Seifbeff i brun saus du

Slettet bruker
MIDDAG 03.12.2018 kl 15:53 790

Gøtt gett
Slettet bruker
13.06.2019 kl 05:57 669

TELL SEIBEFF ETER MAN BRUN SAUS DIN HØMO
Slettet bruker
13.06.2019 kl 05:56 670

HER PÅ VESTLANDET SPISER VI ITTE FRÅSSEN SEIBLOKK SOM HAR BLITT FILETERT I KINA SE DIN MDG-HØMO
Fredrik Frikk
11.06.2019 kl 23:28 699

Jeg har ventilator, men det hjelper ikke. Steikosen henger i veggene. Det er like ille som å steike sild.
Slettet bruker
11.06.2019 kl 22:18 709

Du må skaffe deg kjøkkenvifte over komfyren, da slipper du stekeos.
Slettet bruker
11.06.2019 kl 20:01 722

Høres veldig riktig ut. Sammen med revne gulrøtter (ferske og kjøp med grønn stilk) og sitronsaft (helst av fersk presset sitron)
Slettet bruker
11.06.2019 kl 19:16 725

En lotion måte å tellberede seibeff på er å redusere soyasaus i pannen med løk etter at du har stekt ferdig seien se. Å du å du, umami tell tusen gett.
Slettet bruker
11.06.2019 kl 17:58 733

Fersk sei fra feskebrøgga med karamellisert løk og melne pøteter er lotion du. Som saus på pøtetene bruker man smøret man har stekt seien i se.

Takk.
Fredrik Frikk
11.06.2019 kl 17:53 737

God mat, men steikosen etterpå er ikke til å bli kvitt.
Slettet bruker
11.06.2019 kl 17:19 746

Seibiff tyder på noe ferdiggreier. Det er ikke så bra og dyrt også.

En løk du skjærer opp i ringer og steker lenge over svak varme så den blir veldig gyllen og myk. En klatt meierismør går bra.
Seifilet som du ruller i hvetemel, salt og pepper og varmes på 100° i stekepannen.

Da har du seibiff med "litt freshere smak" enn ferdiglaget i pakke.
Slettet bruker
11.06.2019 kl 17:02 751

Er biff og beff det samme?
Er begge deler like sei?
IQ 713
11.06.2019 kl 16:54 753

Seibiff er OK men saus til fisk er ikke brun.
Saus gjør mat til en gryterett.
Slettet bruker
11.06.2019 kl 16:49 754

E9 du.