Seifbeff i brun saus du
IQ 713
11.06.2019 kl 16:54
872
Seibiff er OK men saus til fisk er ikke brun.
Saus gjør mat til en gryterett.
Saus gjør mat til en gryterett.
Er biff og beff det samme?
Er begge deler like sei?
Er begge deler like sei?
Seibiff tyder på noe ferdiggreier. Det er ikke så bra og dyrt også.
En løk du skjærer opp i ringer og steker lenge over svak varme så den blir veldig gyllen og myk. En klatt meierismør går bra.
Seifilet som du ruller i hvetemel, salt og pepper og varmes på 100° i stekepannen.
Da har du seibiff med "litt freshere smak" enn ferdiglaget i pakke.
En løk du skjærer opp i ringer og steker lenge over svak varme så den blir veldig gyllen og myk. En klatt meierismør går bra.
Seifilet som du ruller i hvetemel, salt og pepper og varmes på 100° i stekepannen.
Da har du seibiff med "litt freshere smak" enn ferdiglaget i pakke.
Fersk sei fra feskebrøgga med karamellisert løk og melne pøteter er lotion du. Som saus på pøtetene bruker man smøret man har stekt seien i se.
Takk.
Takk.
En lotion måte å tellberede seibeff på er å redusere soyasaus i pannen med løk etter at du har stekt ferdig seien se. Å du å du, umami tell tusen gett.
Høres veldig riktig ut. Sammen med revne gulrøtter (ferske og kjøp med grønn stilk) og sitronsaft (helst av fersk presset sitron)
Fredrik Frikk skrev God mat, men steikosen etterpå er ikke til å bli kvitt.
Du må skaffe deg kjøkkenvifte over komfyren, da slipper du stekeos.
Fredrik Frikk
11.06.2019 kl 23:28
818
Jeg har ventilator, men det hjelper ikke. Steikosen henger i veggene. Det er like ille som å steike sild.
HER PÅ VESTLANDET SPISER VI ITTE FRÅSSEN SEIBLOKK SOM HAR BLITT FILETERT I KINA SE DIN MDG-HØMO
TELL SEIBEFF ETER MAN BRUN SAUS DIN HØMO