Bare prat

 

Seifbeff i brun saus du

IQ 713
11.06.2019 kl 16:54 236

Seibiff er OK men saus til fisk er ikke brun.
Saus gjør mat til en gryterett.

Er biff og beff det samme?
Er begge deler like sei?
Mentor
11.06.2019 kl 17:19 230

Seibiff tyder på noe ferdiggreier. Det er ikke så bra og dyrt også.

En løk du skjærer opp i ringer og steker lenge over svak varme så den blir veldig gyllen og myk. En klatt meierismør går bra.
Seifilet som du ruller i hvetemel, salt og pepper og varmes på 100° i stekepannen.

Da har du seibiff med "litt freshere smak" enn ferdiglaget i pakke.

God mat, men steikosen etterpå er ikke til å bli kvitt.

Fersk sei fra feskebrøgga med karamellisert løk og melne pøteter er lotion du. Som saus på pøtetene bruker man smøret man har stekt seien i se.

Takk.

En lotion måte å tellberede seibeff på er å redusere soyasaus i pannen med løk etter at du har stekt ferdig seien se. Å du å du, umami tell tusen gett.
Mentor
11.06.2019 kl 20:01 207

Høres veldig riktig ut. Sammen med revne gulrøtter (ferske og kjøp med grønn stilk) og sitronsaft (helst av fersk presset sitron)
11.06.2019 kl 22:18 194

Du må skaffe deg kjøkkenvifte over komfyren, da slipper du stekeos.

Jeg har ventilator, men det hjelper ikke. Steikosen henger i veggene. Det er like ille som å steike sild.

HER PÅ VESTLANDET SPISER VI ITTE FRÅSSEN SEIBLOKK SOM HAR BLITT FILETERT I KINA SE DIN MDG-HØMO