropriasjon er aktuelt, vil det være viktig å vurdere både lovverket og de spesifikke kontraktsvilkårene.

For mer presis informasjon, kan det være lurt å konsultere en juridisk ekspert med erfaring innen eiendom og ekspropriasjonsrett.
Peter Sellers
I dag kl 12:49 545

@K68, som jeg skrev tidligere i dag DET BLIR DET BLIR så kan du og alle andre synse så mye dere vil, svaret er det ingen av oss som har pt, enkelt og greit så hvorfor i all verden holde på med denne SYNSINGEN??
smoke
I dag kl 14:17 337

Dere må ikke være så strenge med baiserene.. Den eneste måten de kan baise på er usakligheter, halvsannheter eller direkte løgn 🙂 Sannheten funker ikke til baising😄 Noen må så gar støtte seg selv under forskjellige nick🥸
Jensi
I dag kl 15:36 138

jeg forstår overhoved ikke at der diskuteres omkring Quebec.
pengene skal nok komme , spørgsmålet er i hvilken form og hvor mange ! (pilot eller erstatning)
helt glemt er de ekstra tønder olie fra Kakwa . som mere en rigligt understøtter dagens kurs
+ indikation om yderligere brønne i 2025 !!!!!! ,----------- , så vågn lige op og lad nettrollene lege med sig selv, jeg gider dem absolut ikke og har hele flokken i filter !
de har absolut INTET at bidrage med overhovedet og ønsker kun at skabe usikkerhed.
lad være med at købe aktier for lånte midler , så kan du bare sidde roligt og se på
og oliekursen ,,,,,,,,,,,,,,,, den kommer ALDRIG ned igen !
energi i fremtiden bliver MEGET DYRT !
alt andet fnader er bare indhyrede neagtive individer som skal snakke kursen ned.
Redigert i dag kl 15:37 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 15:57 80

Er nok desverre helt sant det du skriver, derfor også helt umulig å få til gode diskusjoner med de fleste av disse baiserne / nettrollene.
Fjellbris
I dag kl 15:59 75

Helt enig, og utrolig nivå mange av disse nettrollene legger seg på. Usannheter og løgn poster/spammer de tråder med uten skrupler, så lenge de tror de kan tjene noen kroner på det, lavmål rett og slett!